دستور تهیه چند نوع غذا با کدوحلوایی

کدوحلوایی یک میوه زیبا خوشرنگ زمستانی است که با خاصیت آنتی اکسیدانی مانع از بروزآنفولانزا وسرماخوردگی میشود و ویتامین C موجود در کدو حلوایی از پیری پوست جلوگیری کرده وهمچنین از سرطان پوست جلوگیری میکند کدوحلوایی باعث ساخت کلاژن در پوست شده وپوستهای آسیب دیده را ترمیم کرده وشادابی را به پوست باز می گرداند در ادامه 23 نوع روش پخت كدو حلوایی برای شما عزیزان خواهیم گفت با ما همراه باشید.

طرز تهیه پودینگ سیب وکدو حلوایی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه پودینگ سیب و کدو حلوایی : 1- شیر یک پیمانه 2- پوره کدو حلوایی نصف پیمانه 3- تخم مرغ یک عدد 4- پوره سیب نصف پیمانه 5- نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری 6- شکر سه قاشق سوپ خوری 7- وانیل یک سوم قاشق چایخوری 8- دارچین یک قاشق چایخوری

ابتدا در ظرف مناسبی شکر ونشاسته را با هم مخلوط کرده ودر کاسه ای دیگر تخم مرغ را با شیر به خوبی مخلوط کرده وبه نشاسته وشکر افزوده

بر روی حرارت ملایم قرار داده هم بزنیدوقتی به نقطه جوش رسید وروی مخلوط حباب ایجاد شد دوتا سه دقیقه دیگر حرارت دهید سپس از روی حرارت برداشته کنار بگذارید در ظرف دیگری پوره سیب وپوره کدوحلوایی با وانیل و دارچین مخلوط کنیدپس از آن به ظرف نشاسته منتقل کرده وهم بزنید.

وروی حرارت ملایم قرار دهید پس از آن که به غلظت مناسب رسید از روی شعله برداشته ودر ظرف مورد نظر ریخته وفرصت دهید خنک شود وبعد سرو کنید (نکته: میزان اضافه کردن شکر کاملا سلیقه ای است میتوانید بیشتر یا کمتربه پودینگ اضافه کنید )

پودینگ سیب وکدو حلوایی

این روش تهیه پودینگ برای افرادی که ناراحتی قلبی مبتلا هستند بسیار مناسب است

در آغاز کار باید سیب وکدو حلوایی را مکعبی خرد کرده ویک پیمانه شیر به آن افزوده روی حرارت قرار دهید فرصت دهید بپزد آرد سمولینا را هم افزوده سپس تخم مرغ را با شکر به خوبی مخلوط کنید روی مخلوط سیب وکدو بریزید وسپس به ظرف مناسب منتقل کرده در فر قرار دهید وفرصت دهید بپزد ضمنا باید متذکر شد که مدت زمان پخت این نوع پودینگ کمی طولانی است (نوش جان )

طرز تهیه ی شیرینی سیر نیکی با کدو حلوایی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم شیرینی سیرنیکی با کدو حلوائی :1- شکر نصف لیوان 2- آرد یک لیوان 3- کدو حلوایی سه تکه 4- تخم مرغ دو عدد 5- روغن مایع به مقدار لازم 6- وانیل یک دوم قاشق چایخوری 7- پنیر خانگی به مقدارلازم

ابتدا کدو حلوایی را پخته وپوره کنید کنار گذاشته ،تخم مرغ را هم زده وسپس شکر را باتخم مرغ مخلوط کرده سپس آرد را هم بیافزایید بعد از آن پنیر،وانیل،وپوره کدوحلوایی همه را افزوده وبعد از آن همه مواد را با هم مخلوط کرده کمی از مخلوط را برداشته در مقدار مناسبی روغن سرخ کنید.

(نوش جان )این شیرینی یک شیرینی روسی است که بیشتر در وعده صبحانه سرو میشود.

طرز تهیه ی دامپلینگ کدو حلوایی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم جهت پخت دامپلینگ کدو حلوایی:1- کدوحلوایی یک عدد کوچک 2- دو عدد هویج 3- فلفل سبز یک عدد 3- یک حبه سیر 4- یک عدد پیاز 5- نصف پیمانه کلم ریزخرد شده 6- سه قاشق غذاخوری گشنیز ریز خرد شده 7- پنیر توفو 380 گرم 8- روغن زیتون به میزان لازم 9- دانه خردل یک قاشق غذاخوری

10- ادویه گرام ماسالا وزرد چوبه هر کدام یک قاشق چایخوری 11-یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده 12- نصف استکان آب 13- یک چهارم قاشق چایخوری زیره

مواد لازم جهت تهیه ی خمیر :1- آرد سه پیمانه کوچک 2- آب یک پیمانه کوچک 3- نمک به مقدار لازم

ابتدا کدو حلوایی را در ظرف مناسبی با مقداری آب بگذارید بپزد.

بیست دقیقه فرصت دهید تا کدو به خوبی پخته شود پس از سپری شدن زمان موردنظر کدو حلوایی را له کرده صبر کنید خنک شود در این فاصله ظرف مناسبی را روی شعله قرار دادهمقداری روغن به آن اضافه کرده خردل وزیره را در ظرف بریزید کمی تفت داده بعد هویج وپیاز را که نگینی خرد کرده اید هم به مخلوط خردل وزیره افزوده هم بزنید

سپس فلفل ،زنجبیل وسیر وزردچوبه را هم بیافزایید مخلوط کرده تفت دهید دو دقیقه حرارت داده بعد کلم وپوره کدو حلوایی وپنیر را هم اضافه کرده ومواد را بخوبی مخلوط کنید نصف استکان آب را با گشنیز خرد شده به مواد افزوده وبه مدت8 تا10 دقیقه حرارت دهیددرانتها نمک وادویه را هم اضافه کنید

وهم زده از روی حرارت بردارید وفرصت دهید خنک شود .

برای تهیه خمیر باید آب رابا آرد ونمک مخلوط کرده به مدت 10 دقیقه ورزدهید پس از آن یک ساعت به خمیر استراحت بدهید

سپس خمیر را به تکه های کوچک تقسیم کرده هر تکه خمیر را به شکل دایره پهن کرده از مخلوط کدو حلوایی در آن بریزید ووقتی تمام خمیر را به این شکل پر کردید در دستگاه بخار پز قرار دهید و20 دقیقه فرصت دهید تا بخوبی بپزد .

طرز تهیه ی پنکیک کدو حلوایی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای پنکیک کدو تنبل:1- کدو حلوایی پوره شده یک پیمانه 2- شیر گرم یک پیمانه ونیم 3- آرد دو پیمانه 4- تخم مرغ یک عدد 5- بکینگ پودر دو قاشق چایخوری 6- دارچین یک قاشق چایخوری 7- روغن ونمک به میزان لازم 8- سرکه سفید دو قاشق غذاخوری 9- شکر سه قاشق غذاخوری 10- زنجبیل نصف قاشق چایخوری

در ابتدا باید کدو حلوایی را با مقداری آب پخته پس از آن در میکسر میکس کنید .پوره را با تخم مرغ وشیر ،دوقاشق روغن مایع وسرکه سفید مخلوط کرده وهم بزنید در ظرف دیگری آرد را با شکر ویک پنس نمک وزنجبیل ودارچین ،بکینگ پودر مخلوط کرده وبه مخلوط مایع افزوده وترکیب کنید وهم بزنید.

تا مواد یکدست شود تابه ای مناسب رابا کمی روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته ووقتی داغ شد از مایع به اندازه یک ملاقه بردارید

ودر تابه ریخته ومنتظر شوید روی آن حباب ایجاد شود سپس برگردانیدتا طرف دیگر هم بپزد پس ازآن پنکیک ها را در ظرف مورد نظر قرار داده وبا عسل ویا هر مربایی که تمایل دارید سرو کنید .(نوش جان )

طرز تهیه ی سوپ کدو حلوایی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی :

1- سیب زمینی یک لیوان خرد شده 2- هویج خرد شده یک لیوان 3- ساقه کرفس یک لیوان خرد شده 4- پیاز نگینی خرد شده یک عدد 5- یک دوم یک عدد کدو حلوایی کوچک 6- آب مرغ دولیوان 7- کره 25 گرم 8- نمک وزرد چوبه به میزان لازم

ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت گذاشته کره را در ظرف بریزید پس از آن پیاز را هم افزوده کمی تفت دهید زرد چوبه را به آن اضافه کرده سپس سیب زمینی را به همراه هویج وکرفس افزوده مواد را کمی تفت دهید.

آب مرغ را اضافه کرده وسپس کدو حلوایی را پوست گرفته ودانه های آن را جدا کرده به صورت مکعبی خرد کرده وبه مخلوط سبزیجات اضافه کنید وصبرکنید.

تا همه مواد با هم پخته شود بعد از پخته شدن با هم زن برقی مواد را با هم مخلوط کرده وهم بزنید تا مخلوط یکنواخت ویکدستی حاصل شود چند دقیقه دیگر هم اجازه دهید روی حرارت باشد پس از آن در ظرف موردنظر با چند برش لیموی تازه سرو کنید .

طرز تهیه ی حریره گندم با کدو تنبل

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه حریره گندم با کدو تنبل :1- عدس سبز سه چهارم لیوان 2- گوشت گوسفند 370 گرم 3- کرفس ریز خرد شده سه قاشق سوپ خوری 4- گوجه فرنگی ریز خرد شده پنج عدد 5- بلغور گندم یک پیمانه 6- ورمیشل سه چهارم پیمانه 7 - تخم مرغ دوعدد 8- کره یک قاشق سوپ خوری 9- زردچوبه وپودر دارچین وزنجبیل به مقدار لازم 10 –گشنیز ریز خرد شده نصف لیوان 12- فلفل سیاه ونمک به میزان لازم 13- آب 7لیوان 14- لیمو ترش یک عدد 15- رب گوجه یک قاشق غذا خوری

ابتدا گوشت را با کره در قابلمه ای مناسب بریزید سپس روی حرارت گذاشته وکمی تفت دهید بعد زردچوبه و زنجبیل ،نمک ،فلفل سیاه ،دارچین را به آن افزوده مخلوط کنید وروی حرارت کم تفت دهید پس از آن گشنیز را با کرفس به قابلمه اضافه کنید.

15دقیقه زمان دهید تا مواد حرارت ببینند وگوجه را افزوده ومخلوط را هم بزنید کمی صبر کنید رب گوجه را هم بیافزایید 3 دقیقه دیگر هم تفت دهید.آب را به مواد افزوده عدس را هم اضافه کرده درب ظرف رابگذارید.

دوساعت زمان دهید تا گوشت وبقیه مواد به خوبی پخته شوند بعد از پخته شدن مواد درون قابلمه بلغور گندم را به همراه ورمیشل اضافه کرده 10تا15 دقیقه زمان دهید تابلغور وورمیشل هم نرم شوند در کاسه ای مناسب تخم مرغ را به خوبی بزنید سپس به حریره افزوده دو دقیقه زمان دهید.

تا تخم مرغ هم پخته شود. بعد از آن کمی آبلیمو ونمک بیافزایید ودر ظرف مورد نظرتان با کمی جعفری تازه سرو کنید.

طرز تهیه قلیه کدو وعدس

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه قلیه كدو و عدس :1-عدس 260 گرم 2- کدو حلوایی یک عدد کوچک 3- دارچین ،نمک وفلفل به میزان لازم 4- پیاز سرخ شده چهارقاشق غذاخوری

پیاز سرخ شده را با مقداری روغن در قابلمه ای مناسب بریزید بعد نمک وفلفل وعدس را به ظرف منتقل کرده با مقداری آب بگذارید روی حرارت متوسط تا پخته شود. پس از آن کدو را پوست گرفته وبه صورت مکعبی خرد کنیدزمانی که عدس پخته شد کدو را هم اضافه کرده وفرصت دهید تا مواد پخته شود،وآب آن تبخیر شود. در آخر مقداری دارچین ونمک ، فلفل افزوده در ظرف مناسبی قلیه عدس وکدو حلوایی راسرو کنید .

طرز تهیه ی سوپ کدو حلوایی با کاری

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای سوپ كدوحلوایى و كارى :1- پودر کاری دو قاشق مربا خوری 2- پیاز خردشده یک عدد 3- سیر له شده دو حبه

4- روغن مایع به میزان لازم 5- آب مرغ چهار لیوان 6- پوره کدوحلوایی دو لیوان 7- نمک وفلفل به میزان لازم 8- خامه یک فنجان

ابتدا قابلمه ای مناسب را روی حرارت گذاشته کمی روغن در آن ریخته وپس از داغ شدن پیاز ریز خرد شده را به همراه سیر به آن افزوده تفت دهید سپس ادویه کاری نمک وفلفل را هم اضافه کرده

پوره کدو حلوایی را به ظرف منتقل کرده آب مرغ را هم بیافزایید . وقتی مواد به جوش آمد در ظرف را گذاشته اجازه دهید کدو حلوایی بپزد در آخر در میکسر ریخته وهمه مواد را میکس کنید ودوباره روی حرارت گذاشته خامه را به آن افزوده هم بزنید واز روی حرارت بردارید وبا مقداری گشنیز ریز خرد شده تزیین کرده وسرو کنید .

طرز تهیه ی سالاد کدو حلوایی

سالاد کدو حلوایی

سالاد کدو حلوایی

مواد لازم برای سالاد كدو حلوایى:

1- کدو حلوایی دو پیمانه 2- کاهوپنج برگ 3- انار یک پیمانه 4- رنده ی پوست پرتقال یک چهارم قاشق چایخوری 5- پنیرفتا دو قاشق غذاخوری 6- نمک وفلفل به میزان لازم

کدو حلوایی را در مقداری مناسبی آب پخته، دقت کنید که له نشود .در ظرف مورد نظر کاهورا خرد کرده سپس کدو حلوایی را با انار ورنده پوست پرتقال مخلوط کرده وروی کاهو بریزید نمک وفلفل به اندازه کافی اضافه کرده ودر آخر پنیر را روی سالاد ریخته وسرو کنید (نوش جان)

طرز تهیه ی خورشت کدوحلوایی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای خورشت كدو حلوایى 1- گوشت 250 گرم 2- پیاز یک عدد 3- دوپیمانه کدو حلوایی خرد شده 4- سیر دوحبه

5- نصف قاشق چایخوری دارچین 6- نمک وفلفل ،روغن به میزان لازم

پیاز را به همراه سیر ریز خرد کرده ودر قابلمه ای مناسب با مقداری روغن تفت دهید کمی زردچوبه به مواد افزوده گوشت را هم اضافه کنید کمی تفت دهید.

مقداری آب به ان اضافه کرده در ظرف را گذاشته و2 ساعت فرصت دهید تا گوشت پخته شود .

کدو حلوایی را مکعبی خرد کرده مقداری نمک وفلفل ودو قاشق روغن به آن افزوده مخلوط کنید ودر سینی فر بریزید وبه مدت نیم ساعت حرارت دهید.

تا کدوحلوایی کبابی شود پس از آن کدو را به گوشت پخته افزوده وکمی دارچین اضافه کرده 30 دقیقه فرصت دهید تا خورشت کدو حلوایی جا بیافتد سپس با برنج سرو کنید

طرز تهیه ی سوپ سرد کدو حلوایی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای سوپ سرد كدو حلوایى :

1- چهار پیمانه آب 2- ماست نیم کیلو 3- کدو حلوایی یک عدد متوسط پخته شده 4-ذرت پخته دو قاشق غذاخوری5- بلغور پخته چهار قاشق غذاخوری 6- ترب یک عدد 7- شوید ریز خرد شده دوقاشق غذاخوری 8- جعفری ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری

ابتدا ماست را با آب مخلوط کرده وخوب هم بزنید کدو حلوایی را با شوید وجعفری وبلغور

ذرت پخته به مواد اضافه کنید مخلوط کرده در آخر ترب را به هر شکلی که دوست دارید خرد کرده وسوپ سرد را در ظرف مورد نظر با ترب تزیین کرده وسرو کنید .

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای کیک کدو حلوایی :1- آرد سه لیوان 2-تخم مرغ چهار عدد 3- شکر یک ونیم لیوان 4- ماست پنج قاشق غذاخوری 5-گردوی خرد شده سه چهارم لیوان 6- وانیل یک پنس 7- روغن مایع یک ویک دوم پیمانه 8- دارچین یک قاشق چایخوری

کدوها را بخارپزمی کنیم سپس آنها را پوره کرده کنار بگذارید ،بکینگ پودر وآرد به همراه دارچین سه بار الک کرده تخم مرغ را با شکر به وسیله هم زن برقی بزنید.

تا کرم رنگ شود روغن مایع رابا ماست به مخلوط شکرو تخم مرغ اضافه کرده وهم بزنید سپس پوره کدو را به آن افزوده ترکیب کنید.

بعد آرد را آرام آرام به مایع کیک کدو حلوایی بیافزایید وهم بزنید قالب کیک را چرب کرده مایع را به قالب منتقل کنید ودر فر از قبل گرم شده به مدت 40 تا 45 دقیقه حرارت دهید.(نوش جان )

طرز تهیه ی شیرینی کدو حلوایی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم جهت تهیه ی شیرینى كدو حلوایى یا کوکی کدوحلوایی : 1- یک ونیم فنجان کره 2- یک ونیم فنجان شکر

3-یک فنجان پوره کدوحلوایی 4- دو نیم فنجان آرد 5- تخم مرغ یک عدد 6- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری 7-دو قاشق چایخوری دارچین 8- کمی جوز هندی 9- یک قاشق چایخوری جوش شیرین 10- یک قاشق چایخوری پودر میخک 11- یک قاشق چایخوری وانیل 12- کمی نمک

برای تهیه ی کرم روی شیرینی کدوحلوایی به مواد زیرنیاز دارید :

1- دو قاشق سوپ خوری شیر 2- دو قاشق غذاخوری کره آب شده 3- دو فنجان پودر قند

4-یک قاشق چایخوری وانیل

آرد را با جوزهندی،بکینگ پودر ودارچین ،نمک، جوش شیرین، میخک مخلوط کرده

شکر را با کره بوسیله هم زن برقی بزنید تا کرم رنگ شود تخم مرغ را با پوره کدو حلوایی اضافه کرده وانیل راهم افزوده مخلوط کنید مخلوط آرد را هم به مایع تخم مرغی بیافزایید.

خمیر کوکی کدوحلوایی را به وسیله قاشق در سینی فر که کف آن رابا کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید وبه مدت 25 دقیقه در فراز قبل گرم شده حرارت دهید .

سپس شیرینی کدو حلوایی را پس از خنک شدن از کاغذ جدا کرده ودر ظرف مورد نظرتان با کمی پودر نارگیل تزیین وسرو کنید (نوش جان)

طرز تهیه ی کمپوت و شربت کدو حلوایی

کمپوت کدو حلوایی

کمپوت کدو حلوایی

برای تهیه کمپوت وشربت کدو حلوایی باید:

ابتدا یک عدد کدو حلوایی کوچک را پوست گرفته ودانه های آن را جدا کرده به صورت مکعبی خرد کنید وکنار بگذارید یک فنجان شکر را با یک لیوان آب ودو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده روی حرارت قرار داده وصبر کنید بجوشد.

سپس کدو حلوایی را به آن افزوده بگذارید به مدت 15 دقیقه کدو حلوایی پخته شود ودر آخر یک قاشق گلاب به آن افزوده وکمی فرصت تا عطر گلاب به مشام برسد سپس از روی حرارت برداشته زمانی که خنک شد در ظرف مورد نظر در یخچال نگهداری کنید .

شما می توانید میزان شکر را افزایش داده وشربت را جدا کنید وبه عنوان شربت کدوحلوایی از آن استفاده کنید .

کدو حلوایی سرخ شده

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای کدو حلوایی سرخ شده

کدوی بزرگ 1 عدد

روغن زیتون به مقدار لازم

نمک، فلفل به میزان لازم

آبلیمو

ابتدا کدو را پوست گرفته و به اندازه های دلخواه می بریم پس از آن روغن زیتون را با آن اضافه می کنیم تا سطح کدوها آغشته به روغن شوند. نمک و فلفل سیله را به هعمراه آبلیمو اضافه کرده می توانید آبلیمو را به سطح کدو ها اسپری کنید و سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.

فر را در دمای 320 درجه سانتیگراد تنظم کرده و سینی حاوی کدوها را بدون پوشش در آن قرار دهید. بعد از 45 دقیقه بیرون بیاورید و با نوک چنگال امتحان کنید در صورتی که کدوها نرم و پخته شده اند می توانید آن ها را با انواع غذا ها خصوصا غذاهای گوشتی سرو کنید.

کدو حلوایی بریانی

کدو حلوایی بریانی

کدو حلوایی بریانی

مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی بریانی

  • 1عدد کدو حلوایی بزرگ
  • 5 قاشق غذا خوری ماست
  • 1/4 لیوان دلستر
  • 2 قاشق غذا خوری روغن نباتی
  • 2 قاشق غذا خوری سرکه برنج
  • 2 قاشق غذا خوری شکر قهوه ای روشن
  • 1 قاشق غذا خوری سس سویای غلیظ
  • 2 قاشق چای خوری روغن کنجد
  • 1 قاشق غذا خوری فلفل هالوپینوی تخم گرفته ریز شده
  • 1 قاشق غذا خوری برگ گشنیز ریز شده

کدو را پوست گرفته به قطعه های مربع شکل و دلخواه برش دهید. پس از آن ماست را به همراه دلستر و شکر قهوه ای، سس سویا و سرکه برنج در یک ظرف مناسب ریخته بهم بزنید تا شکر در محلول حل شود.

تابه یا سینی فر را با روغن پرب کرده و کدو حلوایی ها را درون آن بچینید، حالا زمان آن رسیده که سس مخصوص را که از قبل درست کرده اید روی آن ریخته و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار بدهید لازم به یادآوری است که فر را از قبل گرم نمائید.

پس از آن که از پختن آن اطمینان حاصل کردید می توانید روی آن را با گشنیز و فلفل هالوپینو به اضافه روغن کنجد تزیین کرده و میل کنید. اگر از سس باقی مانده می توانید هنگام سرو نیز از آن استفاده کنید.

سوپ کدو حلوایی و تره فرنگی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای پختن سوپ کدو حلوایی و تره فرنگی به شرح زیر است:

کره :40 گرم

تره فرنگی :یک عدد یا نیم کیلو

کدو حلوایی 1 کیلو

سیب زمینی متوسط :2 عدد یا 400 گرم

آب مرغ :4 پیمانه یا یک لیتر

شیر :نصف لیوان

خامه :نصف پیمانه یا 125 میلی لیتر

ابتدا کدو حلوایی را به همراه سیب زمینی ها خرد کرده و یک ژیمانه آب مرغ اضافه کنید و اجازه بدهید تا حسابی بپزند. در این فاصله تره فرنگی را خرد کرده و در کره تفت دهید. ژس از آن آب مرغ باقی مانده را با شیر مخلوط کرده و اجازه بدهید بجوشد.

پس از آن می توانید به وسیله غذا ساز یا میکسر مواد را میکس کرده و در ظرف مناسبی ریخته روی شعله قرار دهید. در همین حین هم زدن را نیز فراموش نکنید زمانی که سوپ آماده شد آن را به ظرف مورد نظرتان منتقل کرده و سرو نمائید.

چیپس کدو حلوایی

چیپس کدو حلوایی

چیپس کدو حلوایی

مواد لازم برای چیپس کدو حلوایی

کدو حلوایی 1 کیلو

نمک به مقدار لازم

روغن بادام زمینی به اندازه لازم

ابتدا کدو را پوست گرفته و شکل قطعات نازک و ریز دربیاورید. روغن را در یک ظرف با ارتفاع مناسب بریزید و کدو ها را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا به روغن آغشته شوند سپس کمی نمک زده و در فر بگذارید. دمای فر را برروی درجه 375 درجه تنظیم کرده و مدت 30 تا 40 دقیقه اجازه دهید تا ترد و خشک شوند.

کدو ها را از فر بیرون آورده و اجازه دهید خنک شوند در صورتی که مایل بودید نمک زده و میل نمایید. می توانید چیپس کدو حلوایی را با انواع سس ها نظیر خردل، چیلی و غیره میل کنید.

نان کدو حلوایی

نان کدو حلوایی

نان کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه نان کدو حلوایی

کره نرم شده 1/2 پیمانه

شکر قهوه ای 1 پیمانه

پوره کدو حلوایی 1 پیمانه

دارچین 1 و 1/2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 2 عدد

زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

آرد 1 و 1/2 پیمانه

برای تهیه کرم:

کره 1/2 پیمانه

پودر قند 1 و 1/2 پیمانه

شیره طلائی 2 قاشق غذاخوری

شیر به مقدار کافی

ابتدا کدو ها را پوست گرفته به شکل پوره در آورید و در یک ظرف مناسب بریزید سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید مواظب باشید که مواد به اطراف پخش نشود.

زمانی که خمیر به فرم مناسب رسید قالب های مورد نظرتان را چرب کرده و مایع خمیر را درون آن بریزید و فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و قالب ها را درون آن قرار دهید 50 تا 60 دقیقه ی بپزد پس از آن که نان ها پخته شد آن را تست کرده و به مدت 15 دقیقه در فضای آزاد قرار دهید تا خنک شده و از قالب ها جدا شوند. آماده سرو است.

پای کدو حلوایی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه پای کدو حلوایی

تخم مرغ: ۳ عدد بزرگ

شکر آسیاب شده: ½ پیمانه (۱۰۰ گرم)

شکر قهوه ای سبک: ۱/۳ پیمانه (۶۵ گرم)

شیر: ½ لیوان

کدو حلوایی تازه و پوره شده: ۲ پیمانه (۴۴۰ گرم)

خامه سنگین قنادی: ¾ پیمانه

عصاره وانیل: ۱ قاشق مرباخوری

دارچین: ۱و نیم قاشق مرباخوری

زنجبیل: ½ قاشق مرباخوری

میخک آسیاب شده: ¼ قاشق مرباخوری

نمک کاشر: ¼ قاشق چایخوری

مواد لازم برای خمیر پاستری

آرد: ۵۰۰ گرم

کره سرد بدون نمک خرد شده و سرد: ۵۰۰ گرم

آب یخ: ۱ لیوان

نمک ریز دانه: ۱ قاشق چایخوری

برای تهیه پای کدو حلوایی ابتدا باید خمیر پاستری را آماده کنید این خمیر بسیار لطیف است و معمولا در تارت ها و انواع شیرینی ها استفاده می شود. ابتدا آرد را به شکل کپه ای در یک ظرف ریخته و حفره ای درون آن ایجاد کرده و آرام آرام آب اضافه کنید. پس از آن قطعه های کره را اضافه کرده و ورز دهید.

خمیر را ورز دهید تا یکدست شود آن را درون یک نایلون قرار داده و بگذارید 45 دقیقه در یخچال بماند. پس از آن پشت یک سینی مقداری آرد پاشیده و خمیر را با وردنه صاف کنید قالب پای را چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید. قسمت های اضافی خمیر را از اطرف قالب جدا کنید.

حالا تخم مرغ ها را دریک ظرف بشکنید و بهم بزنید پس از آن شکر سفید و قهوه ای را اضافه کرده و هم بزنید. حالا نوبت به پوره کدو رسیده که آن را اضافه کرده و به دقت هم زده و در کنار آن وانیل و زنجبیل همین طور میخک و کمی نمک را بریزید آن قدر هم بزنید تا یک محلول یکدست داشته باشید.

حالا مایع پای کدو حلوایی را بر روی خمیر ریخته و فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم کرده و قالب ها را درون آن قرار دهید. پس از گذشت 15 دقیقه از زمان پخت درجه فر را بر روی 375 درجه فارنهایت بگذارید و 20 تا 30 دقیقه صبر کنید تا پای شما حسابی پخته شود قبل از بیرون آوردن شیرینی ها از قر از پخت آن ها مطمئن شده و سپس آن ها رابیرون آورده و با خامه سرو کنید.

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه حلوا با کدو حلوای

· 150 گرم کدو حلوایی

· 2 قاشق غذاخوری شکر

· 2 قاشق غذاخوری آرد گندم

· 2 قاشق غذاخوری آرد برنج

· 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

· 1 قاشق غذاخوری گلاب

· 1/2 قاشق غذاخوری پودر هل

· 4 قاشق غذاخوری آب

· 2 قاشق غذاخوری کره

· 1/2 قاشق غذاخوری روغن

ابتدا کدو حلوایی را خرد کرده و به همراه شکر و آب می پزیم پس از آن به کمک همزن یا غذا ساز به پوره تبدیل می کنیم.

زمانی که پوره آماده شد هل و گلاب و زعفران را به آن اضافه می کنیم. روغن و کرده را در تابه ریخته آرد برنج و گندم را اضافه کرده و تفت دهید تا به رنگ قهوه ای در بیایید.

پس از آن پوره کدو حلوایی را به آرد تفت داده شده اضافه می کنیم این قدر به تفت دادن ادامه می دهیم تا به ظرف نچسبد. حلوای کدو حلوایی را در ظرف مناسبی کشیده و با پودر بادام تزیین کرده و نوش جان کنید.

توجه داشته باشید بعلت طعم شیرین کدو حلوایی می توانید میزان شکر کمتری را مد نظر بگیرید.

کدو حلوایی و سیب پخته شده

کدو حلوایی

کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی و سیب پخته شده ساده

سه عدد سیب

کدو حلوایی پوره شده یک پیمانه

شکر یک و نیم پیمانه

شیر نصف پیمانه

روغن یک سوم پیمانه

آرد 2 پیمانه

دارچین به مقدار لازم

بیکینگ پورد یک دو قاشق چایخوری

کره 100 گرم

ابتدا شکر و روغن را با هم مخلوط کرده و به دقت بهم بزنید تا حالت صاف و کرمی به خود بگیرید. پس از آن تخم مرغ ها را اضافه کرده و بهم بزنید تا یکدست شود. سیب را با مقداری شکر و آب بپزید تا عسلی شود، سپس به همراه پوره و دیگر مواد اضافه کنید.

دارچین و بیکینگ پودر را اضافه کنید و پس از آن بکینگ پودر و دارچین را اضافه کنید. در انتها شیر را بیافزایید سپس به دقت هم بزنید تا محلول یکدست شود قالب مورد نظرتان را چرب کرده و آن را داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ 11
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید