بهترین و حرفه ای ترین دستور تهیه کمپوت گلابی + فوت و فن

کمپوت گلابی از آن دست کمپوت هایی است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد و از خواصش لذت برد. در واقع خانم های کدبانو و علاقمند به هنر آشپزی می توانند با تهیه گلابی مناسب و با رعایت برخی نکات اصولی و دقیق، کمپوت گلابی را در خانه تهیه کنند و اهل منزل از مصرف این کمپوت مقوی لذت ببرند.


طرز تهیه تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی +عکس

شما هم از علاقه مندان آشپزی ملل هستید؟اگر دوست دارید لابه لای دسرهایی که برای خانواده خود در طول سال تهیه می کنید یک دسر متفاوت از کشور فرانسه را نیز تهیه کنید. تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی


نان کدو حلوایی با تکه های شکلات

وقتی کودکان ما ساعت ها در مدرسه مشغول یادگیری هستند قطعا باید از انرژی لازم برای یادگیری برخوردار باشند. والدین برای زنگ های استراحت بچه ها برنامه غذایی منظمی در نظر می گیرند که بنتر است در خانه تهیه شده باشد.


بهترین و حرفه ترین دستور پخت خورشت قرمه سبزی+نسبت‌های دقیق سبزی قرمه

خورشت قرمه سبزی جزء خورشت های خوش طعم و اصیل ایرانی است که در جای جای کشورمان علاقمند دارد و مردم هر منطقه جغرافیایی ایران، خورشت قرمه سبزی را با سلیقه ی خاص خود درست می کنند و از طعم آن لذت می برند. البته برای داشتن یک قرمه سبزی خوب و جاافتاده رعایت برخی نکات آشپزی بسیار مهم است.


10 سس جوجه کباب خاص و خوشمزه|طرز تهیه + نکات مهم

جوجه کباب غذایی است که با ذائقه همه افراد همخوانی دارد. طرز تهیه سس جوجه کباب در کیفیت و مزه ی آن تاثیر به سزایی دارد. برای آشنایی با انواع سس جوجه کباب با تانما همراه باشید.


بهترین و حرفه ای ترین روش تهیه مربای زردآلو + نکات طلایی پخت

مرباها از جمله خوردنی های دلچسبی هستند که نوع خانگی آن طرفدارهای خاص خودش را دارد و هر فردی که به پخت و پز علاقه دارد سعی می کند انواع مربا را به صورت خانگی و سالم تهیه کند. ما در این مطلب از تانما شما را با طرز تهیه مربای زردآلوی خوشمزه آشنا میکنیم. با تانما همراه ما باشید.


بهترین و حرفه ای ترین دستور تهیه آبدوغ خیار + ترکیب دقیق سبزی ها

آب دوغ خیار در فصل تابستان بازار بسیار داغی دلرد و افراد به خاطر خنکی و فوق العاده دلنشین بودن آب دوغ خیار آن را در این فصل مصرف می کنند. آب دوغ خیار علاوه بر این که احساس خنکی را در بدن زنده میکند با ترفند های خاص نیز میتواند بسیار خوشمزه تر شود. با تانما همراه ما باشید.


چگونه هسته آلبالو را جدا کنیم ؟معرفی چهار روش خاص و منحصر به فرد

شاید شما هم تا الان به سختی هسته آلبالو را در می آوردید و همیشه به دنبال این بودید که چطور این کار را سریع و بدون اینکه آلبالوها خرد و له شوند جدا کنید,ولی جدا کردن هسته آلبالو به طوری که آلبالو سالم و شکیل بماند،کاری چالش برانگیز است. برای آشنایی با ترفند جدا کردن هسته آلبالو با تانما همراه باشید.


بهترین و حرفه ای ترین روش تهیه مربای هویج+ نکات طلایی پخت

مربای هویج جز راحت ترین مرباها می باشد چرا که هویج در همه ی فصل ها موجود است و می توان به سرعت آن را تهیه کرد. اگرچه این مربا خیلی راحت می باشد ولی طرز تهیه ی آن نیاز به یک سری فوت و فن دارد. شما می توانید برای تهیه ی این مربای خوشمزه با تانما همراه ما باشید.


بهترین و حرفه ای ترین روش تهیه مربای انجیر + نکات طلایی پخت

مربای انجیر نوعی مربا با ظاهری متنوع است که بسته به نوع انجیر که به رنگ سیاه یا زرد یا سبز و یا حتی انجیر خشک تهیه می شود. در تانما با نکات تهیه مربای انجیر و انواع آن بیشتر آشنا شوید.


بهترین و حرفهای ترین روش تهیه مربای توت فرنگی + نکات طلایی پخت

مرباها تنوع بسیار بالایی دارند و طبق همه ی سلیقه ها موجود است. شما می توانید مربای توت فرنگی را به همراه خامه صبحانه،کره یا انواع پنکیک سرو کنید. البته بعضی از افراد دوست دارند مربا را به عنوان دسر بعد از غذا یا با چای میل می کنند. در تانما با نکات تهیه مربای توت فرنگی و انواع آن بیشتر آشنا شوید.


بهترین و حرفه ای ترین روش تهیه مربای آلبالو+ نکات طلایی پخت

مربا از جمله خوراکی های بسیار متنوع و خوش طعم و زیبا بوده و پای ثابت سفره های صبحانه و بعضا عصرانه است. یکی از مرباهای بسیار محبوب و پرطرفدار در بین ما ایرانی ها مربای آلبالو می باشد . در تانما با نکات تهیه مربای آلبالو بیشتر آشنا شوید.


بهترین و حرفه ای ترین دستور پخت حلیم بادمجان + فنون سر آشپز

حلیم بادمجان به عنوان یکی از غذاهای سنتی ایران است که در شهر های مختلف با سبک های متفاوت پخته می شود برای آشنایی با طرز پخت حلیم بادمجان همچنین یادگیری نکات پخت حلیم بادمجان با دنیای آشپزی تانما همراه باشید.


دستور پخت آش جو ویژه برای افطار+ حتما بخوانید

آش یکی از غذاهای سنتی ایران است که از تنوع بالایی برخوردار است. یکی از محبوب ترین انواع آش در ایران آش جو است. برای آشنایی با دستور پخت آش جو و نکات مهم در پخت آش جو با دنیایی آشپزی تانما همراه باشید.


بهترین و کاملترین دستور پخت شامی | طرز تهیه 7 شامی خاص و متفاوت

شامی غذایی است که در بیشتر گشورهای دنیا طبخ می شود. مواد اصلی و پایه شامی از گوشت است و یک غذای کامل محسوب می شود برای آشنایی با دستور پخت انواع شامی با دنیای آشپزی تانما همراه باشید.


حرفه ای ترین دستور پخت کاچی را در اینجا بخوانید | انواع کاچی +نکات طلایی

کاچی چیست؟ این غذا که با ترکیب اصلی آرد و روغن درست می شود جزو غذاهای سنتی ایرانی است. کاچی به عنوان یکی از غذاهای مقوی برای سفره های افطار شناخته می شود برای آشنایی با طرز پخت انواع کاچی با دنیای آشپزی تانما همراه باشید.


بهترین و کاملترین دستور پخت شیر برنج + 10نکته طلائی

شیر برنج به عنوان یک غذای مقوی است که سرشار از ویتامین ها است. این غذا بسیار آرام بخش است و انواع مختلفی دارد که در کشورهای مختلف دنیا طبخ می شود. برای آشنایی با دستور پخت شیر برنج با دنیایی آشپزی تانما همراه باشید.


بهترین و کامل ترین دستور پخت "کتلت سیب زمینی" + نکات طلایی و مهم

کتلت سیب زمینی یک غذای بسیار خوشمزه است که بسیار زود آماده می شود. کتلت سیب زمینی یک غذای ایده آل برای سفره های افطار محسوب می شود. برای آشنایی با بهترین طرز پخت کتلت سیب زمینی با دنیای آشپزی تانما همراه باشید.


9 دستورالعمل بی نظیر برای تهیه نان شیرمال خوشمزه | حتما بخوانید

نان به عنوان یکی از اصلی ترین گزینه در زنجیره غذایی است و انواع مختلفی دارد، یکی از پرطرفدارترین نان ها در دنیا نان شیرمال است که مانند نان فطیر پخته می شود نان شیرمال طرز پخت های مختلفی دارد برای آشنایی با انواع دستور پخت های نان شیرنال با دنیایی آشپزی تانما همراه باشید.


7 دسر خرمایی شیک و خوشمزه برای سفره افطار

دسر خرمایی چیست؟ با توجه به ارزش بالای غذایی خرما این ماده ی غذایی سرشار از انرژی گزینه ی مناسبی برای سفره های افطار به شمار می رود. دسر خرمایی یک پیشنهاد عالی برای رنگین کردن سفره افطار شماست برای آشنایی بیشتر با انواع دسر خرمایی با دنیای آشپزی تانما همراه باشید.