طرز تهیه 30 سس خوشمزه وپر کاربرد

سس ها در دنیای آشپزی از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند برای تهیه انواع سس با ما همراه باشید. می توانید با تهیه این سس ها طعم های بی نظیری به غذاهای خود ببخشید. برای آشنایی با طرز تهیه سس های مختلف با ما همراه شوید

طرز تهیه سس بشامل

طرز تهیه سس

روش تهیه انواع سس

سس بشامل به سس لازانیا هم مشهور است ولی باید گفت که سس بشامل در تهیه خیلی غذاهای دیگر هم کاربرد دارد .

سس بشامل

برای تهیه سس بشامل به مواد زیر احتیاج داریم :

1- آرد 2 قاشق غذا خوری

2- شیر دو پیمانه

3- کره 30 گرم

4- نمک وفلفل به مقدار لازم

5- جوز هندی کمی (اختیاری )

6- خامه 2 قاشق (اختیاری)

ابتدا کره را با آرد روی شعله ملایم تفت دهید بعد کم کم شیر را که کمی گرم کرده اید به آن اضافه کنید ومرتب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود تا وقتی که به غلظت مناسب برسد اگر مشاهده کردید که غلظت سس زیاد است وکمی سفت شده میتوانید کمی شیر به آن اضافه کرده وهم بزنید در آخرین مرحله نمک وفلفل را افزوده ترکیب کنید ودر صورت تمایل به استفاده ازخامه در این سس میتوانید خامه را هم اضافه کرده مخلوط کنید واز روی شعله گاز بردارید تا خنک شود سس بشامل شما آماده استفاده است

طرز تهیه سس سیر

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

سس سیر را با غذاهای داغ سرو میکنند

مواد لازم جهت تهیه :یک عدد تخم مرغ ،مقداری نمک،فلفلدر صورت تمایل ،سیر 6 حبه ،یک فنجان روغن مایع،نصف لیمو ترش ،یک چهارم قاشق چایخوری خردل ،یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز

ابتدا 6 حبه سیر را پوست بگیرید وله کنید بعد آب نصف لیمو ترش راهم اضافه کرده ترکیب کنید مرحله بعد تخم مرغ وخردل را به همرا ه نمک وفلفل را هم بیافزایید روغن را روی مخلوط ریخته و هم بزنید تا به غلظت سس مایونز برسد سس سیر شما حاضر است با نان برشته وکرفس ،هویج میتوانید سرو کنید نوش جان .

طرز تهیه سس پیتزا

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا به شرح زیر است :

1- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

2- سیر له شده یک قاشق چایخوری

3- ریحان یک قاشق چایخوری

4- شکر نصف قاشق غذا خوری

5- گوجه فرنگی 6 عدد

6- پونه خشک نصف قاشق چایخوری

7- فلفل سیاه به مقدار لازم

8- سس گوجه فرنگی نصف فنجان

9- آویشن یک قاشق چایخوری

سیر را که له کرده اید کنار بگذارید .گوجه فرنگی را هم رنده کرده ریحان را هم ریز خرد کنید ظرف مناسبی را روی شعله گاز قرار داده روغن زیتون را داخل ظرف ریخته بعد از داغ شدن سیر را درون روغن تفت دهید تا طلایی شود بعد سس گوجه فرنگی را با گوجه فرنگی رنده شده به سیر اضافه کرده دوباره تفت دهید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند سپس شکر ،پونه خشک ،آویشن ،فلفل سیاه را همراه باریحان به مواد بیافزایید و خوب مخلوط کنید در آخر به مدت 10 دقیقه به سس زمان بدهید تا بجوشد و به غلظت مناسب برسد ظرف را از روی حرارت بردارید بگذارید خنک شود بعد آماده استفاده است

طرز تهیه سس فلفل تند

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

اگر به غذاهای تند علاقه دارید به شما پیشنهاد می شود حتما این سس را در منزل تهیه کنید

مواد لازم جهت تهیه سس فلفل به قرار زیر است :
آب ،نمک،سرکه ،فلفل

ظرف شیشه ای مناسبی که همه فلفل ها در آن جا شود را آماده کرده ،فلفل ها را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا آب آنها خشک شود سپس قسمت سبز رنگ فلفل ها را جدا کنید فلفل ها را داخل ظرف ریخته در ظرف دیگری دو استکان آب را بایک قاشق غذاخوری سرکه ویک قاشق غذاخوری نمک را با هم مخلوط کرده و محلول را روی فلفل ها بریزید حدود 20 دقیقه زمان بدهید تا محلول آب نمک وسرکه به فلفل ها نفوذ کرده بعد در ظرف را ببندید و در دمای محیط نگهداری کنید پس از گذشت چند روزوقتی که رنگ فلفل ها تغییر کرد میتوانید در ظرف را باز کرده فلفل ها را به همراه آب آن درون مخلوط کن ریخته ومیکس کنید سس فلفل شما آماده است درون ظرف مناسب در یخچال نگهدارید وبا هر غذایی که دوست دارید میل کنید

طرز تهیه سس تند سوئدی

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

فلفل قرمز 7 عدد

آب یک پیمانه

سرکه سیب یک قاشق غذا خوری

گوجه فرنگی دو عدد متوسط

نمک یک قاشق چایخوری

شکر یک قاشق غذاخوری

برای تهیه سس تند سوئدی ابتدا فلفل ها را شسته قسمت کلاهک آن را جدا کنید دانه های فلفل را هم جدا کرده وفلفل ها را ریز خرد کنید بعد به همراه یک پیمانه آب بگذارید بپزد وقتی فلفل ها نرم شد گوجه فرنگی را رنده کرده به فلفل اضافه کنید بعد از گذشت چند دقیقه که گوجه ها هم کمی پخته شدند به کمک مخلوط کن مخلوط گوجه وفلفل را که کمی خنک شده به صورت پوره در آورید سپس از صافی رد کرده نمک، شکر، سرکه سیب ،را به مخلوط گوجه فرنگی و فلفل اضافه کنید وخوب هم بزنید تامواد با هم سس ترکیب شود سس تند را درون ظرف شیشه ای در دار مناسبی ریخته ودر یخچال نگهدارید

طرز تهیه سس پرتقال

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

مواد لازم :

1- شکر یک چهارم پیمانه

2- رنده پوست پرتقال یک چهارم پیمانه

3- آب پرتقال یک پیمانه سر خالی

4- کره 2 قاشق غذا خوری

5- نشاسته ذرت یک قاشق غذا خوری

برای تهیه سس پرتقال قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار داده ونشاسته وشکر ورنده پوست پرتقال را درون آن بریزید وهم بزنید تا ترکیب شوند آب پرتقال را به مخلوط اضافه کرده حرارت را کم کنید تا به جوش بیافتد کره را هم به سس اضافه کنید مرتب هم بزنید تا سس ته نشین نشود بعد از گذشت دو دقیقه سس را از روی شعله بردارید وبه صورت داغ سرو کنید

طرزتهیه سس قارچ

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

مواد لازم جهت تهیه سس قارچ به شرح زیر می باشد :

1- پیاز یک عدد

2- قارچ 260 گرم

3- خامه یک پیمانه

4- 2 قاشق غذا خوری روغن مایع

5- نمک وفلفل به مقدار لازم

قارچ ها و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید ابتدا قارچ رادر تابه ریخته به مدت 5 دقیقه تفت دهید بعد از گذشت 5 دقیقه پیاز را هم بیافزایید نمک وفلفل را هم بریزید اجازه دهید مواد بپزد ونرم شود بعد از پخت خامه را هم اضافه کرده 5 دقیقه دیگر زمان بدهید تا مخلوط به جوش بیا فتد و مرتب هم بزنید وقتی سس به غلظت دلخواه رسید صبر کنید خنک شود بعد سرو کنید

طرز تهیه سس کاری

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

سس کاری را بیشتر با تخم مرغ آبپز وگوشتهای سفید سرو میکنند

مواد لازم جهت تهیه سس کاری :آرد سفید 2 قاشق غذا خوری پر ،کره 50 گرم ،پودر کاری یک قاشق سوپ خوری ،آبگوشت 2 پیمانه ،نمک به مقدار لازم

کره را ذوب کرده در ظرف مناسبی با آرد تفت دهید تا زمانی که آرد طلایی رنگ شود بعد آرام آرام آبگوشت را اضافه کرده وتند تند هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود مرحله بعد کاری ونمک را هم بیافزایید ترکیب کنید منتظر شوید به جوش بیاید وقتی سس غلیظ شد ظرف را از روی حرارت بردارید.سس کاری را میتوانید با انواع غذاهای گوشتی سرو کنید نوش جان

طرز تهیه سس گیریبیش

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

مواد لازم برای تهیه سس گیریبیش:خیار شور 50 گرم ،سرکه یک سوم پیمانه ،روغن زیتون یک پیمانه ،خردل شیرین یک قاشق غذا خوری، زرده تخم مرغ سفت شده 4 عدد ،

جعفری ،ترخان ، کرفس همه با هم دو تا سه قاشق سوپ خوری ،نمک و فلفل به اندازه کافی ،پیازچه دو قاشق سوپ خوری

زرده تخم مرغ آبپز شده را در ظرفی بریزید وله کنید سرکه ونمک ،فلفل وخردل را هم بیا فزایید ترکیب کنید نوبت روغن زیتون است که اضافه کنید وخوب هم بزنید تا مخلوط شود سپس خیار شور راریز خرد کرده وبه همراه سبزیجات ریز شده به سس اضافه کنید سس گریبیش شما آماده است تا با انواع سالاد وسبریجات سرو کنید

طرز تهیه سس گوجه فرنگی

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

سس گوجه فرنگی بسیار زود حاضرمیشود مواد لازم جهت تهیه :

آب یک پیمانه ،رب گوجه فرنگی سه قاشق غذا خوری ،آب لیموترش نصف پیمانه ،آرد سفید یک قاشق سوپ خوری

در قابلمه مناسبی کره را ذوب کرده بعد رب گوجه فرنگی ،آرد ونمک ،فلفل را درون قابلمه محتوی کره بریزید وتفت دهید تا رب گوجه فرنگی رنگ زیبایی پیدا کند وبوی خامی آرد هم از بین برودآب را هم اضافه کنید تا مواد به جوش بیافتد هم بزنید وقتی به غلظت مناسب رسید حال نوبت اضافه کردن آبلیمو است چند دقیقه دیگر حرارت دهید صبر کنید تاخنک شود بعد در ظرف مناسبی بریزید در یخچال نگهداری کنید

طرز تهیه سس کچاپ

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

مواد لازم برای دستور تهیه سس کچاپ :گوجه فرنگی 8 عدد،سرکه 3 قاشق غذاخوری ،سیر 6 حبه ،پودر شکر 1 قاشق غذاخوری،روغن زیتون 3قاشق غذاخوری ،نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم

ابتدا پوست گوجه ها را بگیرید وآنها را خرد کرده ودرون قابلمه بریزید وروی حرارت بگذارید سپس سیر را له کرده وبه گوجه فرنگی افزوده در ظرف را بگذارید وصبر کنید تا گوجه ها بپزد بعد از سپری شدن 15 دقیقه به اندازه لازم نمک و فلفل سیاه ،سرکه ،پودر شکر و روغن زیتون را اضافه کنید

طرز تهیه سس خامه

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

مواد لازم :

1- سه قاشق سوپ خوری خامه صبحانه

2- نصف لیموی تازه

3- 40 گرم کره

4- یک قاشق مربا خوری سیررنده شده

5- یک قاشق چایخوری فلفل قرمز

6- یک قاشق مربا خوری پودر آویشن

7- 2تا3 قاشق غذا خوری گشنیز ریز خرد شده

برای تهیه سس خامه ابتدا کره را درون یک ظرف مناسب روی شعله ملایم ذوب کنید وقتی کره ذوب شد خامه را اضافه کرده وحرارت را ملایم نگه داریدمواد را هم بزنید تا یکدست شود خامه وکره مخلوط شوند بعد سیر رنده شده پودر آویشن وفلفل قرمزومقداری نمک را هم افزوده با هم ترکیب کنید وقتی مواد با هم مخلوط شد شعله را خاموش کرده وآبلیمورا اضا فه کنید در مرحله آخرگشنیز راهم بیافزایید وسس را به خوبی هم بزنید تا ترکیب شود این سس را می توانید با انواع سبزیجات پخته سرو کنید

طرز تهیه سس تار تار

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

سس تارتار در کنار انواع غذاهای دریایی سرخ شده وسیب زمینی سرخ شده سرو می شود یکی ازسس های بسیار خوشمزه است که ماده ی پایه ی این سس ،سس مایونز است

مواد لازم :

1- پیاز یاپیازچه خرد شده 2 قاشق غذا خوری

2- سس مایونز سه چهارم پیمانه

3- خیار شور یک چهارم پیمانه

4- جعفری تازه یک قاشق غذا خوری

5- نمک وفلفل ،پودر سیر به مقدارلازم

6- یک قاشق غذاخوری آبلیمو تازه

پیاز یا پیازچه به همراه خیار شور وجعفری خیلی ریز خرد کنید بعد همه مواد را به سس مایونز اضافه کنید وهم بزنید وسپس نمک فلفل،پودر سیر و آبلیمو را هم اضافه کرده مخلوط کنید ودرون یک ظرف در دار بریزید ودر یخچال به مدت چند ساعت استراحت دهید تا طعم واقعی سس آشکار شود

طرز تهیه سس ایتالیایی

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

مواد لازم جهت تهیه سس ایتالیایی :

1- تخم کرفس نصف قاشق چایخوری

2- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

3- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

4- نمک سه چهارم قاشق چایخوری

5- عسل دو قاشق چایخوری

6- ریحان خشک یک قاشق چایخوری

7- پودر آویشن یک قاشق چایخوری

8- جعفری ریزخرد شده یک قاشق غذا خوری

9- سیر ریز خرد شده دو حبه ،10- پیازچه ریز خرد شده یک قاشق غذا خوری ،روغن زیتون وسرکه قرمز هر کدام نصف فنجان

این سس را حداقل 40 دقیقه قبل از مصرف تهیه کنید

تمام ادویه ها ی خشک را به همراه سبزیجات خشک با هم مخلوط کرده وسپس سیر را به روغن زیتون اضافه کنید وخوب هم بزنید تا ادویه ها در روغن حل شود جعفری و پیازچه را هم بیافزایید سرکه را هم اضافه کنید دو قاشق چایخوری عسل راهم افزوده همه را با هم ترکیب کنید در آخر درون ظرف شیشه ای بریزید ودر یخچال قرار دهید حدود سی روز می توانید این سس را در یخچال نگهداریدو از آن استفاده کنید

روش تهیه سس برنز

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

سس برنز یک سس فرانسوی می باشد که طرز تهیه آن را در ادامه خواهیم گفت :

مواد لازم :قارچ ریز خرد شدهیک پیمانه کوچک ،کره 50 گرم ،خامه 50 گرم، خردل یک قاشق مربا خوری ،آبلیمو یا سرکه نصف پیمانه ،پودر سیر یا سیر له شده یک قاشق مربا خوری ،پودر پونه خشک یک قاشق مربا خوری ،سس مایونز یک قاشق سوپ خوری ،نمک به مقدار لازم

کره را روی شعله گاز ذوب کرده قارچ ریز شده را درون کره تفت دهید سپس سیر را هم اضافه کنید ومخلوط را هم بزنید نعنا خشک

وابلیمو یا سرکه را هم بیافزایید ظرف را ازروی شعله بردارید سس مایونز رابه همراه خردل وخامه به مخلوط قارچ اضافه کنید کمی نمک به سس بیافزایید سس شما آماده است میتوانید از آن برای گرفتن بوی ماهی استفاده کنید سس برنز بسیار خوشمزه است شما میتوانیدبا انواع گوشتهای سفید سرو کنید

طرز تهیه سس سزار

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

از سس سزار برای تهیه سالاد سزار استفاده میشود

مواد لازم :

1- 5 قاشق غذا خوری روغن زیتون

2- 3 قاشق غذا خوری سس مایونز

3- 2 قاشق غذا خوری سرکه

4- 2قاشق غذا خوری آبلیمو

5- 1 قاشق سس خردل

6- نمک به میزان لازم

7- 4 قاشق غذا خوری پنیر پارمزان

8- 1 قاشق چایخوری پودر سیر

روغن زیتون را با سس مایونز وسس خردل مخلوط کرده هم بزنید تا یکد ست شود سرکه را به مواد افزوده مخلوط کنید درانتها پنیر پارمزان وآبلیمو ،سیرومقداری نمک اضافه کنید همه مواد را با هم مخلوط کنید سس را تست کنید اگر همه چیز به اندازه بود می توانید با سالاد سزار نوش جان کنید

طرز تهیه سس ماست

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

برای تهیه سس ماست باید حتما از ماست سفت استفاده کنید

مواد لازم :ماست یک پیمانه ،روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری ،آبلیمو 2 قاشق غذا خوری ،نمک نصف قاشق چایخوری ،سرکه سفید یک قاشق غذا خوری ،سیر له شده 2 حبه ،شوید خشک یک قاشق چایخوری ،فلفل قرمز به اندازه دلخواه ،فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

در آغاز ماست را با آبلیمو وروغن زیتون ،سرکه ونمک مخلوط کنید هم بزنید بعد ادویه هارا که شامل فلفل سیاه ،فلفل قرمز ،را به همراه به همراه بقیه مواد اضافه کنید وهمه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید ویک ساعت پیش از سرو در یخچال قرار دهید تا سس طعم خوبی پیدا کند

طرز تهیه سس یونانی

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

مواد لازم برای سس یونانی:نصف پیمانه روغن زیتون ،سیر 2 حبه ،نمک نصف قاشق چایخوری ،آبلیمو یک چهارم پیمانه ،پودر آویشن یک قاشق چایخوری ،فلفل نصف قاشق چایخوری ،

ابتدا سیر را له کرده درون یک ظرف شیشه ای در دار که میخواهید سس را در آن تهیه کنید بریزید بعد پودر آویشن را روی سیر له شده ریخته نمک وفلفل سیاه را هم اضافه کنید آبلیموی تازه را هم بیافزایید در آخر روغن زیتون را اضافه کرده با هم زن برقی خوب مواد را با هم ترکیب کنید تا بافت یکدستی پیدا کند درون یخچال نگهداری کنید وبا سالاد یونانی وانواع سالاد سبزیجات میتوانید سرو کنید

طرز تهیه سس پاستا

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

مواد لازم جهت تهیه سس پاستا:گشنیز یک قاشق غذا خوری ،رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری ،جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری ،شوید یک قاشق غذاخوری ریز خورد شده،آبلیموترش یک قاشق سوپ خوری ،نمک وفلفل،زردچوبه ،به میزان لازم ،پودرآویشن یک قاشق چایخوری ،آب جوش نصف پیمانه ،روغن زیتون به میزان لازم

روغن زیتون را درون یک قابلمه مناسب ریخته وروی حرارت گرم کنید رب گوجه فرنگی ،نمک، زرد چوبه،فلفل،پودر آویشن ،جعفری،گشنیز ،شوید راهم به مواد اضافه کنیدوآب جوش راهم بیافزاییدبه جوش که افتاد بعد آبلیمورا هم اضافه کرده کمی فرصت دهید تا غلیظ شود بعد از روی شعله بردارید آماده است با پاستا سرو کنید

طرز تهیه سس رنچ

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

سس رنچ یک سس خانگی آمریکایی است که بسیار ساده تهیه می شود

مواد لازم :خامه ترش 120 گرم ،سس مایونز 200 گرم ،پودر پیازچه خشک یک قاشق چایخوری ،(در صورت نبودن پودر پیازچه خشک از پیازچه تازه استفاده کنید ) پودر جعفری خشک نصف قاشق چایخوری ،شویدخشک نصف قاشق چایخوری ،پودر سیریک چهارم قاشق چایخوری ،پودر پیاز یک چهارم قاشق چایخوری،نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم

همه مواد را درون ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید وخوب هم بزنید تاموادیکنواخت شوند روی ظرف را با سلفون یا فویل بپوشانید ودرون یخچال به مدت 40تا 50 دقیقه نگهداری بعد از سپری شدن زمان گفته شده سس آماده استفاده می باشد

طرز تهیه سس سبزیجات

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

برای تهیه سس سبزیجات بایدسبزیجات خرد شده که شامل (نعنا،ریحان،ترخان)یک پیمانه-ماست2 پیمانه- نمک وفلفل به مقدار کافی

ماست را با نمک وفلفل هم بزنیدتا یک دست شود بعد سبزیجات را با آن مخلوط کرده خوب هم بزنید تا ترکیب شوند سس سبزیجات را می توانیدبا سبزی جات پخته از جمله لوبیای سبز ، کرفس ،هویج میل کنید

طرزتهیه سس عسل و خردل

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

سس عسل و خردل طعم تندی داره وبا ذائقه افرادی که غذاهای تند دوست دارند سازگار است.

مواد لازم :3 قاشق مربا خوری عسل ،یک حبه سیر ،کمی فلفل، یک قاشق مربا خوری سرکه ،یک پیمانه روغن زیتون ،2قاشق مربا خوری خردل

ابتدا عسل ،خردل ،سرکه ،سیر وبقیه مواد دیگررا با هم بزنید تا مواد یکنواخت شوند می توانید از هم زن برقی هم استفاده کنید سس شما است (نوش جان)

طرز تهیه سس آسیایی

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

برای تهیه سس آسیایی 2قاشق روغن مایع ،یک چهارم فنجان سس هیزین ،یک قاشق غذا خوری سس سویا ،یک قاشق غذاخوری زنجبیل ،نصف قاشق چایخوری روغن کنجد

ابتدا زنجبیل تازه را رنده کرده وروغن کنجد را اندکی تفت دهید وزنجبیل ها رااضافه کرده ودر ظرفی که در دارد ریخته وبقیه مواد را هم بیافزایید وبا هم زن برقی مواد را بخوبی با هم ترکیب کنید نیم ساعت به سس استراحت دهید تا موادبه خورد هم رفته وطعم واقعی سس آشکار شود

طرز تهیه سس هویسین

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

این سس مخصوص غذاهای چینی می باشدو خیلی سریع آماده میشود

مواد لازم :کره بادام زمینی 2 قاشق غذاخوری ،سس سویا 4 قاشق غذاخوری ،عسل یک قاشق مربا خوری ،سرکه سفید 2 قاشق چایخوری ،پودر سیریک هشتم قاشق چایخوری ،سس تند یک قاشق مربا خوری ،فلفل سیاه یک هشتم قاشق چایخوری

تمام مواد را درون یک ظرف ریخته وهم بزنید تا خوب مخلوط شود بعدسس هویسین شما آماده سرو است.

طرز تهیه سس ساندویچ

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

برای تهیه سس ساندویچ پودر سیر نصف قاشق مربا خوری ،فلفل ونمک به مقدار لازم ،کره یک قاشق غذا خوری ،آرد یک قاشق غذاخوری ،پنیرچدار رنده شده یک پیمانه ،خامه پر چرب نصف پیمانه

کره را درون قابلمه مناسب ذوب کرده سپس آرد ونمک وفلفل را هم اضافه تا زمانی که آرد طلایی رنگ شود تفت دهید در ظرف دیگری خامه رابا هم زن برقی بزنید تا سبک شود اگر دیدید کمی سفت است ومیتوانید مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید سپس آرد تفت داده شده را با خامه مخلوط کرده ترکیب کنید پنیر چدار را کم کم به سس اضافه کنید وخوب هم بزنید تا سس ته نگیرد ویکنواخت شود نکته قابل توجه این است که تمام مراحل پخت باید شعله اجاق گاز ملایم باشد ودر آخرنمک و فلفل وپودر سیر را هم اضافه کرده هم بزنید سس رااز روی شعله بردارید

مواد لازم برای تهیه سس هاوایی

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

سیر ¼ پیمانه

زنجبیل ¼ قاشق

شکر قهوه ای ½ قاشق

سس سویا یک دوم پیمانه

کچاپ 1 پیمانه

پودر فلفل سیاه 1 چهارم قاشق غذا خوری

پودر فلفل قرمز یک دوم قاشق غذا خوری

آناناس کمپوتی 250 گرم

آب پرتقال ¼ پیمانه

برای تهیه سس هاوایی یک دست می توانید همه ی مواد را در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کرده و در ماهیتابه ریخته تا محتویات آن جوش بیایید.

زیر شعله را کم کنید تا به مدت 30 الی 40 دقیقه بجوشد تا محلول به نصف مواد اولیه رسیده و حالت رقیق به خود بگیرد. سس هاوایی قابلیت این را دارد که به مدت یک هفته در یخچال بماند.

طرز تهیه سس اکسیر

روش تهیه انواع سس

روش تهیه انواع سس

مواد لازم

ماست خامه ای 1 پیمانه

سس مایونز 1 پیمانه

پیازچه ساطوری یک قاشق چایخوری

پودر سیر یک قاشق

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سس اکسیر ابتدا ماست و سس مایونز را با هم مخلوط کنید. پیازچه ی ساطوری را همچنین با سیر مخلوط کنید و سپس نمک و فلفل را به آن افزوده و به مدت 1 سال در یخچال گذاشته تا بتوانید از آن استفاده کنید.

آیا این مطلب مفید بود؟ 17
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید