چیز کیک مارشمالو ترکیبی از خوردنی های خوشمزه است و با تزئین ساده و زیبایی که دارد می تواند پایه ثابت جشن تولد ها و مهمانی هایتان باشد. چیز کیک و مارشمالو طرفداران زیادی دارند کوچک و بزرگ هم نمی شناسد.

 

آموزش تهیه چیزکیک مارشمالو

مواد لازم برای چیز کیک مارشمالو

بیسکویت دایجستیو دلخواه  ۲۵۰ گرم

کره ذوب شده  ۱۵۰ گرم

پنیر خامه ای هم دما با اتاق ۵۰۰ گرم

شکر ۱۵۰ گرم

عصاره وانیل ۲ قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته ۳۰۰ میلی لیتر

مینی مارشمالو  میوه ای ۱۴۰ -۱۵۰ گرم

اسپرینکل پاستیلی ۱/۳ فنجان

طرز تهیه چیزکیک مارشمالو

۱ . بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید سپس کره را اضافه کرده هم بزنید تا به خورد بیسکویت برود.

۲ . قالب کمربندی ۲۰ ساتی به ارتفاع ۷ سانتی متر را با کاغذ روغنی پوشانده و مخلوط بیسکویت را کف قالب و دیواره ها کاملا پرس کنید.

۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

۳ . ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بعد از این که آب را به خود جذب کرد ۱۰ ثانیه در مایکروفر حرارت دهید تا حل شود.

۴ . پنیرخامه ای و شکر را مخلوط کرده با سرعت متوسط هم بزنید تا پف کند سپس ژلاتین که کاملا سرد شده به همراه وانیل اضافه نموده هم بزنید تا یکدست شود.

۵ . سرعت همزن را کم کرده و خامه فرم گرفته را یک قاشق یک قاشق اضافه نمایید. در آخر مارشمالوها را به مخلوط بیفزایید.

مخلوط پنیری باید غلیظ و پفکی باشد.

۶ . مواد پنیری را در قالب روی بیسکویت ها بریزید. مخلوط پنیر باید به قدری غلیظ باشد که بتوانید به صورت شیب دار بالاتر از دیواره های قالب هم پر کنید.

۷ . روی چیز کیک را با پلاستیک پوشانده و یک شب در یخچال بگذارید بماند.

قبل از سرو رویش را با اسپرینکل بپوشانید.

آیا این مطلب مفید بود؟
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید