فست فود یا زود غذا عنوانی است برای غذاهایی که به سرعت طبخ و آماده میشوند. انواع ساندویچ به ویژه همبرگر از فست فودهای رایج هستند. فست فود در مورد غذاهای خانگی به کار نمیرود. مک دونالد و کی اف سی از رستورانهای مشهوری هستند که در سراسر دنیا غذای سریع ارائه میدهند. ما امروز در سایت تانما می خواهیم بهارین نوع غذاهایی را به شما معرفی کنیم که جایگزین فست فود کنید.
درباره فست فود ها
گرایش به مصرف غذاهای فست فود بهعنوان فرهنگی منسوخ از مصرفگرایی بیگانگان از مسائلی است که در جامعه ما نمود دارد و متاسفانه روزبهروز عوارض ناشی از مصرف فراوان فست فودها بر سلامت جسم و جان شهروندان بیشتر شده به طوریکه شاهد شیوع بیش از پیش بیماری های دیابت ، فشارخون، چربی خون ، چاقی ، و انواع سرطان ها و مشکلات دیگر هستیم.

فست فود یا زودغذا
فست فود پیتزا ، انواع ساندویچ، هات داگ، چیپس ، همبرگر، پنیر و مرغ و سیب زمینی سرخکرده و تنوری ازجمله فست فود موردعلاقه جوانان، نوجوانان و کودکان است که باوجود توصیهها و هشدارهای فراوان متخصصان و پزشکان نسبت به پرهیز از مصرف این خوراکیها اما ذائقه افراد را تسخیر کردند.
بهترین جایگزین فست فود
جشنواره کارآفرینی مبتنی بر پژوهش در تولید و ارزیابی فرآوردههای دریایی امروز در پردیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان افتتاح شد.
«بهاره شعبان پور» رئیس دانشکده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و مسئول این جشنواره با اشاره به شمار فراوان فارغالتحصیلان دانشگاهی در کشور، گفت: این موضوع موجب ایجاد مشکلات اشتغال شده است. بنابراین اقدام به برگزاری جشنوارهای با این رویکرد که افراد دانشجو چگونه کارآفرین باشند و ایجاد اشتغال را در دستور کار خود قرار دهند، کردیم.
شعبانپور با بیان اینکه نرخ بیکاری زیاد موجب کاهش انگیزه میشود، افزود: با توجه به توانایی دانشجویان، آنها میتوانند در این زمینه کارآفرینی کنند و از این طریق به تولید ثروت بپردازند.وی با تأکید بر اینکه جوامع پیشرفته اهمیت زیادی به پژوهش میدهند، تصریح کرد: در کشور نیز باید به این موضوع توجه شود.
رئیس دانشکده شیلات و محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان خاطرنشان کرد: امروزه با توجه به آنکه کارآفرینی ابعاد مختلفی دارد، دانشجویان میتوانند با استفاده از کارآفرینی، برای خود و دیگران اشتغال ایجاد کنند.

مفید ترین غذاها برای جایگزینی فست فود
مسئول این جشنواره یادآور شد: اگر دانشجو، بتواند بر نوآوری و تحصیل را به کسب و کار تبدیل کند در واقع آموزشمان موثر بود.وی افزود: دانشگاهها به سمت نسل سوم در حال حرکت است. مسئولان و دانشگاه باید کمک کنند که دانشجویان کارآفرین و خلاق باشند تا برای خود کسب و کار ایجاد کنند.
شعبانپور گفت: ماهی یک غذای مغذی است که اگر آن را به وعدههای غذایی خود اضافه کنیم، در این حالت اشتغال بیشتری ایجاد میشود. بنابراین باید سرانه مصرف ماهی را افزایش دهیم.وی با بیان اینکه جامعه به سمت استفاده از غذای آماده پیش میرود، تصریح کرد: میتوان فستفودها را بهینه کرد و به جای مواد و محتویات فستفوت، آن را با گوشت آبزیان جایگزین کرد.
پخت غذاهای کاملا ایرانی برای گردشگران خارجی
در روستای زردویی پاوه که از روستاهای هدف گردشگری است و نیز در تورهای گردشگری برای مهمانان خود بههیچ وجه غذایی بهجز غذای محلی آماده نمیکنیم و غذای خارجی هم نداریم. غذاهای ما یا برای گیاهخواران است که کاملاً سالم بوده و یا غذاهایی مانند جوجهکباب زردویی را داریم که کاملا طبیعی و ارگانیک است و از رب انار ارگانیک و جوجه محلی تهیه میشود همچنین از هویج و فلفل فاقد کودهای شیمیایی استفاده میکنیم.
این فعال گردشگری بیان کرد: غذاهایی که به زیان مردم باشد اصلا پخت نمیکنیم حتی اگر سود بالایی در فروش آن باشد زیرا رسالت خود را به خاطر سود بیشتر به خطر نمیاندازیم.
