تعریق کف دست از مشکلاتی است که بسیار از ما با آن مواجه می شویم . آیا علت تعریق کف دست را می دانید ؟ با تانما باشید و علل تعریق کف دست بیشتر بخوانید.

دکتر علی اصیلیان با بیان اینکه عرق کف دست علت‌های مختلفی از جمله وراثت، استرس و علت‌های متابولیک دارد، گفت: در صورتی که علت بروز عرق دست را تشخیص دهیم، درمان آن راحت‌تر است.

وی افزود: برای مثال ممکن است که فرد به بیماری پرکاری تیروئید ، حساسیت‌های هیجانی در جمع و یا دیابت مبتلا باشد. در این حالت با شناسایی علل بروز تعریق، درمان بهتر انجام می‌شود.

این متخصص پوست با اشاره به اینکه در برخی موارد نمی‌توان علت بروز تعریق را تشخیص داد و عرق بدون علت در بیمار ایجاد می‌شود، افزود: البته درمان بستگی به شدت عرق دارد و ممکن است به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقسیم شود.

علت تعرق کف دست

وی افزود: در مواردی که بیمار با نوع شدید تعریق مواجه است، این میزان به حدی است که حتی ممکن است برای نمونه دانش آموز برگه دفترش خیس شود.

کف دست

تعریق کف دست

این عضو هئیت علمی گروه پوست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: البته این بیماری درمان‌های مختلفی دارد و گاهی ممکن است بروز این بیماری به علت افزایش فعالیت غدد عرقی باشد که اعصاب این غدد سمپاتیک است.

اصیلیان با بیان اینکه یکی از روش ‌های درمانی عرق، استفاده از فلزات سنگین مانند آلومینیوم کلروهیدرات است، ادامه داد: بیمار این فلزات را در کف دست مالش می‌دهد، در نتیجه این فلزات رسوب می‌کند و مقابل مجاری عرق را می‌گیرد. یکی دیگر از راه‌های درمانی استفاده از قرص‌های خوراکی است که منجر به کاهش عرق می‌شود. همچنین امروزه از روش‌های جدیدی مانند از بین بردن غدد سمپاتیک با آندوسکوپی و جراحی نیز استفاده می‌شود.

 وی تصریح کرد: عیب این روش این است که زمانی اعصاب سمپاتیک را تحریک می‌کنیم، عرق در جایی دیگر از بدن افزایش می‌یابد. همچنین یکی دیگر از روش‌های درمانی تعریق بیش از حد، استفاده از بوتاکس است که مانع ایجاد عرق از طریق غدد می‌شود، اما به صورت کلی از بروز عرق جلوگیری نمی‌کند و عرق متوقف نمی‌شود. اثر آن برای چند ماه مانند شش الی یک سال است.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید