درمان جادویی برای از بین بردن جای جوش

داشتن یک پوست آینه ای آرزوی همه ما انسان ها است و تقریباً هیچ کس را نمی توان پیدا کردن که به دنبال درمان جای جوش بر پوست خود نباشد اگر شما هم از دسته افرادی هستید که همواره به زیبایی پوست خود اهمیت می دهید و این روزها به دنبال بهترین روش برای درمان جای جوش هستید در این مطلب از تانما با ما همراه شوید .

درمان جای جوش

درمان جای جوش صورت

دلیل به وجود آمدن جای جوش چیست؟

جوش هایی که بر روی پوست ما پدیدار می شوند علاوه بر سطح روی پوست لایه های زیرین آن را هم درگیر می کنند و به این بافت ها هم آسیب می رسانند. بعد از از بین رفتن جوش ها، بدن برای اصلاح آسیب های به وجود آمده توسط شروع به کلاژن سازی می کند و در صورتی که این کلاژن سازی کم یا زیاد باشد سبب ایجاد جای جوش و اسکار بر روی پوست خواهند بود .

انواع جای جوش

اثرات باقی مانده از جوش که در اصطلاح جای جوش گفته می شوند بر اساس نوع جوش و منطقه درگیر شده متفاوت خواهند بود در زیر ما به انواع جای جوش و ویژگی های هر یک اشاره می کنیم.

جای جوش چکشی

جای جوش چکشی از رایج ترین نوع جای جوش ها است. در این نوع، فرورفتگیهای عمیقی روی پوست پخش می شوند که عرض آن ها کمتر از 2 میلی متر است. این جای جوش ها به گونه ای هستند که گویی پوست به وسیله چکش سوراخ شده است و به همین دلیل به این مدل، جای جوش چکشی می گویند.

جای جوش واگنی

جای جوش واگنی نیز از گونه های شایع جای جوش است . در این نوع، جای جوش به شکل مثلثی با لبه های عمودی تیز به باقی می ماند و شبیه جای آبله مرغان است. این مدل از جای جوش در گونه ها و شقیقه ها بیشتر به چشم می خورد. جای این جوش ها بر اساس نوع جوش اولیه می تواند سطحی و یا عمیق باشد.

جای جوش دره ای شکل

این مدل از جای جوش در سطح زیرین پوست ایجاد می شود و به پوست ظاهری موجی شکل می دهد. این نوع جای جوش ها غالباً گسترده هستند و عمق آن ها سطحی است و از گونه های رایج و شایع جای جوش است.

جای جوش برجسته

جای جوش هایپرتراپیک یا جای جوش برجسته که بیشتر روی پشت بدن و قفسه سینه به وجد می آید در مقایسه با سایر گونه های گفته شده جای جوش چندان رایج نیست البته در مواردی این نوع جای جوش بر روی گردن و صورت بیمار نیز به وجود آمده است.شکل ظاهری این نوع جای جوش، برآمده و برجسته است که در اثر جوش و آکنه ای شدید به وجد آمده است . این از نوع جای جوش معمولا از محدوده نخستین خود فراتر نمی رود و باگذشت زمان کوچک تر می شوند.

هایپرپیگمنتیشن

هایپرپیگمنتیشن ها نقاط قرمز و تیره ای هستند که پس از بهبود یافتن جوش یا کورک باقی می مانند و نمی توان با قطعیت به آن ها جای جوش گفت. این نقاط بیشتر شبیه خال یا لکه هستند و ممکن است گاهی چند ماه یا چند سال روی پوست باقی بمانند.

درمان جای جوش

درمان جای جوش بدن

انواع روشهای از بین بردن جای جوش کدام اند؟

امروزه روش های درمانی مؤثر و متفاوتی برای از بین بردن جای جوش وجود دارد که می توان بر اساس نوع جای جوش، منطقه درگیر شده آن و سن و جنسیت افراد از یک یا چند روش به صورت ترکیبی استفاده کرد

از بین بردن جای جوش با میکرودرم ابریژن

در این روش لایه های سطحی پوست توسط دستگاه برداشته می شود. جای جوش های عمیق تر به لایه داری بیشتری نیاز دارند . این عمل هر 2 یا 3 هفته یک بار تکرار می شود و روش مناسبی برای از بین بردن جای جوش های عمیق نیست. این روش می تواندعلاوه بر جای جوش ، جوش های فعال را هم از بین ببرد و پوستی صاف و روشنرا برای شخص به ارمغان بیاورد. درمان با میکرودرم ابریژن بدون درد است ، عارضه خاصی ندارد و دوره بهبودی در آن طولانی مدت است.

از بین بردن جای جوش با IPL

این روش یک روش درمانی مناسب برای از بین بردن جای جوش هایی است که هنوز قرمز هستند و تورفتگی های مختصر دارند. گفتنی استکه این روش لیزر نیست و اصطلاحاً به آن لیزر گفته می شود. در این روش پوست تحریک می شود و با کلاژن سازی پوست، اسکارها و جای جوش ها سطحی تر شده و با تکرار این روش سطح پوست رفته رفته صاف می شود.روش IPL برای جوش های فعال و ملتهب نیز می تواند مؤثرباشد. و از روش های بی عارضه از بین بردن جای جوش است.

از بین بردن جای جوش با لیزر CO2

در این روش ابتدا بایستی جوش های فعال فرد درمان شود و هیچ گونه التهابی روی صورت شخص نباشد.برای استفاده از این روش درمانی باید به متخصص مراجعه کرد. در این روش پس از بی حسی موضعی صورت،با استفاده از لیزر اقدام به رفع جای جوش ها می شود پس از آن بعد از 10 روز پانسمان، پوست حالتی صاف و صورتی رنگ پیدا می کند که بعد از گذشت 1-3 ماه قرمزی آن از بین رفته و پوست یکدست می شود.

نکته بسیار مهم در این روش درمانی مراقبت و حفاظت از پوست در دوره بهبودی است بهتر است در این دوران پوست در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرد و از کرم های ضد آفتاب استفاده کرد. در نخستین مرحله درمان حدود 60 تا 80 درصد بهبودی مشاهده می شود که البته این نتیجه در اسکارهای سطحی بهتر قابل مشاهده است اما برای بهبود کامل شخص می تواند 6 ماه بعد از اولین مرحله درمان دوباره مراجعه کندیا از روش های دیگر برای بهبودی جای جوش های خود اقدام کند. از عوارض این روش ایجاد تیرگی در نقاط لیزر است که به دلیل مراقبت نکردن از پوست در برابرآفتاب پس از عمل ایجاد می شود . البته لیزرهای فرکشنال CO2 این عوارض را تا حد زیادی کاهش داده است.

از بین بردن جای جوش با لیزر فرکشنال CO2

از بین بردن جای جوش با لیزر فرکشنال CO2 به دلیل شرایط راحت تری که شخص بعد از عمل دارد این روزها طرفداران زیادی پیداکرده است. این روش نیازی به بی حسی موضعی ندارد و چون انجام عمل با زخم و ترشحات همراه نیست بنابراین در این روش درمانی نیازی به پانسمان و مراقبت های سخت و حساس بعداز عمل نیست. در روش فرکشنال CO2 قرمزی حاصل از عمل پس از 5 یا 6 روز از بین می رود. این روش برای تأثیر بیشتر به تکرار ماهانه بین 3 تا 6 جلسه نیازمند است.گفتنی است این روش از بین بردن جای جوش اسکار مناسب افرادی است که جای جوش و اسکارهای آنها سطحی است و عمق چندانی ندارد.

درمان جای جوش

درمان جای جوش با تزریق ژل

از بین بردن جای جوش با ساب سیژن

روش ساب سیژن یکی دیگر از روش های از بین بردن جای جوش و اسکار است در این روش پس از بی حس کردن پوست، میزان چسبندگی پوست را در بافت های زیرین از بین برده و به فضای خالی ایجاد شده اجازه می دهند که به صورت طبیعی با کلاژن پر شود. این کار باعث می شود که عمق اسکارها و جای جوش کم شود و به مرورزمان پوست صاف تر و شفاف تر گردد.

از بین بردن جای جوش با تزریق چربی

یکی دیگر از روش های لز بین بردن جای جوش تزریق چربی است در این روش برای اسکارها و جای جوش های عمیق تر استفاده می شود می توان با چربی ای که از خود فرد گرفته می شود فضای خالی به وجود آمده را پر کرد و ظاهر اسکار را صاف نمود. همچنین با ترکیب روش تزریق چربی با روش های دیگر می توان نتایج بهتری را در یک جلسه درمانی به دست آورد.

درمان جای جوش با میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ یک روش درمانی محبوب برای افرادی است که به دنبال راهی برای رفع جای جوش های خود هستند.هر چند که درمان جای جوش با میکرونیدلینگ یک روش غیرتهاجمی و ساده است اما برخی از افراد نگران بدتر شدن جای جوش خود پس از انجام این عمل هستند.

روش انجام این عمل بدین صورت است که ابتدا پوست به طور کامل تمیز شده و در ناحیه تحت درمان کرم بی حسی موضعی استفاده می گردد. این کرم برای حدود ۲۰ دقیقه در محل مورد نظر باقی می ماند. سپس کرم از پوست پاک می شود و بر اساس اندازه ناحیه تحت درمان برای مدت ۱۰ تا ۳۰ دقیقه از رولر یا غلتک دارای سوزن استفاده می شود. رولر به طور مکرر بر روی پوست کشیده می شود و سبب ایجاد هزاران ستون میکروسکوپی در پوست می گردد که عرض ستون های ایجاد شده توسط رولر در درمیس یا همان لایه میانی پوست تقریباً ۱/۰ میلی متر است . ستون های ایجاد شده توسط سوزن به سرعت بسته می شوند و این امر سبب بهبود فوری پوست می گردد. پس از پایان درمان، پوست تمیز شده و از محصولات مناسب مراقبت از پوست استفاده می شود ؛این محصولات در لایه های عمیق پوست نفوذ می کنند و در نهایت سبب ایجاد پوستی شفاف و صاف می شوند .

درمان جای جوش

درمان جای جوش با لیزر

آیا روش هایی برای درمان سریع جای جوش وجود دارد؟

همه ما داشتن پوستی صاف و شفاف را دوست داریم و زمانی لک و اثرات ناشی از زخم ها و جوش ها بر روی پوستمان باقی می ماند پیوسته به دنبال روش های مناسب از بین بردن آنها هستیم در این فرآیند مسئله زمان و بهبود آن و سریع برای خیلی از ما از اهمیت بالایی برخوردا است و ممکن است از خود بپرسیم که برای از بین بردن جای جوش در کمترین زمان چه باید کرد و سریعترین روش از بین بردن جای جوش کدام است ؟

درمان سریع جای جوش با آلوئه ورا

قرن هاست که آلوئه ورا به جهت ویژگی های ضد باکتریایی، ضد میکروبی، ضد ویروسی و ضد عفونی کنندگی و همچنین توانایی اش در بازسازی سلول های سالم در سطح سلولی، در میان انسان ها محبوب است.

استفاده ی موضعی از آلوئه ورا نه تنها سبب مرطوب شدن پوست می شود بلکه بافت های آسیب دیده آن را بهبود می بخشد و همه این موارد آلوئه ورا را به یک ضد عفونی کننده ی ضروری و لازم برای سلامت پوست تبدیل کرده است .

یکی از کاربردهای برگ های شکفت انگیز آلوئه ورا ، توانایی آن در بهبود لک های ناشی از جای جوش و زخم است برای استفاده از این گیاه در درمان جای جوش باید ابتدا از برگ های آلوئه ورا، پوسته ی سبز را جدا کرده و ژل سفید داخل آن را بر روی جای جوش مالید و اجازه داد که حدود نیم ساعت بر روی پوست باقی بماند تا درون پوست نفوذ کند. سپس با استفاده از آب گرم (نه داغ)، آن را شست و شو داده و پوست خود را با یک حوله ی نرم خشک کرد .

برای به دست آمدن نتیجه مطلوب ، بهتر است این کار را دو بار در روز (یک بار در صبح و یک بار در شب، قبل از رفتن به رختخواب) انجام داد .همچنین می توان کرم مرطوب کننده ی خود را با ژل آلوئه ورا مخلوط کرد و آن را به پوست مالید و اجازه داد که به مدت یک شب روی پوست باقی بماند با این کار پوست بعد از یک خواب راحت شبانه نرم تر شده و جای جوش ها محو خواهند شد.

درمان سریع جای جوش با جوش شیرین

جوش شیرین ویژگی های بسیاری دارد که از مهم ترین آن ها توانایی اش در از بین یردن سلول های مرده پوست است و همین ویژگی جوش شیرین باعث شده که استفاده از این ماده به عنوان یکی از روشهای درمان سریع جای جوش پیشنهاد گردد ؛ برای این کار در ابتدا باید چند قاشق غذا خوری جوش شیرین را با مقدار کافی آب مخلوط کرده و سپس آن را روی نواحی پوست که جای جوش دارد به مدت ٣ دقیقه ماساژ داد و پس از آن اجازه داد که این مخلوط روی پوست تا چند دقیقه باقی بماند و سپس آن را با آب گرم شست و در آخر از یک کرم مرطوب کننده معمولی استفاده کرد.

ار آنجا که جوش شیرین می تواند پوست را بسیار خشک کند بنابراین پیشنهاد می گردد که از این روش درمان فقط یک یا دو بار در هفته و قبل از خواب استفاده کرد.

درمان سریع جای جوش با ماسک صورت لیمو

چنانچه گفته شد جای جوش زمانی ایجاد می شود که بدن قادر به تولید کلاژن کافی برای ترمیم آسیب ناشی از جوش نباشد و از آنجاکه ویتامین C یک محرک طبیعی برای ساخت کلاژن است؛ تهیه یک ماسک خانگی لیمو از جمله روشهایی است که به درمان سریع جای جوش کمک می کند.

برای تهیه این ماسک خانگی به ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو، ۱ قاشق غذاخوری عسل، ۱ قاشق غذاخوری روغن بادام و ۱ قاشق غذاخوری شیر نیازمندیم . این مواد باید با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند و به مدت ده روز یکبار در روز استفاده شوند.گفتنی است که این ماسک اگر با عسل و روغن بادام تهیه شودکمک بیشتری به درمان سریع جای جوش می کند.

درمان جای جوش

درمان جای جوش با آلوئه ورا

علاوه بر ماسک بالا آب لیموی ساده نیز به تنهایی می تواند به ما در درمان سریع جای جوش کمک کند. برای این کار باید نصف یک لیمو ترش تازه را آب گرفته و با نوک انگشت به جوش های مالید. دقت داشته باشید که اگر پوست شما حساس و مستعد خشک شدن است بهتر است آب لیمو را با گلاب رقیق کرده و سپس استفاده کنید.

هم چنین برای افزودن آنتی اکسیدان ها و سایر مواد مغذی که به بهبود ساختار پوست کمک می کنند می توان یک قاشق چای خوری آب لیمو را با ۱یا ۲ قاشق چای خوری روغن ویتامین E مخلوط کنید و از آن برای درمان جای جوش و شفاف و صاف نمودن پوست استفاده کرد.

درمان سریع جای جوش با عسل

عسل می تواند به درمان سریع جای جوش کمک کند. مطالعات نشان داده اند که استفاده مداوم و منظم از عسل سبب بهبود ظاهر پوست می شود. اگر شما هم به دنبال این هستید که با تهیه یک ماسک خانگی عسل پوستی شفاف و صاف داشته باشید بهتر از استفاده از ماسک های خانگی عسل را در برنامه مراقبتی پوست خود قرار دهید.

برای تهیه یک ماسک خانگی که به درمان فوری جای جوش شما کمک کند می توانید ۲ قاشق غذاخوری عسل را با ۱/۴ فنجان بلغور جو دوسر مخلوط کرده و آن را در قسمت هایی که جای جوش است بمالید و اجازه دهید حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بر روی پوستتان بماند و سپس پوست خود را با آب گرم بشویید. علاوه بر این می توانید با استفاده از یک قاشق غذاخوری عسل و نصف قاشق چای خوری دارچین ماسک خانگی موثر دیگری را برای از بین بردن جای جوش تهیه کنید. هرچند توصیه می شود که این ماسک را فقط یک ساعت روی پوست بگذارید، اما می توانید کل طول شب نیز از آن استفاده کنید، چرا که دارچین باعث تسریع بازسازی سلول و بهبود جای جوش ها خواهد شد.

مخلوط عسل و آسپرین نیز از جمله روش های درمانی برای از بین بردن لک و اسکار ناشی از جوش است را امتحان کنید.از اسید سالیسیلیک موجود در آسپرین در درمان بسیاری از بیماری های پوستی استفاده می شود و محققان یافته اند که بافت پوست و ظاهر آن با مصرف این ماسک بهبود پیدا می کند .

درمان سریع جای جوش با مخلوط آب خیار و ماست

استفاده از مخلوط آب خیار و ماست از جمله کارهایی است که به درمان سریع جای جوش کمک می کند ماست از جمله مواد غذایی حاوی اسید لاکتیک و منبعی غنی از اسیدهای هیدروکسی آلفا است که به شادابی و تازگی پوست کمک بسیاری می کند و خیار نیز منبعی سرشار از ویتامین های A، B1 و C است که به کاهش التهاب، قرمزی، تورم پوست کمک می کند استفاده از این مخلوظ ظبیعی و خوش بو نه تنها ظاهر پوست را بهبود می بخشد بلکه برای درمان سریع جای جوش مفید است .

برای تهیه این مخلوظ ناجی پوست ابتدا بخیار را در مخلوط کن ریخته و آن را پوره می کنیم سپس ماست را به آن اضافه کرده و هم می زنیم . مخلوط به دست آمده را برای ۱۵-۲۰ دقیقه روی پوستی که آسیب دیده است قرار داده و سپس آن را با آب گرم می شوییم . اگر هم ماست و هم خیار را در دسترس ندارید از یکی به صورت جداگانه استفاده کنید. در آخر با یک حوله تمیز پوست خود را خشک کنید. ماسک آب خیار و ماست یک ماسک خانگی برای از بین بردن جای جوش در کمترین زمان ممکن است.

درمان جای جوش

درمان اورژانسی جای جوش

درمان سریع جای جوش با پوست پرتقال

شاید برایتان عجیب باشد اگر بدانید که پوست پرتقال از جمله مواردی است که به سلامت پوست و به ویژه از بین بردن جای جوش کمک می کند پوست پرتقال نه تنها بوی خوبی دارد، بلکه با تحریک تولید کلاژن به ترمیم پوست انسان کمک می کند همچنین پوست پرتقال منبع ماده ای به نام رتینول است، که به پاک کردن سلول های مرده را از سطح پوست کمک می کند و برای از بین بردن جای جوش در یک شب مناسب است.

برای درمان سریع جای جوش با پوست پرتقال باید پوست پرتقال را مقابل نور خورشید یا در دستگاه خشک کن قرار داد تا کاملا خشک شود سپس پوست پرتقال خشک شده را پور کرده و با مقداری گلاب مخلوظ می کنیم از مخلوظ گلاب و پوست پرتقال خمیری به دست می آید خمیر به دست آمده را روی نقاط آسیب دیده پوست قرار می دهیم و بعد از گذشت چند دقیقه آن را شسته و مقداری کرم مرطوب کننده به پوست خود می زنیم.

درمان سریع جای جوش با اسیدهای چرب امگا ۳

برای داشتن پوستی سالم و بدون جوش ایجاد تغییر در رژیم غذایی امری مهم و غیر قابل اجتناب است بد نیست بدانید که شما تنها با داشتن عادت های خاص در زندگی تان و بدون استفاده از هیچگونه پماد و ماسک و دارو می توانید از ایجاد انواع جوش و لک بر صورت خود پیشگیری کنید و پوستی روشن و شفاف داشته باشید. به گفته ی پزشکان و کارشناسان ، اسید های چرب خواصی آنتی اکسیدانی دارند که التهاب پوست را کاهش می دهد و آن را تا حد زیادی انعطاف پذیر تر می کند لذا داشتن یک برنامه غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا3 به سلامت پوست و هم چنین درمان و از بین بردن جای جوش کمک می کند.

مواد غذایی زیادی هستند که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که از آن میان می توان به ماهی تن، ماهی سالمون، شاه ماهی و ساردین اشاره کرد البته باید توجه داشت که ماهی ها تنها منبع اسید های چرب نیستند و غذاهای دیگری از جمله گردو، بادام، دانه ها،پسته، جو، گندم کامل، جودوسر، سبوس جو، برنج قهوه ای، سبوس گندم و کوینوآ نیز حاوی امگا ۳ هستند و به ما در داشتن یک رژیم غذایی کامل و سرشار از اسید های چرب امگا 3 کمک می کنند.

درمان سریع جای جوش با ویتامین A

بنا به گفته ی کارشناسان علون تغذیه ،روی و ویتامین A از دیگر مواد مغذی هستندکه خاصیت آنتی اکسیدانی دارند و برای داشتن پوست سالم باید در رژیم غذایی افراد قرار بگیرند .

گوشت قرمز، تخم مرغ و محصولات لبنی منبعی غنی از ویتامین A هستند البته باید توجه داشت که به دلیل وجود چربی های اشباع شده و مقادیر زیاد چربی بد (LDL) در این غذاها نباید در مصرف آنها زیاده روی کرد. لذا پیشنهاد می شود که در کنار موارد معرفی شده در بالا از منابع گیاهی ویتامین A شامل زردآلو، گریپ فروت، طالبی، هویج، کدو تنبل، کلم بروکلی، سیب زمینی شیرین، اسفناج و دیگر سبزیجات با برگ سبز تیره استفاده شود .

درمان سریع جای جوش با کاهش مصرف کافئین

مطالعات نشان داده اند که مصرف زیاد کافئین ضمن آنکه بدن را دچار بی آبی (خشکی یا دهیدراته) می کند سبب بروز مشکلاتی پوستی در افراد گردیده که از آن میان می توان به ماندگاری جای جوش و ایجاد لک روی پوست اشاره کرد در واقع وجود مقادیر زیادی از کافئین در رژیم غذایی روند بهبود مشکلات پوستی را کند می کند می کند بهبودی آنها را با مشکل مواجه می کند. بنابراین کارشناسان و پزشکان توصیه می کنند که از نوشیدن بیش از ۲ فنجان کوچک قهوه در روز اجتناب کنیم.

راهکار طب سنتی برای درمان جای جوش چیست؟

راهکار های بسیاری برای از بین بردن جای جوش وجود دارد که بهترین و کم خطرترین آن ها درمان جای جوش با طب سنتی است. طب سنتی و ایرانی همواره سعی دارد تا با استفاده از گیاهان دارویی و مواد طبیعی به افراد کمک کند تا بهترین و موثرترین درمان ها را برای عارضه های پوستی خود بیابند .

درمان جای جوش با عسل

یکی از توصیه های طب سنتی برای از بین بردن جای جوش استفاده از عسل است . عسل به دلیل داشتن آنزیم هیدروژن پراکسیدی دارای خاصیت ضد باکتری است و گزینه ای مناسب برای درمان لکه های پوستی و جای جوش است.هیدروژن پراکسید تاثیر فوق العاده ای بر درمان جوش های فعال و قدیمی دارد و به از بین بردن جای جوش نیز کمک بسزایی می کند.

پزشکان طب سنتی معتقدند که بهتر است برای درمان عارضه های پوستی از عسل خام که فرآوری نشده است و مواد افزودنی ندارد استفاده کرد چرا که عسل طبیعی فرآوری نشده حاوی اسید چرب، اسید آمینه، ویتامین B، آنتی اکسیدان و… است که وجود همه این موارد به میزان و سرعت اثرگذاری عسل کمک شایانی می کند .

درمان جای جوش

درمان جای جوش در طب سنتی

از بین بردن جای جوش با خیار

یکی از پیشنهادات طب سنتی برای از بین بردن جای جوش استفاده از خیار و آب خیار است.خیار منبعی مغذی از ویتامین های ب1، ب2، ب3، ب5، ب6، اسید فولیک، ویتامین سی، منیزیم، پتاسیم، کلسیم استو به دلیل داشتن مقادیر زیادی آب استفاده از آن به شفافیت و آبرسانی پوست کمک می کند.

استفاده از آب خیار سبب نرمی و انعطاف پذیری پوست می شود و از بروز خشکی و ایجاد ترک بر پوست پیشگیری می کند. این ماده نوعی تونر پوستی است که علاوه بر اینکه سبب شادابی و طراوت پوست می شود به درمان جای جوش، التهاب و زخم ها نیز کمک می کند. در کنار آب خیار می توان از ماسک های طبیعی مثل ماسک خیار و ماست، آلوئه ورا و… نیز استفاده کرد.

روغن نارگیل برای درمان جای جوش

روغن نارگیل از بهترین روغن های طبیعی و گیاهی است که خاصیت ضد التهابی و کلاژن سازی دارد و در از بین بردن جای جوش و رفع جای جوش های قدیمی موثر است. طبق تحقیقات انجام شده،این روغن در مقایسه با سایر روغن های طبیعی کمک بیشتری به درمان جای جوش و لکه های پوستی می کند.

برای استفاده از روغن نارگیل در درمان جای جوش و یا لک های قدیمی صورت هم می توان روغن نارگیل را به تنهایی روی پوست ماساژ داد و هم اینکه این روغن گیاهی را با سایر مواد ترکیب کرده و ماسک های متعددی را برای طراوت، سفیدی و شادابی پوست ساخت . از این ترکیبات می توان به ترکیب روغن نارگیل با جوش شیرین و روغن نارگیل و زردچوبه و… نام برد. ترکیب های گفته شده جزو ماسک هایی هستند که هم برای پوست چرب و هم برای پوست خشک مناسب هستند. توصیه می شود که برای مصرف روغن نارگیل از قبل آن را کمی حرارت بدهید.

درمان جای جوش با سرکه سیب

سرکه سیب از جمله مواد پرکاربرد در نسخه های طب سنتی و ایرانی است یکی از موارد مصرف این نوع سرکه استفاده از آن برای شادابی پوست و رفع لک های ناشی از جای جوش است .

یکی از ماسک های توصیه شده طب سنتی برای از بین بردن التهاب پوستی و رفع جای جوش ماسک سرکه سیب و جوش شیرین است. برای تهیه این ماسک کافیست حدود دو قاشق غذاخوری سرکه سیب ارگانیک را به همراه سه قاشق غذاخوری جوش شیرین در ظرفی مناسب ترکیب کنیم و سپس ماسک به دست آمده را به نواحی که دچار جوش یا جای جوش هستند بزنیم . حالا حدود بیست دقیقه زمان لازم است تا ماسک مورد نظر اثرات لازم را روی پوست ما بگذارد. پس از گذشت زمان گفته شده باید پوست خود را به خوبی بشوییم و سپس از یک کرم یا محلول مرطوب کننده پوست استفاده کنیم.

سرکه سیب و جوش شیرین، هردو دارای خاصیت ضد التهابی هستند و مصرف آن ها به کاهش التهابات پوستی کمک می کند. این ماسک نه تنها به تعادل Ph پوست کمک می کند بلکه برای مواردی چون تمیزی منافذ ، از بین بردن جای جوش، رفع آلودگی ها و از بین بردن سلول های مرده پوست مفید است.

در استفاده از این ماسک باید توجه داشت که مصرف جوش شیرین برای هر نوع پوستی مناسب نیست و ممکن است شما به آن حساسیت داشته باشید. برای پی بردن به این موضوع حتما کمی از آن را به ناحیه بازو خود زده و حدود بیست دقیقه صبر کنید. اگر پوست شما واکنشی نداد می توانید با خیال راحت از آن استفاده نمایید.

درمان جای جوش با سفیده تخم مرغ

یکی از بهترین راه ها برای از بین بردن جای جوش استفاده از ترکیب سفیده تخم مرغ و خیار میباشد. این ترکیب به بهبود التهاب و قرمزی پوست نیز کمک میکند. خیار سرشار از آب است و به همین دلیل دارای خاصیت ترمیم کنندگی میباشد و مصرف آن برای قسمت های آسیب دیده پوست مفید میباشد.

برای استفاده از این ماسک خانگی کافیست یک عدد سفیده تخم مرغ را با یک خیار رنده شده به خوبی مخلوط کنید. ماسک شما به همین راحتی آمده است. حال از ماسک به دست آمده به پوست خود بزنید و حدود نیم ساعت زمان دهید تا مواد روی پوست شما بماند. بعد از گذشت نیم ساعت پوست خود را به خوبی شست و شو دهید و خشک نمایید. برای اینکه یک نتیجه خوب از این ماسک بگیرید باید از آن به صورت مرتب و روزانه استفاده نمایید.

از بین بردن جای جوش با روغن درخت چای

استفاده از روغن درخت چای یکی از بهترین روش ها ی طب سنتی برای درمان جای جوش است. روغن درخت چای پوست را شفاف می کند و به از بین بردن جای جوش ها کمک می کند. این روغن دارای خاصیت ضد التهابی و ضد باکتری است و استفاده از آن به جهت از بین بردن باکتری های ایجاد کننده جوش و آکنه در رفع اثرات باقی مانده از جای جوش و لک های باقی مانده بر پوست موثر است.

از دیگر کاربردهای روغن درخت چای می توان به مواردی چون درمان شوره سر ، درمان شپش سر ، قارچ ناخن و اگزما اشاره کرد هم چنین روغن درخت چای همانند یک مرطوب کننده عمل میکند و مصرف آن سبب تمیزی و درخشندگی سطح پوست شما می شود.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید