دانستنی هایی از  کاشت مو به روش FIT  

کاشت مو به روش FIT  از روشهای مرسومی است که این روزها طرفداران بسیاری دارد . در روش کاشت مو به روش FIT واحدهای فولیکولی با کمک وسیله ای به نام پانچ که سوزن های باریک فلزی هستند، از ناحیه دهنده مو که اغلب پشت سر است برداشته می شوند و در ناحیه گیرنده مو که دچار طاسی شده است گذاشته می شوند. در ایم مطلب از تانما با   کاشت مو به روش FIT  بیشتر آشنا شوید.

ریزش موها و کم شدن آن ها در برخی نقاط سر اگر به دلایل ژنتیکی رخ دهد، پدیده ای غیر قابل پیشگیری است. شاید با انجام راه کارهایی بتوان با این ریزش ها مقابله کرد اما به طور کامل نمی توان آن را از بین برد. راهکار علم جدید در این زمینه چیست؟ آیا با کمک روش های نوین می توان موهای از بین رفته را دوباره به دست آورد؟ جواب سوال مثبت است. با توجه به پیشرفت علم در زمینه های پزشکی، روش های نوینی برای خلاصی از طاسی و ریزش مو به وجود آمده است. با کمک این روش ها که در ادامه یکی از بهترین و مهم ترین آن ها را توضیح خواهیم داد، فرد مجددا موهای طبیعی خود را به دست می آورد.

روش فیت  (FIT) روش غیر جراحی کاشت مو
روش های جراحی کاشت مو معایب و مضرات زیادی را دارند. با پیشرفت علم، روش های جدیدی مانند روش فیت جایگزین روش های پر معایب جراحی در زمینه کاشت مو شده است. در روش فیت، واحدهای فولیکولی با کمک وسیله ای به نام پانچ که سوزن های باریک فلزی هستند، از ناحیه دهنده مو که اغلب پشت سر است برداشته می شوند و در ناحیه گیرنده مو که دچار طاسی شده است گذاشته می شوند. این روش بیشتر مناسب کسانی است که موهای پشت سر خود را کوتاه نگه می دارند. دارا بودن  موهای پر پشت در قسمت دهنده مو، از شرایطی است که فرد خواستار روش FIT باید داشته باشد.

مراحل کاشت مو به روش FIT
در ابتدا باید موهای سر به طور کامل با ماشین اصلاح مو، کوتاه شوند و سپس، قسمتی که قرار است فولیکول هایش برداشته شوند، علامت گذاری می شوند. بانک موی مفید که در پشت سر قرار دارد از مقاومترین موهای سر است که در مقابل عوامل مختلف هرگز نمی ریزند، از این رو برای برداشت کاملا مناسبند.

پس از مشخص سازی بخش برداشت مو، باید خط رویش مو در قسمت جلوی سر مشخص شود. این قسمت بسیار حساس است چرا که با مشخص سازی دقیق و صحیح جایگاه رویش مو، در شکل طبیعی موها خللی وارد نمی شود در غیر این صورت نتیجه عمل داشتن موهایی با شکل غیر طبیعی خواهد بود.

سپس بیمار روی تخت استریل شده دراز می کشد و پزشک، محل پوست سر را پس از ضدعفونی کردن، با کمک لیدوکایین بی حس می کند.

متخصصین زبردست با کمک پانچ و عینک های مخصوص، فولیکول های مو را از پشت سر بر می دارند و در محلولی که حاوی سرم نمکی خنک است قرار می دهند تا در دمای اتاق آسیب نبینند. به هر فولیکول که شامل یک یا چند تار مو است گرافت می گویند.

گرافت ها در محلول نمکی حدود ۵ ساعت می توانند زنده بمانند. پس از برداشت کامل موها که چندین ساعت زمان می برد، ناحیه طاسی با بتادین ضدعفونی می شود. سپس با کمک تیغ های بسیار نازک تعداد شکاف های زیادی روی سر ایجاد می شود. عمق این شکاف ها حداکثر تا ۱٫۵ میلیمتر است. از آن جایی که فولیکول های مو، زاویه شکاف ها را به خود می گیرند، زاویه فرو رفتن تیغ در پوست سر از حساسیت ویژه ای برخوردار است. در صورتی که این کار توسط متخصص به خوبی انجام نشود، رشد موها در آینده شکلی غیر طبیعی به خود می گیرد. پس از آماده شدن شکاف ها، فولیکول ها به قسمت مورد نظر انتقال می یابند و کاشت مو انجام می شود. در کاشت مو به روش فیت، مرطوب نگه داشتن ریشه های مو در حین عمل، بسیار مهم است از این رو در طی عمل چندین بار سرم نمکی روی سر اسپری می شود تا کاشت گرافت ها با مشکل مواجه نشود.

مزایای استفاده از روش FIT در مقایسه با روش های دیگر کاشت مو

  • جلوگیری از ایجاد اسکار (در قسمت هایی که عمل برداشت مو انجام می شود، نقطه های سفید کوچکی ایجاد می شود که با چشم قابل مشاهده نیست.)
  • روشی بدون بخیه و خونریزی (از آنجایی که برش ها عمیق نیست و بخیه ای نیاز ندارد، فرد دچار عفونت نمی شود.)
  • کاهش مدت زمان بهبود بیمار در مقایسه با جراحی های کاشت مو
  • سهولت انجام کاشت مو

معایب روش FIT
از معایب این روش می توان به کم پشت شدن موهای سر در ناحیه برداشت مو، پس از عمل اشاره کرد. از این رو این روش برای کسانی که موهای پر پشتی در ناحیه پشت سر دارند کاربرد دارد.
در این روش بیش از ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ تار مو را نمی توان برداشت کرد.
ممکن است برخی از موهای کاشته شده پس از یک سال ریزش داشته باشند.
 

آیا این مطلب مفید بود؟
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید