دنیایی از خواص مفید ماست!

ماست

چندین مطالعه به بررسی اثر مصرف ماست بر سطوح کلسترول پرداخته اند. مطالعه ای در سال 2013 مصرف ماست را با سطوح سالم فشار خون و کلسترول پیوند داد.

ماست ساده بدون این که افزودنی به آن اضافه شده باشد، به رنگ سفید و مایعی غلیظ است و عطر و مزه ای تند دارد. متاسفانه بسیاری از برندهای تجاری ماست حاوی مواد افزوده شده مانند قند و طعم دهنده های مصنوعی هستند. این قبیل ماست ها برای سلامت خوب نیستند.دنیایی از خواص مفید ماست!دنیایی از خواص مفید ماست!

ماست حاوی مواد مغذی مختلفی است که بدن انسان به آنها نیاز دارد. ماست به واسطه محتوای بالای کلسیم خود مشهور است که یک ماده معدنی ضروری برای سلامت دندان ها و استخوان ها محسوب می شود. تنها یک فنجان ماست می تواند 49 درصد از نیاز کلسیم روزانه شما را تامین کند.

فواید مصرف ماست برای سلامتی

1. ماست به هضم غذا کمک می‌کند.
ماست یک ماده‌ی خوراکی به راحتی قابل هضم است. علاوه بر این، باکتری‌های خوب یا پروبیوتیک‌های موجود در برخی از انواع ماست به هضم غذاهای دیگر نیز کمک می‌کند و نظم را بهبود می‌دهد. ماست همچنین، برای کسانی که مبتلا به اختلالات مختلف گوارشی مانند یبوست، اسهال و معده درد هستند، بسیار توصیه می‌شود.

ماست

اصلی ترین فواید مصرف ماست

به طور روزانه یک فنجان ماست کم چرب که دارای ارگانیسم‌های فعال است بخورید تا معده‌تان تسکین بیابد و دستگاه گوارش‌تان خوب و درست کار کند.

2. کمک‌تان می‌کند که وزن از دست بدهید.
ماست می‌تواند کمک‌تان کند که وزن‌تان را با سرعت بیش‌تری از دست بدهید. باکتری‌های خوب موجود در ماست پروبیوتیک به بهبود سوخت و ساز بدن و هضم غذا کمک می‌کنند، و باعث می‌شوند به مدت طولانی‌تری احساس سیری داشته باشید.

به علاوه، میزان بالای کلسیم موجود در ماست به سلول‌های چربی‌تان سیگنال می‌دهد که کورتیزول کمتری آزاد کنند، و به این ترتیب روند کاهش وزن شما آسان‌تر می‌شود. همچنین، اسیدهای آمینه‌ی موجود در ماست به سوزاندن چربی‌ها کمک می‌کند.

برای از دست دادن وزن از خوردن هله و هوله دست بردارید و در عوض ترکیبی از ماست و انواع تو‌ت‌ها را بخورید.

3. از فشار خون بالا جلوگیری می‌کند.
خوردن بیش از حد نمک یکی از دلایل کلیدی فشار خون بالا است. پتاسیم موجود در ماست کمک به جذب و دفع سدیم از بدن کمک می‌کند.

با توجه به مطالعه‌ی ارائه شده در جلسات علمی پژوهش فشار خون بالا در سال ۲۰۱۲ از انجمن قلب امریکا، احتمال ابتلا به فشار خون بالا در افرادی که ماست بدون چربی به صورت روزانه خوردند، در مقایسه با سایرین ۳۱ درصد کم‌تر بود.

حداقل یک فنجان ماست کم چرب به صورت یک روز درمیان بخورید تا خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش بدهید.

4. از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.
کلسیم، ویتامین D و ارگانیسم‌های زنده و فعال موجود در ماست استخوان‌ها را تقویت می‌کند و تراکم استخوان را افزایش می‌دهد. این امر به نوبه‌ی خود مانع پوکی استخوان می‌شود، یک بیماری پیشرونده که در آن استخوان به‌تدریج ضعیف و آسیب‌پذیر می‌شوند و احتمال بروز شکستگی در آن‌ افزایش می‌یابد.

برای کمک به محکم شدن استخوان‌های‌تان، همیشه به دنبال ماستی باشید که دارای بیش‌ترین میزان ویتامین D است. فقط به برچسب پشت محصول نگاه کنید تا بهترین نوع را بخرید.

کبد چرب ثمره مصرف ماست با این ماده غذایی است

اگر ترکیباتی همراه با گوشت وارد بدن شود، هضم را راحت‌تر می‌کند، البته استفاده از ماست همراه با گوشت شدیداً نهی می‌شود چرا که ماست به شدت بلغم زاست و خلط غلیظ تولید می‌کند و زمان بیشتری در معده می‌ماند و میزان ترشیدگی زیاد است و کیموس معده غلیظ وارد کبد می‌شود و به دلیل اینکه به راحتی از کبد خارج نمی‌شود در کبد بیشتر می‌ماند و سردی عارضی وارد کبد خواهد شد، به همین دلیل به مروز زمان کبد به سمت چرب شدن پیش می‌رود.این نشان دهنده این است که ما از علوم اجدادی خود به خوبی استفاده نکرده‌ایم.

ماست

مهمترین فواید مصرف ماست

مهدی فهیم متخصص تغذیه درباره ارتباط غذاها با بیماری اظهار داشت: طب سنتی طبق آموزه‌های آن بهداشت محسوب می‌شود و پزشکی اوج بهداشت است. به گفته وی چین با جمعیت بیش از یک میلیاردی خود کمترین واردات دارو را دارد و این در حالی است که ایران بیشترین واردات دارو را دارد زیرا که طب سنتی در چین بسیار مورد توجه قرار گرفته است ولی در ایران توجه به طب سنتی کمتر است.

این متخصص طب سنتی افزود: اگر ترکیباتی همراه با گوشت وارد بدن شود، هضم را راحت‌تر می‌کند، البته استفاده از ماست همراه با گوشت شدیداً نهی می‌شود چرا که ماست به شدت بلغم زاست و خلط غلیظ تولید می‌کند و زمان بیشتری در معده می‌ماند و میزان ترشیدگی زیاد است و کیموس مده غلیظ وارد کبد می‌شود و به دلیل اینکه به راحتی از کبد خارج نمی‌شود در کبد بیشتر می‌ماند و سردی عارضی وارد کبد خواهد شد، به همین دلیل به مروز زمان کبد به سمت چرب شدن پیش می‌رود. وی خاطرنشان کرد: مصرف سماق در کنار غذاهای گوشتی موجب هضم بهتر غذا می‌شود. همچنین، اسید اوریک موجب در غذا را شکسته و هضم را راحت تر می‌کند.

بازدید: 36
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید