کشور ما به دلیل همجواری با کشورهای عربی با آشپزی این کشورها بیگانه نیست. و به دلیل سفر به این کشور ها چه حوزه خلیج فارس و چه سفرهای زیارتی کم و بیش مردم ما با غذاهای ایمن کشور ها آشنایی دارند. امروز تصمیم داریم یک کوفته عربی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

کوفته عربی

کوفته عربی یک غذای خوشمزه عربی با ظاهری زیباست. به شما پیشنهاد می کنیم این غذا را در وعده های خود جای دهید.

مواد لازم:

۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

۲ لیوان بلغور گندم

۲ عدد پیاز

۴ حبه سیر

۱ عدد گوجه ۱ قاشق غذاخوری

آرد ۲ قاشق غذاخوری

آرد سمولینا

طرز تهیه کوفته عربی

 

۴ ساقه برگ سیر تازه

۱ عدد تخم مرغ

۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده

۲ الی ۳ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

نصف لیوان روغن زیتون

۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز شیرین نمک، فلفل سیاه

طرز تهیه کوفته عربی:

۱٫ جهت تهیه کوفته عربی سیر را در هاون کاملا له کنید گوجه را رنده کرده همراه نصف سیر له شده در ظرف مناسب ریخته بمدت پنج دقیقه تفت دهید تا آب گوجه خشک شود.

۲٫ گوشت، بلغور، پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، و نصف باقی مانده سیر در ظرف دیگری ریخته خوب ورز دهید.به آن آرد سفید، آرد سمولینا، تخم مرغ را افزوده به ورز دادن ادامه دهید. جعفری، پیازچه و برگ سیر را افزوده در حد مخلوط شدن ورز دهید. تکه های به اندازه آلو جدا کرده و کف دست گرد کنید. روی آبکش استیل چیده رو دیگی که یک سومش از آب پر شده قرار دهید. و اگر موجود بود روی قفسه های دستگاه بخار پز چیده ۲۵ دقیقه بگذارید بخار پز شود.

۳٫ کوفته های بخار پز شده را در روغن زیتون فراوان سرخ کرده به آن سس گوجه فرنگی و سیر را که در ابتدا تهیه کرده بودید اضافه کنید. بعد از چند دقیقه خوراک آماده است.

نکته: در آشپزی ترکی و عربی از ادویه ها بسیار کم استفاده میشود و گاهی بشدت کمبودش احساس میشود، شما میتوانید در تهیه سس و کوفته از انواع ادویه بنا به ذائقه خود استفاده کنید شخصا در تهیه خوراک ها از دارچین، پودر مغز هل و گاهی پودر گشنیز استفاده میکنم.

خوشمزه ترین کوفته دنیا

 

فوت مهم کوفته گری

استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث می‌شود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد! توجه داشته باشید که سیب زمینی را حتما همراه لپه چرخ کنید. اگر سیب زمینی به تنهایی چرخ شود حالت کشدار پیدا می‌کند که باعث به هم خوردن انسجام و چسبندگی مواد می‌شود.
برای اینکه مواد براحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیواره‌های چرخ نچسبند نیز قبل از چرخ کردن آن‌ها کمی فلفل سیاه روی آن‌ها بپاشید .

بلغور چه خاصیت هایی برای بدن دارد؟

بلغور مى ‏تواند از راه دیگرى نیز براى جلوگیرى از سرطان کمک کند، آن وجود موادى است در بلغور به نام لینان لینان‏ها سرشار از مواد مبارز با سرطان هستند و بخصوص براى پیش‏گیرى از سرطان کولون (روده بزرگ) و پستان مفید می باشند.

بلغور براى انواعى از ناراحتى ‏ها از جمله براى رفع یبوست و کنترل بیمارى دایورتیکولار و کنترل بواسیر مفید باشد. به گزارش سماتک بلغور یکى از مواد غذایى سنتى ایران و در عین حال از نظر مواد مغذى شفابخش بسیار ارزشمند است. متأسفانه در حال حاضر بخصوص در شهرها از الگوى غذایى مردم تا حدود زیادى حذف شده است ولى برعکس در کشورهاى مغرب‏زمین بخصوص در امریکا با توجه به جوانب درمانى آن در ردیف مواد غذایى مورد توجه گروه روشن‏فکر و دانشمندان تغذیه قرار گرفته و به انواع مختلفه تهیه و در بازار عرضه مى‏شود.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید