بیوگرافی ناصر چشم آذر

ناصر چشم آذر در ۱۰ دی ماه ۱۳۲۹ در اردبیل متولد شد و در سایه تعلیمات پدرش اسماعیل چشم آذر مراحل اولیه موسیقی را فرا گرفت. او در کودکی ساز آکاردئون را انتخاب نمود.

در ۱۲ سالگی به‌همراه پدرش وارد ارکستر آذربایجانی رادیو ایران می‌شود. در ۱۳ سالگی جایزه ویژه موسیقی را در مقطع دبیرستانی به‌خاطر نواختن آکاردئون دریافت نمود. در ۱۷ سالگی رهبری کنسرت ترتیب داده شده در سفارت ایران در عراق را برعهده می‌گیرد. در ۱۸ سالگی به‌همراه گوگوش، سفرهای رسمی خود را آغاز نمود.

موسیقیدان ناصر چشم آذر

 

رفتن به آمریکا

این موسیقیدان ناصر چشم آذر در سن 20 سالگی به آمریکا رفته و موفق به گذراندن دوره فشرده جاز می شود و به ایران باز می گردد.

وی در سال 1357 نیز برای ادامه تحصیلات موسیقی راهی آمریکا شده و به مدت 5 سال دوره موسیقی فیلم را فرا می گیرد. “ناصر چشم آذر” در 9 اردیبهشت سال 1363 به ایران بازگشت و ادامه فعالیت های خود را آغاز کرد. مرحوم ناصر چشم آذر یکی پیشگامان سازهای الکترونیکی در ایران محسوب می‌شود. یکی از معروف‌ترین کارهای آن مرحوم، آلبوم «باران عشق » محسوب می‌شود.او پس از شرکت در دوره‌های تکمیلی موسیقی به ایران بازگشت و از سال ۱۳۶۳ به صورت رسمی کار خود را در موسیقی فیلم، با فیلم «تاراج» آغاز کرد. اما شاید معروف‌ترین و شاخص‌ترین کار او در زمینه موسیقی فیلم، ساخت موسیقی فیلم «هامون» با کارگردانی داریوش مهرجویی و بازی خسرو شکیبایی باشد. او آنقدر در این پروژه سهیم بود که حتی خودش خسرو شکیبایی را برای ایفای نقش حمید هامون به داریوش مهرجویی معرفی کرد.

 

ازدواج و فرزندان

ناصر چشم آذر با شیرین احمدلو ازدواج کرده و صاحب دو فرزند است یک پسر و یک دختر بنام رعنا که پسرش در ایران و دخترش در خارج از ایران به دنیا آمده اند.

ناصر چشم آذر در کنار همسر و دخترش شیرین احمدلو (خواهر شاهد احمدلو) و رعنا چشم آذز
 

آلبوم ها :

تو برقص

شکوفه‌های ایران

خواهران غریب

شب‌های تهران

رقص‌های شاد

باران شادی ۳

باران شادی ۲

باران شادی ۱

طلوع عشق

باران عشق

موسیقی فیلم‌ها

آن‌ها

گشت ارشاد

سوپر استار

زن دوم

قرنطینه

تله

گیس بریده

آتش بس

شمعی در باد

غزل

خواب و بیدار

ساقی

قارچ سمی

دختران انتظار

سارای

حریف دل

خواهران غریب

میخواهم زنده بمانم

دیگه چه خبر؟!

قصه‌های مجید

هامون

تاراج

 

جوایز و افتخارات مرحوم ناصر چشم آذر

وی در سال ۱۳۷۲، سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن را برای دو فیلم بلندی‌های صفر و چشم شیطان از دوازدهمین جشنواره فیلم فجر کسب کرد. او همچنین در سال ۱۳۸۰ سیمرغ بلورین بهترین موسیقی متن را برای فیلم قارچ سمی در بیستمین دوره از جشنواره فیلم فجر، از آن خود کرد.

موسیقیدان برجسته ناصر چشم آذر

ناصر چشم آذر در جشنواره فجر

ناصر چشم آذر

ناصر چشم آذر و رامبد جوان

ناصر چشم آذر و دخترش رعنا

 

علت فوت ناصر چشم آذر

ناصر چشم‌ آذر استاد بنام موسقی ایران در 14 اردیبهشت 97 در سن 68 سالگی بدلیل سکته قلبی دار فانی را وداع گفت – روحش شاد یادش گرامی باد.

آیا این مطلب مفید بود؟ 1
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید