محمدبن سیرین گوید :
سرشتن آرد گندم ، دلیل مالی با سود بسیار از تجارت بود ، به شرط آن که خمیرش برآمده بود . اگر خمیرش برنخاسته بود ، دلیل که زیادی فساد و فسق است . سرشتن آرد کاورس ، دلیل منفعت اندک است .
ابراهیم کرمانی گوید :
اگر بیند خمیر فرا گرفت یا بخرید ، یا کسی به او داد ، اگر جوین باشد ، دلیل کند به قدر آن مالی حلال او را در تجارت حاصل شود . اگر خمیر کاورس بود ، نفعه اندک بود .
حضرت امام جعفر صادق فرماید :
دیدن خمیر به خواب بر سه وجه بود
اول : زیادتی و افزایش در دین
دوم : منفعت اندک
سوم : رزق و روزی حلال .
منوچهر مطیعی تهرانی گوید :
در خواب آرد و خمیر اهمیت فراوان دارد اما کم ارزش است . از امام صادق _ ع _ نقل است که خمیر نان در خواب منفعت اندک است و روزی حلال . دیدن خمیر نان در خواب میمون و مبارک است و گویای پول و مالی است که به بیننده خواب می رسد به قدر همان خمیری که در خواب می بیند یا خودش می زند . اگر ببینید خمیر می زنید یا خمیر می زنند و آن خمیر هنوز بر نیامده یعنی هنوز خوب تخمیر و آماده نشده خواب شما می گوید پولی به دستتان می رسد که آلوده است ، آمیخته به گناه است ، همراه فسق و ریا و نیرنگ بوده و مراحلی از این دست را گذرانیده تا به شما رسیده است که البته خوب نیست .
