10 مدل غذای لقمه ای و فینگر فود با سیب زمینی

یک غذای لقمه ای با سیب زمینی می تواند زینت بخش یک میز تولد یا شام باشد پیش غذایی خوشمزه که طعم دلنشین آن میهمانان را به تعجب وا می دارد البته بچه ها نیز از طرفداران پر و پا قرص غذای های لقمه ای با سیب زمینی هستند و استفاده از این لقمه ها و فینگر فوت ها در میان وعده آنها می تواند به رشد آنها کمک بسیاری کند اگر علاقه مند استفاده از غذای لقمه ای با سیب زمینی به عنوان پیش غذا و یا میان وعده هستید با ما در تانما همراه شوید در این مطلب ما 10 نمونه از فیینگر فوت ها یا غذای لقمه ای با سیب زمینی را به شما آموزش داده ایم با ما همراه باشید

غذای لقمه ای با سیب زمینی

غذای انگشتی با سیب زمینی

1- رپ سیب زمینی

رپ سیب زمینی از جمله غذاها و پیش غذاهای محبوب است که علاوه بر خوشمزه بودن به صرفه و اقتصادی است این روزها با رشد آشپزی نوین رپ ها جایگاه ویژه ای را در لیست غذاهای محبوب خانوار پیدا کرده اند اگر شما از رپ دوستان و سیب زمینی دوستان هستید با ما در تانما همراه شوید و بهترین و کاکلترین دستور پخت رپ سیب زمینی را بخوانید

مواد لازم برای تهیه رپ سیب زمینی

  • نان لواش یا پیتا 4 عدد
  • سیب زمینی متوسط 2 عدد
  • فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • پیازچه 3- 4 شاخه
  • نمک و فلفل
  • آرد
  • تخم مرغ
  • کره
غذای لقمه ای با سیب زمینی

غذای لقمه ای با سیب زمینی- رپ سیب زمینی

طرز تهیه رپ سیب زمینی

برای تهیه رپ سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و خر د کنیم و آنها با مقداری نمک و آب در یک قابلمه بریزیم و بگذاریم تا پخته شوند تا زمان پخته شدن سیب زمینی ها در یک تابه پیازها و فلفل دلمه ای های رنگی را که خرد کرده ایم به خوبی تفت می دهیم .حالا به سراغ سیب زمینی های پخته شده می رویم ، سیب زمینی های پخته شده را پوره می کنیم و آنها را همراه با پیاز و فلفل دلمه ای تفت داده شده ،نمک ، فلفل و پیازچه در ظرفی با یکدیگر مخلوط می کنیم پس از انجام این نان پیتا یا لواش را پهن می کنیم و مقداری از مواد را در میان آن قرار می دهیم بعد از پیچیدن نان ها و قرار مواد دادن در میانشان در یک کاسه تخم مرغ ، نمک و آرد را با یکدیگر مخلوظ می کنیم و دست پیچ های آماده شده را به این محلول آغشته می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم . رپ ها آماده است نوش جان

2- پیراشکی سیب زمینی

پیراشکی سیب زمینی خوشمزه دلچسبی است که سالیان سال در میان سفره ها جای دارد . کمتر کودک یا بزرگسالیست که طعم دوست داشتنی این لقمه خوشمزه را دوست نداشته باشد اگر شما از دوستداران پیراشکی سیب زمینی هستید و در جستجوی دستور پخت حرفه ای آنید با ما همراه شوید .

مواد لازم برای تهیه پیراشکی سیب زمینی

  • خمیر پیراشکی ۱ بسته
  • سیب زمینی ۴ عدد
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • جعفری و شوید ۱ فنجان
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • تخم مرغ 1 عدد
غذای لقمه ای با سیب زمینی

غذای لقمه ای با سیب زمینی-پیراشکی سیب زمینی

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

ابتدا باید سیب زمینی ها را آب پز کنید و پس از آن در یک ماهیتابه به همراه نمک و فلفل تفت دهید حالا نخود فرنگی هایی را که در مواد اولیه گفته شد را به مواد داخل تابه اضافه می کنید و می گذاریم تا کمی پخته شود . حالا مواد میانی پیراشکی ما آماده است . در مرحله بعد خمیر پیراشکی را روی یک سطح قرار داده و ترکیب خود را به همراه جعفری و شوید در میان خمیر پیراشکی قرار می دهیم . پس از پیچیدن و فرم دونات پیراشکی مقداری زرده تخم مرغ را روی پیراشکی ها بکشید آن ها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا این غذای لذیذ آماده شود و شما می توانید یکی از خوشمزه ترین غذاهای لقمه ای را تجربه کنید.

3- سمبوسه سیب زمینی

سمبوسه یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذی است که زود ، تند و سریع آماده خوردن است با ما همراه باشید تا دستور پخت حرف ای سمبوسه سیب زمینی را به شما آموزش بدهیم

مواد لازم برای تهیه سمبوسه سیب زمینی

  • سیب زمینی ۲ عدد
  • تره و جعفری خردشده هرکدام ۲ ق غذاخوری
  • نان لواش به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
غذای لقمه ای با سیب زمینی

غذای لقمه ای با سیب زمینی- سمبوسه سیب زمینی

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

ابتدا سبزی های تازه را خرد کنید و سیب زمینی ها را آب پز و پوره کنید حالا سبزی های خرد شده، نمک و فلفل را به سیب زمینی ها اضافه کرده و آنها را خیلی خوب مخلوط کنید وقتی سیبزمینی ها یک دست و خمیری شکل شدند .نان ها لواش را به شکل مستطیل هایی به عرض ۷ سانتی متر ببرید.و یک قاشق از مواد را روی آنها قرار داده و به صورت مثلثی بپیچید.وقتی همه سمبوسه ها پیچیده شدنذ میتوانید آن ها را داخل روغن داغ انداخته و سرخ کنید بهتر است بعد از سرخ شدن .سمبوسه ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن ها جذب دستمال شود شما می توانید .سمبوسه را با سس کچاب ،چیلی تای و یا سس فلفل تند سرو کنید.

4- مافین سیب زمینی

مافین سیب زمینی یکی دیگر از انواع غذاهای لقمه ای با سیب زمینی است که بافتی بسیار نرم و طعمی دلنشین دارد در ادامه آشپز باشی تانما دستور پخت مافین سیب زمینی را به صورت کامل برای شما توضیح داده است.

مواد لازم برای تهیه مافین سیب زمینی

  • سیب زمینی نگینی خرد شده ۱۷۵ گرم
  • آرد بکینگ پودردار ۷۵ گرم
  • شکر قهوه ای نرم ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • خمیر مایه ۱۲۵ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
غذای لقمه ای با سیب زمینی

غذای لقمه ای با سیب زمینی- مافین سیب زمینی

طرز تهیه مافین سیب زمینی

در ابتدا کار سیب زمینی ها را ریز (نگینی)خرد کرده و در یک قابلمه آب جوش می ریزیم و اجازه می دهید که به به مدت ۱۰ دقیقه پخته و نرم شوند. حالا سیب زمینی ها را آبکش کرده و آنقدر می کوبیم تا پوره شوند . پس از انجام این کار مواد دیگر که شامل آرد، شکر، بکینگ پودر، مخمر و زرده های تخم مرغ هستند را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب مخلوط می کنین.

حالا سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه تمیز، با همزن می زنیم تا کاملا پف کرده و سفت شوند، سفیده های تخم مرغ پف کرده را خیلی آرام با یک قاشق فلزی به مخلوط سیب زمینی اضافه می کنیم تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.در ادامه کار 12 عدد قالب یک نفره کیک مافین را چرب می کنیم و خمیر به دست آمده را داخل قالب ها می ریزیم و به مدت 10 دقیقه در فری که از قبل در حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم شده است می گذاریم و درجه فر را به ۱۶۰ درجه سانتی گراد کاهش دهیم .مافین سیب زمینی آماده است که آنها را از قالب درآورده و به صورت داغ سرو کنید.

5- ناکی سیب زمینی

ناکی سیب زمینی از غذاهای مطبوع و دلنشین است که با اسفناج و جوز هندی مزه دار می شود و به همراه سس گوجه فرنگی و ریحان سرو می گردد. این غذا هم به صورت پرسی و همه به صورت رپ قابل سرو است و نوع خوردن آن به سلیقه و ذائقه افراد بستگی دارد.

مواد لازم برای تهیه ناکی سیب زمینی

  • سیب زمینی ۴۵۰ گرم
  • اسفناج ۷۵ گرم
  • کره ۲۵ گرم
  • تخم مرغ زده شده ۱ عدد
  • آرد ساده ۱۵۰ گرم
  • سیر له شده ۱ حبه
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خرد شده ۲۲۵ گرم
  • پیاز خرد شده ۱ عدد
  • سرکه ۶ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
غذای لقمه ای با سیب زمینی

غذای لقمه ای با سیب زمینی- ناکی سیب زمینی

طرز تهیه ناکی سیب زمینی

سیب زمینی ها را با پوست در یک قابلمه آب جوش و نمک به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم. سپس آن ها را آبکش کرده و داخل یک کاسه می ریزیم .اسفناج ها را در یک قابلمه حدود ۵ دقیقه می پزیم تا نرم شوند. سپس آن ها را روی دستمال کاغذی پهن می کنیم تا آب آن ها کشیده شود و پس از خنک شدن آن ها را ریز خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.

حالا کره، تخم مرغ و نیمی از آرد را به مخلوط سیب زمینی و اسفناج افزوده و آنها را به خوبی مخلوط می کنیم و در ادامه بقیه آرد را به آرامی می افزاییم و خمیر را ورز دهید تا بافتی کاملا نرم و صاف داشته باشد

حال باید دست خود را به آرد آغشته کرده و خمیر را به صورت یک طناب نازک لوله کنیم و آن را به اندازه ۲ سانتیمتر ببریم؛ پس از انجام این کار وسط هر قطعه خمیر را با فشار انگشت، گود کرده و دور تا دور خمیر ها را گرد می کنیم و روی آن ها را پوشانده و در یخچال قرار می دهیم.

برای تهیه سس این غذا باید ابتدا روغن را در یک تابه گرم کنیم و موسیر را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهیم و در ادامه رب گوجه فرنگی، ریحان، گوجه فرنگی خرد شده، شکر، نمک و فلفل را به موسیر ها اضافه کنیم. و وقتی سس به نقطه جوش رسید حرارت زیر آن را کم می کنیم و ، آن را به مدت ۲۰ دقیقه آرام می جوشانیم

حالا دوباره به سراغ خمیر های ناکی می رویم و آنها را داخل یک قابلمه آب جوش با کمی نمک ریخته و اجازه می دهیم ۳-۲ دقیقه به خوبی بپزند و روی سطح قابلمه بالا بیایند. حالا آن ها را از آب درمی آوریم ، آبکشی می کنیم و به ظرف پذیرایی منتقل می کنیم.روی ناکی ها را با سس که تهیه کرده ایم تزیین می کنیم . نوش جان

6- کبه سیب زمینی

کبه نوعی غذای عربی است که با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی تهیه می شود. این غذا در دسته غذاهای مغز دار قرار میگیرد و طعم و عطر دلنشینی دارد اگر شما میخواهید این سیب زمینی شکم پر عربی را امتحان کنید با ما در تانما همراه شوید .

مواد لازم برای تهیه کبه سیب زمینی

  • سیب زمینی ۴ عدد
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری ۱ پیمانه
  • پیاز ۲ عدد
  • جعفری ۳ قاشق غذاخوری
  • صنوبر یا خلال بادام ۲ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و پاپریکا به مقدار کافی
غذای لقمه ای با سیب زمینی

غذای لقمه ای با سیب زمینی- کبه سیب زمینی

طرز تهیه کبه سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کبه سیب زمینی مجلسی ابتدای کار سیب زمینی ها را می شوییم، سپس درون قابلمه قرار می دهیم و به اندازه ای که روی سیب زمینی ها را آب بگیرد آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بمانند تا کاملا پخته شده و مغز آن ها نرم شود. در ادامه پس از گذشت این زمان سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم، سپس پوست شان را جدا می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی ها را درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس با گوشتکوب می کوبیم تا پوره شوند. در ادامه نمک را به همراه فلفل سیاه، ادویه کاری، پاپریکا، روغن زیتون و پودر سوخاری به سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا سیب زمینی را مخلوط می کنیم تا کاملا با ادویه ها ترکیب و یکدست شود. در ادامه اجازه می دهیم پوره سیب زمینی کاملا خنک شود، سپس مواد میانی کبه را آماده می کنیم، برای این منظور گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله تکه های گوشت را درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم.

غذای لقمه ای با سیب زمینی

فینگر فود با سیب زمینی

مرحله ششم

حالا پیاز را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد. در ادامه نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری و پاپریکا را اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوشت را تفت می دهیم تا ادویه ها سرخ شوند. در ادامه جعفری را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی جعفری از بین برود. در ادامه جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم و ساطوری خرد می کنیم.

مرحله هشتم

حالا جعفری را به همراه صنوبر به گوشت اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم و حرارت را خاموش می کنیم. در ادامه مواد میانی را از روی حرارت بر می داریم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه مقداری از مواد سیب زمینی بر می داریم.

مرحله نهم

در این مرحله سیب زمینی را پهن می کنیم، سپس مقداری از مواد میانی وسط سیب زمینی می ریزیم و آنرا جمع می کنیم تا مواد میانی را پوشش بدهد. در ادامه به همین ترتیب کبه های سیب زمینی را آماده می کنیم تا مواد تمام شوند.

مرحله دهم

حالا یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و تا اندازه ای که کبه ها درون آن شناور بمانند روغن مایع اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود

مرحله یازدهم

در نهایت کبه های سیب زمینی را درون قابلمه حاوی روغن قرار می دهیم، سپس کاملا سرخ می کنیم. حالا زمینی را از تابه خارج می کنیم و در ظررف مورد نظرمان قرار می دهیم و به همران سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

7- کراکت سیب زمینی

کراکت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای لقمه ای و خوشمزه با سیب زمینی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کراکت سیب زمینی با تانما همراه شوید

مواد لازم برای تهیه کراکت سیب زمینی

  • سیب زمینی متوسط ۵ عدد
  • جعفری ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ½ لیوان
  • پیاز
  • ۱ عدد
  • سیر ۱ تا ۲ حبه
  • فلفل سیاه و نمک ۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سوخاری ۱ لیوان
  • آرد ½ لیوان
غذای لقمه ای با سیب زمینی

غذای لقمه ای با سیب زمینی- کراکت سیب زمینی

طرز تهیه کراکت سیب زمینی

مرحله اول

در ابتدای کار سیب زمینی را می شوییم و در یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. حالا تا اندازه ای که روی سیب زمینی را گرفته شود به قابلمه آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا بپزد و مغز آن نرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز و سیر را پوست می کنیم و با رنده ریز ، رنده می کنیم

مرحله سوم

در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم و پیاز را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله چهارم

حالا به تفت دادن پیاز ادامه می دهیم تا سبک و شیشه ای شود. در ادامه سیر را به به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر آزاد شود، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. جعفری را می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم آب اضافی جعفری کاملا خارج شود. در ادامه جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. حالا پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی را از قابلمه خارج می کنیم.

مرحله ششم

پوست سیب زمینی را جدا می کنیم و آن را با گوشتکوب می کوبیم تا سیب زمینی کاملا پوره شود. پوره سیب زمینی را به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم و بعد از آن پنیر پیتزا را به همراه نمک و فلفل سیاه به پوره سیب زمینی اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله جعفری خرده شده را به مخلوط پوره سیب زمینی اضافه می کنیم و مواد به دست آمده را درون غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند.

مرحله هشتم

حالا مقداری از مواد کراکت بر می داریم و در دست به دلخواه فرم می دهیم و درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم. در ادامه کراکت های سیب زمینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا شکل اصلی خود را از دست ندهند.

مرحله نهم

در این مرحله پس از گذشت این زمان کراکت های سیب زمینی را از یخچال فریزر خارج می کنیم، سپس تخم مرغ را درون یک کاسه مناسب اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود.

مرحله دهم

حالا آرد و پودر سوخاری را درون ۲ کاسه جداگانه می ریزیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا اندازه ای که کراکت های سیب زمینی درون آن شناور بمانند روغن می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن گرم شود.

مرحله یازدهم

در این مرحله کراکت های سیب زمینی را ابتدا درون آرد می غلطانیم، سپس خارج می کنیم و درون کاسه حاوی تخم مرغ قرار می دهیم و مجددا می غلطانیم تا تخم مرغ سطح کراکت را پوشش بدهد، سپس کراکت را درون پودر سوخاری قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

حالا زمانی که پودر سوخاری سطح کراکت را پوشش داد، آن را درون تابه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم. در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم تا کراکت ها تمام شوند، سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود .

کراکت سیب زمینی شما آماده است – نوش جان

8- دونات سیب زمینی پنیری

دونات سیب زمینی را می توان در لیست محبوب ترین غذاهایی که با سیب زمینی تهیه می شود قرار داد یک میان وعده یا شاید شام دلچسب که درست کردن آن هم کار چندان سختی نیست

مواد لازم برای تهیه دونات سیب زمینی پنیری

  • سیب زمینی ۵ عدد
  • پنیر پیتزا ۱۰ ق غذا خوری
  • گشنیز یا جعفری ۲ ق غذا خوری
  • هویج ۱ عدد
  • آرد ۳ ق غذا خوری
  • نشاسته ذرت ۳ ق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
غذای لقمه ای با سیب زمینی

غذای لقمه ای با سیب زمینی- دونات سیب زمینی

طرز تهیه دونات سیب زمینی

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را شسته و آب پز می کنیم بعد از پخت سیب زمینی ها، روی آنها آب سرد می گیریم و پوست سیب زمینی را جدا کرده و در یک کاسه می ریزیم و می گذاریم تا خنک شود. جعفری یا گشنیز را پاک می کنیم و خوب شسته و بعد ساطوری می کنیم.

مرحله دوم

هویج را پوست بگیرید و نیم پز کنید و بعد به صورت مکعبی خرد می کنیم. سیب زمینی ها را با گوشتکوب می کوبیم تا پوره شود و بعد همه مواد را اضافه کرده و شروع به مخلوط کردن مواد می کنیم تا خمیری یکدست آماده شود در انتها پنیر پیتزا رنده شده یا ورقه ای خرد شده را اضافه کنید کرده و دوباره به اندازه ای که خمیرمان یکدست شود مخلوط کردن را ادامه می دهیم.

مرحله سوم

حال دست هایمان را کمی خیس می کنیم و از مواد به اندازه یک نارنگی برمی داریم و در دست گرد می کنیم و وسط دونات را با دست خالی می کنیم. داخل یک شیرجوش روغن می ریزیم تا داغ شود. حالا دانه دانه دونات ها را داخل روغن انداخته تا طلایی شود. در آخر دونات ها را روی دستمال روغن گیر قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله چهارم

برای پخت دونات سیب زمینی با فر باید از قالب مخصوص دونات استفاده کرد. خمیر آماده دونات را داخل قالب قرار می دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار می دهیم ، قالب را از فر در آورده و دونات ها را از قالب جدا می کنیم. دونات سیب زمینی آماده است و شما می توانید آن را به همراه سس دلخواه خود سرو کنید. نوش جان

نکات طلایی در تهیه دونات سیب زمینی با پنیر پیتزا

  • سیب زمینی را باید کاملا سرد شود و بعد پوره کنید.
  • به دلخواه می توانید از فلفل دلمه نیز استفاده کنید.
  • نشاسته ذرت را قاشق قاشق اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.
  • اگر چسبندگی مواد کم بود از ۱ عدد تخم مرغ استفاده کنید.

9- طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری

توپک سیب زمینی سوخاری از غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی تهیه می شود،اگر شما هم از علاقه مندان به این توپک های خوش طعم بو هستید با تانما همراه شوید

مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی سوخاری

  • سیب زمینی ۶ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پیازچه ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • پودر سوخاری ۵ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
  • شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و ادویه به مقدار کافی
غذای لقمه ای با سیب زمینی

غذای لقمه ای با سیب زمینی- توپک سیب زمینی سوخاری

طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری

مرحله اول

برای تهیه توپک سیب زمینی سوخاری خوشمزه در ایتدا باید سیب زمینی ها را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزیم و قابلمه را روی حرارت قرار دهیم تا سیب زمینی ها به طور کامل بپزند.

مرحله دوم

پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند، پوست آنها را می کنیم و در یک کاسه قرار داده و با استفاده از پوره کن یا گوشت کوب آنها را حسابی نرم و پوره می کنیم سپس شوید خشک شده را سیب زمینی پوره شده اضافه می کنیم .

مرحله سوم

در این مرحله پیازچه را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم، حالا تمامی مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم تا بافتی کاملا منسجم و نرم به دست آید.

مرحله چهارم

در این مرحله تخم مرغ، آرد سفید و آرد سوخاری را درون سه کاسه جداگانه می ریزیم و دست های خود را با کمی روغن چرب می کنیم و مقداری از سیب زمینی ها بر می داریم. در ادامه به میزان دلخواه پنیر پیتزا را وسط سیب زمینی قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا سیب زمینی را به صورت توپ حالت می دهیم و توپک آماده شده را ابتدا در آرد سفید، پس از آن در تخم مرغ همزده و در آخر در آرد سوخاری می غلطانیم. در ادامه کار برای پخت توپک های سیب زمینی فر را با دمای ۲۰۰ درجه روشن می کنیم و اجازه می دهیم گرم شود.

مرحله ششم

در این مرحله سیب زمینی ها را در سینی فر می چینیم و در فر قرار می دهیم. بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سیب زمینی ها را از فر خارج می کنیم و درون ظرف سرومان می چینیم، و توپک های پنیری خوشمزه را به همراه سس دلخواه مان نوش جان می کنیم .

10-طرز تهیه توپک سیب زمینی رنگی

توپک سیب زمینی رنگی یکی از پیش غذاهای پرطرفدار خوشمز،ساده و بین المللی است، در تانما با طرز تهیه این پیش غذای خاص و دلچسب آشنا شوید .

مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی رنگی

  • سیب زمینی ۴ عدد متوسط
  • کره ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری ۱ دسته کوچک
  • کلم بنفش ¼ کلم کوچک
  • هویج ۱ عدد متوسط
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
غذای لقمه ای با سیب زمینی

غذای لقمه ای با سیب زمینی- توپک سیب زمینی رنگی

طرز تهیه توپک سیب زمینی رنگی

مرحله اول

برای تهیه توپک سیب زمینی رنگی نخست باید سیب زمینی ها را به همراه ۲ لیوان آب و ۱ قاشق چایخوری نمک در یک قابلمه مناسب بریزیم، و به مدت 40 دقیقه بپزیم.

مرحله دوم

در حالی که سیب زمینی ها در حال پختن هستند کلم بنفش را برگ برگ می کنیم ، به خوبی می شوییم و درسپس درون خردکن می ریزیم تا کاملا پوره شود. کلم بنفش ها را در ظرف جداگانه ای قرار می دهیم . اگر خرد کن در دسترس نداشته باشیم، می توانیم کلم بنفش را با رنده ریز رنده کنیم

مرحله سوم

در ادامه هویج را هم در دستگاه خرد کن و یا با رنده خرد می کنیم و در ظرفی جداگانه می گذاریم

مرحله چهارم

در این مرحله جعفری ها را خیلی ریز ساطوری می کنیم و کنار می گذاریم

مرحله پنجم

حالا سیب زمینی ها پخته اند ، پوست شان را می گیریم، سپس آنها را به صورت کامل له می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله هفتم

حالا سیب مینی له شده را به سه قسمت می کنیم و هر قسمت را در یکی از ظرف های کلم ، هویج و جعفری می ریزیم. یعنی یک قسمت در ظرف کلم بنفش، یک قسمت در ظرف هویج و قسمت آخر در ظرف جعفری.

مرحله هشتم

در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به هر کدام از کاسه های حاوی مواد اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا رنگ مواد یکدست شوند. مثلا باید به قدری مواد را مخلوط کنیم که سیب زمینی با مواد کاملا یکرنگ شود.

مرحله نهم

حالا توپک هایی به اندازه گردو از مواد درست می کنیم و درون یک سینی مناسب می چینیم. در این آموزش ما از سه رنگ و سه ماده استفاده کردیم که شما در صورت تمایل می توانید از مواد دیگری مانند چغندر قرمز و .. نیز برای تنوع بیشتر استفاده کنید.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید