10 غذای لقمه ای با سیب زمینی | نکات طلایی غذاهای لقمه ای و انگشتی

غذای لقمه ای با سیب زمینی از جمله خوراکی های خوشمزه برای پیش غذا و میان وعده است معمولا کودکان علاقه بسیاری به انواع غذای لقمه ای با سیب زمینی دارند و استفاده از آنها به عنوان میان وعده انتخاب یک مادر دقیق است در این مطلب از تانما ما 10 مدل غذای لقمه ای و فینگر فود با سیب زمینی را آموزش داده ایم


مربای بهار نارنج | حرفه ای ترین دستور تهیه مربای بهار نارنج خانگی

مربای بهارنارنج یکی از بهترین مرباهای فصل بهار است که از شکوفه درخت نارنج که در اصطلاح به آن بهار نارنج گفته می شود تهیه می شود . پخت مربای بهار نارنج در عین سادگی نکاتی دارد که عمل کردن به آنها باعث خوش عطری و خوش طعمی مربا می شود در این مطلب از تانما با طرز پخت مربای بهار نارنج آشنا می شویم


حرفه ای ترین دستور تهیه سس چیلی تای + فوت و فن های خوشمزه شدن

چیلی تای یا همان سس تند و شیرین تایلندی طعم متفاوتی است که این روزها در کنار عنوان سوخاری ، ساندویچ و یا فینگر فوت امتحان می کنیم . اگر شما هم از این خوشمزه تند و شیرین خوشتان می‌آید و دوست دارید طعم آن را در خانه هم امتحان کنید با ما در تانما همراه شوید و حرفه ای ترین طرز تهیه چیلی تای را بخوانید


حرفه ای ترین دستور تهیه دیپ چدار + فوت و فن های خوشمزه شدن سس چدار

سس چدار، سس پنیر چدار یا دیپ پنیر چدار نوعی سس زرد رنگ کشدار است که قدمت آن به بریتانیای کبیر بازمی گردد و در آشپزی سنتی مردم انگلستان جایگاه ویژه ای دارد اما امروزه سس چدار یک مزه دوست داشتنی است که در بیشتر کشورهای دنیا شناخته شده است در ادامه در تانما دستور پخت حرفه ای چدار سس را بخوانید


میز یلدا | 120 نمونه زیبا از تزیین میز و سفره شب یلدا

چیدن میز یلدا احتیاج به خلاقیت دارد چگونه یک میز یلدای فوق العاده بچینیم برای دیدن ایده های مناسب با تانما همراه شوید.


50 غذای فوری و سریع برای خانم های پر مشغله

ممکن است نام غذای فوری یا غذای سریع را شنیده باشید اما با طرز پخت آن ها آشنا نباشید با دنیای آشپزی تانما همراه شوید تا طرز پخت 50 غذای فوری و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.


ده غذای فوری برای وقت هایی که دیر خونه میرسی | زود، تند و سریع

غذای فوری برای زمان هایی که بدلیل مشغله زیاد بیرون از خانه، دیر می رسید و گرسنه هستید بسیار مفید و کارساز است. کافی است گوشی خود را بردارید و با سرچ غذاهای ساده هم به سلامت خود توجه کنید و هم گرسنگی خود را برطرف کنید. امروزه غذاهای متنوعی وجود دارند که هم سریع آماده می شوند هم مقوی هستند.


بهترین و حرفه ای ترین دستور تهیه کمپوت گلابی + فوت و فن

کمپوت گلابی از آن دست کمپوت هایی است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد و از خواصش لذت برد. در واقع خانم های کدبانو و علاقمند به هنر آشپزی می توانند با تهیه گلابی مناسب و با رعایت برخی نکات اصولی و دقیق، کمپوت گلابی را در خانه تهیه کنند و اهل منزل از مصرف این کمپوت مقوی لذت ببرند.


طرز تهیه تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی +عکس

شما هم از علاقه مندان آشپزی ملل هستید؟اگر دوست دارید لابه لای دسرهایی که برای خانواده خود در طول سال تهیه می کنید یک دسر متفاوت از کشور فرانسه را نیز تهیه کنید. تست فرانسوی با نوتلای خانگی و توت فرنگی


نان کدو حلوایی با تکه های شکلات

وقتی کودکان ما ساعت ها در مدرسه مشغول یادگیری هستند قطعا باید از انرژی لازم برای یادگیری برخوردار باشند. والدین برای زنگ های استراحت بچه ها برنامه غذایی منظمی در نظر می گیرند که بنتر است در خانه تهیه شده باشد.


بهترین و حرفه ترین دستور پخت خورشت قرمه سبزی+نسبت‌های دقیق سبزی قرمه

خورشت قرمه سبزی جزء خورشت های خوش طعم و اصیل ایرانی است که در جای جای کشورمان علاقمند دارد و مردم هر منطقه جغرافیایی ایران، خورشت قرمه سبزی را با سلیقه ی خاص خود درست می کنند و از طعم آن لذت می برند. البته برای داشتن یک قرمه سبزی خوب و جاافتاده رعایت برخی نکات آشپزی بسیار مهم است.


10 سس جوجه کباب خاص و خوشمزه|طرز تهیه + نکات مهم

جوجه کباب غذایی است که با ذائقه همه افراد همخوانی دارد. طرز تهیه سس جوجه کباب در کیفیت و مزه ی آن تاثیر به سزایی دارد. برای آشنایی با انواع سس جوجه کباب با تانما همراه باشید.


بهترین و حرفه ای ترین روش تهیه مربای زردآلو + نکات طلایی پخت

مرباها از جمله خوردنی های دلچسبی هستند که نوع خانگی آن طرفدارهای خاص خودش را دارد و هر فردی که به پخت و پز علاقه دارد سعی می کند انواع مربا را به صورت خانگی و سالم تهیه کند. ما در این مطلب از تانما شما را با طرز تهیه مربای زردآلوی خوشمزه آشنا میکنیم. با تانما همراه ما باشید.


بهترین و حرفه ای ترین دستور تهیه آبدوغ خیار + ترکیب دقیق سبزی ها

آب دوغ خیار در فصل تابستان بازار بسیار داغی دلرد و افراد به خاطر خنکی و فوق العاده دلنشین بودن آب دوغ خیار آن را در این فصل مصرف می کنند. آب دوغ خیار علاوه بر این که احساس خنکی را در بدن زنده میکند با ترفند های خاص نیز میتواند بسیار خوشمزه تر شود. با تانما همراه ما باشید.


چگونه هسته آلبالو را جدا کنیم ؟معرفی چهار روش خاص و منحصر به فرد

شاید شما هم تا الان به سختی هسته آلبالو را در می آوردید و همیشه به دنبال این بودید که چطور این کار را سریع و بدون اینکه آلبالوها خرد و له شوند جدا کنید,ولی جدا کردن هسته آلبالو به طوری که آلبالو سالم و شکیل بماند،کاری چالش برانگیز است. برای آشنایی با ترفند جدا کردن هسته آلبالو با تانما همراه باشید.


بهترین و حرفه ای ترین روش تهیه مربای هویج+ نکات طلایی پخت

مربای هویج جز راحت ترین مرباها می باشد چرا که هویج در همه ی فصل ها موجود است و می توان به سرعت آن را تهیه کرد. اگرچه این مربا خیلی راحت می باشد ولی طرز تهیه ی آن نیاز به یک سری فوت و فن دارد. شما می توانید برای تهیه ی این مربای خوشمزه با تانما همراه ما باشید.


بهترین و حرفه ای ترین روش تهیه مربای انجیر + نکات طلایی پخت

مربای انجیر نوعی مربا با ظاهری متنوع است که بسته به نوع انجیر که به رنگ سیاه یا زرد یا سبز و یا حتی انجیر خشک تهیه می شود. در تانما با نکات تهیه مربای انجیر و انواع آن بیشتر آشنا شوید.


بهترین و حرفهای ترین روش تهیه مربای توت فرنگی + نکات طلایی پخت

مرباها تنوع بسیار بالایی دارند و طبق همه ی سلیقه ها موجود است. شما می توانید مربای توت فرنگی را به همراه خامه صبحانه،کره یا انواع پنکیک سرو کنید. البته بعضی از افراد دوست دارند مربا را به عنوان دسر بعد از غذا یا با چای میل می کنند. در تانما با نکات تهیه مربای توت فرنگی و انواع آن بیشتر آشنا شوید.


بهترین و حرفه ای ترین روش تهیه مربای آلبالو+ نکات طلایی پخت

مربا از جمله خوراکی های بسیار متنوع و خوش طعم و زیبا بوده و پای ثابت سفره های صبحانه و بعضا عصرانه است. یکی از مرباهای بسیار محبوب و پرطرفدار در بین ما ایرانی ها مربای آلبالو می باشد . در تانما با نکات تهیه مربای آلبالو بیشتر آشنا شوید.


بهترین و حرفه ای ترین دستور پخت حلیم بادمجان + فنون سر آشپز

حلیم بادمجان به عنوان یکی از غذاهای سنتی ایران است که در شهر های مختلف با سبک های متفاوت پخته می شود برای آشنایی با طرز پخت حلیم بادمجان همچنین یادگیری نکات پخت حلیم بادمجان با دنیای آشپزی تانما همراه باشید.