سس جوجه کباب

سس جوجه کباب

آشنایی با سس جوجه کباب خوشمزه

سس جوجه کباب چیست؟ چگونه سس جوجه کباب را درست کنیم. جوجه کباب غذایی است که در منوی غذایی بیشتر کشور های دنیا وجود دارد. از این رو تنوع در نوع پخت و سس هایی که به همراه آن سرو می شود زیاد دور از ذهن نیست. در کشور ایران در نقاز مختلف طرز پخت هایی برای این غذای سبک و کم دردسر دارند. از آن جا که جوجه کباب یک نوع غذای پیکنیکی به شمار می رد. افراد تمایل دارند آن را با طعم و مزه های مختلف امتحان کنند. با ما همراه باشید تا با چند نوع پخت جوجه و طرز تهیه سس جوجه آشنا شوید.

انواع سس جوجه کباب

سس جوجه کباب

سس جوجه کباب

سس جوجه کباب خاص کمی تند:

برای تهیه سس جوجه کباب خاص کمی تند سیر دو حبه- دارچین مقداری-یک قاشق مربا خوری  فلفل قرمز- روغن زیتون یک قاشق غذا  خوری- سرکه دو قاشق غذا خوری - نمک به مقدار لازم – سس کچاپ دو قاشق غذا خوری –فلفل سیاه یک قاشق چایخوری  اگر به دنبال طعمی خاص می باشید می توانید کمی شکر و ابلیمو هم به مواد فوق اضافه کرده و به با فیله مرغ مخلوط کنید. پس از چند ساعت استراحت جوجه  ها اماده کباب شدن است.

نکته قابل ذکر برای این سس این است که شما میتوانید فلفل قرمز- شکر- فلفل سیاه-سس کچاپ- را با اندکی اب گرم مخلوط کرده تا حالت سسی نرم به خود بگیرد وبقیه مواد را به مواد فوق اضافه کنید

سس جوجه کباب لاری :

سس جوجه کباب

سس جوجه کباب

برای تهیه سس جوجه کباب لاری به ماست پر چرب یک پیمانه –تخم گشنیز آسیاب شده یک قاشق غذا خوری- زعفران دم کرده یک قاشق غذا خوری – دو عدد فلفل پاپریکا – یک قاشق غذا خوری ابلیموی تازه –یک تا دو قاشق روغن زیتون یا روغن مایع – فلفل قرمز مقداری نمک به اندازه کافی احتیاج داریم و همه مواد فوق را به جوجه اضافه کرده و به مدت چهار ساعت به مواد استراحت بدهید.می توانید و در انتها برای خوش طعم شدن جوجه میتوانید مقداری کمی کره را  با ابلیموی تازه ومقداری زعفران دم کرده کمی حرارت دهید تا غلیظ شود بعد به مواد بیافزایید

سس جوجه کباب زعفرانی :

برای تهیه سس جوجه کباب زعفرانی همان طور که از اسم این سس پیداست زعفران جز اصلی این سس است که باید به صورت غلیظ دم شود و قبل از مواد دیگر به جوجه ها اضافه شود تا بخوبی طعم و بوی خوش زعفران به خورد فیله های مرغ برود حال به ذکر مواد لازم می پردازیم:کره 700 گرم-زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذا خوری –ماست چکیده به دلخواه –پیاز بزرگ 2عدد-روغن مایع 2 قاشق غذا خوری-نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی –ابلیمو نصف استکان –    پیاز ها را خرد کرده ابلیمو نمک فلفل ماست زنجبیل روغن مایع را مخلوط کرده و در ظرف مناسبی که فیله های مرغ را به مدت یک ساعت با نصف استکان زعفران دم کرده استراحت داده اید بیافزایید و بعد از چند ساعت استراحت دادن به مواد اماده کباب شدن است

سس جوجه کباب مکزیکی :

سس جوجه کباب

سس جوجه کباب

برای تهیه سس جوجه کباب مکزیکی ابتداد4 حبه سیر را له کنید سپس مقداری فلفل قرمز و7 قاشق غذا خوری سس سالسا ومقدار یک قاشق  مربا خوری زنجبیل ترجیحا تازه و به اندازه 250 گرم پنیر چدار را به فیله های مرغ اماده شده افزوده و به مدت چند ساعت استراحت دهید سپس جوجه ها اماده کباب شدن هستند و طرز تهیه سس سالسا به قرار زیر است

2عدد گوجه فرنگی پوست گرفته شده – مقداری فلفل دلمه -3 حبه سیر-5 عدد پیازچه –همه را ریز خورد کرده و 2 قاشق غذا خوری گشنیز ریز خورد شده به همراه کمی فلفل جلاپینوومقداری اب لیمو ترش تازه و نمک به اندازه کافی همه را با هم مخلوط کرده اماده مصرف است

سس جوجه  کباب لبنانی:

سس جوجه کباب

سس جوجه کباب

برای تهیه سس جوجه کباب لبنانی در ابتدا مقدار 2 قاشق روغن رابا 1 قاشق سیر له شده به مدت یک دقیقه تفت دهید بعد یک قاشق چایخوری فلفل سیاه با یک قاشق چایخوری نعناع خشک را به مخلوط سیر روغن تفت داده  شده بیافزاییدو یک قاشق فلفل پاپریکا را افزوده یک دقیقه دیگر حرارت دهیدسپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنیدو مواد بالا به همراه نمک ابلیموبه تکه های جوجه اضافه کنید

سس جوجه کباب  رژیمی :

برای تهیه سس جوجه کباب رژیمی یک عدد پیاز با مقداری ابلیمو نمک فلفل سیاه یک قاشق روغن زیتون و دو قاشق زعفران دم کرده همه را به فیله های مرغ اضافه کرده 5تا 6 ساعت استراحت دهید

سس جوجه کباب عشایری

سس جوجه کباب

سس جوجه کباب

برای تهیه سس جوجه کباب عشایری لیمو ترش بزرگ - سرکه سفید دو قاشق –شکر یک قاشق – زنجبیل یک قاشق کوچک-رب گوجهفرنگی یا سس کچاپ به مقدار لازم تمام مواد را مخلوط کرده روی شعله گاز قرارمی دهیم تاغلیظ شود بعد اماده مصرف میباشد

سس جوجه کباب ترش :ابتدا مقداری ابلیمو را با دو قاشق زعفران دم کرده را به جوجه ها افزوده  بعد از ان گردوی پودر شده پیاز خرد شده همراه نمک فلفل به مواد بیافزایید کره راهم اب کرده به مواد فوق افزوده و رب انار ترش را در اخر اضافه کنید.

سس جوجه کباب ایرانی:

سس جوجه کباب

سس جوجه کباب

برای تهیه سس جوجه کباب ایرانی نه زمان زیادی را می خواهد صرف کنید. نه مواد گوناگون را با همدیگر ترکیب کنید. طرز تهیه سس جوجه کباب ایرانی بسیار راحت است. مقداری پیاز را رنده کرده با نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس کمی زعفران افزوده و جوجه ها را داخل آن بخوابانید.

سس جوجه کباب اسپایسی:

سس جوجه کباب اسپایسی

سس جوجه کباب اسپایسی

 

برای تهیه سس جوجه کباب اسپایسی باید سس فلفل تند را به مقدار سه قاشق، زیره سبز یک قاشق، پودر پاپریکا یک قاشق، فلفل سیاه نصف قاشق و فلفل قرمز و قاشق چایخوری اضافه کنید. فراموش نکنید که اسپایسی جزو تند و تیز ترین انواع سس جوجه کباب محسوب می شود.

سس جوجه کباب با مایونز:

 

برای تهیه سس جوجه کباب با مایونز باید ابتدا سس مایونز و آبلیمو را مخلوط کرده سپس ماست، سرکه سفید، پیاز رنده شده و سیر را به آن بیافزایم پس از آن به شکل سلیقه ای نمک و زعفران اضافه کنید. جوجه ها را در سس خوابانده و صبر کنید تا محلول سس به خورد جوجه ها بود.

سس جوجه کباب خوش مزه به هنگام سرو

سس جوجه کباب

سس جوجه کباب

 سس اکبر جوجه:شاید معروف ترین سس جوجه ای که به همراه این غذا سرو می شود سس اکبر جوجه باشد که ترکیبی ترش و خوشمزه دارد. این سس از ترکیب رب انار با مواد دلخواه درست می شود. برای آشنایی با انواع سس جوجه کباب به هنگام سرو با ما همراه باشید.

سس جوجه کباب سیر و قارچ: می توانید در هنگام سرو از سس سیر و قارچ استفاده کنید. این سس را با ترکیب قارچ، کره، سیر له شده، آب مرغ، پوست لیموی رنده کرده، تره خورد شده این سس طعمی خامه ای و فوق العاده به جوجه های شما می بخشد.

سس جوجه کباب

سس جوجه کباب

سس جوجه کباب تند ادویه دار: افرادی که دوست دارند غذاهای تند و تیز بخورند می توانند جوجه کباب خود را با این سس سرو کنند. این سس از ترکیب روغن زیتون، پیاز خورد کرده، گوجه فرنگی خورد کرده، سس بالزامیک، شکر، سس پستو درست شده و طعم فوق العاده ای دارد.

سس جوجه کباب عسل و چیلی: یک سس بی نطیر با مزه ای عالی که می توانید آن را به همراه چوجه سرو کنید. سس عسل و چیلی طعم فوق العاده پارادوکس دارد در عین اینکه تند و سوزان است شیرین و دلچسب نیز است. این سس مخصوص افرادی است که طرفدار طعم های خاص هستند. ترکیب سس جوجه کباب عسل و چیلی روغن ذرت، زنجبیل رنده شده، فلفل چیلی خرد شده، سس فلفل، عسل و آبلیمو لازم است.

شما می توانید جوجه کباب را با انواع سس ها میل کنید و از طعم آن لذت ببرید این یک موضوع سلیقه ای است.

 

 

 

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید