فواید زالو درمانی  برای  زیبایی پوست

زالو درمانی و یا هیرودوتراپی از روشهای درمانی در طب سنتی است که این روزها در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد . بد نیست بدانید که زالو درمانی و زیبایی پوست  رابطه ای قوی با یکدیگر دارند و زالو درمانی می تواند برای ما پوستی زیبا و شفاف را به همراه داشته باشد. 

در این مطلب از تانما با  زالو  و درمان با زالو آشنا شوید و از تاثیر آن بر زیبایی پوست و صورتتان بیشتر بخوانید. 

بیماریهای قابل درمان با زالو و عوارض زالو درمانی

در درمان با زالو ابتدا باید بدن را پاکسازی و آماده کرد که این پاکسازی می‌تواند با کمک غذا یا داروهای گیاهی صورت پذیرد. همچنین در انجام تمام اعمال یداوی باید فرد قوت و توان خوبی داشته باشد.

زالودرمانی

افراد نباید درگیری‌های ذهنی, خستگی, افسردگی , استرس یا … داشته باشند و شرایط روحی بیمار نیز خوب باشد تا در روند اعمال یداوی فرد دچار مشکل نشود. به افراد توصیه می‌شود افراد برای انجام اعمال یداوی حتماً به مراکزی مراجعه کنند که مورد تایید وزارت بهداشت است.

عصاره‌ی آب دهان زالو شامل دو دسته از مواد هستند كه گروهی به عنوان نروترانسمیتر بر روی پایانه‌های عصبی عمل می‌كنند و موجب تحریك عمومی روی نقاط طب سوزنی می‌شوند و دسته‌ دیگر كه بر روی گردش خون عمومی و مویرگ‌ها عمل كرده و به عنوان ضد انعقاد ، ضد تورم و ضد درد ایفای نقش می‌كنند.

زالودرمانی

کافی است سری به سایتهای معتبر اینترنت ، مجلات معتبر پزشکی و مطب پزشکان زالو درمان  بزنید تا متوجه اهمیت استفاده از زالو در زیبایی پوست بشوید. رفته رفته در جهان رشته ای به نام زیبایی پوست با زالو تأسیس خواهد شد. چون اثرات معجزه گر این موجود خونخوار در رفع جوش ها ،آکنه، لک و چروک اثبات شده و یکی از بهترین داروهای شفا دهنده  پوست است. زالو علاوه بر اینکه بیماری های پوستی مثل : اگزما، قارچ، آلوپسی هاو… را درمان می کند نقش بسیار مهمی در زیبایی پوست دارد.

هر نوع تیرگی در پوست از نظر طب طبیعی و سنتی به دلیل افزایش سودا وصفرای است و یا به عبارت عامیانه تر ناشی از کثیفی خون است. زالو درمانی باعث دفع خون کثیف و یا همان سودا می شود، که این کار بوسیله نقش خون خواری زالو انجام می شود، اما بزاق زالو با افزایش جریان خون در سطح پوست (بخصوص خون سالم و روشن) که بهترین غذای پوست است باعث شفافیت و زیبایی پوست می شود که این کار بوسیله بزاق زالو انجام میگیرد.

ابو علی سینا (دانشمند بزرگ ایرانی و پدر پزشکی دنیا ) در فصل پوست و زیبایی، کتاب قانون در طب خود می نویسد: یکی از بهترین روش ها برای زیبائی و سلامت پوست آن است که ابتدا خون تمیز و سالم در بدن تولید شود بعد از این خون بوسیله ی یک داروی طبیعی مثلاً انجیر یا زعفران به سطح پوست برسد و از طرفی خون کثیف از پوست دور می شود.

زالو هر سه این وظایف را به نحو احسن انجام می دهد و با کمک بزاق خود در درمان مثلاً جوش صورت علاوه بر انجام وظایفی که گفته شد نقش ضد التهابی و ضدباکتریائی دارد و هر نقطه از بدن که آکنه داشته باشد بوسیله ی زالو به راحتی درمان می شود.

زالودرمانی

چون زیبائی پوست کار حساس و مهمی است پزشک زالو درمان هم باید حساسیت ویژه ای در کار خود نشان دهد، نخست آنکه زالوهای ریزتر را برای پوست انتخاب کند؛ چرا که هر چه زالو ریزتر و تعداد آن بیشتر باشد شفافیت پوست بیشتر و بهتر می شود و از طرفی دغدغه ی بجای ماندن محل گزش از بین می رود، امکان دارد محل گزش زالوهای بزرگ روی پوست بماند.  لذا  بهتر است  زالو درمان در افرادی که سبزه هستند حتماً دقت بیشتری داشته باشد؛ زیرا محل گزش زالو به دلیل صفرای موجود در پوست محل گزش زالو شاید دیرتر از بین برود محل های زالو درمانی در پوست برای زیبائی هم مهم است ، مثلاً بهتر است که برای افرادی که می خواهند برای زیبائی صورت زالو درمانی انجام دهند ،وقتی  می خواهیم صورت را زالو درمانی کنیم ابتدا زیر چانه ، پشت گوش ها و یا کنار صورت را زالو درمانی کنیم  و  بعد اگر مشخص شد پوست شخص مشکلی ندارد مستقیم روی لک ، جوش یا چروک صورت زالو درمانی  را انجام دهیم .

 

گاهی زالو درمانی روی سر،زیر چانه، پشت گوش باعث می شود همان نتیجه ی مهمی که ما به دنبالش هستیم اتفاق بیفتدو نیازی به زالو درمانی مستقیم نباشد. پس پزشک با تجربه برای زیبائی پوست محل هایی را انتخاب می کند که اگر بصورت نادر اثر گزش دیرتر از بین رفت در زیبائی کلی مشکلی به وسیله زالو درمانی ایجاد نشود. یکی از هنر پیشه های هالیوودی بنام خانم دمی مور با زالو درمانی روی پوست توانسته است پوست خود را حدود ۱۰ سال جوان تر کند.

این هنرپیشه ی معروف با مصاحبه با شبکه های مختلف تلویزیون و سایت های اینترنت دلایل مهم زالو درمانی روی پوست خود را شرح داده است ، حتی بعضی از مجلات و سایتهای معتبر تصویر این خانم را در قبل و بعد از زالو درمانی نشان داده اند. زالو نه تنها زنده اش برای زیبائی پوست مفید است بلکه از مرده ی زالو هم در تهیه مواد آرایشی استفاده می شود ، یعنی جسم زالو هم به برای حفظ زیبائی پوست ارزشمند است ، در سراسر جهان محصولات آرایشی زیادی از زالو ساخته می شود .مطمئناً کاری که یک بار زالو درمانی برای پوست انجام می دهد هزاران کرم و یا محصولات شیمیایی نمی توانند انجام دهند .

زالو

تجربه ما نشان می دهد زالو بهترین داروی جوان کننده ی پوست و بهترین محصول طبیعی برای زیبائی پوست است. خواص زالو درمانی در حال حاضر در دنیا از این روش برای بهبود جریان گردش خون در موضع جراحی و پیوند اعضا استفاده می‌شود. استفاده از زالو به خصوص در جراحی‌هایی كه عضوی پیوند شده ، موجب می‌شود تا علاوه بر خونرسانی و تغذیه بهتر اندام از ایجاد بافت سیاه و التهاب‌ در ناحیه جراحی پیشگیری شود. همچنین در برخی از کشورها برای درمان آب سیاه چشم نیز که به‌ دلیل اختلال در شبکه عروقی چشم به وجود می‌آید از انداختن زالو در اطراف چشم استفاده می‌کنند.در نهایت می توان گفت  خواص زالو فراوان است.

یكی دیگر از كاربردهای اعجاب‌ انگیز زالو‌ها خاصیت آنها در تسكین درد و كاهش التهاب‌های مفصلی و استخوانی است.

درمانگران شیوه ‌های طبیعی درمان ، به افرادی كه دچار بیماری‌های مفصلی و استخوانی هستند مثل بیماران مبتلا به آرتروز و آرتریت توصیه می‌كنند شیوه زالو درمانی را تجربه كنند. در این شیوه زالوها با مكیدن موضع‌هایی كه درمانگر مشخص می‌كند آنزیم‌های ضد درد و ضدالتهاب را به بدن فرد منتقل می‌كنند كه این آنزیم‌ها با جریان گردش خون به طور كامل موضع موردنظر را درگیر می‌كند. به این ترتیب علاوه بر تسكین درد و التهاب‌ها، خستگی و كوفتگی عضلات را می‌توان با گزش زالوها درمان كرد.

 

خواص زالو

۱- خاصیت بی‌حس‌کنندگی :

باعث کاهش درد موضعی هنگام نیش زدن می‌شود که عمدتاً به دلیل وجود ماده هیرودین ( Hirudin ) است.

۲- خاصیت گشادکنندگی عروق :

به دلیل وجود ماده هیستامین است.

۳- خاصیت ضدانعقادی :

به دلیل وجود آنزیم هیالورونیداز موجود در بزاق زالو است. این آنزیم خاصیت آنتی بیوتیکی و حل کردن موکوس بسیار قوی دارد به طوری که در درمان گلوکوم هم بسیار موثر است.

۴- خاصیت آنتی بیوتیکی :

این خاصیت اخیراً مورد توجه بسیاری قرار گرفته و بر بیماری‌های ناشی از استاف طلایی و میکروب سل و اسهال خونی و دیفتری موثر است.

۵- خاصیت ضدالتهابی و ضدلخته‌ای

 

دیگر بیماری‌های قابل درمان با زالو درمانی

بیماری‌های پوستی:

درمان بیماری ‌های پوستی یک از موارد درمانی مهم و ممتاز در زمینه زالو درمانی می‌باشد. اسپاسم و دردهای عضلانی: با زالو اندازی روی مناطق دردناک می‌توان درد را کاهش داد و اسپاسم را مرتفع نمود.

بیماری‌های دستگاه حرکتی:

بیماری‌های دستگاه حرکتی شایع‌ترین بیماری زمان حاضر می‌باشد که این روش می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. تورم چشم‌ها: زالودرمانی نتایج موفقیت‌آمیزی در درمان تورم‌های چشمی داشته‌ است. بیماری‌های قلبی و عروقی: تنگی عروق سیاهرگی مربوط به گشادی رگ می‌شود که اغلب بر اثر تضعیف بافت پیوندی می‌باشد که استفاده از این روش برای درمان آن کمک‌کننده است.

اختلال گردش خون:

اختلال گردش خون دست و پا (دست و پای سرد) به وسیله زالو در محدوده ستون مهره‌ها قابل درمان است. صدمات: زالو درمانی موقعیت خوبی را در درمان کوفتگی صدمات، خون مردگی و ورم کسب کرده‌ است. بیماری‌های گوش: ۲ الی ۴ زالو پشت هر گوشی در فواصل زمانی می تواند اثربخش باشد.

عوارض دیابت : برطرف کردن عوارضی که بیماری دیابت یا قند خون بالا بر روی چشم‌ها و پاها بر جای می‌گذارد. سردرد و سینوزیت مزمن: در سردردهای شدید و همچنین عفونت سینوس‌ها درمان با این روش کارساز است.

 

زالو

چه افرادی برای زالو درمانی مناسب هستند؟

زالو از لحاظ مزاجی، دارای مزاج سرد و خشک است و حکیمان مشهور ایران زمین در این رابطه معتقد بوده‌اند که بهترین افراد برای درمان با روش این روش افرای هستند که مزاجشان گرم و تر و یا در اصطلاح دموی مزاج‌ها هستند و بدترین افراد برای زالو درمانی افراد سرد و خشک هستند که در اصطلاح معروف به سوداوی مزاجان هستند.

 

عوارض زالو درمانی

گاهی ممکن است پس از زالودرمانی عوارض بسیار محدودی در بیمار مشاهده شود که البته احتمال بروز برخی از آن‌ها بسیار نادر است. خونریزی زیاد از محل گزش به‌ ویژه در شرایطی که تعداد زالوهای استفاده شده زیاد باشد از شایع‌ترین این عوارض است. همچنین حساسیت به زالو از موارد بسیار نادر ولی محتمل است. به طور کلی زالودرمانی یکی از شیوه‌های درمانی کم خطر و کم عارضه است. البته باید توجه داشته باشید که خطرات محدود این شیوه درمانی در صورتیکه به متخصص متبحر و آشنا به طب سنتی مراجعه کنید قابل کنترل و پیشگیری است.

آیا این مطلب مفید بود؟ 25
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید