آشنایی با ماکارونی و پاستا

همانطور که می دانیم تاریخچه ماکارونی برمی گردد به کشور ایتالیا وشواهد نشان می دهد که حدود 800سال قبل تولید ماکارونی در ایتالیا برای نخستین بار شروع شده وادامه دارد .جالب است بدانید در برخی موارد اشاره شده که کشف و اختراع ماکارونی از ابتدا به چینی ها برمی گردد که در  یک داستان اینگونه  نقل میشود دوشیزه ای چینی مقداری خمیر درست کرده طی اتفاقاتی خمیر از میز کار سرازیر  میشود ونور افتاب که نسبتا شدید بوده رشته های خمیر سرریز شده را خشک می کند ,دختر چینی به همراه فردی ایتالیایی به نام اسپاگتی این رشته ها را به ابگوشت در حال جوشیدن اضافه می کنند ومیبینند که غذایی خوشمزه که طرفداران زیادی هم داشته تبدیل میشود .

ماکارونی یکی از فراورده های مهم گندم است ,بهترین گندمی که میتوان در تولید ماکارونی و آرد سمولینا از ان تولید کرد(گندم سخت )نام دارد.

صنعت ماکارونی از ایتالیا به سرعت به فرانسه و بعد به مناطق اروپا گسترش یافت ,ایتالیایی های مقیم آمریکا انواع ماکارونی را با خود به آمریکا بردند .در جنگ جهانی دوم صنعت ماکارونی در انگلستان گسترش یافت زیرا ماکارونی از ان دسته غذاهایی می باشد که علاوه بر طعم خوب ماندگارس بالایی دارد .

اولین کارگاه ماکارونی در ایران

ماکارونی

ماکارونی

اولین کارگاه ماکارونی در ایران در سال 1313با دستگاهی ابتدایی وساده شروع  به کار کرد وتولید روزانه این کارگاه کوچک 20 کیلوماکارونی بود که این مقدارکم برای افراد خاص که بیشتر فرنگی  ها بودنددر نظر گرفته می شد به همین دلیل در ایران در ان زمان به ماکارونی رشته فرنگی هم می گفتند

در ان زمان ماکارونی یک غذای فانتزی وغربی بشمار می رفت در سال 1335تولید ماکارونی افزایش یافت ولی بازم هم پاسخگوی نیاز مردم ایران نبود به همین دلیل ماکارونی از خارج به ایران وارد می شد

پاستا وماکارونی غذای ملی مردم ایتالیا  بشمار می رودو تولید آن برمی گردد به سالها قبل امروزه هم یکی از محبوب ترین غذاهانه تنها در ایتالیا بلکه در تمام دنیا می باشد .لازم به ذکر است بیش از 300نوع پاستا درتمام دنیا وجود داردکه این 300 نوع پاستا در ایتالیا طبخ می شود که معروفترین آن پاستای پروانه ای,پنه ,اسپاگتی,فتو چینی ,روتینی,بوکاتینی.... می باشد .

در ایتالیا برای تهیه پاستای خشکنتها باید از آردسمولیناو آب استفاده کردو پس از شکل دادن در دمای خاصی خشک شود .

جالب است بدانیددما وزمان خشک شدن پاستا در کیفیت آن خیلی موثر است .در روش سنتی تهیه پاستا مدت زمان بیشتری صرف خشک شدن پاستاها میشود ولی در عوض طعم مزه ای که پاستاهای خانگی دارندپاستای صنعتی ندارد

ارزش غذایی ماکارونی بستگی به آردی دارد که از آن تهیه می شود .عناصر معدنی مانند  آهن و روی واسید های امینه به مقدار متوسط در ماکارونی وجود داردوهمچنین پروتئین موجود در ماکارونی نسبت به موادی مثل گوشت وتخم مرغ در حد پایین تری می باشد .

مواد مفید موجود در ماکارونی

ماکارونی

ماکارونی

1-    مقداری ویتامین آ که برای پوست مناسب است در ماکارونی یافت میشود

2-    ماکارونی برای رشد مومفید است به دلیل وجود اسید فولیک , به افرادی که ریزش مو دارند توصیه میشود در برنامه غذایی خود ماکارونی بگنجانند .

3-    ماکارونی به دلیل دارا بودن پتاسیم برای آرامش اسپاسم عضلانی و درد عضلانی مفید است وهمچنین عنصر پتاسیم مانع از بروز بیماریهای قلبی میشود

4-    ماکارونی سرشار کربوهیدرات است و برای افزایش وزن بسیار مناسب است .

5-    ماکارونی سوخت ساز بدن را بالا برده وانرژی زیادی به شما می دهد

6-    یکی دیگر از ویژگی های ماکارونی این است که باسس خورده میشود وکمبودهای تغذیه ای ماکارونی با مواد مغذی دیگر جبران میشود

7-    ماکارونی غذای ورزشکاران است چون خوردن ماکارونی باعث میشود انرزی لازم برای انجام تمریناتورزشی سخت تامین شود .

واقعیت مصرف ماکارونی در ایران بستگی به برنج دارد چند سال اخیر به دلیل افزایش قیمت برنج در ایران مصرف ماکارونی هم افزایش پیدا کرد .افرادی که از رژیم لاغری پیروی می کنند بهتر است از ماکارونی که با آرد حاوی سبوس تهیه شده ورنگی قهوه ای دارد استفاده کنند .

برخی کارخانه های تولید ماکارونی برای افزایش خواص آن ماکارونی را با عنصری چون آهن غنی می کنند که استفاده از آن برای زنان باردار و کودکان مفید است .

نکته قابل توجه این است که افرادی به بیماری قند یا همان دیابت مبتلا هستند بهتر است ماکارونی را به صورت دم کرده مصرف نکنند تا قند کمتری از این غذا دریافت کنند هر چه مواد فرایند پخت کمتری داشته باشند میزان قند کمتری خواهند داشت

تفاوت ماکارونی وپاستا

ماکارونی و پاستا

ماکارونی و پاستا

پاستا و ماکارونی

پاستا و ماکارونی

 شاید  تفاوت پاستا و ماکارونی به چشم نیایید، اما این دو غذا در واقعیت کاملا با هم متفاوت هستند.

ماکارونی وپاستا از نظر ظاهرو طعم شباهتهای زیادی دارند که اغلب مردم در مواجهه با این دو غذا متوجه تغییر این دو باهم نمیشوند. البته جز تفاوت پخت پاستا و ماکارونی که متفاوت از همدیگر است.

ابتد بهتر است توضیحی در مورد پاستاو ماکارونی  متذکر شویم ,پاستا یک غذای ایتالیایی است که از خمیر بدون مایه خمیر درست میشود که در تهیه پاستا آرد رابا آب یا با تخم مرغ مخلوط میکنند و به شکلهای زیبا وگوناگونی در می اید,و ماکارونی همان پاستای خشک است که از ترکیب آرد وآب ,درست میشود . پاستا اشکال متنوع وزیادی دارد درحالی که ماکارونی به شکل لوله ای ودراز که فقط باید از طریق دستگاه فرم بگیرد وجود دارد پاستا را به اشکال مختلفی میتوان تهیه کرد وروند تولید این دو محصول باعث به وجود فرق بین این دو شده است.

ماکارونی در بین مردم جهان محبوبیت بیشتری برخوردار است .فرق دیگر این دو محصول در مدت ماندگاری این محصولات است باید گفت که ماکارونی ماندگاری بیشتری نسبت  به پاستا دارد که عمر بیشتر ماکارونی به دلیل تولید کاملا صنعتی ووجود مواد نگه دارنده است.مواد تشکیل دهنده یهر دو آب آرد است فقط در پاستا از تخم مرغ استفاده میشود ولی در ماکارونی فقط از آب وآرد

20 روش پخت پاستا وماکارونی

پاستای گیاهی باسس قارچ

ماکارونی

ماکارونی

 

برای آشنایی با روش پخت انواع پاستا با ما همراه باشید

1-30 گرم کره رادرتابه ذوب کنید ویک قاشق کوچک روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد .وحدود 260 گرم قارچرا ورقه ورقه کنیدودر روغن تفت بدهیدوقتی که رنگ قارچها تغییر کرد یک عدد فلفل دلمه ای ومقداری نمک وفلفل سیاه افزوده وکمی تفت دهید پاستای پخته راابکش کرده ,20 گرم سس سفید را به مواد داخل تابه اضافه کنید و در مرحله بعد پاستای پخته شده را هم به مخلوط قارچ بیافزاییدبرای 2تا3 دقیقه دیگر هم مواد راروی شعله ملایم تفت دهید ,سپس در ظرف مورد نظر ریخته وبا مقداری جعفری وپنیر پیتزا سرو کنید

ماکارونی با فلفل دلمه ای

ماکارونی را پخته و با اب سرد ابکش کرده  کنار بگذارید.مقدار 200 گرم کالباس باچند عدد قارچ وسه عددپیازچه ویک فلفل دلمه ای ریز خرد کنید مقداری گوجه گیلاسی ویک قاشق جعفری خرد شده به همراه نمک فلفل قرمز به مواد خرد شده بیافزایید مواد را با مقداری در حدود 3قاشق سس سفید یا روغن زیتون مخلوط کرد و با ماکارونی اضافه کنید در اخر همه مواد را با ماکارونی مخلوط کنید وبه مدت دوساعت ونیم در یخچال نگه دارید به از سپری شدن مدت زمان با مقدارکمی گشنیز سرو کنید

پاستا با سس سفید

ماکارونی

ماکارونی

1- برای آشپزی با پاستا به روش پاستا با سس سفید، یک بسته پاستا -2-مقداری هویج وفلفل دلمه ای و کلم بروکلی را به صورت نگینی خرد شده-3- روغن و نمک به اندازه کافی

مواد مورد نیاز برای تهیه سس سفید

1-    یک قاشق کوچک کره -2- یک قاشق سیر ریز خرد شده -3-یک قاشق غذاخوری آرد -5-یک لیوان شیر -6-اویشن خشک نصف قاشق چایخوری -7- فلفل قرمز وسیاه هر کدام نصف قاشق چایخوری -8-نمک به مقدار لازم

پاستا را پخته با اب سرد ابکش کنیدوکنار بگذارید.همه سبزیجات بالا را با هم درون تابه ای که کمی روغن ریخته اید بریزید وتفت دهیدو بگذارید سبزیجات کمی پخته شود .مقدار آردی که داشتیم را درون یک ظرف مناسب روی شعله ملایم کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود بعد مقدار کره یا روغن را درون ارد بریزید و کمی تفت دهید در این هنگام پودر اویشن ونمک فلفل اضافه کرده وبعد شیر را به مخلوط بیافزایید وهم بزنید تا سس به غلظت دلخواه برسد ,همه مواد را با سس مخلوط کرده با کمی پنیر پیتزا سرو کنید

طرز تهیه ماکارونی با سس قارچ

ماکارونی با سس قارچ

ماکارونی با سس قارچ

1-    قارچ 300گرم

2-    پیاز یک عدد

3-    کره 150 گرم

4-    گوجه فرنگی 4عدد بزرگ

5-    پنیر پیتزا 100گرم

6-    فلفل ونمک به مقدار لازم

7-    ماکارونی یک بسته

 برای آشپزی با ماکارونی به روش تهیه با سس قارچ ابتدا قارچهای شسته شده راخرد کرده و به همراه کره تفت دهید تا آب قارچها بخار شود فلفل ونمک را به همراه پیاز ریز خرد شده به تابه بیافزایید کمی تفت دهید بعد گوجه ها را اضافه کنید ضمنا گوجه فرنگی را ریز خرد کنید قبل از اضافه نمودن ,ماکارونی را به ظرف اب در حال جوش با مقداری نمک و روغن بریزید وصبر کنید تا ماکارونی پخته شود بعد با اب سرد ابکش کرده وصورت لایه لایه درون قابلمه بریزید بعد دمکنی را روی قابلمه بگذارید وبه مدت 20 تا 30 دقیقه منتظر بمانید بهد سرو کنید

ماکارونی با سویا

ماکارونی

ماکارونی

1-    سویا 80 گرم

2-    پیازیک عدد

3-    سیردوحبه

4-    فلفل دلمه ای یک عدد

5-    سیب زمینی یک عدد

6-    پودر پاپریکا و پودر اویشن هر کدا نصف قاشق چایخوری

7-    نمک وفلفل و روغن ورب گوجه فرنگی وزرد چوبه به مقدار لازم

سویا درون اب جوش ریخته و به از 30 دقیقه ابکش کنید سیب زمینی را نگینی خرد کرده با روغن سرخ کنید بعد پیازوسیر را هم ریز خرد کرده وبه همراه سویا سرخ کنید زرد چوبه را به مواد اضافه کنید  حال نوبت فلفل دلمه ای است که ریز خرد شود به سویا پیاز ها اضافه شود سیب زمینی را هم بیافزایید نمک وفلفل و رب گوجه فرنگی و پاپریکا ,پودر اویشن   را هم به مواد افزوده اجازه دهید سس غلیظ شود ماکارونی پخته با اب سرد ابکش شده را با سس اماده شده به صورت لایه لایه درون ظرف مناسبی دم کنید و مدت 25 دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد

ماکارونی با گوشت چرخ کرده

ماکارونی

ماکارونی

1-    یک بسته ماکارونی

2-    رب گوجه فرنگی 5قاشق غذاخوری

3-    روغن یا کره به مقدار لازم

4-    فلفل دلمه ای ترجیحا رنگی یک عدد متوسط

5-    گوشت چرخ کرده 600 گرم

6-    پیاز یگ عدد بزرگ

7-    فلفل و نمک وزرد چوبه,به مقدار لازم

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده به همراه روغن تفت دهید تا سبک شود زرد چوبه را اضافه کرده وگوشت را در پیاز زرد چوبه به خوبی تفت دهید مرحله بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را هم به مخلوط اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر تفت دهید بعد رب گوجه فرنگی بامقداری اب فلفل نمک را به مواد اضافه کنبد واجازه بدهید مواد سس غلیظ شود ماکارونی ابکش شده را با سس به صورت لایه لایه درون قابلمه ای مناسب بریزد ودم کنی را روی قابلمه قرار دهید و مدت 30 دقیقه زمان بدهید تا اماده شود

ماکارونی با سس مرغ وقارچ

ماکارونی

ماکارونی

1-    یک بسته ماکارونی

2-    400 گرم سینه مرغ

3-    مقداری قارچ

4-    یک عد د فلفل دلمه ای

5-    یک عدد پیاز متوسط ریز خرد شده

6-    2قاشق رب گوجه فرنگی

7-    یک قاشق عفران دم کرده

8-    سیب زمینی یک عدد

9-    نمک و فلفل سیاه وقرمز,زرد چوبه وروغن به مقدار لازم

ابتدا سینه ی مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده با پیاز و مقداری روغن و زرد چوبه سرخ کنید بعد فلفل دلمه ای ریز خرد شده به همراه زعفران ,رب گوجه فرنگی و مقداری آب و نمک وفلفل سیاه وقرمز بگذارید خوب جا بیافتد .سیب زمینی را به صورت ورقه به همراه مقداری روغن در کف ظرف مناسبی چیده وماکارونی ابکش شده را به صورت لایه لایه به ظرف منتقل کنید و اجازه دهید 25 دقیقه دم بکشد

پاستای مرغ و قارچ 

ماکارونی

ماکارونی

دو قاشق روغن زیتون را بامقدار500 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده روی حرارت تفت دهید تا رنگ تکه های مرغ عوض شود مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید دو قاشق روغن زیتون دیگر به ظرف اضافه کنید یک عددپیاز خرد شدهرا درون ظرف مورد نظر سرخ کنید یک کاسه کوچک قارچ خرد شده را به پیاز ها اضافه کرده دوباره تفت دهید یک حبه سیر را له کرده و به مخلوط اضافه کنیدنمک وفلفل وپاپریکا را هم بیافزایید در ظرف دیگری یک پیمانه خامه با 3 لیوان اب مرغ بجوشانید وبه مخلوط بالا اضافه کنید 500 گرم پاستا را در این مرحله به مواد پاستا بیافزایید واجازه دهید بپزد ونرم شود در اخر هم مقداری اسفناج پنیر پارمسان به پاستای مرغ وقارچ اضافه کنید

پاستای هات داگ

ماکارونی

ماکارونی

جز پاستاهایی است که زود اماده میشود حال به ذکر مواد لازم می پردازیم

دوحبه سیر را با یک پیاز کوچک خرد کرده ودر دو قاشق روغن زیتون سرخ کنید و هات داگ را حلقه کرده وبه پیاز سرخ شده اضافه کنید دوباره مواد راتفت دهید سه عدد گوجه فرنگی راریز خرد کرده به موادبیافزایید نمک ,فلفل سیاه ,نصف قاشق شکر رااضافه کرده,سه چهارم پیمانه خامه را بزنید سپس دو پیمانه اب اضافه کردهو پاستا ها را به مخلوط اب خامه هات داگ اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بگذارید بپزد مخلوط را هر جند دقیقه یکئبار هم بزنید تا ته نشین نشود به مدت 5 دقیقه استراحت دهید به پاستای هات داگ مرحله اخر با پنیر پارمسان سرو کنید

 طرز تهیه پاستاپنه

ماکارونی

ماکارونی

(توضیح:پاستا پنه به پاستایی گفنه میشود که به شکل استوانه ای است واز دو طرف برش کج خورده است)

یک بسته پاستا پنه را در مقداری اب در حال جوش ریخته کمی روغن ونمک اضافه کنید ومواظب باشید پاستا ها له نشود بعد زمان پخت ابکش کرده با آب سرد تا فرایند پخت متوقف شود

مرحله بعد به سراغ تهیه سس می رویم مقداری قارچ ومیگو را پخته شده را با مقداری پیاز تفت دهید ادویه دلخواه را افزوده خامه وجعفری را اضافه کرده همه مواد را با هم مخلوط کنیدبعد به پاستای ابکش شده اضافه کنید وکمی حرارت دهید تا اب مواد کشیده شود حال میتوانید سرو کنید

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

1-    یک قاشق سیر خرد شده

2-    دو قاشق آرد

3-    یک ونیم فنجان خامه غلیظ

4-    یک ونیم فنجان شیر پرچرب

5-    پنیر پارمزان ,نمک و فلفل سیاه

کره را آب کرده باسیر ریز خرد شده تفت دهیدبه مدت یک دقیقه  آرد رابا مقدار کمی آب سرد مخلوط کنید و غلیظ که شد به کره وسیر اضافه کنید شیر و خامه و پنیر پارمزان ,نمک,فلفل سیاه را هم بیافزایید تا به غلظت مناسب برسد جعفری وگشنیز ریز خرد شده را هم اضافه کنید سس آلفردو که آماده شد پاستا را به هر شکلی که دوست دارید به مدت زمان مناسب پخته و بعد از ابکش کردن به سس اضافه کنید نوش جان

طرز تهیه پاستا با سس پستو

ماروکانی

ماکارونی

ریحان یک لیوان ,سیر 3حبه,مغز گردوبه مقدار کافی,روغن زیتون 4 قاشق,پنیر پارمزان یک فنجان,یک بسته پاستا

گردو را پودر کرده وتمام مواد دیگر را درون میکسر ریخته و میکس میکنید انقدر موادرا بزنید تا غلیظ شود پودر گردو را اضافه کنید سس اماده است پاستا را به مدت زمان مناسب پخته ابکش کنید وبا سس پستو مخلوط کرده با مقداری پنیر پیتزا سرو کنید

طرز تهیه پاستا چیلی با تن ماهی

یک بسته پاستای فوزیلی یا پنه یا هر شکل مورد علاقه خود, تن ماهی یک عدد ,پیاز نگینی خرد شده یک عدد,سیر رنده شده دوقاشق ,گوجه فرنگی سه عدد,زیتون50 گرم خرد شده,پودر چیلی تندیک قاشق چایخوری ,روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری ,نمک وفلفل به میران لازم

سیر پیاز را با روغن زیتون تفت دهید بعد تن ماهی را بیافزاییدبا گوجه رنده شده تفت دهید نمک و فلفل سیاه,پودر چیلی را به مواد قابلمه اضافه کنید درون ظرف دیگری پاستا رابه مدت زمان لازم با آب کافی پخته و بعد ابکش کنید در اخر پاستا را درون سس ریخته وبا جعفری تازه خرد شده سرو کنید

ضمنا درون قابلمه ای که پاستا را می پزید روغن نریزید زیرا سس به خورد پاستا نمی رود

طرز تهیه چیکن پاستا

ماکارونی

ماکارونی

پاستای صدفی را درون قابلمه ریخته پخته وابکش کنید کنار بگذارید و بعد 4  قاشق غذا خوری سس مایونز رابا مقدارلازم نمک ونصف قاشق چایخوری پودر اویشن و نصف قاشق پودر سیر مخلوط کرده تا یکدست شود یک عدد سینه مرغ را با مقداری پیاز پخته بعد خرد کنید وهمه مواد را به پاستا اضافه کرده چیکن پاستای شما آماده است.

دستور تهیه پاستا با کالباس

ماکارونی

ماکارونی

مواد لازم برای تهیه پاستا با کالباس :پاستا یک بسته,کالباس 400 گرم ,ذرت یک پیمانه ,نخود فرنگی یک پیماته ,خیارشور یک پیمانه,سس فرانسوی به میزان لازم ,

بتدا پاستا را درون آب جوش با مقداری نمک پخته با آب سرد ابکشی کنید خیار شور را ریز خرد کرده با نخود فرنگی وذرت و سس فرانسوی به پاستا اضافه کنید با مقداری جعفری خرد شده سرو کنید

یکی از غذاهایی که با ماکارونی درست میشود سالاد ماکارونی است که میشود از ان به عنوان وعده نهار یا شام هم استفاده کرد در زیر دستور تهیه چند نوع سالاد ماکارونی را ذکر خواهیم کرد:

طرز تهیه سالاد ماکارونی

ماکارونی

ماکارونی

یک عدد سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید به همراه مقداری کره ونمک آبپز کنید دو عدد هویج را هم نگینی خرد کردبا مقداری نخود فرنگی وکمی آب بپزید مرحله بعد یک تا دو عدد تخم مرغ به همراه مقداری خیار شور و کالباس نگینی خرد کنید سپس ماکارونی فرمی را پخته باآب سرد آبکش کنید همه مواد را با ماکارونی مخلوط کرده در آخر مقداری سس مایونز وکمی ابلیمو  را باهم مخلوط کرده با نمک وفلفل وپودر اویشن به مخلوط ماکارونی اضافه کنید وحدود دو ساعت در یخچال استراحت دهید سالاد شما آماده است

طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده

 

ماکارونی شکلی یک لیوان ,سیب زمینی  دو عدد ,تخم مرغ دو عدد ,خیار شور شش عدد,نخود فرنگی یک فنجان

بعد از پخت ماکارونی وابکش کردن ان با آب سرد سیب زمینی را هم نگینی خرد کرده به همراه کمی روغن ونمک ,فلفل سیاه بگذارید ابپز شود تخم مرغ آبپز شده را هم با خیار شور نگینی خرد کرده همه مواد را با مقدار یک قاشق کوچک روغن زیتون به ماکارونی اضافه کنید اجازه دهید به مدت 1 تا2 ساعت مزه دار شود بعد با مقداری گوجه گیلاسی سرو کنید

سالاد ماکارونی با سس مخصوص

سه قاشق روغن زیتون, با یک قاشق خردل,یک عدد زرده تخم مرغ به همراه مقداری پیازچه ریز خرد شده فلفل نمک مخلوط کرده تا سس یکدستی به عمل بیاید بعد در یخچال قرار دهید .مقداری سوسیس مرغ را  حلقه در روغن زیتون تفت داده کنار بگذارید 250 گرم ماکارونی فرمی را با مقداری آب پخته آبکش کنید وسس وسوسیس را به ماکارونی اضافه کرده 2 ساعت در یخچال استراحت دهید وبا مقدار گشنیز ریزشده و کمی خیار شورسرو کنید

سالاد ماکارونی با مرغ

دو عدد سینه مرغ را با مقداری پودر پیاز و سیر آبپز کنید 200 گرم قارچ را با یک عدد فلفل دلمه ودو عدد هویج مقدار ی جعفری ریز خرد کرده در یک قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید سینه مرغ پخته را با خیار شور خرد کرده به مخلوط سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید  .در اینجا به سراغ تهیه سس مخصوص می رویم ابتدا مقداری سس مایونز را بادو قاشق سس خردل و نصف پیمانه ماست یونانی و دو قاشق سرکه سفید به همراه دو قاشق چایخوری عسل ونمک فلفل مخلوط کرده وخوب هم بزنید تا یک دست شود  ماکارونی پخته وابکش شده را با مخلوط سبزیجات و مرغ به همراه سس با مخلوط کرده و به مدت 2 ساعت استراحت داده تا مزه سس به خورد مواد برود پس  از سپری شدن 2 ساعت میتوانید با مواد دلخواه سالاد خود را سرو کنید

سالاد ماکارونی ماکارونی به سبک ترکی

طبق معمول ماکارونی فرمی را پخته وابکش کنید بعد دو عدد هویج نگینی با سه قاشق غذاخوری نخود فرنگی,سه قاشق غذا خوری ذرت, نصف لیوان ترشی کلم خرد شده,یک قاشق روغن کانولا,چهار قاشق سس مایونز ,سه قاشق ماست یونانی همه را با هم مخلوط کرده به اضافه کنید نمک فلفل هم طبق سلیقه بیافزایید استراحت به مواد بدهید تا مزه ی سس به خورد مواد برود

در دستور دیگری سالاد ماکارونی همین مواد را با هم ترکیب کرده مقداری کدوی سبز هم به ان اضافه میکنند

سالاد ماکارونی دانمارکی

مقداری ماکارونی فرمی را پخته آبکش کرده با 250 گرم کالباس خرد شده, یک قاشق شوید تازه خرد شده,دو عدد خیار شورریز خرد شده, مخلوط کرده کنار بگذارید مرحله بعد باید سس را اماده کنید به این صورت که ابتدا 4 عدد زرده تخم مرغ را با چنگال به خوبی بزنید بعد یک قاشق چایخوری سس خردل با یک قاشق سیر له شده اضافه کرده, 2 قاشق غذا خوری سس مایونز به همراه یک فنجان خامه ونمک فلفل همه را مخلوط کرده و به ماکارونی اضافه کنید حداقل2 ساعت استراحت دهید تا مواد مزه دار شوند

طرز تهیه پاستا پاپیونی

 مواد لازم برای پخت پاستا پاپیونی 3 پیمانه پاستا را با مقداری آب در حال جوش پخته ابکش کنید حال یک  پیمانه خامه بانصف پیمانه پنیر پارمسان  یک پیمانه ذرت کنسروی 2 قاشق روغن مایع نمک فلفل سیاه وپودر اویشن همه مواد را با پاستا مخلوط کرده 2 دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا پنیر ذوب شود در ظرق مناسب سرو کنید

خوراک پاستا با سبزیجات

در ظرف مناسبی مقداری روغن بریزید ,یک پیمانه کوچک هویج را ریز خرد کرده به همراه یک پیمانه کدو سبز خلالی در ظرف ریخته سرخ کنید کمی زردچوبه ,نمک و فلفل اضافه کرده میتوانید در صورت تمایل کمی قارچ ورقه شده هم به مخلوط اضافه کنید و یک پیمانه ذرت کنسروی بامقداری سس سویا کمی حرارت دهید بعد پاستای پخته شده طبق روال ابکش شده را با مواد بالا مخلوط کرده در ظرف مناسب به همراه کمی خیار شور و گوجه فرنگی سرو کنید

در اخر باید متذکر شویم که میتوانید پاستا و ماکارونی را با هر سسی که دلخواه شما ست سرو کنید.(نوش جان)

 

آیا این مطلب مفید بود؟ 230
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید