ممکن است برای شما عجیب باشد که یک مادهی غذایی ، هم نقش یک لکه بر قوی را ایفا کند، هم به پوست و موی شما شادابی ببخشد، هم خطر برخی امراض و بیماری ها را از شما دور کند، هم برای باغچه و حیوان خانگیتان به کار بیاد و هم اثاثیهی خانهیتان را برق بیندازد. حتما با شنیدن این حرفها به فکر یک مادهی غذایی صنعتی میافتید که با افزودن انواع و اقسام مواد خوراکی و غیر خوراکی و افزودنیهای مجاز و غیرمجاز توانسته یک تنه از پس این همه کار بربیاید. اما باید گفت تمامی این خواص مفید و کارآمد در یک مادهی طبیعی همهکاره جمع شده است: سرکه سیب خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی سرکه سیب، آن را به یک ارتش یک نفره تبدیل کرده است که علاوه بر حفظ سلامتی و زیبایی بدن و تمیزی محیط اطرافمان، به شدت با امراض و ناپاکیها میجنگد.
خواص خوردن سرکه سیب قبل از غذا
خوردن سرکه سیب قبل از غذا
مطالعات قبل نشان داده اند که سرکه سیب با کاهش وزن بدن، شاخص توده بدنی، اندازه دور کمر، و تری گلیسیریدهای خون (چربی موجود در خون) مرتبط است. افراد چاقی که روزانه نوشیدنی حاوی یک یا دو قاشق سوپخوری سرکه سیب مصرف کرده اند بعد از ۱۲ هفته یک تا دو کیلوگرم وزن کم کرده اند.
به گفته کارشناسان تغذیه ، نوشیدن سرکه سیب قبل از غذا هم به کاهش وزن کمک می کند و هم موجب بهبود گوارش و سلامت روده ها می شود.
کارشناسان توصیه می کنند مصرف مخلوط سرکه سیب و آب به عنوان یک عامل بازدارنده اشتها عمل کرده و به افراد کمک می کند تا کمتر مواد خوراکی در بین روز مصرف کنند و مقدار غذای مصرفی شان به اندازه متوسط باشد.
این اکسیر جادویی قرن هاست که به عنوان یک ماده همه کاره و پرفایده برای بدن استفاده می شود. دارای عوامل ضدمیکروبی و ضدقارچی است که موجب افزایش ایمنی بدن و کاهش وزن می شود.
فایده خوردن سرکه سیب قبل از غذا
مواد تشکیل دهنده سرکه سیب
به گفته محققان، سرکه سیب سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروبیوتیک ها و آنزیم هاست.
بتاکاروتن، کلسیم و پتاسیم از جمله مواد مغذی ای هستند که بعد از تخمیر سیب و تبدیل به سرکه، همچنان در آن باقی می مانند و قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارند.
اسیداستیک موجود در سرکه سیب موجب افزایش جذب مواد معدنی مهم غذا توسط بدن می شود.همچنین اسیداستیک موجب کاهش اشتها ، افزایش متابولیسم و کاهش ابقاء آب می شود.
به گفته ربکا لی، پایه گذار منابع طبیعی سلامت در نیویورک، فواید کاهش وزن سرکه سیب ناشی از رشته های پروتئینی موجود در سرکه سیب ارگانیک است که متشکل از سلولز و اسید استیک است. این رشته های پروتئین حاوی آنزیم ها و باکتری های مفیدی هستند که خواص متعددی به سرکه سیب ارگانیک و تصفیه نشده می بخشند.»
عوارض بیش از حد مصرف آب و سرکه
خستگی
از بین رفتن حس چشایی
عدم تحمل سرما
از بین رفتن قدرت ماهیچه ها
رنگ پریدگی پوست
جوش های پوستی
زخم دهان
ریزش مو
مشکلات بینایی
کرختی و بیحسی
و افسردگی است.
جزئیاتی از خواص سرکه سیب رقیق شده
اگر سرکه سیب را رقیق کنید و به یک بیماری مبتلا نباشید، سرکه سیب میتواند فواید سلامت قابل توجهی را ارائه کند که از آن جمله میتوان به تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا آنهایی که از سندرم متابولیک رنج میبرند، کشتن باکتری بیماریزای ایکولای موجود در غذا، بهبود کاهش وزن و کمک به ایجاد تعادل در شیمی خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی به لطف محتوای اسید کلروژنیک آناشاره کرد.
