خواص سیرابی برای درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها در طب سنتی همیشه مورد توجه قرار گرفته است. زنان باردار هم می توانند مصرف متعادل این ماده غذایی لذیذ را در برنامه غذایی ماهانه ی خود داشته باشند. تانما در این مطلب علاوه بر بیان خواص سیرابی در بارداری، بر تأثیر مصرف سیرابی بر جنین نیز اشاره کرده است؛

فواید مصرف سیرابی در بارداری

سلامتی مادر و جنین

با توجه به وجود انواع مواد مغذی در سیرابی، استفاده از این ماده غذایی فواید بسیاری برای سلامتی بدن مادر و جنین دارد.

کاهش تهوع و ویار

ویتامین B موجود در سیرابی برای زنان بارداری که دچار حالت تهوع می شوند، مفید است و مصرف سیرابی در کاهش ویار در زنان باردار ثابت شده است.

زیبایی جنین

برخی از افراد بر این باور هستند که مصرف سیرابی قبل و در طول بارداری، موجب زیبایی جنین می شود.

سایر خواص سیرابی

  • سلامت پوست و عملکرد بهینه مغز و تولید گلبول های قرمز خون
  • درمان کم خونی
  • تقویت بینایی
  • تقویت و بلندی قد مو
  • پیشگیری از سرطان ها
  • تقویت معده و روده
  • درمان زخم معده و اثنی عشر
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • سرشار از زینک
  • حاوی کلسیم، آهن و فسفر
مضرات مصرف سیرابی در بارداری

فواید مصرف سیرابی در بارداری

مضرات مصرف سیرابی در بارداری

  • یکی از مضرات سیرابی این است که چون در پخت آن معمولا از نمک زیاد استفاده می شود فشار خون را بالا می برد.
  • یکی دیگر از مضرات سیرابی مربوط به زمانی است که سیرابی بهداشتی نبوده، خراب باشد یا خوب شسته و تمیز نشده باشد.

  • سیرابی یک غذای چرب است و باید در مصرف آن احتیاط کرد.

تانما ضمن بیان خواص سیرابی و مضرات آن، در زیر قصد دارد شرایط و روش مصرف آن را بیان کند؛

شرایط مصرف سیرابی در بارداری

نکات خرید سیرابی

  • به دلیل خوردن دام خشک در زمستان و بهار رنگ سیرابی تیره است.
  • به هنگام خرید سیرابی در فصل تابستان و پاییز رنگ آن سفید است زیرا علوفه تازه خورده است.
  • توصیه می شود در صورت امکان سیرابی از فروشگاه ها و به صورت بسته بندی های بهداشتی خریداری شود.

نکات پخت سیرابی

  • سیرابی نباید بوی بد، تعفن و ماندگی بدهد. بهتر است قبل از پختن سیرابی، آن را از هر جهت بررسی کنید.
  • بهتر است قبل از پخت، این ماده غذایی را کامل شسته و تمام زواید اطراف آن را دور بریزید.
  • مدت زمان استاندارد از مرحله پخت تا مصرف سیرابی ۱۲ ساعت است. بیشتر از این زمان سیرابی را نگهداری نکنید.

میزان مصرف سیرابی در بارداری

خواص سیرابی بسیار است و مصرف آن در ماه، 3 تا 4 بار توصیه می شود اما توصیه می شود، مقدار وعده سیرابی خصوصا در دوران بارداری بیش از حد نباشد، تا از خطرات احتمالی پیشگیری شود.

روش مصرف سیرابی برای زن باردار

خوردن سیرابی با آب لیمو و نمک بسیار خوشمزه است و برای حفظ خواص و فواید سیرابی بهتر است نحوه پخت صحیح آن را بلد باشید. یکی از بهترین و ساده ترین دستور پخت ها برای سیرابی، پخت آن با پیاز خام به صورت سوپ است.

میزان مصرف سیرابی در بارداری

روش مصرف سیرابی در بارداری

موارد منع مصرف سیرابی در بارداری

فشار خونی ها

از آن جایی که در تهیه این غذا برای ایجاد طعم مطلوب از نمک زیاد استفاده می شود، مصرف آن برای مبتلایان به فشار خون بالا توصیه نمی شود.

بیماران قلبی

از آن جایی که سیرابی حاوی کلسترول می باشد, برای افرادی که سطح کلسترول خون آن ها بالا است و بیماران قلبی مضر است. کلسترول موجب در خون, موجب مسدود شدن رگ ها و عروق در بدن می شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد. به همین دلیل به افراد توصیه می شود از مصرف بیش از حد سیرابی پرهیز شود.

آیا این مطلب مفید بود؟ 5
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید