سه روش متفاوت برای تهیه معجون شلغم و عسل

معجون شلغم و عسل یک دارو ویک معجون ضد سرماخوردگی است که بسیار مناسب فصل سرما میباشد همین که علایم سرماخوردگی را در خود مشاهده کردید فورا دست بکار شده ویکی از این سه روش تهیه این داروی سرماخودگی خانگی را تهیه کرده ونوش جان کنید.

همه ما از خواص آنتی بیوتیکی شلغم وتاثیر آن در درمان سرماخوردگی آگاه هستیم انتی بیوتیک درون شلغم باعث می شودمقاومت بدن در برابر ویروسها وعفونت ها بالا رود وهمچنین باعث التیام نشانه های زکام میشود،البته باید گفت که معجون شلغم وعسل شاید کمی دیرتراز انتی بیوتیک های صنعتی عمل کند ولی عوارض آنها را نداردوحتی برای بدن مفید می باشد شلغم با طبع گرم خواص معجزه آسایی در درمان سرما خوردگی دارد وترکیبات میکروب کش قوی که در شلغم است باعث بیرون راندن میکروب ها از بدن میشود پس معجون عسل در شلغم را حتما امتحان کنید.

روش اول

معجون شلغم و عسل

معجون شلغم و عسل

اولین روش طرز تهیه معجون شلغم و عسل ابتدا یک شلغم بزرگ را بشویید سپس قسمت سر شلغم را جدا کرده داخل شلغم را کاملا خالی کنید بعد عسل را بعد اندازه ای که درون شلغم پر شود بریزید سر شلغم را روی شلغم برگردانید ودر یک ظرف مناسب که به صورت ثابت شلغم را نگه دارد گذاشته وبه مدت یک شب روی بخاری یا شوفاژزمان دهید پس از گذشت زمان ذکر شده از مایع درون شلغم میتوانید به اندازه دو تا سه قاشق در روز مصرف کنید.

روش دوم تهیه معجون شلغم و عسل

معجون شلغم و عسل

معجون شلغم و عسل

دومین روش تهیه معجون شلغم و عسل چند عدد شلغم را بشویید درون آنها را خالی کنید سپس در یک قابلمه مناسب قرارداده وداخل شلغم ها را با کمی عسل پر کنید سپس ظرف بزرگتری را با مقداری آب روی حرارت قرار داده بعد قابلمه ای که شلغم های با عسل پر شده در آن است را در ظرف آب قرار داده سر قابلمه را گذاشته وبه مدت دو ساعت حرارت دهید بعد از گذشت زمان ذکر شده شلغم ها که خنک شد مایع درون آنها را در لیوانی خالی کرده وتا سه روز به صورت منظم مصرف کنید .شما میتوانید شلغم پخته شده را هم مصرف کنید

روش سوم طرز تهیه معجون شلغم و عسل

معجون شلغم و عسل

معجون شلغم و عسل

در سومین روش معجون شلغم و عسل برای سرما خوردگی ابتدا چند عدد شلغم را مثل دو روش قبل شسته سپس داخل شلغم را خالی کرده بعد مقداری عسل را درآن ریخته ودر ظرف مناسبی به صورت ثابت قرار داده به سر شلغم ها را روی آن برگردانید سپس در یخچال به مدت یک شب نگهدارید بعد از گذشت زمان مورد نظر مایع درون شلغم ها را در ظرف مناسبی ریخته وبه صورت منظم دو تا سه بار در روز میتوانید استفاده کنید .شما میتوانید بجای عسل از شکر هم استفاده کنید .

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید