نوزاد سه ماهه از شیر مادر یا شیر خشک تغذیه می کند. از طرفی رشد ذهنی و حرکتی او هنوز خیلی زیاد نشده اما با تمرین و بازی و حرف زدن بیشتر والدین مهارت های او افزایش یافته و پخته تر می شود. خصوصیات و توانایی های نوزاد سه ماهه را در تانما بخوانید؛

رشد نوزاد در سه ماهگی

چند ماه اول زندگی نوزاد ، دوره رشد، تقریبا سریع است. رشد نوزاد شما در این ماه حدود ۱ تا ۱½ اینچ (۲٫۵ تا ۳٫۸ سانتیمتراز نظر قد) و ۱/۲ تا ۲ پوند (۶۸۱ تا ۹۰۷ گرم از نظر وزن) است. البته این اعداد به طور میانگین هستند.ممکن است رشد یک نوزاد سه ماهه از نظر وزن و قد با کودک دیگر کمی متفاوت باشد. برخی از کودکان شیر کمتری خورده و برخی نیز بیشتر. در صورت تغذیه با شیر مادر، ممکن است کودک شما بیشتر بخوابد (به خصوص در ساعت هایی خاص.)

برخی نوزادان در فرمول تغذیه، ممکن است بیشتر غذا بخورند و یا در طول تغذیه بیشتر شیر بنوشند. توجه به علائمی که نشان دهنده گرسنگی کودک است، (مانند حرکات زبان و مکیدن ) در تغذیه نوزاد سه ماهه موثر است. اما چنانچه در تغذیه نوزاد با مشکل مواجه شدید، با پزشک مشورت کنید.

پزشک شما وزن، قد و دور سر نوزاد را اندازه گیری می کند و رشد او را در یک نمودار رشد استاندارد (نمودار های مختلف برای پسران و دختران) ثبت می کند. اگر کودک شما کمی زودتر به دنیا آمده و به اصطلاح در زمان تولد، نوزاد نارس باشد، توجه داشته باشید که رشد او را نباید با یک نوزاد با وزن عادی مقایسه کنید. رشد نوزاد در ماه های اولیه باید به طور دقیق بررسی شود تا اطمینان حاصل شود که رشد او طبیعی است.

توانایی های نوزاد سه ماهه

رشد نوزاد در سه ماهگی

مهارت ها و ویژگی های نوزاد سه ماهه

خصوصیات و توانایی های نوزاد سه ماهه را تانما به شکل زیر آورده است؛

مهارت حرکتی

حالا دیگر نوزاد شما توانایی این را دارد که در حالت دمر، سر خود را دائما بالا نگه دارد و اگر او را به حالت نشسته یا تکیه داده قرار دهید، کمتر سرش می افتد.

مهارت ذهنی

حتما متوجه شده اید که او مدتی است به دستان خود نگاه می کند و آنها را تکان می دهد و این به این دلیل است که کودک شما شروع به درک بدن خود کرده و وقتی با او صحبت می کنید با واکنش های متنوعی مانند تکان دادن سر، لبخند زدن، حرکات دهان، صدا در آوردن، جیغ زدن و کار های دیگر خوشحالی خود را نشان می دهد و بدن خود را نیز با هیجان به حرکت در می آورد.

مهارت زبانی

مطالعات نشان می دهد نوزادانی که والدین با آن ها صحبت می کنند، هنگامی که بزرگ می شوند آی کیو بالاتری دارند و دامنه لغات بیشتری نیز می دانند. بنابراین سعی کنید در این زمان با نوزاد حرف بزنید و کلمات مختلفی به او بیاموزید. درباره محیط اطراف، اجسام و فروشگاه ها با او حرف بزنید. نوزاد نمی تواند حرف بزند اما این اطلاعات را در حافظه اش ذخیره می کند.

مهارت اجتماعی

چند روزی است که کودک شما سرش را به طرف صدای شما و یا هر صدایی که نظرش را جلب کند می چرخاند ، او زمانی که شما صدایش میکنید به سمت شما چرخیده و لبخند می زند.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید