خواص سیب در شیردهی هم برای مادر شیرده هم برای نوزادش بسیار فراوان است. بنابراین پزشکان مصرف سیب را در دوران شیردهی توصیه می کنند.تانما در این مطلب بر خواص سیب و تأثیر مصرف سیب بر شیر مادر تأکید می کند؛

فواید مصرف سیب در شیردهی

  • در حین شیردهی ، مصرف سیب بسیار مفید نیز است زیرا بخشی از ویتامین و مواد معدنی بلافاصله وارد شیر شده و به کودک منتقل می شود. آنها حتی در آلرژیک ترین نوزادان باعث ایجاد دیابت نمی شوند
  • سیب تنها میوه ای است که یک زن فقط چند روز پس از زایمان مجاز به خوردن آن است. سیب به بدن مادر کمک می کند تا سریعتر بهبود یابد و کودک به درستی و کامل رشد کند.
  • سیب ها حاوی بسیاری از عناصر کمیاب (پتاسیم ، کلسیم ، آهن و غیره) و همچنین ویتامین ها هستند.
  • وجود فیبر ، که عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد و یبوست را تسکین می دهد.
  • باعث بهبود عملکرد سیستم قلبی عروقی و همچنین افزایش حضور هموگلوبین در خون می شود.
  • سیب به راحتی توسط دستگاه گوارش مادر و نوزاد تحمل می شود.
  • مصرف سیب برای زیاد شدن شیر مادر مفید است.

  • میوه ای مثل سیب سرشار از پتاسیم هستند و به شما در بهبودی سریع در دوران نقاهت کمک شایانی می کنند.
  • خوردن آب سیب توسط مادران شیرده، از زردی کودک جلوگیری می کند.
  • برخی مادران بعد از وضع حمل به «تب شیر» مبتلا می شوند که خوردن آب سیب شیرین با عسل برای آن ها مفید است.
مضرات مصرف سیب در شیردهی

فواید مصرف سیب در شیردهی

مضرات مصرف سیب در شیردهی

  • فیبر موجود در سیب می تواند باعث نفخ در کودک شود؛ درنتیجه باید از مصرف زیاد آن پرهیز کرد.
  • مبتلایان به آلرژی باید با احتیاط از سیب های روشن استفاده کنند.
  • استخوان های سیب حاوی ید هستند ، این مزیت بی شک آن هاست. اما اسید هیدروسیانیک موجود در آنها سمی قوی است ، بنابراین بهتر است استخوانهای سیب را از بین ببرید.
  • شکر و اسید میوه موجود در سیب می توانند به مینای دندان آسیب رسانده یا آن را حساس کنند. بنابراین ، پس از خوردن یک سیب ، بهتر است دهان خود را با آب بشویید.
  • اگر سیب ها باعث ایجاد قولنج و نفخ شکم در نوزادان می شوند ، بهتر است از آنها به صورت پخته استفاده شود.

هشدار برای مصرف سیب قرمز!

میوه های قرمز برای مادران شیرده نامطلوب است ، زیرا پوست آنها حاوی مقدار زیادی آلرژن است. در سیب های قرمز برخلاف سیب های زرد و سبز قند بیشتری وجود دارد و این کربوهیدرات است که در اغلب موارد باعث ایجاد روده و قولنج در نوزادان می شود. با این حال ، اگر پوست را برش دهید ، می توانید آن را در دوران شیردهی میل کنید، اما فقط به مقدار کمی. (سیب های سبز به ویژه در هنگام شیردهی بی خطر هستند.)

شرایط مصرف سیب در شیردهی

مضرات مصرف سیب در شیردهی

شرایط مصرف سیب در شیردهی

همانطور که می دانید تهیه کنندگان خارجی برای ذخیره طولانی مدت سیب ها آنها را با مواد شیمیایی مختلفی پردازش می کنند. بنابراین ، پوست چنین میوه هایی حاوی غلظت بسیار زیادی نیترات است. قبل از استفاده از ظرافت های خارج از کشور ، متخصصان توصیه می کنند که لایه بالایی پوست را بشویید یا در آب داغ بشویید.

فقط مقدار کمی از سیب را برای شروع در رژیم غذایی خود وارد کنید. برای چند روز ،یک تکه کوچک سیب بخورید و سپس به تدریج اندازه آن را افزایش دهید. شما نباید هنگام شیر دادن به سیب های خام ، بلکه از سیب های پخته شده استفاده کنید. در ضمن خرید میوه بهتر از مواردی باشد که در منطقه شما رشد می کند و از نظر فصلی مناسب است.

میزان مصرف سیب در شیردهی

در طول روز حتما ۱ عدد سیب با پوست میل کنید و این ضرب المثل انگلیسی را که می گوید: خوردن یک سیب در روز شما را از مراجعه به دکتر بی نیاز می کند را به خاطر داشته باشید و بدانید که ویتامین ها و مواد معدنی میوه ها بیشتر در لایه های نزدیک به سطح (پوست) آن هاست.

اما هر مادر شیرده باید بداند که میوه ها را به مقدار کمی بخورد ، زیرا میوه ها حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات هستند. برای اولین بار ، پزشکان توصیه می کنند یک عدد سیب در روز به مدت 5-7 روز مصرف کنند.

همچنین متخصصان حوزه پزشکی توصیه می کنند در طول روز هنگام شیردهی بیش از 1-2 سیب میل نکنید. توصیه می شود صبح ها آن ها را میل کنید ، به طوری که در طول روز برای مشاهده واکنش کودک استفاده شود. اگر هیچ عارضه جانبی مشاهده نشود ، می توان آن را وارد رژیم غذایی روزانه کرد.

روش مصرف سیب برای مادارن شیرده

میزان مصرف سیب در شیردهی

روش مصرف سیب برای مادران شیرده

سیب به اشکال مختلفی خورده می شود؛ خام ، پخته ، خشک شده، آب پز ، به صورت آب میوه و کمپوت، به تنهایی یا به غذاهای دیگر اضافه می شود . اما در کل بهتر است سیب را به شکل خام آن نخورید و بهتر است سیب پخته شده را برای یک مادر شیرده تهیه کنید، یا می توانید کمپوت را از آن ها بپزید یا کوکی ها و فرنی جو دوسر را اضافه کنید. به بیانی سیب های پخته شده هم برای مادر شیرده و هم نوزاد او بی خطرترین و بی ضرر محسوب می شوند. زیرا چنین میوه هایی به راحتی در بدن جذب می شوند و هرگز باعث ایجاد عوارض جانبی نمی شوند. علاوه بر این ، پکتین ، که در سیب های پخته شده یافت می شود ، فشار خون و متابولیسم را که در دوران شیردهی مهم است ، به میزان قابل توجهی بهبود می بخشد.

تهیه یک دسر ساده با سیب !

  • ابتدا قسمت بالای سیب را بریده و حتما هسته را با دانه تمیز کنید.
  • شکر را در قسمت بریده شده بریزید و با قسمت بریده شده آن را بپوشانید.
  • 10-12 دقیقه در مایکروویو یا اجاق گاز قرار دهید.
  • نتیجه نهایی یک دسر سیب خوشمزه است ، که برای تغذیه با شیر مادر ، هم برای مادر و هم برای نوزاد بسیار مهم است.

موارد منع مصرف سیب در شیردهی

  • برای بانوان شیردهی که به گاستریت و زخم اثنی عشر مبتلا هستند، مصرف سیب منع مصرف دارد.
  • میوه های قرمز برای مادران شیرده نامطلوب است ، زیرا پوست آنها حاوی مقدار زیادی آلرژن است.
آیا این مطلب مفید بود؟ 7
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید