به اعتقاد من زندگی سالم مهم ترین عامل در پیشگیری از ابتلا به بیماری ها به خصوص سرطان سینه است. ولی گاهی اوقات با وجود این که همه چیز را رعایت می کنیم باز هم بیمار می شویم. عوامل ایجاد بیماری بسیار پیچیده اند از ژن ها و محیط زیست رفته تا ویروس هایی که در گذشته به آن ها مبتلا شده ایم و استرس و سایر مشکلات روحی.

سرطان سینه

مطالعه ای که اخیرا در دانشگاه هاروراد انجام شده نشان داده است که خوردن مقدار زیادی میوه و سبزیجات می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه تهاجمی را کاهش دهد.

مصرف چه مقدار میوه و سبزی برای کاهش سرطان سینه لازم هست

این مطالعه روی ۱۸۲ هزار زن انجام شد و محققین دریافتند زنانی که روزانه ۵ سرو میوه و سبزی سرو سبزی و میوه می خورند کمتر است.

میوه و سبزیجات

میوه و سبزیجات برای پیشگیری از سرطان سینه

 

شاید ۱۱ درصد به نظرتان عدد بزرگی نباشد ولی باید توجه داشته باشید مقایسه بین افرادی بوده است که روزانه ۲ تا ۵ سرو  میوه و سبزیجات مصرف می کردند پس اگر این مقایسه با افرادی انجام شود که مصرف روزانه میوه و سبزیجاتشان ۱ وعده یا کمتر است، مسلما با درصد بسیار بزرگتری روبرو خواهید شد.

میوه ها و سبزیجات به دلیل فیبر بالایی که دارند و وجود آنتی اکسیدان ها و ریز مغذی ها از ایجاد تومورهای تهاجمی سرطان سینه پیشگیری می کنند.

بهترین مقدار استفاده از میوه ها و سبزیجات ۵ تا ۷ سرو در روز است. مقدار یک سرو میوه و سبزیجات مختلف عبارت است از:

سبزیجات برگ دار ۱ لیوان

سبزیجات خام یا پخته نصف لیوان

میوه خرد شدده خام یا پخته نصف لیوان

با این روش ها به راحتی می توانید میوه ها و سبزیجات را به رژیم غذایی خود اضافه کنید :

نیمی از بشقاب خود را در هر وعده با میوه ها و سبزیجات پر کنید.

خوردن سالاد میوه یا سبزی با وعده ناهار و شام.

میوه و سبزیجات

سالاد میوه

 

خوردن سبزیجات خورد شده به جای چیپس در میان وعده ها.

پر کردن یخچال با میوه ها و سبزیجات تازه.

مصرف اسموتی ( می توانید چند سرو میوه و سبزیجات را در یک لیوان اسموتی مصرف کنید. )

اضافه کردن سبزیجات به تخم مرغ ، سیب زمینی، برنج، سوپ و خورش.

آیا این مطلب مفید بود؟
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید