تعریف لباس‌های سایزبزرگ

این نکته را مد نظر داشته باشید که در انتخاب یک لباس مجلسی    لباس ‌های سایزبزرگ با لباس‌های بزرگ تفاوت دارند. مثلا یک لباس با سایز دو ایکس لارج یک لباس در الگوی معمولی است که سایز بزرگی دارد اما جزو لباس‌های سایزبزرگ دسته بندی نمی‌شود. در حالی که لباس‌های سایزبزرگ لزوما بزرگ نیستند بلکه تناسبات در آن‌ها متفاوت است.

در لباس‌های استاندارد سایز لباس بر اساس سه اندازه دور سینه، دور کمر و دور باسن طراحی می‌شود اما برای افرادی که چاق هستند این تناسبات چندان جواب نمی‌دهد و لباس‌های سایزبزرگ مخصوص این افراد طراحی شده است که در قسمت خاصی از بدن چاق ترند. لباس‌های مخصوص افراد سایزبزرگ معمولا گشاد هستند و فیت بودن چندان در مورد آن‌ها مطرح نیست. لباس‌های سایزبزرگ معمولا در مغازه‌های مجزا به فروش می‌رسند و یا بخش مخصوصی برای خود دارند تا با لباس‌های معمولی اشتباه نشوند.

لباس‌های آماده را می‌توان در سایزهای مختلفی در بازار مشاهده کرد اما سایزبندی لباس‌های سایزبزرگ با سایزبندی لباس‌های معمولی تفاوت دارد. لباس‌های مخصوص افراد چاق یا سایز بزرگ الگوی متفاوتی دارند و برای اندام افرادی که با الگوی معمول همخوانی ندارند طراحی شده‌اند. در این مقاله با انواع لباس‌های سایزبزرگ و سایزبندی آن و نحوه انتخاب لباس مناسب برای افراد سایزبزرگ آشنا خواهیم شد.

تا مدتی پیش خانم‌های چاق تنها به دنبال لباس‌هایی گشاد و بلند بودند و تا چاقی خود را مخفی کنند به همین دلیل مدل‌های لباس برای خانم‌های سایزبزرگ محدود به چند مدل خاص مثل لباس‌های گشاد و بلند می‌شد تا چاقی آن‌ها را بپوشاند. اما در سال‌های اخیر با معرفی چهره‌های هنرمند و مشهوری که چاق و سایزبزرگ هستند صنعت پوشاک این قشر نیز در حال تحول است و لباس‌هایی شیک و زیبا، مد روز و باکیفیت بهتر نیز به بازار آمده اند.

لباس های مجلسی سایز بزرگ امروزه با مدل های زیبا و جذاب برای خانم های چاق طراحی شده اند. در ادامه مطلب انواع لباس مجلسی سایز بزرگ با طرح های کوتاه و بلند را مشاهده خواهید کرد.

اگر شما چاق هستید لباس مجلسی را بپوشید که متناسب با فرم اندام شما باشد. پوشیدن لباس های گشاد و بسیار بلند فقط اندام شما را چاق تر از حد معمول نشان می دهند.

پیراهن های کمردار می توانند ایده خوبی برای انتخاب مدل لباس مجلسی برای خانمهای چاق باشند. با پوشیدن لباس مجلسی های کمر دار شما می توانید قسمت بالاتنه و کمر خود را طوری تنظیم کنید که برآمدگی های بدن شما متناسب تر به نظر برسند. لباس های مجلسی با پارچه های نرم چاقی بدن شما را می پوشانند ولی پارچه های سفت برجستگی های بدن شما را بیشتر نشان می دهند.
اگر ساق پا چاقی دارید دامن ها یا پیراهن مجلسی را برای پوشیدن انتخاب کنید که قد آن ها تا زیر قوزک پا شما بیاید. پوشیدن کفش ها با پاشنه شش سانتی متر برای خانم های چاق بسیار مناسب است.
اگر شما می خواهید از بلوز و دامن مجلسی و یا بلوز و شلوار استفاده کنید بهتر است که رنگ بلوز شما با رنگ دامن و یا شلوارتان همرنگ باشد و یا نزدیک به رنگ هم باشند.
اگر بالاتنه شما چاق است و تمایل دارید که بلوز مجلسی بپوشید حتما بلوز ها با رنگ تیره را برای پوشیدن انتخاب کنید.

در این مجموعه انواع لباس های مجلسی بلند با سایز بزرگ برای شما عزیزان گردآوری کرده ایم که امیدواریم این لباس ها مورد پسند شما قرار بگیرند.

لباس مجلسی

لباس مجلسی سایز بزرگ

لباس مجلسی

لباس مجلسی

لباس مجلسی

لباس مجلسی

لباس مجلسی

لباس مجلسی

لباس مجلسی

لباس مجلسی

لباس مجلسی کوتاه برای خانم های چاق

اگر بالا تنه شما بزرگتر از حد معمول است از لباس هایی با یقه هفت استفاده کنید. خانم های چاق بهتر است از لباس های مجلسی با رنگ روشن استفاده نکنند زیرا اندام شان را چاق تر نشان می دهند.

نکات مهم برای انتخاب مدل لباس مجلسی خانمهای چاق

خانم های چاق بهتر است در انتخاب لباس خود به این موارد توجه کنند:

لباس های بزرگ و گشاد انتخاب نکنید ، این لباس ها به هیچ وجه اندام شما را زیباتر نمیکند.

لباس هایی که آستین های باریک ، قسمت سینه ، کمر و پاهای تنگ دارند مناسب نمیباشد و بدلیل اینکه این لباس ها ایراد و اشکال اندام را بیشتر نشان میدهد برای فرد مطلوب نخواهد بود همچنین گردش خون را نیز مشکل ساز میکند.

شلوار ، شلوارک و دامنی انتخاب کنید که در پشت کمر کشی باشد اما از جلو زیپ یا دکمه بخورد.

شلوار جین خود را کشی انتخاب کنید ، این شلوارها مثل شلوار جین معمولی اما راحت تر میباشند.

لباس هایی انتخاب کنید که به خوبی اندازه بدن تان باشد و در آن احساس راحتی کنید.

از پوشیدن لباس هایی که مختص به سنین بالاتر از شما میباشد خودداری کنید.

به قسمت سایز بزرگ نمایندگی ها و مارکهای لباس سر بزنید مطمئناً چیزی پیدا میکنید که خوش تان بیاید.

برای پوشاندن شکم و باسن بهتر است بلوز ، تی شرت یا تاپ بلند انتخاب کنید.

از پوشیدن شلوار جین و شلوارهای راسته خودداری کنید ، این شلوارها پاها را چاق تر نشان میدهند.

شلوارهایی انتخاب کنید که در قسمت ران تنگ تر و در پایین کمی گشاد باشند.

دامن ماکسی و پایین تر از زانو نپوشید چون شما را چاق تر از چیزی که هستید نشان میدهد.

دامن هایی انتخاب کنید که تا روی زانوهایتان باشد ، از پوشیدن دامن کوتاه نیز خودداری کنید.

دامن شلواری بپوشید که هم برایتان راحت تر است و هم جایگزین خوبی برای دامن به حساب می آید.

لباس های ضخیم نپوشید ، لباس های مخملی ، پشمی و سایر پارچه های حجیم از این دسته هستند.

بجای لباسی ضخیم از لباس های چند لایه استفاده کنید ، مثلاً یک کت را با بلوز یقه اسکی ست کنید.

شلوارک کوتاه و تنگ استفاده نکنید.

پیراهن یا دامن کوتاه را با جوراب شلواری ضخیم ست کنید.

کفش هایی انتخاب کنید که کمی پاشنه داشته باشد اما دقت کنید که پاشنه های بسیار بلند مناسب نمیباشد.

سعی کنید از فروشگاه هایی خرید کنید که مخصوص سایز بزرگ هستند تا انتخاب بیشتری داشته باشد.

سایزبندی لباس‌های سایزبزرگ

در دنیای مد هیچ نوع سایزبندی استانداردی وجود ندارد و هر طراح و برند سایزبندی خاص خود را دارد. مثلا اگر لباس سایز ۱۴ در یک برند اندازه شما باشد ممکن است در برند دیگری این سایز برای شما ۱۶ باشد و این مساله به الگوی به کار رفته در برند مورد نظر مربوط است. علاوه بر اعداد، از حروف نیز برای سایزبندی لباس‌های سایزبزرگ استفاده می‌شود مثلا به جای عباراتی مثل XL که در لباس‌های معمولی استفاده دارد ترکیب حروف و اعداد مثل ۰X,1X و … به کار می‌رود.

پیراهن سایزبزرگ برای آقایان:

قبل از هرکاری باید ابعاد دقیق بدن خود را بدانید تا بتوانید لباس مناسب خود را پیدا کنید. یک متر بردارید و ابعاد مهم بدن را اندازه بگیرید. ابتدا متر را دور گردن بگیرید سپس سر خود را بالا گرفته و دور ضخیم‌ترین قسمت گردن را اندازه بگیرید. متر را طوری بگیرید که دو انگشت بتواند از زیر آن عبور کند. این اندازه در سایز پیراهن اهمیت زیادی دارد. سپس متر را زیر بغل‌ها بگیرید و دور ضخیم‌ترین قسمت سینه قرار دهید، بازوها را کنار بدن بیندازید و دور سینه را اندازه بگیرید. با این دو سایز شما می‌توانید پیراهن سایزبزرگ مناسب خود را پیدا کنید.

پیراهن و مانتوی سایزبزرگ برای خانم‌ها:

اندازه گرفتن ابعاد بدن در مورد خانم‌ها هم اهمیت دارد اما قبل از آن باید مدل مناسب را نیز انتخاب کنید. معمولا برای خانم‌های چاق مدلی مناسب است که از زیر یقه چین‌دار و گشاد باشد و روی بدن حرکت کند. مدل مناسب دیگر مدل لنگی است که به دلیل فرم قطری و حالت یقه هفت می‌تواند اندام را متناسب‌تر نشان دهد.

شلوار سایزبزرگ برای آقایان:

برای این مورد نیز مانند پیراهن شما به اندازه گیری نیاز دارید. مهم‌ترین اندازه برای سایز شلوار دور کمر شماست. متر را دور قسمتی از بدن که معمولا کمر شلوار شما می‌ایستد بگیرید و اندازه را یادداشت کنید، متر را خیلی تنگ یا گشاد نگیرید. اندازه بعدی دور باسن است. متر را دور باسن گرفته و اندازه خود را یادداشت کنید. سپس به طول داخلی پاچه شلوار نیاز دارید که از میان دوپا تا مچ پا را شامل می‌شود. طول پاچه خارجی هم از خط کمر تا مچ پا را در بر می‌گیرد.

شلوار سایز بزرگ برای خانم‌ها:

تفاوت اندازه گیری سایز برای شلوارهای زنانه با مردانه در این است که هنگام اندازه گرفتن دور کمر باید دور بدن را حدودو پنج سانتی‌متر پایین‌تر از ناف اندازه بگیرید. در مورد بقیه سایزها مانند مورد بالا که شلوار مردانه سایز بزرگ است عمل کنید. توجه کنید که سایزبندی هر برند با برند دیگر تفاوت دارد و ممکن است سایز ۱۰ یک برند برای دور کمر ۸۰ سانتیمتری اندازه باشد اما برای برند دیگر این سایز ۱۲ باشد پس حتما قبل از خرید، لباس را امتحان کنید.

آیا این مطلب مفید بود؟ 3
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید