درمان ترک پوستی را با روش های مختلفی از جمله روش های دارویی، سنتی، استفاده از کرم ها و لوسیون های مختلفی می توان انجام داد. البته درمان قطعی برای ترک های پوستی وجود ندارد. تانامh در این مطلب به روش های درمان ترک پوستی در طب سنتی پرداخته است؛

نسخه طب سنتی برای درمان ترک پوستی

1-درمان ترک های پوستی با روغن مالی و روغن های گیاهی

درمان ترک پوستی با روغن شترمرغ

ترک هایی که به دلیل بارداری در ناحیه شکم زنان دیده می شود یا ترک های پوستی ناشی از چاقی و لاغری و ترک های ناشی از خشکی پوست از جمله شایع ترین عوارض پوستی محسوب می شوند که با ماساژ روغن شترمرغ روی پوست به مرور درمان می شود.

این روغن به دلیل آبرسانی مناسبی که به سطح پوست و سلول های آن انجام می دهد، می تواند تاثیر درخشانی در ترمیم سلول های آسیب دیده داشته باشد و در مدت زمانی کمتر از 10 روز روند درمان پوست های خشک را افزایش دهد. امگا3 و اسیدهای چرب موجود در روغن شترمرغ به ترمیم سلول ها و بافت های آسیب دیده سطح پوست کمک کرده و موجب درمان خشکی آنها می شود.

درمان ترک های پوستی با طب سنتی

درمان ترک پوستی با روغن شترمرغ

همچنین به منظور درمان ترک های پوستی روی ران و دیگر جاهای بدن که علت آن افزایش خشکی و کمی رطوبت بدن است، می توان به شکل زیر عمل کرد:

1-روغن مالی با روغن شترمرغ یا روغن زیتون

2-برطرف کردن خشکی بدن با مالیدنی های موضعی گرم و مرطوب و آب و هوای مرطوب قرار گرفتن.

3- چنین اشخاصی با حمام رفتن تا چند ساعت احساس راحت تری پیدا می کنند. 4-اصلاح مزاج هم برای این افراد بسیار مهم است.

درمان ترک پوستی با ارده (روغن کنجد)

روغن کنجد برای از بین بردن ترک های پوستی و خشکی پوست مناسب است البته مصرف کنجد موجب تشنگی افراد شده و بهتر است از مصرف بیش از حد آن در فصول گرم پرهیز شود. همچنین بهتر است که محصولات کنجدی مثل ارده بیش از 3 قاشق غذاخوری استفاده نشود چرا که ارده سنگین است و می تواند غلظت خون ایجاد کند و عوارضی مانند بی حالی و کسل بودن را بروز دهد.

درمان ترک پوستی با روغن گل ختمی

کافیست چند قطره از روغن ختمی را به همراه روغن کنجد مخلوط نمایید و سپس این ترکیب را روی ترک پوست خود بچکانید و به آرامی ماساژ دهید تا جذب گردد.

درمان ترک پوستی با طب سنتی

درمان ترک پوستی با روغن گل ختمی

2-درمان ترک پوستی با اصلاح طبع

افراد سوداوی مزاج دچار خشکی و ترک پوستی می شوند و این افراد دارای پوست خشک بوده و باید پوست خود را با روغن زیتون یا روغن کنجد چرب کنند. همچنین این افراد باید غذا های سرد و خشک (سوداوی) را از برنامه غذائی خود حذف یا کم نمایند.

قابل ذکر است برای درمان ترک های پوستی، برخی از پزشکان و صاحبنظران طب سنتی روش های درمانی دیگر از جمله درمان ترک پوستی با زالو، حجامت و بادکش را نیز توصیه می کنند.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید