کرونا این روزها همه را خانه نشین کرده و همه به نوعی به خودقرنطینگی روی آورده اند. چراکه رفت آمد زیاد و غیرضروری به بیرون از خانه باعث تکثیر این ویروس مرموز خواهد شد. تانما در این مطلب پیشنهادات جالبی را در خصوص داشتن خودقرنطینگی شاد و بانشاط ارائه می دهد؛

راهکارهای مفید برای داشتن خودقرنطینگی بانشاط

1-کتاب خواندن

همه ی ما کلی کتاب نخوانده داریم که در کتابخانه در حال خاک خوردن است. یک کتاب کوتاه را به سلیقه خودتان با اعضای خانواده انتخاب کنید و شروع به خواندن کنید، هر فرد (پدر، مادر، و ..)به طور مثال ۲۰ صفحه از کتاب را بخواند و در اختیار فرد دیگر بگذارد تا او ادامه داستان را روایت کند. پس از تمام شدن درباره ی کتاب با هم صحبت کنید و آن را نقد کنید. با این کار در پایان هفته تعداد زیادی کتاب خوانده شده پیش روی شماست!

همچنین میتوانید از نرم افزارهای کتابخوانی استفاده کنید. یا در اینترنت به دنبال پی دی اف یا فایل صوتی کتاب مورد علاقه تان بگردید و کتابی را بخوانید که دوستش دارید.

2-گوش دادن موسیقی

تماشای فیلم های شاد، گوش دادن به موسیقی و دوری از هر گونه تنش موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و اینگونه افراد در مقابل هر گونه بیماری قوی تر خواهند بود.

3-نواختن

بسیاری از مهارت ها هستند که به آنها علاقمند هستید اما زندگی روزمره و مشغله های کاری یا هزینه های سرسام آور فرصت فراگیری و آموزش آنها را از شما گرفته است. حالا بهترین فرصت برای یادگیری چنین مهارت هایی است.مثلا شما یک گیتار دارید اما نواختن صحیح آن را بلد نیستید یا یک آهنگ خاص را می خواهید با آن بنوازید؛ برای یادگیری کافی است که سری به اینترنت بزنید و از طریق ویدئوهایی که در سرویس های اشتراک گذاری ویدئویی مانند یوتیوب و آپارات و ... به شکل گسترده وجود دارند مشغول یادگیری شوید.

شما در این حالت با گزینه های متعدد و متفاوتی رو به رو هستید و هر آنچه بخواهید یاد بگیرید را به آسانی می توانید پیدا کنید و از طریق آموزش های این ویدئوها و تمرین، به یک نوازنده خوب تبدیل شوید.

راهکارهایی برای داشتن خودقرنطینگی شاد

گوش دادن و نواختن موسیقی در روزهای خود قرنطینگی

4-رسیدگی به گیاهان

باید برگهای هر گیاه خانگی را پاک کنید زیرا گیاهان می توانند گرد و غبار را روی برگ های خود جمع کنند. همچنین روزهای قرنطینه فرصت خوب برای بررسی این است که که از حفظ سلامتی گل و گیاه خود مطمئن شوید و در زمان قرنطینه کمی بیشتر به آن ها رسیدگی کنید. فراموش نکنید این روزها گیاهان میتوانند استرس را از شما دور نمایند.

5-بازی کردن

با اعضای خانواده دور هم جمع بشوید و با هم بازی کنید. قدیم تر ها که تکنولوژی به شکل امروزی پیشرفت نکرده بود افراد دور هم بازی های گروهی زیادی انجام میدادند، در این روزها سعی کنید سرتان را گوشی هایتان بیرون بکشید و با خانواده خود بازی های دسته جمعی مانند، اسم و فامیل، مافیا، دوز، شاه و دزد و وزیر و … بازی کنید.

الف)پانتومیم تصویری

این یک بازی سرگرم کننده است که به یک بازیکن نیاز دارد تا تصویری را نشان دهد که کلمه را نشان می دهد ، جایی که بازیکن دیگر باید آن را به درستی حدس بزند. برای این بازی به کاغذ یا تخته

مداد یا ماجیک نیاز دارید.

نحوه بازی

  • کلمات مختلف را روی تکه های کاغذ بنویسید و آنها را درون کاسه رها کنید.
  • از کودک خود بخواهید که قطعات را برداشته و روی تخته بکشید بدون اینکه به شما بگوید چه چیزی است. در عوض ، شما می توانید ترسیم کنید ، و او می تواند حدس بزند.

ب)پرتاب سکه یا توپ

این بازی در ساختن هماهنگی دست و چشم کودک شما کمک خواهد کرد. برای انجام این بازی به سکه و کاسه های بزرگ یا فنجان های پلایستیکی بزرگ نیاز دارید.

نحوه بازی

  • فنجان را روی یک صندلی روی میز جلوی کودکان قرار دهید.
  • به هر کودک 5 سکه هدیه دهید.
  • می توانید از کودک بخواهید مطابق با سنش چند قدم از جام فاصله داشته باشد.
  • به فرزندتان توضیح دهید که او مجبور است سکه ها را یک بار در یک فنجان پرتاب کند.
  • فردی که بیشترین سکه های جام را دارد برنده می شود.

6-تماشای فیلم

اگر اهل دیدن فیلم و سریال هستید. این بهترین فرصت برای دیدن فیلم های 2019 و برنده اسکار امسال است. امسال فیلم های خوبی اکران شدند که میتوانید لیست آنها را به سادگی در گوگل پیدا کنید.

7-ورزش های خانگی

روزی نیم ساعت در خانه ورزش کنید. این روزها تقریبا برای هر کاری اپلیکشن خاصی وجود دارد، برای ورزش کردن هم همینطور است. اپیکشن مخصوص ورزش مورد علاقه خود را نصب کنید و بر اساس برنامه ای که به شما می دهد نرمش کنید. مهم ترین اصل ورزش در خانه ، داشتن هدف و عزم راسخ است زیرا بسیاری از افراد هستند که شروع به ورزش می کنند اما به دلیل نداشتن اراده و همچنین مشخص نکردن هدف خود در همان ابتدای کار انصراف می دهند و از ادامه فعالیت خودداری می کنند.

راهکارهایی برای داشتن خودقرنطینگی شاد

انجام ورزش های خانگی در روزهای خودقرنطینگی

8-رسیدگی به کارهای عقب افتاده

همه ما لیست بلند بالایی از چیزها و کارهایی داریم که میخواستیم انجام بدهیم و هیچ وقت فرصتش را نداشتیم. این میتواند شامل یاد گرفتن نوت موسیقی، ورزش کردن، یادگرفتن زبان، دیدن سریال یا فیلم مورد علاقه و.. باشد. کمی وقت بگذارید و سر فرصت لیست خودتان را بنویسید.حالا انها را بر اساس علاقه و ذوق خودتان رتبه بندی کنید.

9-نوشتن خاطرات

دست به قلم بشوید و اتفاق های و حال این روزهایتان را روی کاغذ بیاورید. خاطراتتان را مکتوب کنید یا حتی یک یه داستان کوتاه بنویسید. از نوشتن نترسید، یک بار که قلم در دست بگیرید و چند خط از افکارتان (حال بد یا خوب) را روی کاغذ بیاورید، خواهید دید چقدر لذت خواهید برد و ذهنتان از افکار منفی خالی می شود.

10-گفتگوهای خانوادگی

مشکلات امروز برخی از والدین، فرصت نداشتن برای همسر و همچنین کمبود وقت برای هم نشینی، هم صحبتی و بازی با فرزندان است، در حالی که بر اساس روایات، نشستن در کنار سفره و بودن با خانواده ثوابی بیش از اعتکاف در خانه خدا دارد. مدیریت این فرصت می تواند نوجوانانی که به سبب عدم برقراری ارتباط صحیح با والدین، فضای خانوادگی را کسل کننده و محیط دوستانه را مطلوب می پندارند، دوباره به آغوش خانواده بازگرداند.

آیا این مطلب مفید بود؟
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید