گلابی از خوشمزه ترین میوه های تابستانی است که طعم فوق العاده ای دارد. این میوه مفید چند هفته بیشتر در بازار نیست و درسته که مربا و کمپوت ان در دسترسه ولی هیچ چیزی جای یک گلابی تازه را نمی گیرد. ما می خواهیم امروز طرز تهیه یک کیک اسفنجی خوشمزه را با این میوه به شما آموزش دهیم.

کیک اسفنجی

تکه های تازه گلابی روی کیک اسفنجی شکلات و گلابی , نوع مبتکرانه ای از طعم ها برای این دسر به وجود آورده است .

کیک اسفنجی با گلابی

طرز تهیه کیک اسفنجی

 

مواد لازم:

کره نرم شده : ۲۰۰ گرم شکر تصفیه نشده : ۱۷۵ گرم تخم مرغ زده شده : ۳ عدد آرد بکینگ پودردار : ۱۵۰ گرم پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری شیر : ۲ قاشق غذاخوری گلابی کوچک پوست کنده , بدون هسته , برش خرده : ۲ عدد

طرز تهیه کیک اسفنجی :

۱٫ کف یک قالب کیک گود به قطر ۲۰ سانتیمتر را چرب نمایید و کاغذ روغنی بیاندازید .

۲٫ در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم کمرنگ و پفکی درست شود .

۳٫ تخم مرغ زده شده را به تدریج ضمن هم زدن ذره ذره , به کرم اضافه نمایید و پس از هربار افزودن , خوب با مواد بزنید .

۴٫ آرد و کاکائو را به درون کاسه اضافه نمایید و شیر را به آرامی افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود .

۵٫ مخلوط آماده شده را با قاشق داخل قالب بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف نمایید .

کیک اسفنجی با گلابی

کیک اسفنجی با گلابی

 

۶٫ برش های گلابی را روی مخلوط کیک , کنار هم به شعاع قالب بچینید .

۷٫ کیک اسفنجی را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت یک ساعت بپزید تا زمانی که سفت شده باشد .

۸٫ بگذارید کیک داخل قالب خنک شود . سپس آن را روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید تا قبل از سرو , کاملا خنک شود .

توصیه سرآشپز:

شکلات را آب نموده , روی کیک بریزید و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو نمایید.

راجع به خواص درمانی گلابی

قسمت هایی از درخت گلابی که مورد استفاده غذایی و درمانی قرار می گیرد: ۱- میوه ۲- برگ ۳- پوست درخت آن است. گلابی را می توان بصورت خام یا پخته ( مربا و کمپوت) مصرف کرد.

گلابی میوه ای عالی و گوارا و پرآب است که خاصیت لینت دهندگی دارد. افرادی که یبوست دارند سعی کنند ۱ تا ۲ عدد گلابی در روز بخورند و بلافاصله ۱ لیوان آب ولرم بنوشند که خاصیت ملین آن قوی تر شود.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید