پیشگیری از چاقی شکمی در ماه مبارک رمضان

چاقی شکمی یکی از معضلاتی است که روزه داران پس از ماه مبارک رمضان، دچار آن می شوند. باید گفت که در ماه مبارک رمضان اگر نکات تغذیه ای به درستی رعایت شوند، می توان از چاقی شکمی پیشگیری کرده و لاغری را نیز تجربه کنید. با تانما همراه شوید تا با نکات تغذیه سالم در رمضان آشنا گردید.


راهکارهای برای سلامت دستگاه گوارش در ماه مبارک رمضان

در ماه رمضان، مهم ترین اصلی که باید رعایت گردد، سلامت و روزه داریست. هر فردی باید نکات مهم برای سلامت دستگاه گوارش در ماه رمضان را بداند تا بتواند به بهترین وجه ممکن، روزه های خود را بگیرد لذا با ما و نکات سلامت و روزه داری همراه شوید.


در فصل بهار چه بخوریم و چه نخوریم

تغذیه در هر فصلی اصول مربوط به خود را داراست که در فصل بعار نیز اصولی وجود دارد که باید رعایت شود لذا با تانما همراه شوید تا با اصول اساسی در تغذیه برای فصل بهار آشنایی پیدا کرده و از بیماری دوری کنید.


همه چیز درباره عوارض مصرف زیاد سیاه دانه

سیاه دانه، دانه ای گیاهی است که خواص درمانی بسیاری دارد وبرای تمامی دردها، درمان است. مصرف بیش از اندازه هر دانه گیاهی می تواند مشکل زا باشد لذا مصرف بی رویه سیاه دانه می تواند مشکلاتی را به وجود بیاورد که در ادامه به بررسی این مشکلات می پردازیم.


عوارض مصرف زیاد چای سبز

مصرف چای سبز، مزایای بسیاری دارد که همین موضوع سبب شده است که این نوشیدنی، سالم ترین نوشیدنی بر روی زمین شناخته شود! اما به مانند هر ماده غذایی دیگری، مصرف زیاد چای سبز دارای عوارضی است که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.


سیب و خواص آن

سیب به عنوان میوه ای محبوب یاد می شود که در آن ویتامین ها و مواد معدنی بسیار یافت می گردد.


6 خوراکی مفید در تقویت سیستم دفاعی بدن

تقویت سیستم ایمنی بدن می تواند در جلوگیری از بیماری ها می تواند تاثیرگذار تر باشد و تغذیه در این بخش نقش اساسی دارد.


خواص ترب سیاه در درمان بیماری ها و طریقه مصرف آن!

خواص ترب سیاه شامل کمک به دفع سنگ کلیه و مثانه، درمان سرفه و مشکلات تنفسی، کاهش ورم مفاصل و تسکین درد سیاتیک است.


این مواد غذایی هرگز نباید یخ بزنند

فریز کردن مواد غذایی کاری اشتباه است. با شرایط زندگی امروزی و سریع شدن همه کارها گاهی ناگزیر هستیم بعضی غذاها را فریز کنیم تا بتوانیم در آینده از آنها راحت تر استفاده کنیم.ولی باید بدانید که گاهی این کار باعث می شود مواد غذایی فاسد و سرطان زا شوند.


فست فود جایگزین غذاهای اصیل ایرانی در سفره‌ها

امروز مردم به دلایل مختلفی علاقمند به استفاده از غذای رستورانی و فست فودها هستند. ما باید چگونه این امر را مدیریت کنیم؟ چگونه مردم می‌توانند غذاهای خوبی را انتخاب کنند؟


خواص هل و ویژگی‌های درمانی شگفت‌انگیز آن

هل یکی از ادویه های معطر شناخته شده است که در برخی غذاها استفاده می شود. این گیاه خوشبو دارای خواص درمانی زیادی است و خواص هل ناشی از ترکیبات و ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن است.


دنیایی از خواص مفید ماست!

چندین مطالعه به بررسی اثر مصرف ماست بر سطوح کلسترول پرداخته اند. مطالعه ای در سال 2013 مصرف ماست را با سطوح سالم فشار خون و کلسترول پیوند داد.


غذاهای مناسب فصل سرد سال

در زمستان با مصرف این مواد غذایی سیستم ایمنی بدن تان تقویت می شود و از ابتلا به بیماری ها جلوگیری می شود.


مصرف ماکارونی برای پسرها ممنوع

یکی از دلایل مضر بودن ماکارونی برای بدن وجود فتالات زیاد در آن است که برای اغلب افراد به ویژه کودکان و زنان باردار زیان بار است.


خواص شگفت انگیز میوۀ خوشمزۀ خیار!

خیار میوه ای خوشمزه است که ۹۵ درصد آن را آب تشکیل داده است، در واقع مصرف یک عدد خیار در روز ۱۵۰ میلی لیتر آب به بدن شما می رساند. این مسأله زمانی اهمیت پیدا می کند که بدانید ۲۶ درصد آب مورد نیاز انسان از طریق خوراکی ها تأمین می شود.


در زمستان نارنگی درمانی کنید…

استفاده از نارنگی در هنگام سرماخوردگی علاوه بر تامین آب مورد نیاز بدن برای درمان بیماری نیز بسیار مفید است.


ماکارونی رژیمی با سبزیجات را چگونه تهیه کنیم؟

تنوع غذایی بسیار مهم است چرا که خوردن یکسری غذاهای تکراری به بدن ما آسیب می رساند.. زیرا اگر از ایده‌های خلاقانه و نکات طلایی برای تهیه غذاها استفاده کنیم از خوردن آنها حتی در هنگام رژیم لذت خواهیم برد.


خوردنی هایی دارای ملین های طبیعی!

با مصرف روزانه میوه ها و سبزیجات سیستم گوارشی خود را سالم نگه داشته و از مشکلات گوارشی در امان بمانید.


مهمترین خواص آب پنیر برای بدن

افرادی که باشگاه بدنسازی می روند از آب پنیر برای تقویت عضله و عضله سازی استفاده می کنند.


میان وعده های مفید برای افزایش وزن!

مصرف میان وعده های سالم و مغذی برای رشد بهتر بچه ها به ویژه در دوران مدرسه بسیار ضروری است.