انواع نان های طعم دار گزینه ای دلپذیر برای عصرانه هستند و یکی از پرطرفدارترین و ساده ترین این نان ها، نان موز کلاسیک است که طرز پخت آن را در این مقاله به شما آموزش می دهیم.
آموزش تهیه نان موز کلاسیک
زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
زمان پخت : ۱ ساعت
موزهای کاملا رسیده را می توانید در پلاستیک به مدت یک ماه در فریزر فرار دهید و بعدا از آن ها در پخت نان موز یا سایر کیک ها و شیرینی ها استافده کنید. فقط چند ساعت قبل باید آن ها را از فریزر درآورید تا کاملا یخشان باز شود سپس پوست گرفته و پوره کنید.
مواد لازم نان موز کلاسیک
کره ذوب شده یا روغن مایع نصف لیوان
آر ۱ و ۳/۴ لیوان
گردو تست و خرد شده ۱ لیوان
شکر نصف لیوان
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
نمک کمی
پودر جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
باترمیلک یا خامه ترش یا ماست ۱/۴ لیوان
شکر قهوه ای ۱/۲ لیوان
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
موز کاملا رسیده و پوره شده ۴ عدد حدود ۱ و نیم لیوان