دیوار پوش خانگی که امروزه در دکوراسیون ها خیلی پر طرفدار شده است نقش چشم گیری در دیزاین دیوارهای شما دارند با انتخاب دیوار پوش های سبک جدید مناسب با فضای خود می توانید زیبایی و جلوه ی خاصی به خانه هایتان بدهید به همین دلیل امروز ما می خواهیم شما را با انواع دیوارپوش منزل آشنا کنیم با تانما همراه باشید.

دیوار پوش خانگی

دیوار پوش

دیوار پوش چیست

دیوارپوش یک پوشش اضافی و جداگانه از ساختار دیوار است که به صورت یک لایه اضافی بر روی دیوار نصب می شود و باعث ایجاد یک نمای جدید می شود. نحوه نصب دیوارپوشها با یکدیگر متفاوت است، برخی از آن ها به کمک پیچ و مهره، برخی از آنها به کمک چسب سرامیک و برخی نیز به کمک سیمان بر روی دیوار نصب می شوند.

انواع دیوارپوش

  • دیوارپوش MDF
  • دیوارپوش PVC

دیوار پوش چوبی

دیوارپوش چوبی در واقع تخته های پهن یا باریک چوب در رنگ های روشن، تیره خاکستری و... هستند که می توان آن ها را در کنار هم به صورت افقی یا عمودی روی یک دیوار نصب کرد و جلوه ی متفاوتی به فضای دیوار خود بخشید. این دیوار پوش های چوبی می توانند انواع و اندازه های مختلف داشته باشند و همان طور که گفته شد حتی رنگ های آن ها هم می تواند متفاوت باشد تا تداخلی با فضای داخلی شما ایجاد نکند.دیوارپوش چوبی در واقع تخته های پهن یا باریک چوب در رنگ های روشن، تیره خاکستری و... هستند که در دکوراسیون داخلی استفاده میشوند.

دیوار پوش خانگی

دیوار پوش چوبی

دیوارپوش چرمی

دیوارپوش چرمی نسل جدید پوشش های دیواری است که در فضاهای داخلی ساختمان مسکونی، تجاری، اداری، هتل ها، پارکینگ ها، لابی ها و مهدکودک ها مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول به صورت قطعات۶۰*۳۰ و ۴۰*۴۰ سانتی متر به صورت سه بعدی و توپر و نرم طراحی شده که از کنار هم قرار گرفتن آنها طرح هایی مدرن و متنوع خلق می شود. دیوار پوش های چرمی به دلیل فرم و نوع مواد سازنده آن به عنوان عایق حرارت، عایق صدا، سپر آتش و جاذب صدا به کار برده می شود.دیوارپوش چرمی نسل جدید پوشش های دیواری است.

دیوارپوش خانگی

دیوارپوش چرمی

دیوارپوش سه بعدی

دیوارپوش سه بعدی یکی از پرطرفدارترین دیوار پوش ها در فضای دکوراسیون داخلی است که با کمک آن ها به سادگی می توانید از شر دیوارهای یکنواخت و خسته کننده راحت شوید همچنین می توانید با نورپردازی و بازی با سایه های تشکیل شده بر روی پنل ها نماهای شگفت انگیزی ایجاد کنید.
این دیوارپوش ها کاملا ضد آب می باشند و وزن بسیار پایینی دارند که نصب آنها را بسیار راحت کرده بطوری که هرکس خود می تواند به راحتی این پنل ها را نصب کند و همچنین این پنل ها باعث انتقال آتش سوزی نمی شوند و ضد حریق هستند و چون از قبل رنگ آمیزی و بسته بندی شده اند، نیازی به درزگیری و رنگ کاری در محل نصب ندارند و سریع نصب می شوند.دیوارپوش های سه بعدی کاملا ضد آب می باشند و وزن بسیار پایینی دارند.

دیوارپوش خانگی

دیوارپوش سه بعدی

دیوارپوش سنگی

دیوار پوش سنگی گونه ی دیگری از انواع دیوار پوش منزل می باشد که نوع آنیک آن امروزه بسیار پر طرفدار شده است و ظاهر ئیژه ای به فضای دکوراسیون داخلی شما می بخشد. این دیوار پوش ها غالبا برای تزیین نقاط کانونی فضای دکوراسیون شما مثل بخش دیوار پشت تلویزیون ، شومینه و یا بخشی از دیوار نشیمن و ... شامل شود و جلوه ی متفاوتی به این فضا ببخشد.نوع آنیک دیوارپوش سنگی امروزه بسیار پر طرفدار شده است و در دکوراسیون داخل منزل استفاده میشود.

دیوارپوش خانگی

دیوارپوش سنگی

دیوارپوش آلومینیومی

این دسته از دیوارپوش ها از جنس آلومینیوم ساخته می شوند و ممکن است به صورت یک ورقه آلومینیومی یکپارچه یا تکه های آلومینیومی چسبیده به هم از آنها استفاده شود. نکته ای که در مورد این پوشش وجود دارد این است که امکان ایجاد یک سطح براق یا کدر در آن ها فراهم است. آلومینیوم مقاومت چندانی در انتقال حرارت ندارد و به عنوان عایق صوت هم شناخته نمی شود، اما به هر حال مقاومت بالایی در برابر شرایط محیطی دارد و می توان به عنوان یک پروژه بلند مدت از آن استفاده کرد.

دیوارپوش خانگی

دیوارپوش آلومینیومی

دیوارپوش کاغذی

شاید استفاده از لفظ کاغذ دیواری برای این گزینه بهتر باشد. در حقیقت در سایت به تام هم نمونه های مختلفی از کاغذهای دیواری سه بعدی و دو بعدی وجود دارد که می توانید نمونه های مختلف آنها را در قسمت «کاغذ دیواری» ببینید. در ساخت این پوشش ها از کاغذ و مقوا استفاده شده که ممکن است ترکیبات پلیمری دیگری هم در ساختار آنها استفاده شده باشد. تنوع رنگی بالا و امکان استفاده در سبکهای مختلف طراحی دو بعدی و سه بعدی مهمترین امتیاز این پوشش است.

دیوارپوش خانگی

دیوارپوش کاغذی

دیوارپوش پی وی سی

ماده pvc یا پلی وینیل کلراید به عنوان ماده اصلی استفاده شده در ساخت این دیوارپوش ها شناخته می شود. ماده pvc انعطاف پذیری بالایی دارد، تنوع رنگ آن بسیار بالاست، طول عمر بالایی دارد و در برابر شرایط محیطی نامناسب مقاوم است. بنابراین می توان از دیوارپوش های pvc به عنوان یک پوشش دائمی با تنوع رنگی بالا استفاده کرد و از آن برای ایجاد دکوراسیون کلاسیک و مدرن در فضای داخلی بهره برد.

دیوارپوش خانگی

دیوارپوش پی وی سی

پانل بتنی

این دسته از پوشش ها به صورت یک تخته بتنی از پیش ساخته شده تعریف می شود که به شکل های مختلفی امکان نصب آن به صورت جداگانه بر روی دیوار وجود دارد. با وجود اینکه امکان اجرای این پوشش به صورت همزمان با ساخت پروژه هم وجود دارد، اما مدل های پیش ساخته آن طرفدار بیشتری دارد و در سبک دکوراسیون داخلی از آن استفاده می شود. برای آشنایی بیشتر با این گزینه، می توانید به سراغ بخش «بتن اکسپوز» بروید تا نمونه های آن را ببینید.

دیوار پوش های شیشه ای

دیوارپوش شیشه ای یکی از متریال هایی است که می تواند پر کننده ی فضاهای خالی در دکوراسیون شما باشد حضور شیشه های رنگی می تواند کل دکوراسیون داخلی فضای شما بخصوص بخش هایی مانند آشپزخانه را تحت تاثیر قرار دهد و باعث شود که حس خوبی در فضای شما ایجاد شود.

دیوار پوش خانگی

دیوار پوش های شیشه ای

دیوارپوش مناسب اتاق خواب

بهترین گزینه برای استفاده در اتاق خواب دیوارپوش های چوبی و دیوارپوشهای کاغذی هستند.

دیوارپوش مناسب آشپزخانه

آشپزخانه در معرض رطوبت زیاد و مواد چربی قرار دارد و به همین دلیل دیوارپوشهای استفاده شده باید در برابر این موارد مقاوم باشد. پوشش های آلومینیومی و پوشش های pvc گزینه های خوبی برای این بخش منزل هستند.

دیوارپوش خانگی

دیوارپوش مناسب آشپزخانه

دیوارپوش مناسب اتاق نشیمن

به طور کلی در اتاق نشیمن استفاده از کاغذ دیواری رواج زیادی دارد. در بخش شومینه می توان از دیوارپوشهای سنگی و دیوارپوشهای بتنی استفاده کرد. برای ایجاد نقطه کانونی هم می توان از دیوارپوشهای چوبی بهره برد.

دیوارپوش مناسب پذیرایی

دیوارها نقش بسیار زیادی در دکوراسیون اتاق پذیرایی شما دارند، بنابراین می توانید با انتخاب صحیح دیوارپوش های سبک جدید مناسب با فضای خود زیبایی دکوراسیون خود را چندین برابر کنید، این دیوارپوش ها می تواند برای یک دیوار تک مانند دیوار تلویزیون و یا به صورت کامل در نشیمن و پذیرایی شما قرار گیرد.

دیوارپوش مناسب راهرو خانه

معمولاً راهرو محل تردد زیاد است و به عنوان نقطه ورودی ساختمان شناخته می شود. در این مورد از دیوارپوش های با مقاومت بالا مانند دیوارپوشهای pvc و دیوارپوشهای فومی استفاده می شود.

دیوار پوش

دیوار پوش مناسب

نکات خرید دیوارپوش

اگر دیواری که قصد دارید برای آن دیوار پوش تهیه کنید،تازه ساز و یا لخت است و هیچ پوشش قبلی ای ندارد ، کار شما بسیار راحت است ، اما اگر از قبل پوششی برای دیوار انتخاب و اجرا شده است ، مثلا در حال حاضر کاغذ دیواری ، رنگ روغن ، دیوارکوب بر روی دیوار وجود دارد بایستی به عملیات بازسازی فکر کنید . اما پیش از هر تصمیمی و هر اقدام عملی خوب است با انواع دیوار پوش ها و مزایا و معایب آنها و راهنمای خرید دیوارپوش آشنا شوید

دیوار پوش چرمی

یکی از شیک ترین ، رسمی ترین و با کلاس ترین دیوارپوشها ، دیوار پوش چرمی است . بیشتر در فضاهای تجاری ، اتاق های کنفراسن ، سالن های جلسه و هتل ها کاربرد پیدا می کند و معمولا با مبلمان موجود بصورت هماهنگ خریداری می شود . این نوع دیوار پوش به صورت توپر و نرم هستند و از آنجا که فضا را کمی کوچک می کنند برای محیط های بزرگ قابل استفاده هستند ، البته در بسیاری از موارد می توان فقط یک یا چند دیوار را با این نوع دیوار پوش پوشش داد ، چراکه ترکیب چرم و چوب هم بسیار زیبا و چشم نواز است . عایق صدا و حرارت است و برای اتاقهای تمرین موسیقی هم می تواند مناسب باشد .

دیوارپوش چوبی

صفحات مختلف چوبی که با حالت های مختلف در کنار هم قرار می گیرند . این صفحات در رنگ های متنوع و زیبا و خلاقانه می تواند کنار هم قرار گیرد و با بقیه انواع دیوار پوش ترکیب شود . حتی از دو رنگ چوب و یا بیشتر در کنار هم می توان ترکیب و استفاده کرد . دیوار پوش چوبی در ترکیب با نور پردازی جلوه ای زیبا دارد . همچنین ترکیب بی نظیر چرم و چوب هم محبوبیت فراوانی دارد .

دیوارپوش های کاغذی

این نوع دیوار پوش می تواند از جنس کاغذ یا پارچه باشد و در طرح ها و رنگ های متنوع در دسترس است . انواع پارچه پوش ، کاغذ دیواری ، استیکر های سه بعدی ، انواع کاغذ دیواری ضد زلزله که جدیدا به روش های صنعتی مانع ریختن دیوار در هنگام زلزله است ، انواع کاغذ های قابل شستشو و چند بار مصرف و پارچه ها و کاغذ های ضد امواج الکترو مغناطیس ، پارچه های مخملی ، نقش برجسته و سه بعدی هم در بازار وجود دارند .

برخی از انواع دیوارپوش ها را خود شخص هم می تواند نصب کند . مثلا انواع دیوار پوش های سه بعدی یا دیوار پوش های فومی . که براحتی و به سرعت نصب می شوند و شما را از شر دیوار های کهنه ، ترک خورده و قدیمی خلاص می کنند . بسیاری از آنها از پیش رنگ شده اند و نیاز به درزگیری هم ندارند . وزن پایینی دارند . ضد حریق ، عایق صدا و رطوبت هستند .

دیوار پوش های فومی و یونولیت ها

هنگام ارائه راهنمای خرید دیوارپوش به دیوار پوش های فومی می رسیم . صفحاتی شبیه بلوک پلاستیکی یا فومی هستند که براحتی بر روی دیوار نصب می شوند .

از یونولیت ها به صورت های زیر استفاده می شود

  • دیوار پوش فوم
  • فوم دیواری تزیینی
  • فوم دیوارپوش
  • یونولیت دیواری panel3D

این دیوارپوش ها در کمترین زمان و براحتی فقط با برداشتن پوسته پشت آنها به دیوار می چسبند . قسمتهایی مثل پریز برق براحتی با کاتر برش داده می شود .

فقط کافیست کمی ظرافت داشته باشید .

مزایای دیوارپوش فومی

  • نصب سریع و آسان
  • بدون احتیاج به زیرسازی
  • ضد آب وقابل شستشو(قابل استفاده در حمام و سرویس)
  • از جنس فوم با لایه محافظ پلی اورتان
  • ضربه پذیر و منعطف
  • مقاومت بالا
  • عایق صوتی و حرارتی
  • قابل نصب در پشت گاز و بخاری (به شرط آنکه در معرض حرارت مستقیم آتش قرار نداشته باشد)
  • قابلیت رنگ پذیری
  • قابلیت اجرا روی کلیه سطوح
  • قابل برش با قیچی و کاتر
  • بدون نیاز به نصاب و هزینه های نصب
  • رنگ بندی کامل
  • مناسب پوشش دیوار مهدکودک ها
  • سالن های ورزشی . تالارها ، سالنهای آرایشی و هتل ها

از این نوع دیوارپوش برای درز انقطاع ( یعنی فاصله دو دیوار بیرونی ساختمان ها ) استفآده می شود . همچنین در دانسیته ها و چگالی های مختلف جهت عایق بندی صوتی و حرارتی ، جهت سردخانه ها و گرم خانه ها استفاده می گردد .

دیوارپوش پی وی سی

پی وی سی مقاوت بسیار بالایی در برابر رطوبت دارد . به حدی که حتی در حمام قابل استفاده است . همچنین مقاومت و استحکام خوبی در برابر ضربه و حرارت دارد و شکل و فرم خود را در دراز مدت به خوبی حفظ می کند . دارای تنوع طرح و رنگ بالایی است که سلیقه بسیاری از افراد را پوشش می دهد . در صورت آسیب دیدگی در قسمتی از آن ، براحتی می توان آن قسمت را تعویض کرد . بنابراین در هنگام خرید این نوع دیوار پوش چند متری بیشتر از آن خریده و نگهدارید . شاید بعد ها رنگ انتخابی شما در بازار کمیاب شود .

دیوارپوش ام دی اف

این نوع دیوارپوش هم مزایای بسیاری دارد ، مقاومت بالا در برابر تغییر رنگ ، تنوع در طرح و رنگ و سایز ، مقاومت عالی در برابر انبساط و انقباض ، اما در برابر حرارت مستقیم هیچ مقاومتی ندارد و به سرعت تغییر شکل خواهد داد . همچنین مقاومت آن ها در برابر رطوبت پایین است و بسیار آسیب پذیرند . در دیوار پوش های پی وی سی شما میتوانید با شلنگ آب دیوار پوش را بشویید اما ام دی اف را با آب نمیتوان به تعداد دفعات زیاد تمیز کرد .

هزینه ام دی اف از پی وی س در برخی طرح ها بالاتر است . چراکه زیبایی آن بیشتر است . اما دیوارپوش پی وی سی در هنگام حریق آتش نمی گیرد بلکه ذوب می شود . ام دی اف در اثر نفوذ آب باد می کند اما پی وی سی در مقابل آب مقاوم است . برای عایق بودن ام دی اف بهتر است مخصوصا اگر زیر آن یک لایه فوم نصب کنیم .

دیوار پوش خانگی

نکات خرید دیوارپوش

آیا این مطلب مفید بود؟ 3
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید