کرونا را باید یک عامل مؤثر در تغییر و گاهی حتی بر هم زدن زندگی روزمره و عادی افراد دانست. ویروس کرونا افراد را ناچار به انتخاب خودقرنطینگی کرده است. تانما در این مطلب پیشنهادات خوبی را برای داشتن یک خودقرنطینگی مفید و پویا ذکر کرده است؛

پیشنهاداتی برای داشتن خودقرنطینگی پویا

1-برنامه ریزی سالانه

برنامه ریزی باعث می شود که افراد بازده بیشتری داشته باشند و اگر این کار را بکنید از اول هفته تا آخر هفته خیالتان راحت می شود. بعضی افراد موفق حتی برای ماه آینده یا سال آینده خود هم برنامه ریزی می کنند، زیرا معتقدند اگر در برنامه های کوتاه مدت گیر کنید، هیچ کار بزرگی را به انجام نمی رسانید.

اوقات فراغت زمانی برای شما مفید خواهد بود که کاملا واضح و روشن بدانید چگونه می خواهید از آن استفاده کنید. در واقع تنها کسی که می داند شما از چه چیز لذت می برید، خودتان هستید و فقط با انتخاب شما این زمان می تواند مفید باشد. روی کارهایی تمرکز کنید که واقعا دوست دارید و احساس رضایت و خشنودی به شما می دهد.

فهرستی تهیه کنید از آرزوهای همیشه خود در زندگی و کارهایی که به شما احساس آرامش، مفید بودن، جوانی، شادی و رضایت می دهند و آن طور که دوست دارید فعالیت هایتان را اولویت بندی کنید. بدانید در روزهای قرنطینه با داشتن برنامه می دانید قرار است روزتان چگونه بگذرد و در نتیجه از تمام وقت خود استفاده ی بهینه می کنید.

پیشنهاداتی برای داشتن خودقرنطینگی مفید

برنامه ریزی سالانه در روزهای قرنطینه

2-مطالعه

همه ما در روزهای عادی آنقدر به فکر کار وت لاش روزانه هستیم که تقریبا فرصتی برای مطالعه پیدا نمی کنیم، بنابراین اولین پیشنهاد ما به شما برای روزهای قرنطینه خانگی آشتی با کتاب است با خودتان عهد کنید که چند کتاب از چند نویسنده خوب را در این دوران مطالعه کنید.

خواندن یک کتاب جدید، همیشه پر از جذابیت است، با وجود اینترنت این کار بسیار آسان تر است چرا که می توانید بسیاری از کتاب ها را به صورت صوتی دانلود کرده و گوش دهید و یا اینکه فهرستی از کتاب هایی که می خواهید تهیه کنید و با خرید غیر حضوری از کتاب فروشی ها آن ها را درب منزل خود تحویل بگیرید.

در حقیقت اگر به دنبال راهی ساده برای سپری کردن اوقات قرنطیه هستید بهتر از کتاب پیدا نمی کنید! البته حتما لازم نیست تا کتاب های تازه بخرید، گاهی خواندن داستان های جذاب از کتاب های قدیمی نیز حس وحال خوبی دارد، این کار را می توانید در میان کودکان و نوجوانان نیز ترویج دهید.

3-آموختن دانش جدید

دسترسی به اینترنت فرصت هایی برای یادگیری مهارت های مختلف در اختیار نسل ما قرار داده که در تاریخ بشریت بی نظیر است. کافی ست یک جستجوی ساده درباره یک مهارت در گوگل یا یوتیوب انجام دهید تا با منابع نامحدود آموزشی روبرو شوید.

می توانید از ایام قرنطینه خانگی برای یادگیری یک زبان خارجی، نواختن یک ساز، مهارت مدیتیشن، کاردستی های اوریگامی یا آموختن هر هنر و مهارت دیگری که علاقه دارید نهایت استفاده را ببرید.

راهکارهایی برای داشتن خودقرنطینگی شاد

آموختن دانش جدید در روزهای قرنطینه

4-رسیدگی به کارهای عقب افتاده

همه ما لیست بلند بالایی از چیزها و کارهایی داریم که می خواستیم انجام بدهیم و هیچ وقت فرصتش را نداشتیم. این می تواند شامل کتاب خواندن، یاد گرفتن نوت موسیقی، ورزش کردن، یادگرفتن زبان، دیدن سریال یا فیلم مورد علاقه و.. باشد. کمی وقت بگذارید و سر فرصت لیست خودتان را بنویسید. حالا آن ها را بر اساس علاقه و ذوق خودتان رتبه بندی کنید.

5-نظم دادن به کامپیوتر

خیلی از ما کامپیوتر و لپ تابمان مشکل دارد یا بصورت نرم افزاری یا سخت افزاری، خوب است در این ایام مشکل آن ها را هم حل کنیم. مثلا اگر مشکل سخت افزاری دارد با تعویض قطعه مورد نیاز و اگر مشکل نرم افزاری دارد یا ویندوزش مشکل دارد با نصب ویندوز و برنامه های جانبی یک ویندوز جدید و تازه نفسی داشته باشیم. خیلی از ما هم اطلاعات کامپیوترمان حذف شده که اطلاعات شخصی و مهمی بوده است، در این ایام می شود هارد یا مموری را ریکاوری کرد و اطلاعات از دست رفته را برگرداند.

آیا این مطلب مفید بود؟
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید