بارداری یکی از دوران جالب و هیجان انگیز برای هر بانویی است . زمانی که باردار هستید حرکات مختلف نوزاد را درون شکم خود تجربه می کنید که با گذشت زمان این حرکات قوی‌تر و بیشتر می‌شوند . در کنار لگد پیچیدن و جابجایی یکی از حرکاتی که از نوزاد خود در درون شکم می توانید احساس کنید سکسکه کودکتان است . احساس سکسکه کودک در درون شکم می تواند شگفت‌انگیز گیج‌کننده و ترسناک باشد لذا در تانما قصد داریم تا اطلاعات بیشتری در این خصوص به شما بدهیم . اگر بخواهیم توضیح کوچکی در خصوص سکسکه جنین بدهیم باید بگوییم سکسکه جنین در واقع حرکات کوچکی است که دیافراگم با شروع تنفس نوزاد انجام می دهد .

علل سکسکه جنین

دقت کنید که سکسکه کودک در رحم می تواند علائم متفاوتی داشته باشد که یکی از فاکتورهای اصلی و علل سکسکه جنین، انقباضات در دیافراگم است . یکی دیگر از دلایل سکسکه جنین رشد واکنش ها است که در آن جنین سعی دارد انگشت و یا انگشت شست را بکشد که ممکن است منجر به سکسکه گردد . یکی دیگر از عوامل سکسکه جنین تمرین برگشت به هنگام بلعیدن غذا یا دفع ضایعات است . این فرآیند کاملا طبیعی بوده و نشان از سلامت بچه دارد که توسط آن ماهیچه های قلب و تنفس تقویت می گردد . البته در برخی از موارد این سکسکه جنین نشان دهنده فشردگی نخاع است که در آن بند ناف جنین در امتداد گردن جنین حرکت کرده و جریان اکسیژن را محدود می کند .

سکسکه جنین

سکسکه جنین

اگر چه سکسکه حرکتی طبیعی است نوزاد است اما گاهی ممکن است آزار دهنده باشد چرا که می‌تواند سبب پرت شدن حواس شما گردد و یا از خوابتان جلوگیری کند . در ادامه به بررسی روش هایی برای آرام کردن سکسکه جنین در رحم مادر می پردازیم.پیاده روی می تواند حرکات موزون سکسکه جنین در رحم را آرام کند این کار موقعیت نوزاد را تغییر داده و دیافراگم آسوده می کند و در نهایت سبب خوابیدن کودک شما می گردد . نوشیدن آب نیز می تواند کمک کننده باشد چرا که سکسکه زمانیکه دچار کم آبی بدن هستید بیشتر خواهد شد .استفاده از میان وعده ها و یا وعده های غذایی که دارای پروتئین هستند به آرام شدن بدن کمک کرده و در نهایت سبب خواب نوزاد شما می شوند . دقت کنید که در هنگام اتفاق افتادن سکسکه جنین نباید نفس خود را نگه داریم چرا که ممکن است برای کودک خطرناک باشد .

علل سکسکه جنین

علل سکسکه جنین

برای اینکه بتوانید فرق بین سکسکه زدن و یا لگد زدن جنین را در درون رحم احساس کنید باید بدانید که لگد زدن حاصل احساس ناراحتی کودک بوده و حرکات بخش‌های مختلف شکم خود را در این حالت احساس خواهید کرد که با تغییر دادن حالت خود این لگد زدن ها امکان توقف دارند. اگر کاملا بی حرکت هستید و تنها بخشی از شکم شما حرکت می کند این حالت می‌تواند مربوط به سکسکه کودک شما باشد . ممکن است برخی از این سکسکه های جنینی مشکلاتی را نیز ایجاد کنند لذا زمانی که شما احساس کردید که این سکسکه ها به صورت ناگهانی افزایش پیدا کرده اند در این زمان باید به پزشک خود مراجعه کنید . سکسکه جنین به هیچ عنوان نمی تواند نشان دهنده عوامل زایمان باشد و معمولا با نزدیک شدن به زمان زایمان تکرار سکسکه ها کاهش پیدا می کنند.

جلوگیری از سکسکه جنین

جلوگیری از سکسکه جنین

سکسکه جنین معمولا چند ثانیه یا چند دقیقه طول می کشد اما اگر بیش از ۱۵ دقیقه ادامه داشت می‌تواند دلیل نگرانی باشد و شما باید به پزشک خود مراجعه کنید . دقت کنید که در دوران بارداری پیگیری حرکات نوزادتان ضروری است و در زمانی که اتفاقی نظیر طول کشیدن سکسکه ها بیفتد شما باید از اضطراب دوری کرده و آرامش خود را حفظ کنید . پزشک تنها در صورتی که از فراصوت برای تشخیص حرکات جنین استفاده کند می‌تواند خطرناک بودن یا نبودن سکسکه ها را تشخیص دهد . سکسکه جنین حرکت سریع و تکراری است که شما می توانید تشخیص دهید که از نوزادتان به وجود می آید . در ابتدا سکسکه جنین سبب ایجاد ضربه های نرم به شکم شما می شود و بعد دوباره و دوباره تکرار خواهد شد .

سکسکه جنین

سکسکه جنین

ممکن است برای شما این سوال به وجود بیاید که سکسکه جنین هر چند وقت یک بار امکان دارد که اتفاق بیفتد . باید بگوییم که بارداری هر فرد منحصر به فرد خودش است و هیچ قانون سخت و سریع وجود ندارد که بتواند درخصوص میزان تکرار این اتفاق به شما اطلاعات دهد . سکسکه جنین می‌تواند به طور تصادفی و هرچند وقت یکبار در روز اتفاق بیفتد . البته در بعضی از نوزادان این سکسکه کمتر اتفاق می‌افتد و شما زمانی که به سه ماهه سوم از بارداری خود برسید با ریتم های کودک خود آشنا خواهید شد . پس از سه ماهه سوم بارداری شما می توانید سکسکه جنین خود را تشخیص دهید و این سکسکه به هنگام نزدیک شدن به زمان زایمان کاهش خواهد یافت . دقت کنید که سکسکه جنین همانطور که در بالا نیز گفته شد کاملا طبیعی و سالم است اما اگر هرگونه نگرانی در خصوص حرکات و یا سکسکه نوزاد خودداری در تماس با پزشک خود تردید نکنید .

آیا این مطلب مفید بود؟ 1
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید