سینمایی چهار انگشت در خصوص دو دوست روایت دارد که به کامبوج سفر کرده تا کار ناتمام خود را به پایان برسانند و در این سفر به مشکلاتی بر می خورند. حامد محمدی در این سریال به شوخی با بودایی ها پرداخته است و فیلم چهار انگشت، اولین محصول مشترک ایران و کامبوج است. برای ساخت این فیلم سینمایی، پاز استودیو از کمپانی کانتانا نقش داشته که در آن صحنه هایی در تایلند و ایران به جلوی دوربین رفته اند. کارگردان فیلم چهار انگشت، حامد محمدی است که از دیگر آثار او می توان به سینمایی اکسیدان اشاره کرد. این کارگردان، نویسندگی فیلم چهار انگشت را نیز به عهده داشته است و حمید پنداشته تهیه کننده و حسن ایوبی تدوین گر این فیلم هستند. حامد محمدی قرار است که فیلم «اکسیدان۲: ترنسفر» را جلوی دوربین ببرد و او به عنوان نویسنده در فیلم‌های «حوض نقاشی » و «طلا و مس» حضور داشته است. جواد عزتی و امیر جعفری دو بازیگر اصلی فیلم چهار انگشت هستند.

هر آنچه از چهار انگشت باید بدانیم!

سینمایی چهار انگشت

سینمایی چهار انگشت

در معرفی چهار انگشت نیز آمده است که این فیلم تنها برای بالای دوازده سال مناسب است که البته این برچسب در برخی سینما ها دیده نمی شود! البته با وجود این برچست در این فیلم شوخی های جنسی و موارد مورد داری که در فیلم رحمان 1400 و یا قانون مورفی قابل مشاهده بود، دیده نمی شود و با فیلمی خانوادگی تر مواجه هستیم که بازیگران آن به خوبی و حساب شده در فیلم اثر گذاشته اند اما در حالت کلی فیلمی ضعیف بر روی صحنه رفته است. در خصوص اصلی ترین ضعف فیلم چهار انگشت می توان به فیلم نامه ی کلیشه ای و اثر بی سر و ته اشاره کرد که تنها کمدی است که البته صحنه های خنده دار آن بسیار انگشت شمارند. در این فیلم، سوژه ای که انتخاب شده است، جالب و ناب است (سوژه سفر مردان ایران به تایلند و پاتایا) اما با توجه به خطوط قرمز سینمای ما، این فیلم، آن طور که باید به نمایش در نیامده است.

سینمایی چهار انگشت

سینمایی چهار انگشت

از دیگر ضعف های فیلم چهار انگشت می توان به فیلم برداری آن اشاره کرد که متاسفانه فیلمبردار به هیچ وجه نتوانسته اقلیم زیبای تایلند را در قاب دوربین خود به تصویر بکشد اما موسیقی این فیلم کامل و هماهنگ است و می تواند در روند فیلم و به وجد آوردن مخاطب تاثیر گذار باشد.چهار انگشت فیلمی متوسط است که پس از کمدی اکسیدان برای حامد محمدی یک پسرفت جدی به شمار می رود چرا که در این فیلم، خط قرمز های بسیاری وجود دارد که با توجه به فرهنگ ایران، نتوانسته فیلم را آن گونه که باید، نشان دهد.  تنها نکته ای که باعث جالب شدن این فیلم شده است، بازی امیر جعفری و جواد عزتی است. دست اندرکاران این فیلم گفته اند که باتوجه به تیزر های این فیلم، به دلیل تبلیغ بوداگرایی و آیین بودا، اجازه پخش از تلوزیون ندارد و با وجود اصلاحیه هایی که در فیلم صورت گرفته است اما همچنان واحد بازرگانی منتظر دستور مقامات بالای تلویزیون جهت پخش تیزر‌های تلویزیونی این فیلم است.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید