آنفولانزا یک بیماری تنفسی است که مسری می باشد و در اثر وجود ویروس آنفولانزا ایجاد می شود . این ویروس ها از طریق هوا می توانند از فردی به فرد دیگر منتقل شوند . افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی داشته باشند یا دچار کمبود مواد غذایی باشند، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی ها قرار می گیرند . استرس ، کمبود خواب و قرار گرفتن در معرض سموم می تواند علائم وجود آنفولانزا را بدتر کند . در این جا قصد داریم تا به بررسی روش های درمان آنفولانزا بپردازیم .

علائم آنفولانزا چیست ؟

از جمله علائم آنفولانزا جدید می توان به تب ، سرفه کردن ، آبریزش بینی ، درد عضلات یا بدن ، سردرد ، خستگی ، استفراغ و اسهال اشاره کرد . اگر چه هر کسی ممکن است به این بیماری مبتلا شود اما کودکان کم سن و سال و زنان باردار بیشتر در معرض خطر ابتلا به آنفولانزا هستند .

انواع آنفولانزا

این روزها با توجه به فصل سرما انواع ویروس آنفولانزا دیده می شود . ویروس آنفولانزا در نوع A ، نوع B و نوع c وجود دارد .

· آنفولانزای نوع A از جمله آنفولانزایی است که پرندگان و حیوانات نیز می توانند به آن مبتلا شوند . ویروس آنفولانزای نوع A به صورت ثابت در حال تغییر است و عموماً مسئول اپیدمی های بزرگ آنفولانزا به شمار می رود .

· برخلاف ویروس نوع A ، ویروس آنفولانزای نوع B تنها در انسان ها پیدا می شود . ویروس آنفولانزای نوع بی می تواند واکنش شدیدتری نسبت به آنفولانزا نوع A داشته باشد اما این ویروس به ندرت می تواند آسیب رسانی جدی را به دنبال داشته باشد .

· نوع خفیف تر از آنفولانزا نوع A و نوع بی می توان به آنفولانزای نوع سی اشاره کرد که به عنوان آنفولانزای خفیف تر عنوان می شود .

درمان آنفولانزا

درمان آنفولانزا

نحوه درمان آنفولانزا

رایج ترین درمان آنفولانزا داروهای ضد ویروسی و واکسن ها هستند . واکسن آنفولانزا به عنوان یک اقدام پیشگیرانه به شمار می رود که می تواند عوارض جانبی را نیز به دنبال داشته باشد .

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها دستورالعمل های جدیدی را برای افراد مبتلا به آنفولانزا عنوان کرده است که از جمله آنها می توان به این اشاره کرد که :

· به هنگام بیماری در منزل بمانید .

· هنگام سرفه و عطسه حتماً جلوی دهان را با دستمال کاغذی بپوشانید .

· دست ها را مرتبا شسته و از ضد عفونی کننده های دست استفاده کنید .

· اگر در خانواده با یک فرد مریض برخورد داشتید در خانه بمانید .

· اگر بیمار هستید و مجبوری که در جمع قرار بگیرید لازم است تا دهان خود را با یک ماسک یا پارچه بپوشانید .

این رفتارها می تواند به جلوگیری از گسترش آنفولانزا کمک کند . شاید تعجب کنید که چگونه می توان در عرض ۲۴ ساعت و بدون مصرف دارو از شر آنفولانزا راحت شد . به منظور درمان آنفولانزا ها ، درمان خانگی و پزشکی بسیاری عنوان شده است .

از مهم ترین روش های درمان خانگی و یا درمان دارویی آنفولانزا می توان به مصرف ویتامین c اشاره کرد . شما لازم است برای درمان آنفولانزا ۳ تا ۴ بار در روز از مواد غذایی شامل ویتامین c و یا قرص های جوشان ویتامین سی بهره مند شوید .

ویتامین دی نیز توسط نور خورشید تامین می شود و سیستم ایمنی بدن را تامین می کند . بسیاری از پزشکان معتقدند که میزان توصیه شده روزانه ویتامین دی بسیار پایین است . شما به هنگام درمان سرماخوردگی و آنفولانزا لازم است تا هر روز ویتامین دی دریافت کنید . به این منظور می توانید با توجه به نظرپزشک خود از قرص ویتامین دی بهره مند شوید .

درمان آنفولانزا با دارو

درمان آنفولانزا با دارو

روغن ارگان و یا روغن پونه کوهی دارای خواص ضد ویروسی قدرتمند است که در درمان سریع آنفولانزا بسیار موثر می باشد . در درمان خانگی آنفولانزا می توان از روغن های معطر متفاوتی استفاده کرد . روغن معطر نعنا فلفلی یا صمغ کندر باید بر روی گردن و کف پاها مالیده شود تا بتواند تاثیر بسزایی بگذارد و طول درمان آنفولانزا را کاهش دهد .

محیط های بسته در روزهای زمستانی منبع سم ها و میکروب ها هستند . هوای خشکی که ما در طی زمستان برای گرم کردن خانه تنفس می کنیم ، سبب می شود که مجاری تنفسی به ویروس ها واکنش پذیر تر باشد . لذا سعی کنید در زمانی که به این بیماری دچار شدید ، از هوای تازه بهره مند شوید .

برای درمان آنفولانزا در منزل می توانید از آب زنجبیل و عسل بهره مند شوید . زنجبیل با عفونت و مبارزه می کند و به پوشش گلو و ترمیم آن کمک فراوانی می کند . به منظور استفاده از این ماده غذایی لازم است یک قاشق چایخوری آب زنجبیل را با یک دوم قاشق چای خوری عسل مخلوط کرده و آن را هر روز بنوشید .

آویشن دارای رایحه بی نظیری است که شادی بخش است و همچنین به عنوان یک ضدعفونی کننده و خلط آور شناخته می شود که می تواند کمک کند که عملکرد دستگاه تنفسی بهبود یابد و باکتری ها محدود شوند . لذا به هنگام دچار شدن به آنفولانزا استفاده از آویشن به شما پیشنهاد می شود و یک روش درمان آنفولانزا در طب سنتی به شمار می رود.

برای درمان خانگی آنفولانزا ، بخار بسیار توصیه شده است . این روش می تواند به شما کمک کند تا مخاطب را رقیق کرده و آن را از سیستم بدنی خود حذف کنید .

موادی نظیر دوغ ، کفیر ، ماست ، کلم رنده شده و آب پز با سرکه به تقویت باکتریهای موجود در دستگاه گوارش و سیستم ایمنی را تقویت کرده و می تواند باکتری های مضر را از بین ببرند .

انواع آنفولانزا

انواع آنفولانزا

برای درمان آنفولانزا در پزشکی داروهای ضد ویروسی نظیر مهارکننده های نورآمیدیناژ کاربرد دارند . داروهایی نظیر آمانتادین و ریمانتادین در درمان آنفولانزا موثر هستند اما فقط بر آنفولانزای تیپ A تاثیر گذارند ولی مشکلاتی مثل مقاومت ویروس آنفولانزا به داروی آمانتادین و عوارض خفیف نظیربی خوابی از جمله مواردی است که می توانید با مصرف این دارو با آن مبتلا شوید .

برای درمان آنفولانزا در کودکان می توان از آب پرتقال بهره گرفت . آب پرتقال شامل ویتامین سی بسیار زیادی است که همین ویتامین سی می تواند برای کودکان بسیار مفید باشد و از آنجا که طعمی دلنشین دارد لذا استفاده از آن برای کودکان آسان تر خواهد بود . در درمان آنفولانزا در نوزادان باید حتما به پزشک مراجعه شود چرا که نوزادان بسیار حساس تر از بزرگسالان هستند .

برای درمان آنفولانزا در بارداری باید توجه شود که این بیماری می تواند مشکلاتی را به دنبال داشته باشد . لذا بهتر است به درمان های خانگی اطمینان نکرده و حتماً به پزشک مربوطه مراجعه کنید .

درمان دارویی آنفولانزا

درمان دارویی آنفولانزا

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید