رژیم غذایی مدیترانه ای یکی از معروف ترین رژیم های غذایی برای سلامت کلی بدن به خصوص قلب و عروق است. یکی از پرطرفدارترین روش های طبخ در این رژیم غذایی گریل کردن است.  ماهی گریل شده مدیترانه ای یک غذای رژیمی خوشمزه و مفید برای سلامت بدن است که طعمی متفاوت و بی نظیر دارد.

طرز تهیه ماهی گریل شده مدیترانه ای

زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه

زمان پخت : ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر

برای مزه دار کردن ماهی بعد از خالی کردن شکم و شستن آن روی پوست و داخل شکمش را نمک و فلفل بپاشید. می توانید ترخون و جعفری را که می خواهید داخل شکم ماهی قرار دهید ریز خرد کنید تا بهتر به ماهی مزه بدهند. گرچه مزه نهایی ماهی با سسی که در آخر به آن اضافه می کنید تکمیل می شود و در صورتی که طعم زیاد سبزیجات دلخواهتان نیست می تونید به صورت خرد نشده آن ها را داخل شکم ماهی بگذارید.

مواد لازم ماهی گریل شده مدیترانه ای

ماهی کامل ۲ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

پرتقال بزرگ حلقه شده ۱ عدد

ماهی گریل شده

ماهی گریل شده مدیترانه ایی شیک و خوشمزه

ترخون ۱ مشت

جعفری ۱ مشت

سرکه ۱/۴ لیوان

موسیر خرد شده ۱ عدد کوچک

خردل دیژون ۲ قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

ترخون خرد شد ۳ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۱/۲ لیوان

طرز تهیه ماهی گریل شده مدیترانه ای

۱ . گریل را با حرات متوسط به بالا روشن کنید. هر دو طرف ماهی را با قلم مو روغن بکشید و رویش نمک و فلفل بپاشید. داخل شکم ماهی ها را با برش های پرتقال ترخون و جعفری پر کنید.

۲ . هر طرف ماهی ها را ۶ تا ۷ دقیقه گریل کنید سپس در ظرف مورد نظر بگذارید.

۳ . سرکه ، موسیر، خردل، ترخون خرد شده، نمک و فلفل و باقیمانده روغن زیتون را که قبل از پخت ماهی ها با هم مخلوط نموده اید بالافاصله روی ماهی های گریل شده بریزید و سرو نمایید.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید