آیا می دانید که یک غذای سحری   مناسب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ با فرارسیدن ماه مبارک رمضان و روزه داری برای بسیاری از افراد سوالاتی در مورد باید هاو نبایدهای افطاری و سحری پیش می آید و اشتباهاتی درمورد مواد غذایی مصرف شده در این وعده ها انجام می شودکه ممکن است برای آنها مشکلات زیادی را بعد از ماه رمضان به وجود آورد.در این ماه افراد روزه دار نکات بسیار زیادی را باید رعایت کنند تا بدن سالمی داشته باشندو روزه داری برای آنها مشکل به وجود نیاورد.

نکات مهم درمورد وعده سحری

افراد روزه‌دار حتما باید از وعده سحری استفاده کنند ضمن اینکه در سحری خوردن باید از غذاهای تازه و سالم استفاده شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، افزود: پایه و اساس علم تغذیه، تازه‌خوری است. هر نوع غذای فریز شده، کهنه و کنسروی و فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس، همبرگر، رب گوجه فرنگی ، کنسروها و تن ماهی در وعده سحری برای روزه داران ممنوع است.

رضائی در بیان چرایی این مطلب بیان کرد: به دلیل موادی که به آنها اضافه و یا کم می‌شوند و یا به خاطر نمک زیاد در این مواد غذایی ، نیاز افراد روزه‌دار به آب زیاد خواهد شد و در نتیجه آنها را در طول روز دچار عطش و تشنگی می‌کند.

این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی در ادامه تاکید کرد: بنابراین در وعده سحری باید غذاهایی استفاده کنیم که تازه باشند. همانطور که خواندن نماز اول وقت احساس خاصی را در افراد نمازگزار ایجاد می کند غذاهای تازه هم همین تأثیر را بر روی دستگاه گوارش فرد روزه‌دار می‌گذارد.

رضائی در پایان با بیان اینکه تازه‌خوری اساس و بنیان علم تغذیه است، ابراز داشت: برای اینکه روزه‌داران در طول روزه‌داری در ماه مبارک رمضان دچار تشنگی و عطش نشوند، اولین مساله این است که از غذاهای خوب و تازه استفاده کنند.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید