اوره چیست و نشانه ها و خطرات بالا بودن و پایین بودن آن چیست؟

اوره خون باید در سطح طبیعی و نرمال قرار گیرد زیرا افزایش و کاهش آن می تواند بدن را دچار نوسان و اختلال کند. افرادی که اوره خونشان در حد طبیعی قرار ندارد حتما علائمی را تجربه می کنند و همین باعث می شود پزشک با توجه به شرایط هر بیمار، آزمایشاتی را برای بررسی سطح اوره خون او تجویز کند.


علت کوتاه شدن دوره ماهانه چیست | خطرات + روش های درمانی

کوتاه شدن دوره ماهانه در زنان می تواند نشانه ی برخی اختلالات و مشکلات جدی باشد و در صورت عدم پیگیری های لازم امکان دارد به سلامت بانوان لطمه وارد کند. بنابراین اگر خانمی دچار بی نظمی قاعدگی مانند کوتاه شدن دوره ماهانه شد، باید نزد متخصص زنان برود و در صورت نیاز درمان های لازم را دریافت کند.


راهکارهایی طلایی برای کاهش هورمون کورتیزول | حتما بخوانید

کاهش هورمون کورتیزول تأثیر مستقیمی بر سلامت روان و جسم افراد دارد و اگر این هورمون در بدن انسان افزایش یابد باید با روش های مختلف خانگی، گیاهی و دارویی آن را کنترل کرد و کاهش داد. بنابراین برای بررسی های تشخیصی دقیق تر و به منظور کاهش هورمون کورتیزول در بدنتان حتما نزد پزشک بروید تا درمان شوید.


مهمترین علائم یائسگی چیست | عوارض + مراقبتها

یائسگی زنان اصولا در سنین میانسالی به طور طبیعی اتفاق می افتد و می تواند نشانه های مختلفی داشته باشد. البته بسیاری از زنان علائم پیش یائسگی را نیز تجربه می کنند. در گروهی از زنان نیز که به دلایل مختلف دچار یائسگی زودرس می شوند، مراجعه به پزشک زنان و شروع درمان های لازم برای کنترل یائسگی مهم است.


بهترین روش های بهبود و درمان ورم ناشی از ضربه خوردن در کودکان

ورم سر کودک گاهی پس از ضربه خوردن اتفاق می افتد و می تواند تا چند روز هم ماندگار باشد. والدین باید در صورت ورم سر کودک ناشی از ضربه خوردن، خونسردی خود را حفظ کنند و اگر علائم خطرناک دیگری چون گریه های مداوم و استفراغ اتفاق نیفتاد، با درمان های خانگی و سنتی، تورم سر کودک خود را بهبود ببخشند.


علل افزایش هورمون پرولاکتین چیست + روش های درمانی

پرولاکتین هورمونی مؤثر در سلامت مردان و زنان است و در صورت غیر طبیعی بودن میزان آن، نشانه هایی در فرد ظاهر می شود که نباید نسبت به آن غافل بود و باید تحت درمان قرار گرفت. خوشبختانه روش های مؤثری برای کاهش و کنترل سطح پرولاکتین وجود دارد که پزشک با توجه به شرایط بیمار تجویز می کند.


آندوسکوپی چیست و چه فواید و عوارضی دارد؟

آندوسکوپی یک روش تشخیصی دقیق برای بیماری های داخلی اعضای بدن از جمله دستگاه گوارش است. این روش امروزه کاربردهای زیادی دارد و تشخیص زودتر و دقیق تر را برای پزشکان فراهم کرده است. البته پزشکان با توجه به شرایط بیمار، آندوسکوپی را تجویز می کنند و مراقبت های قبل و بعد از انجام آن بسیار مهم است.


کولونوسکوپی چیست و چه فواید و عوارضی دارد؟

کولونوسکوپی یک روش درمانی مدرن است و از جمله فواید آن میتوان به تشخیص دقیق بیماری های مربوط به عضو روده اشاره کرد. پزشک این روش را برای برخی بیماران توصیه و در ضمن اقدامات قبل و بعد از انجام آن را به بیماران بیان می کند. کولونوسکوپی نیز مانند هر روش تشخیصی دیگری عوارضی دارد که اغلب قابل کنترل است.


اقدامات اورژانسی هنگام سوختگی پوست| حتما بخوانید

سوختگی پوست می تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد و بر حسب شدت سوختگی، عوارض و درمان ها نیز متفاوت خواهد بود. بنابراین در صورت سوختگی های خفیف می توانید با درمان های خانگی و اورژانسی، سوختگی پوست را برطرف کنید اما در صورت بروز سوختگی های شدید حتما نزد پزشک بروید تا تحت درمان جدی تر قرار بگیرید.


فریتین خون چیست و میزان استاندارد آن برای بدن چه قدر است ؟

کمبود فریتین خون می تواند دلایل مختلفی داشته باشد و بروز برخی نشانه ها، خبر از کمبود فریتین در بدن می دهد. البته از طرف دیگر فرد امکان دارد با افزایش فریتین خون هم روبرو شود که باز این مساله هم بدن را دچار عوارضی خواهد کرد. برای بررسی و تشخیص کمبود فریتین خون یا افزایش آن با پزشک مشورت کنید.


نشانه های کمبود آب بدن کدامند | علل + درمان فوری

کمبود آب بدن به دلایل مختلفی اتفاق می افتد و افراد در صورت داشتن علائم کمبود آب بدن حتما باید نزد پزشک بروند تا ضمن بررسی های لازم، درمان های مشخص نیز برای این مشکلشان در نظر گرفته شود. خوشبختانه روش های درمانی خانگی و سنتی خوبی برای رفع کمبود آب بدن وجود دارد که با تشخیص پزشک در هر سنی متفاوت است.


میزان مورد نیاز گوگرد در بدن چه قدر است | روش های تامین + اهمیت

میزان گوگرد بدن را با مصرف مواد غذایی حاوی این ماده معدنی مهم می توانید تأمین کنید و جبران آن اصلا سخت نیست. خوشبختانه کمبود گوگرد خیلی شایع نیست زیرا بسیاری از منابع خوراکی پروتئینی و گیاهی سرشار از ماده گوگرد هستند. در صورت پایین آمدن میزان گوگرد بدن و بروز علائم کمبود آن به پزشک مراجعه کنید.


میزان مورد نیاز فسفر در بدن چه قدر است | روش های تامین + مضرات افزایش

میزان فسفر بدن در بسیاری مواقع طبیعی است و جز موارد خاص دچار کمبود این ماده در بدنمان نیستیم. بنابراین برای حفظ تعادل میزان فسفر در بدن می توان به راحتی با مصرف مواد غذایی آن را تأمین کرد. یادتان باشد که از تعادل خارج شدن فسفر در بدن و بالا رفتن میزان آن در بدن عوارض بدی همچون کاهش آن دارد.


نشانه های کمبود دوپامین در بدن چیست و چگونه می توان آن را تامین کرد؟

کمبود دوپامین را با مواد غذایی و مکمل های مختلف میتوان تأمین کرد زیرا کمبود این ماده حیاتی در بدن علائم و عوارض ناگواری را بر سلامت روانی افراد خواهد داشت. در صورتیکه که مشکوک به کمبود دوپامین در بدنتان هستید، نزد پزشک بروید و ضمن آزمایش های تشخیصی لازم، درمان های لازم را دریافت کنید.


علائم کمبود تستوسترون در مردان چیست و چگونه می توان آن را تامین کرد؟

کمبود تستوسترون را باید جدی گرفت و در صورت پایین بودن آن باید حتما نزد پزشک رفت و درمان های غذایی و دارویی لازم را دریافت کرد. همچنین کمبود تستوسترون به دلایل مختلفی می تواند ایجاد شود و عدم تشخیص و درمان این هورمون عوارض بلندمدت ناگواری را در مردان چون افسردگی، کمبود حافظه و بیماری قلبی خواهد داشت.


منظور از بازوفیل در آزمایش خون چیست و علل کاهش آن کدامند ؟

کاهش بازوفیل و افزایش آن می تواند دلایل مختلفی داشته باشد بنابراین به منظور تعیین سطح استاندارد بازوفیل در گلبول های سفید خون باید پزشک با توجه به روش های تشخیصی نظر بدهد. از طرف دیگر نرمال نبودن سطح استاندارد بازوفیل می تواند فرد را دچار علائم و عوارض ناگواری کند و سلامت او را تحت خطر قرار دهد.


نشانه های کمبود لیتیوم در بدن چیست و چگونه می توان آن را تامین کرد ؟

کمبود لیتیوم در بدن علائم و عوارض مختلفی دارد که از جمله آن می توان به خشم، افسردگی و اختلالات حافظه اشاره کرد. بنابراین برای افزایش این ماده معدنی در بدنتان، بهتر است ضمن مصرف مواد غذایی حاوی لیتیوم، به منظور تشخیص سطح لیتیوم، با پزشک خود مشورت و در صورت نیاز مکمل های لازم را نیز مصرف کنید.


ویتامین های مورد نیاز بدن کدامند | عوارض کمبود + روش تأمین

ویتامین های ضروری برای بدن، اگر به میزان کافی به بدن نرسند می تواند عوارضی جدی برای سلامت فرد داشته باشد.بنابراین در صورت داشتن نشانه های کمبود ویتامین، ضمن مصرف غذهای حاوی ویتامین های ضروری برای بدن، تحت نظر پزشک می توان مکمل نیز مصرف کرد اما زیاده روی در مصرف مکمل های ویتامین هم عوارض دارد.


املاح و مواد معدنی مورد نیاز بدن کدامند | عوارض کمبود + روش تأمین

مواد معدنی ضروری بدن حتما باید به میزان کافی و روزانه تأمین شود زیرا کمبود این املاح می تواند عوارض و علائم جدی و جبران ناپذیری را برای سلامت فرد داشته باشد. خوشبختانه برای تأمین مواد معدنی ضروری بدن، مواد غذایی حیوانی و گیاهی متنوعی وجود دارد که بدن ما را از کمبود این املاح بی نیاز می کند.


نشانه های کمبود پروتئین در بدن چیست و چگونه می توان آن را تامین کرد ؟

کمبود پروتئین را به راحتی می توان با منابع غذایی حیوانی و گیاهی تأمین کرد و در بسیاری موارد نیازی به مصرف مکمل های حاوی پروتئین نیست. در مجموع اگر احساس می کنید نشانه های کمبود پروتئین را دارید، می توانید با مشورت با پزشک، دستورات لازم را برای رفع کمبود پروتئین دریافت کنید تا دچار عوارض نشوید.