از نظر عرف دوره کودکی پس از نوزادی شروع و تا رسیدن به سن قانونی ادامه می یابد. حد فاصل میان نوزادی و نوجوانی را عرف عام دوره ای کودکی می گویند. کودکان بسیار معصوم و پاک هستند به همین دلیل همه آنها را دوست دارند و همین باعث می شود خیلی آنها را ببوسند.

به ویژه پدر و مادر که فرزندشان را خیلی می بوسند. حالا متوجه شدید که بوسیدن کودکان به جز ابراز محبت و علاقه مزایایی دیگر نیز داشته است که شاید از آنها با خبر نبودید. پس با سایت تانما با ما همراهی کنید.

بوسیدن کودکان

اهمیت بوسیدن کودکان

فوائد موثر بوسیدن و در آغوش گرفتن فرزندانتان

بوسیدن فرزندتان سطح IQ او را افزایش می دهد
دو چیز را هرگز نباید نادیده گرفت، وقتی کودک گریه می کند و زمانی که می خواهد مورد توجه واقع شود. با اینکه برخی افراد بالغ بر این عقیده هستند که باید اجازه داد کودک به گریه کردن ادامه دهد چون باعث می شود از نظر احساسی قوی و مستقل شود، اما نمی دانند این کارشان چه آسیبی می تواند به کودک وارد کند.

بوسیدن کودکتان در ساخت ایمنی کمکش می کند

وقتی کودک تازه متولد شده خود را می بوسید، پاتوژن هایی که ممکن است روی پوست کودک زیاد شده باشند را برمیدارید.

بوسیدن کودکان

فواید بوسیدن کودکان

پاتوژن ها به اندام های لنفاوی ثانویه مانند لوزه ها می روند، جایی که سلول های حافظه B که مخصوص این پاتوژن ها هستند تحریک می شوند. یک مادر شیرده می تواند از این سلول های B استفاده کند تا در برابر پاتوژن ها آنتی بادی تولید کند، سپس این مواد از طریق شیر مادر به کودک منتقل می شود تا با پاتوژن ها مبارزه کند. پس بوسیدن مادر می تواند سیستم ایمنی فرزندش را تقویت کند.

فرزندتان همدلی را می آموزد

ابراز علاقه به کودک از طریق بوسیدن، لمس کردن و یا در آغوش گرفتنش می تواند به کودک کمک کند شخصیتی خاص داشته باشد. این کار نه تنها باعث بهبود سلامت فیزیکی کودک می شود، بلکه روی سلامت روانی او نیز تاثیر می گذارد.

بسیاری از کودکانی که خوب پرورش می یابند نسبت به نیاز های دیگران حساس هستند، با کودکان دیگر به خوبی برخورد می کنند، رابطه ای موفق می سازند، و در مقایسه با کودکانی که مادرانشان اهمیت زیادی به آنها نداده اند موفقیت های تحصیلی بیشتری دریافت می کنند.

بوسیدن کودکان

بوسیدن کودکنان توسط والدین

مزایای این اهمیت تا زمانی که کودک بالغ می شود نیز ادامه دارد، زمانی که دیگر نوبت آنها برای بزرگ کردن فرزندشان می رسد، می توانند همدلی که آموختند و توانایی فهمیدن دیگران را به کودکان خود منتقل کنند.همین حالا به سراغش بروید و ببوسیدش.

بوسه در بیماری
اگر فرزندمان دوست داشت در شرایطی که ما یا خودش بیمار هستیم، در آغوشمان بکشد یا ما را ببوسد، باید او را توجیه کنیم که این کار فقط باعث انتقال بیماری می‌شود و شیوه ‌های انتقال بیماری را به زبان ساده برای او توضیح دهیم.

حالا اگر کودک تمایل به بوسیده شدن بیش از حد نداشت چکار کنیم؟

باید به‌عنوان بزرگ‌تر، بچه‌ها را از همان سن کودکی با سواد عاطفی آشنا کنیم و به آنها بگوییم این همه طلب احساسات و عواطف، کمکی به او یا اطرافیان نمی‌کند.

جزئیات بیشتر درباره بوسیدن کودکتان

والدینی که سیگار می‎کشند حتما باید این نکته را رعایت کنند که در حضور کودک و فضایی که کودک وجود دارد سیگار نکشند. توصیه می‌کنیم بلافاصله بعد از سیگار کشیدن کودک را نبوسید و برای اینکه نیکوتین از زبان، لب‎ها و سیستم تنفسی‎تان منتقل نشود، حداقل یک تا دو ساعت بعد از سیگار کشیدن از بوسیدن کودک خودداری کنید.

فراموش نکنیم بعضی بچه‎ها دوست ندارند توسط بزرگسالان بغل گرفته و بوسیده شوند که باید به خواسته آنها احترام گذاشته شود. بوسیدن نباید جنبه آزاررسانی به کودک داشته باشد. همچنین بچه‎ها در سنین دو تا سه سالگی که معمولا سن لج‎بازی است، دوست ندارند توسط دیگران لمس یا بوسیده شوند که باید حتما به این موضوع توجه کرد.

آیا این مطلب مفید بود؟ 2
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید