دیابت جزو بیماری های پر درد سر است و عوارض بیشماری دارد. از جمله عوارض ناخوشایند دیابت بر قدرت باروری مردان است. محققان به این نتیجه رسیده اند که دیابت و ناباروری در مردان ارتباط مستقیمی با هم دارند و مردانی که به بیماری دیابت دچار هستند ممکت است دچار ناباروری شوند.

دیابت و ناباروری در مردان

گروهی از پژوهشگران هندی پس از تحقیق بر روی دیابت و اثرات آن بر سلامت مردان دریافتند که این بیماری اثر مستقیمی بر قدرت باروری مردان دارد.

دیابت در مردان

ارتباط دیابت و ناباروری در مردان

 

پزشکان معتقدند که هر دوگونه دیابت نوع یک و دو با تخریب سلول‌های انسولین ‌ساز بدن، مشکلات سلامتی از جمله کاهش قدرت باروری مردان را به همراه دارد. دکتر شیتایز موردیا، متخصص باروری در مورد تاثیر دیابت بر کاهش باروری اظهارکرد: هنگامی که دیابت به صورت کنترل نشده باقی بماند اثرات بعدی آن بر روی سیستم عصبی و سیستم تولید مثل کاملا آشکار می‌شود.

وی در ادامه افزود: در مطالعات انجام شده مشخص شد که دیابت باعث اختلال در فرایند نعوظ می‌شود و همچنین سطح بالای گلوکز، افزایش فشار خون و کلسترول بالا همگی در فرایند نعوظ مردان تاثیر منفی دارند.

موردیا همچنین معتقد است که مشکلات عصبی ناشی از دیابت باعث به تاخیر افتادن فرآیند انزال در مردان می‌شود.

پزشکان هندی در ادامه مطالعات خود دریافتند که دیابت و تاثیر منفی آن بر اعصاب بدن حتی باعث تاثیر در کنترل صحیح مثانه می‌شود. دیابت تاثیر بسیار منفی بر دی‌.ان.ای اسپرم ‌ها دارد. دکتر آرویند وید، متخصص درمان مشکلات ناباروری مردان از دانشگاه دهلی گفت: در مطالعات اخیر مشخص شد که حدود ۴۰ درصد از مردان بالای چهل سال هندی از سندرم نعوظ سخت ناشی از دیابت رنج می‌برند.

وی در ادامه افزود: یک از مشکلات بسیار آزاردهنده دیابت برای مردان عارضه انزال دیررس است که این بیماری تاثیر مستقیمی بر قدرت باروری مردان دارد .

پزشکان هندی معتقدند که بهترین راه برای پیشگیری بیماری‌های باروری ناشی از دیابت کنترل دوماهه سطح خون توسط متخصص است.

دیابت در مردان

مشکلات دیابت و ناباروری در مردان

 

مشاغلی که با ناباروری مردان ارتباط دارند

شغل های زیر می توانند بر روی باروری مردان تاثیر بگذارند.

آتشنشانی کار در سرامیک سازی کار با فلزات سنگین مثل جیوه کار با چوب کار در محیطهای گرم مثل نانوایی یا ریخته گری کارگران مزارع که در معرض حشره کشها و افت کش ها و سایر مواد شیمیایی هستند کارکنان مراکز درمانی که در معرض مقدار زیادی گازهای بیهوشی، داروهای سیتواستیک، جیوه و اشعه ایکس هستند دندانپزشکان به علت کار با جیوه مورد استفاده در مواد پرکننده دندان

نقاشها و کارگران چاپخانه که در معرض رنگها و حلالها هستند. زنانی که در معرض مواد شیمیایی و فلزات سنگین هستند ممکن است دچار مشکلات قاعدگی شده و اختلالات هورمونی در آنها ایجاد شود. کسانی که با باتریهای ذخیره برق یا سرب سر و کار دارند.

کار با دستگاههایی از قبیل ویدیو، تلویزیون ، تشعشات الکترومغناطیسی، اشعه ماورای بنفش، اشعه مادون قرمز، امواج ماکروویو

آیا این مطلب مفید بود؟
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید