چگونه اکانت اینستاگراممان را موقتا غیر فعال و از دسترس خارج کنیم

برای غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام یا دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام می توانید پس از خارج شدن از اکانت تا وقتی که دوباره یوزرنیم و پسورد خود را وارد کرده و دوباره وارد اینستاگرام شوید اکانت خود را غیرفعال کنید و هیچ کس قادر به مشاهده تصاویر و پروفایل شما نیست.برای این منظور مطلب زیر جمع آوری شده است با باشید تا با نحوه از دسترس خارج کردن اکانت اینستاگرام به صورت موقتا آشنا شوید :

غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام

آموزش از دسترس خارج کردن اکانت اینستاگرام

در آموزش غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام به این صورت باید عمل کنید که

گام اول: به وب سایت اینستاگرام مراجعه کرده و بر روی Log in کلیک کنید. حالا می توانید با تایپ کردن نام کاربری و رمز عبورتان Log in کرده و در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده اید با کلیک بر روی ؟ Forgot password آن را بازیابی کنید.

اکانت اینستاگرام

دی اکتیو کردن اینستاگرام'

گام دوم: بعد از ورود به اکانت به صفحه اصلی خود وارد می شوید که شبیه به صفحه اصلی اینستاگرام در موبایل بوده و تصاویر خود و کسانی که در اینستاگرام دنبال می کنید را می توانید ببینید.

اکانت اینستاگرام

دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام

گام سوم: در این صفحه با کلیک بر روی نام کاربری خود در بالای صفحه به صفحه پروفایل خود بروید.

اکانت اینستاگرام

دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام'

گام چهارم: در صفحه پروفایل اکانت خود، کافی است بر روی ادیت پروفایل کلیک کنید تا به صفحه ویرایش پروفایل خود بروید. در این صفحه و در انتهای آن بر روی Temporarily disable my account تا به صفحه غیرفعال کردن اکانت وارد شوید.

اکانت اینستاگرام

غیر فعال کردن موقت اینستاگرام'

گام پنجم: در این قسمت ، با صفحه ای مواجه می شوید که می توانید به اینستاگرام دلیل غیرفعال کردن اکانتتان را بگویید و این سرویس تلاش می کند با ارائه راهکارهای احتمالی شما را از این کار منصرف کند! اگر تنها به غیرفعال اکانتتان فکر می کنید، چندان اهمیتی هم ندارد.

اکانت اینستاگرام

نحوه غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام

گام آخر: اکنون بعد از وارد کردن دوباره رمز عبور در کادر مورد نظر، بر روی دکمه ای که با عبارت Temporarily disable my account در پایین صفحه کلیک کنید تا کار تمام شود. توجه داشته باشید که دقیقا آن چیزی که اینستاگرام در بالای دکمه نوشته شده اتفاق خواهد افتاد و صفحه اینستاگرام شما تا زمان مراجعه مجدد شما غیرفعال خواهد بود و کسی از شما اثری نخواهد دید.

دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام (نحوه غیر فعال کردن موقت اکانت اینستاگرام به صورت تصویری )

· در مرحله اول لازم است که به سایت رسمی اینستاگرام مراجعه کنید.

· برای وارد شدن به وبسایت اینستاگرام به لینک زیر مراجعه کنید.

· بعد از گذرندان این مرحله صفحه ایی مانند تصویر زیر برای شما باز می شود

در مرحله دوم شما باید یوزرنیم که همان ایدی شما است را به همراه پسورد وارد کادری که جلوی شماست بکنید.

در صورتی که شما پسورد اکانت خود را فراموش کرده ایید می توانید از طریق گزینه فراموش کردن که به صورت forget نمایش داده می شود پسورد صفحه خود را بازگردانی کنید و ادامه مراحل را طی کنید.

در مرحله سوم یعنی هنگامی که شما مشخصات خود را تکمیل کردید صفحه ایی مانند صفحه اول اینستاگرام خود را مشاهده می کنید

در این مرحله لازم است شما آیکونی را که به شکل آدمک در پایین حساب کاربری خود مشاهده می کنید را لمس کنید.

شما بعد از انتخاب این عبارت به بخش دی اکتیو کردن اکانت خود وارد می شوید.

در بخش دی اکتیو کردن اکانت خود شما باید به اینستاگرام علت دی اکتیو کردن حساب خود را توضیح دهید.

این دلایل به صورت پیش فرض در وبسایت وجود دارد اما اگر شما صد در صد قصد غیر فعال کردن حساب کاربری خود را دارید اینکه شما چه دلیلی را انتخاب می کنید چندان اهمیتی ندارد مثلا شما می توانید همین گزینه ایی را که به صورت Just Need a break مشاهده می کنید انتخاب کنید.

اگر شما تمام این مراحل را انجام داده ایید اکنون در مرحله آخر هستید.

لازم است که مجدداً پسورد حساب کاربری خود را در کادر مورد نظر وارد کنید.

شما در این مرحله باید این گزینه Temporarily disable account را که به صورت آبی رنگ مشاهده می کنید را نمایید.

دوباره اینستاگرام از شما می خواهد که تمامی این فعالیت ها را تایید کنید

پس از تایید دوباره از سوی شما اکانت شما دی اکتیو یا به اصطلاح غیر فعال شده است

این غیر فعال بودن اکانت شما تا زمانی که شما دوباره وارد اکانت خود شوید ادامه دارد

نحوه بازگشت به اکانت اینستاگرام

.

ابتدا اینستاگرام را باز کرده یوزرنیم و پسورد حساب کاربری که غیرفعال شده است را وارد کنید
حالا روی Login کلیک کنید.
وقتی با پیغام “Your Account Has Been Disabled For …” روبرو شدید
گزینه “Learn More” را انتخاب کنید.

درکادری که باز شده است روی “Let Us Know” کلیک کنید.

اکنون در بخش “My Instagram Was Deactivated” که باز شده است ۲ گزینه مشاهده می کنید.

اگر اکانت شما بیزینسی است باید گزینه ی YES را انتخاب کرده و Send را بزنید
اگر اکانت شما شخصی است باید گزینه ی NO را انتخاب کرده و Send را بزنید

مرحله بعد اطلاعات خواسته شده مانند آی دی اکانت تان را وارد کنید.
در بخش انتخاب کشور سکونت، بهتر است United States را انتخاب کنید.
در این مرحله اگر از شما خواسته شده تا فایلی را آپلود کنید، آن را نادیده بگیرید.

چند ساعت بعد باید یک ایمیل از اینستاگرام دریافت کنید.
در این ایمیل از شما خواسته می شود تا بر روی یک برگه کاغذ با دست خط خود یک سری شماره را که در ایمیل ذکر شده به همراه نام کاربری و نام خود بنویسید و در حالتی که آن را در دست گرفته اید، عکس بگیرید. در این عکس باید چهره تان مشخص باشد. بعد از انداختن عکس آن را سریعا در جواب ارسال کنید.

در مرحله ی بعد از شما درخواست می شود که اگر اکانت شما بیزینیسی است مدارک مربوط به اکانت را عکس گرفته و بفرستید تا توسط تیم اینستاگرام مورد بررسی قرار بگیرد.

نکته :

1- شما می توانید ازطریق فیس بوک ارتباط برقرار کنید و مشکل تان را بگویید. ارتباط از طریق فیس بوک می تواند موثرتر از ارتباط توسط خود اینستاگرام باشد.

2- اگر ۲ تا ۳ هفته با این فرآیند ها نتوانستید حساب تان را بازگردانید، به فکر یک اکانت جدید باشید چرا که دیگر فایده ای ندارد!

نکاتی در مورد غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام

· طبق مقررات خود اینستاگرام شما فقط در هفته یک بار اجازه دارید اکانت خود را غیر فعال و فعال کنید.

· در صورت تکرار مداوم اینکار ممکن شما تا چندین روز اجازه نداشته باشید دوباره این عمل را انجام دهید.

· در صورتی که شما اکانت خود را غیر فعال کنید دیگر کاربران قادر به تماشای اکانت شما یعنی پروفایل و پست های شما نخواهند بود

· برای ٩٩درصد کاربران بعد از انجام این روند مشکلی پیش نمی آید اما اگر شما گمان می کنید ممکن است جز آن یک در صد باشید تصمیم با خودتان است.

· ممکن است نتوانید اکانت خود را غیر فعال کنید که این مشکل از سرور اینستاگرام است که راه حلی جز صبوری برای کاربران وجود ندارد.

· شما فقط با مراجعه به سایت رسمی اینستاگرام می توانید این کار را انجام دهید و راه حل دیگری وجود ندارد.

· اگر نگران پاک شدن پیام های دایرکت خود هستید من به شما اطمنیان می دهم که بعد از فعال کردن اکانت خود پیام های شما دست نخورده باقی می ماند اما این نکته را یاداور شوم که اگر دوستانی را در پست های خود تگ کرده باشید بعد از فعال کردن اکانت تان برای آن ها نوتفیکیشن ارسال می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید