بورک غذای خوشمزه انگشتی ترک

بورک یک فینگر فود اشتها برانگیز یک پیش غذا و یا یک میان وعده ترکی است که بر حسب مواد میانی آن می شود در وعده ناهار وشام هم سرو کرد. بورک تنوع زیادی دارد یکی از غذاهای بسیار قدیمی و محبوب ترکیه ای میباشد که در ایران هم بسیار شناخته شده و پر طرفدار می باشد .توضیح کلی درباره این غذا اینست که با خمیر نازکی به نام یوفکا درست میشود، که در فر یا روغن بعد از اینکه با مواد دلخواه پر شد, حرارت می دهند. در حال حاضر دستور پخت بورک با مواد گوناگون موجود است.

پیشینه بورک این غذای خوشمزه انگشتی برمی گردد به امپراطوری عثمانی و یکی از شناخته شده ترین غذاهای ترکیه است همانطور که می دانید آب و هوای .ترکیه موقعیت بسیار مساعدی برای کشاورزی و دامداری دارد تنوع غذایی این کشوربه همین شرایط خوب آب وهوا برمی گردد.در ادامه با طرز تهیه بیست نوع بورک در خدمت شما هستیم . 

برای آشنایی با انواع بورک با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه بورک اسفناج

بورک اسفناج

بورک اسفناج

 

1-    نیم کیلو اسفناج شسته خرد کرده

2-    چهارعدد پیازچه

3-    یک قاشق چایخوری نمک

4-    دوعدد تخم مرغ

5-    فلفل سیاه و پاپریکا از هر کدام یک قاشق چایخوری

6-    یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

7-    یک پیمانه پنیر ریکوتای رنده شده

مواد لازم برای خمیر

1-    آرد دو پیمانه

2-    تخم مرغ یک عدد

3-    نمک به مقدار لازم

4-    آب به اندازه کافی

مواد اضافه برا ی تهیه بورک

1-    کره ذوب شده

2-    زرده تخم مرغ دو عدد

مرحله اول تهیه بورک اسفناج، بایداسفناج خرد شده وپیازچه ریز خرد شده رابا پنیر رنده شده ,روغن زیتون, نمک و فلفل سیاه وفلفل پاپریکارا مخلوط کرده کنار بگذارید

مرحله بعد سراغ تهیه خمیر می رویم ابتداآرد تخم مرغ را ونمک را با هم مخلوط کرده آب را اضافه کنید خمیر را به خوبی ورز دهید خمیر را به چند قسمت

تقسیم کرده به خوبی روی سطح کار ورز دهید.

بعد یک لایه خمیر را با وردنه به خوبی باز کنید وروی سینی فر که از قبل چرب کرده اید پهن کنید مقداری کره ذوب شده را روی خمیرباز شده در سینی فر ریخته مقداری ازمخلوط اسفناج را روی خمیر پهن کنید سپس لایه دیگری از خمیر بروی مخلوط اسفناج قرار داده ومقداری کره دوباره روی خمیر بمالید سپس مخلوط اسفناج را اضافه وهمه جای خمیر پهن کنید .این کار را تکرار کرده تا مخلوط اسفناج وخمیر تان تمام شود در اخر روی لایه خمیر مقداری زرده تخم مرغ را با برس  بکشید وسینی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا بورک طلایی رنگ شود

نحوه پخت بورک گردویی

بورک

بورک

1-    آرد نخود چی یک پیمانه

2-    ماست دو قاشق غذا خوری

3-    آرد گندم یک پیمانه

4-    تخم مرغ یک عدد

5-    روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری

6-    آب به مقدار کافی

مواد لازم میانی برای پخت بورک گردویی

1-    ماست سه قاشق

2-    ارده سه قاشق غذا خوری

3-    گردو خرد شده 250 گرم

4-    زرده تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه بورک گردویی:ابتداآرد نخودچی رابا آرد گندم ومقداری آب به اندازه یک پیمانه با هم مخلوط کنید .ماست, تخم مرغ و روغن زیتون را هم در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده بعد مخلوط ماست تخم مرغ را هم به مخلوط آرد اضافه کرده وبه خوبی ورز دهید.

.خمیر حاصله را به سه قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به خوبی پهن کنید  خمیر را از وسط نصف کرده برای مواد میانی ماست ارده را با هم مخلوط کنید و روی خمیربمالید  وگردو ی خرد شده را روی خمیر بپاشید وخمیر را رول کنید .رول های خمیر را برش داده ودر سینی فر از قبل چرب شده بچینید وروی انها را با استفاده از برس زرده تخم مرغ را که به خوبی زده شده بزنید در فر قرار دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه زمان نیاز است تا بورک ها پخته وبه رنگ طلایی در آیند

طرز تهیه بورک کاپ میفلوی

بورک کاپ میفلوی

بورک کاپ میفلوی

1-    آرد نصف پیمانه

2-    خمیر هزارلا 12 عدد

3-    کدو و هویج رنده شده هر کدام دوعدد

4-    برگ نعناع یک قاشق غذا خوری

5-    برگ جعفری دو قاشق غذا خوری

6-    تخم مرغ سه عدد

7-    نمک به مقدار لازم بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری

8-    پنیر فتا خرد شده 50 گرم

9-    فلفل سیاه به انداره دلخواه

 طرز تهیه بورک کاپ میفلوی:

برای آماده شدن بورک کاپ میلفوی خمیر هزار لا را در مجاورت هوا قرار دهید به مدت 4 دقیقه تا نرم شود . آب کدو سبز رنده شده را بگیرید با هویج رنده شده,برگ جعفری,برگ نعناع,در ظرف مناسبی مخلوط کنید تخم مرغ, آرد ,پنیر فتا را به مخلوط اضافه کنید بعد چهار لایه از خمیر هزارلا را روی هم قرار دهیدودر قالب مافین از قبل چرب شده قرار دهید تا از قالب اویزان باشد .مخلوط سبزیجات را روی خمیر داخل قالب بریزید این کار را تمام شدن خمیر هزارلاادامه دهید قالبهاراوحدود 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید بعد از اینکه 35 دقیقه سپری شد خمیر را از قالب در آورید دوباره به مدت 10دقیقه در فر قرار دهید

بورک سیب زمینی یکی از پر طرفدار ترین بورک در ترکیه است در زیر طرز تهیه آن را از نظر خواهیم گذراند:

دستور پخت بورک سیب زمینی پنیر

بورک

بورک

1-    سیب زمینی سه عدد

2-    پنیر پیتزا 160 گرم

3-    زرده تخم مرغ یک عدد

4-    پیاز یک عدد بزرگ

5-    نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم

6-    خمیر یوفکا به اندازه کافی

7-    پنیر خامه ای 100 گرم

8-    جعفری خرد شده یک قاشق غذا خوری

 برای پخت بورک سیب زمینی پنیر، ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید با مقداری آب بگذارید پخته شود پیاز را نگینی خرد کرده وبا مقداری روغن سرخ کنید سیب زمینی پخته شده را له کرده و به پیاز سرخ شده اضافه کنید مواد را از روی حرارت برداشته و پنیر پیتزا و پنیر خامه ای به همراه زرده تخم مرغ ونمک فلفل را به ان اضافه کنید و بعد جعفری خرد شده رابیافزایید و همه مواد را با هم مخلوط کنید .

حال باید خمیر را باز کرده به شکل مستطیل خمیر را به سه الی چهار قسمت تقسیم کنید بعد روی هر کدام از خمیر ها مقداری کره یا روغن بمالید مخلوط سیب زمینی را به صورت مساوی روی خمیر مستطیل شکا بریزید واز طول خمیر آن را رول کنید رول ها را درون سینی مخصوص فر که از قبل چرب کرده اید قرار دهید روی ان را با کمک برس زرده تخم مرغ بزنید درون فر از قبل گرم شده قرار دهیدمدت زمان پخت تقریبا 25 تا 30 دقیقه می باشد وقتی بورکها طلایی شد آنها را از فر خارج کرده وبا سس دلخواه سرو کنید

بورک گوشت و قارچ

بورک

بورک

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ که بیشتر در ترکیه وعده نهار یا شام سرو میشود در تهیه دستور زیر میتوانید از خمیر یوفکا ی آماده هم استفاده کنید

مواد لازم برای تهیه خمیر

1-    آرد به مقدار لازم

2-    ماست  ترجیحا چکیده سه قاشق غذا خوری

3-    روغن زیتون یک قاشق غذا خوری

4-    آب ونمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه مواد میانی

گوشت چرخکرده 450 گرم ,پیاز یک عدد بزرگ ,قارچ ریز خرد شده یک کاسه کوچک ,سیب زمینی یک عدد متوسط , ,پنیر پیتزا یک فنجان ,نمک و فلفل وزردچوبه به مقدار لازم ,رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری و مقداری کره

ابتدا مواد خمیر را با  هم مخلوط کرده خمیر نرم ولطیفی درست کنید تا زمانی که به دست نچسبد ورز دهید.

بعد خمیر را کنار گذاشته ومواد میانی را درست میکنیم ابتدا پیاز ریز خرد شده رابا کمی روغن تفت دهید تا سبک شود بعد گوشت را اضافه کرده تفت دهید تا کمی رنگ عوض کند.

بعد نمک وفلفل و زرد چوبه را اضافه کرده قارچ راهم بیافزایید شعله گاز را کمی زیاد تر کرده و رب گوجه فرنگی راروی مخلوط گوشت قارچ بریزید و سرخ کنید. 

وقتی آب مواد بخار شد و خوب سرخ شد, سیب زمینی نگینی خرد شده را در ظرفی جدا با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود به مواد اضافه کنید بعد پنیر پیتزا را هم روی مخلوط بریزید ,خمیررا روی سطحی با وردنه پهن کنیدو به سه قسمت تقسیم کنید , کمی کره روی خمیر بریزید از مخلوط گوشت وقارچ روی خمیر ها ریخته رول کنید ودر سینی فرکه کمی با روغن چرب شده  بچینید,

مقداری زرده تخم مرغ را با یک قاشق زعفران دم کرده مخلوط وبا برس روی رول بورک بکشید بعددر فراز قبل گرم شده قرار دهید وبه مدت 25 دقیقه زمان لازم است تا بورک ها طلایی شوند .

بورک مرغ و ریحان

بورک

بورک

1-    سینه مرغ 450 گرم

2-    پیاز و فلفل دلمه ای هر کدام یک عدد

3-    گوجه فرنگی دو عدد

4-    نمک و روغن,زردچوبه به مقدار لازم

5-    تخم مرغ یک عدد

6-    شیر نصف فنجان

7-    ریحان خرد شده سه قاشق غذا خوری

8-    خمیر یوفکا به اندازه کافی

لازم به ذکر است اگر خمیر یوفکای آماده در دسترس نیست میتوانید طبق دستور بالا خودتان خمیررا آماده کنید

 برای تهیه بورک مرغ و ریحان ابتداسینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید بعد پیاز را ریز خرد کرده با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود مرغ را اضافه کرده نمک وزردچوبه را اضافه کنید ,گوجه فرنگی با فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده به مخلوط بیا فزاییدوقتی که مواد پخته شددر اخر ریحان خرد شده را هم بیافزایید ,در ظرفی مناسب تخم مرغ را با شیر ویک قاشق روغن مخلوط کرده کنار بگذارید.

خمیریوفکا را پهن کرده و از مخلوط شیر وتخم مرغ مقدار روی خمیر بریزید و بعد مخلوط مرغ ریحان را روی خمیر به اندازه مناسب بریزید خمیر را رول کنیدو این کار را ادامه دهیدتا مخلوط مرغ به پایان برسد رول ها را در سینی فر چرب شده قرار دهید وروی آنها را با زرده تخم مرغ وکنجد بپوشانید ودرفر از قبل گرم شده به مدت 20تا 25 دقیقه بپزید تا بورکها طلایی شوند ودر انتها بامقداری جعفری خرد شده تزیین کنید .(نوش جان)

بورک بادمجان

بورک

بورک

مواد لازم:1- بادمجان خرد شده 3 پیمانه

2-گوشت چرخکرده 200گرم

3-پیاز یک عددوسیر یک حبه

4-آب نصف پیمانه

5-رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا خوری

6-خمیر یوفکا به اندازه کافی

7-کره وشیر هر کدام دوقاشق غذا خوری

8-نمک, فلفل,پودرآویشن زردچوبه به مقدار کافی

 هنگام تهیه بورک بادمجان ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود .پیاز و سیر را با مقداری روغن تفت دهید گوشت چرخکرده را اضافه کنید تا رنگ گوشت عوض شود در این مرحله بادمجان ها را به گوشت اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم رب را هم به همراه نمک و زرد چوبه به مخلوط گوشت و بادمجان بیافزایید وبگذارید مواد پخته شده وآب آن جمع شود مقدار ی پودر آویشن را هم در مرحله اخر به مواد می افزاییم .

خمیر یوفکا را بامخلوط کره وشیراغشته کنید از مواد به اندازه کافی روی خمیر ریخته رول کنید و تا جایی ادامه دهید که مخلوط گوشت وبادمجان تمام شود بعد روی بورک ها را زرده تخم مرغ بزنید درظرف مناسب قرار داده وبه مدت 20دقیقه در فر قرار دهید وقتی بورک ها طلایی شدند آماده ی سرو است (نوش جان)

طرز تهیه بورک سوسیس

بورک

بورک

1-    سه عدد سوسیس حلقه شده

2-    یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده

3-    پنیر پیتزا به مقدار کافی

4-    یک قاشق کره

5-    خمیر یوفکا به اندازه کافی

 روش پخت بورک سوسیس سیب زمینی را سرخ کنید تا طلایی شود وبه ظرفی دیگر منتقل کنید سوسیس هارا سرخ کرده وپنیر پیتزا به همراه سیب زمینی به سوسیس اضافه کرده

خمیر یوفکا را باز کنید ومقداری کره روی آن بریزید ومواد را روی خمیر ریخته رول کنید و تا جایی ادامه دهید که مخلوط سوسیس وسیب زمینی تمام شود بورکها را در ظرف فر چرب شده منتقل کنید و روی آنها را با زرده تخم مرغ بپوشانید با استفاده از برس این کار را انجام دهید وبه مدت 25 دقیقه در فر حرارت دهید تا طلایی رنگ شود ,بورکها آماده است با مقداری جعفری سرو کنید

طرز تهیه بورک سبزیجات

بورک

بورک

 طرز تهیه بورک سبزیجات، کدوی سبزخرد شده به همراه بادمجان خرد شده وقارچ نگینی خرد شده هر کدام یک پیمانه,هویج وفلفل دلمه ای نگینی خرد شده هر کدام نصف پیمانه

شیر یک فنجان,پنیر پیتزا به اندازه کافی ,روغن وکره,نمک,زردچوبه به مقدار لازم  ,زنجبیل تازه ریز خرد شده یک قاشق چایخوری ,سیر له شده دوحبه

در اغاز سیر له شده را با کمی روغن تفت دهید بعد کدو سبز را با هویج به تابه اضافه کنید کمی که مواد نرم شد وفلفل دلمه ای و قارچ,بادمجان را هم بیافزایید زنجبیل تازه به همراه  زردچوبه نمک ,اویشن ,فلفل اضافه کنید وقتی مواد کاملا مزه دار شد در این مرحله پنیر پیتزا را هم اضافه کنید.

تابه را از روی حرارت بردارید.شیررابا مقداری روغن ویک قاشق زعفران دم کرده مخلوط کرده خمیر یوفکا را باز کنید مخلوط شیر را روی ان بمالید ومقداری از سبزیجات تفت داده شده را روی خمیر بریزید خمیر را رول کنید وقتی تمام بورکها را از مخلوط سبزیجات پر کردیددر ظرف مناسب فر که کمی با روغن چرب شده بچینید و مقدار کره با زرده تخم مرغ را با استفاده از برس روی آنها بمالید در فر از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا رنگ بورکها طلایی شود  با مقداری جعفری تازه خرد شده سرو کنید

روش پخت بورک تره فرنگی

بورک تره فرنگی

بورک تره فرنگی

تره فرنگی800 گرم خرد شده

روغن مایع دو قاشق غذاخوری

آب یک استکان

نمک به مقدار لازم

 شیر یک فنجان ,تخم مرغ یک عدد,روغن مایع سه قاشق سوپ خوری,

 هنگام پخت بورک تره فرنگی، ابتدا تره فرنگی را با مقداری روغن تفت داده نمک  و یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید با یک استکان آب بگذاریدتا پخته شود و آب آن بخار شود ظرف را از روی حرارت بردارید تا سرد شود .شیر و روغن ,تخم مرغ را هم بزنید تا یک دست شود و خمیر یوفکا را باز کنید.

مقداری از مخلوط شیر وتخم مرغ را روی خمیر بمالید بعد تره فرنگی را به اندازه کافی روی خمیر بریزید و خمیر را رول کنیدبورک ها را به ظرف فر چرب شده منتقل کرده روی آنها را با زرده تخم مرغ وروغن اغشته می کنیم در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه حرارت میدهیم تا بورکها طلایی شوند

بورک پفکی

بورک

بورک

مواد لازم برای تهیه بورک پفکی

1-    گوشت چرخکرده 200گرم

2-    پیاز یک عدد

3-    جعفری 2 قاشق غذاخوری

4-    نمک, فلفل ,آویشن, زرد چوبه, به مقدار لازم

5-    آرد سفید نیم کیلو

6-    ماست دو قاشق غذا خوری

7-    زرده تخم مرغ دو عدد

8-    آب به اندازه کافی

9-    بکینگ پودر یک قاشق چایخوری ,نمک وفلفل به مقدار لازم

 مرحله اول پخت بورک پفکی باید دو عدد زرده تخم مرغ را با ماست مخلوط کنید بعد آرد ,نمک,فلفل,بکینگ پودر,را به زرده و ماست اضافه کنید آب را افزوده و خمیر را ورز دهیدخمیر را در نایلون قرار دهید بگذارید استراحت کند .مواد میانی را به شرح زیر آماده میکنیم:

پیاز را ریز خرد کرد با روغن تفت دهید بعد گوشت را اضافه کنیدتفت دهید صبر کنید تا گوشت بپزدجعفری را به همراه نمک وفلفل  وزرد چوبه ,آویشن به گوشت اضافه کنید .روی سطح کار مقداری آرد بپاشید خمیر رابه سه قسمت تقسیم کنید وبا وردنه باز کنید وبه شکل دایره قالب بزنید.

روی همه خمیر ها را مخلوط گوشت بریزید و خمیر را ببندید لبه را باکمی آب فشار دهید تا موادبیرون نریزد تابه عمیقی را با مقداری روغن گرم کنید بعد بورک هارا درون آن سرخ کنید بورک های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تاروغن اضافی آن جدا شود با سس گوجه فرنگی تند میتوانید سرو کنید .

بورک لانه زنبوری

بورک

بورک

مواد لازم برای بورک لانه زنبوری، جهت تهیه بورک لانه زنبوری :250 گرم گوشت چرخکرده به همرا یک عدد سینه مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده ونمک تفت دهید وبگذارید بپزد یک عدد سیب زمینی پخته را له کنید به همراه یک فنجان هویج رنده شده با کمی ادویه دلخواه رابه گوشت اضافه کنید و حرارت دهید ,خمیر یوفکاراباز کرده مقداری روغن زیتون را به خمیربمالیدبعد مخلوط گوشت را روی خمیر بریزید ورول کنید چند عدد رول بورک که درست شد یک خمیر یوفکا را باز کنید ابتدا سه عدد ازرولها را بگذارید بعد دو عدد دیگر بروی آنها قرار دهید بعد خمیر را رول کنید ودر فریز قرار دهیدبعد  60دقیقه از فریز درآورید وبه ضخامت 2نیم سانتیمتری برش بزنید وبا روغن زیتون مخلوط با زرده تخم مرغ و دم کرده زعفران روکش کنید ودر فر از قبل گرم شده قرار دهید به مدت20 دقیقه وقتی طلایی شد آماده سرو کردن است.

بورک سیب زمینی حلرزونی یا مارپیچی

بورک

بورک

بورک سیب زمینی حلزونی یا بورک سیب زمینی مارپیچی   :سیب زمینی آبپز سه عدد,پیاز خرد شده یک عدد بزرگ,روغن زیتون 2قاشق غذاخوری,فلفل, نمک,به مقدار کافی ,برای نرم کردن خمیر یوفکا به مقداری روغن و دو قاشق ماست ویک عدد تخم مرغ نیاز است.

سیب زمینی راپوره کرده با مقداری پیازسرخ شده در روغن زیتون تفت دهید نمک وفلفل راافزوده ومخلوط کنید ,خمیر یوفکا را باز کرده واز مخلوط روغن ,ماست ,زعفران دم کرده وتخم مرغ ,اغشته نموده واز سیب زمینی سرخ شده مقداری روی خمیر گذاشته ورول کنید.

قالب گردی را چرب نموده ورول های آماده شده را به صورت مارپیچ داخل قالب قرار داده وقالب را پر کنید بعد مقداری روغن زیتون با زرده تخم مرغ ودم کرده زعفران را روی رولهای درون قالب بابرس بکشید ودر فر از قبل گرم شده قرار دهید به مدت 30 دقیقه تا طلایی رنگ شود.

دربورک سه رنگ همین روش اجرا میشود ولی مواد میانی باید سه نوع متفاوت باید باشد  تا در زمان برش زدن سه رنگ در کنار هم مشاهده شود. بورک حلزونی یکی از انواع پرطرفدار است.

طرزپخت بورک پیتزایی

بورک

بورک

مواد لازم :

1-    خمیر یوفکا به مقدار لازم

2-    کالباس چند ورقه

3-    قارچ 150 گرم ورقه شده

4-    پنیر پیتزا یک پیمانه

5-    آویشن, نمک ,فلفل سیاه به مقدار لازم

6-    یک قاشق روغن زیتون به همراه دوقاشق سس کچاپ

 برای پخت بورک پیتزایی،ابتدا مقداری روغن در ظرفی ریخته وقتی گرم شد قارچ ورقه شده را درون ظرف بریزید , وتفت دهید بعد کمی نمک وآویشن ,فلفل سیاه راهم به قارچ ها اضافه کنید .خمیر یوفکا را باز کنید مقداری روغن زیتون به همراه سس کچاپ روی خمیر بریزید وهمه جای آن پخش کنید.

بعد مقداری کالباس به همراه قارچ ودر آخر کمی پنیر پیتزا به آنها اضافه کرده ومیتوانید خمیر را سه گوش یا به صورت رول بپیچید بستگی به سلیقه شما دارد.

در ظرف مناسبی که کمی باروغن چرب شده بچینید, روی بورکها را با کمک برس مقداری زرده تخم مرغ به همراه زعفران دم کرده بکشید بعد در فر به مدت 20 دقیقه حرارت دهید تا بورک پیتزایی شما به رنگ طلایی در آید زمان ذکر شده که به پایان رسید می توانید با سس کچاپ سرو کنید (نوش جان)

طرز تهیه بورک گوشت

بورک

بورک

1-    خمیر یوفکا ترجیحا مثلثی به مقدار کافی

2-    150 گرم گوشت چرخکرده

3-    قارچ 100 گرم

4-    دو قاشق غذا خوری ذرت کنسروی یا پخته شده

5-    پیاز یک عدد

6-    پنیر پیتزا به مقدار لازم

7-    رب گوجه فرنگی دو قاشق 

8-    نمک ,فلفل,زرد چوبه,کره ,به مقدار لازم

طرز تهیه بورک گوشت:پیاز را ریز خرد کنید وسرخ کرده زرد چوبه را اضافه می کنید گوشت چرخ کرده را هم در تابه بریزیدوتفت دهید رب گوجه فرنگی به همراه نمک به مواد بیافزایید در تابه دیگری قارچ را که ریزخرد کرده اید با کمی روغن روی حرارت بالا سرخ کنید تا آب قارچ بخار شود بعد قارچ را به همراه ذرت به گوشت اضافه کنید.

کمی تفت دهید تابه را از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود ,خمیر یوفکا را باز کرده کمی کره را روی خمیر بمالید بعد مایه گوشتی را روی خمیر به مقدار کافی بریزید در آخر پنیر پیتزا را هم بیافزاییدوخمیر را از قسمت پایین رول کنید در ظرف فر از قبل چرب شده بچینید روی آن را با مخلوط کره وزرده تخم مرغ اغشته کنید در فر از قبل گرم شده به مدت 25تا 30 دقیقه حرارت دهید.

زمانی که بورکها طلایی رنگ شدند آماده سرو هستند با کمی جعفری تازه خرد شده تزیین کنید (نوش جان)

بورک ژامبون پنیری

بورک

بورک

 

برای تهیه ی بورک ژامبون پنیری به زمان زیادی نیاز نیست. کافی است ژامبون را با پنیر پیتزا و ذرت تفت داده و در خمیر یوفکا بپیچید و مانند بورک پیتزایی و بورک سوسیس در فر قرار دهید. می توانید برای خوش طعم شدن کمی زعفران به آن اضافه کنید.

برخی از افراد ترجیح می دهند که بورک را سرخ کنند.

بورک پنیر و گردو

بورک

بورک

یکی از ساده ترین دستورات پخت بورک، بورک پنیر و گردو است. برای پخت این نوع بورک می توانید از انواع پنیر استفاده کنید. دستور پخت این نوع بورک شبیه به بورک اسفناج و پنیر است. می توانید از آن به عنوان یک صبحانه مناسب استفاده کنید.

بورک با خمیر یوفکا از دیر باز یک رابطه تنگاتنگ داشته است. 

لازم به ذکر است که امروزه بدلیل وجود خمیر یوفکا در سوپر مارکت ها این غذا به راحتی وخیلی سریع میتوانید در منزل تهیه کنید وطبق سلیقه خود مواد میانی را آماده کرده و غذایی سالم وخوشمزه را همراه با خانواده نوش جان کنید  .

 

آیا این مطلب مفید بود؟ 14
لینک های مرجع
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید