خامه صبحانه ۷۰۰ گرم
یکی از محبوب ترین خوراکی ها سر سفره های ما به ویژه مواقعی که مهمان داریم دسر ها هستند. انواع و اقسام دسر ها را می توان تهیه کرد و از آنها لذت برد. امروز تصمیم داریم دسر انار را به شما آموزش دهیم دسر ژله و انار از دسرهای بسیار مناسب برای فصل پاییز است .
موادلازم دسر ژله و انار :
پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
پودر ژلهی انار ۵۰ گرم
آب ۱ پیمانه
انار دانه شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه دسر ژله و انار:
۳ قاشق سوپ خوری از خامه صبحانه را داخل ظرف کوچکی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی شود.بقیه خامه صبحانه را داخل ظرف مناسبی ریخته و با شکر مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار داده تا شکر حل شود و خامه به جوش آید بعد از چند جوش، مواد را از روی شعله برداشته و بلافاصله ژلاتین اسفنجی شده را اضافه کنید.
قالبی که میان آن خالی است را انتخاب کرده و کاملاً با روغن مایع چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود.
سپس قالب را داخل آب گرم فرو برده و دسر را به ظرف مورد نظر منتقل کنید. پودر ژله را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و سپس نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود (درصورت حل نشدن ذرات پودر ژله، میتوانید ظرف ژله را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات بافیمانده روی بخار آب حل شوند).
داخل حفره دسر را با انار دانه شده پر کرده و روی آن را ژله انار خنک شده پر کنید و در یخچال بگذارید تا ژله داخل دسر هم ببندد و بعد سرو کنید.
این دسر را داخل لیوان نیز میتوانید آماده کنید به این صورت که تا نیمه لیوان را با ژله خامهای پرکرده و داخل یخچال قرار داده تا نیمبند شود سپس انار دانه شده و ژله خنک شده را روی آن ریخته و مجدداً داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود.
درباره انار در طب سنتی
ابو علی سینا در کتاب قانون خود نوشته است انار از میوه هایی است که تمام قسمت های آن خواص دارویی دارد.این طبیب بزرگ ذکر کرده است که گل انار خون ریزی را بند آورده و لثه را تقویت می کند، پودر انار زخم های کهنه و مزمن را معالجه می کند و پوست درخت انار را برای معالجه التهابات کبدی، سرفه و زخم به کار می برده اند.
در کتاب مقدس یهودیان از میوه انار به عنوان ماده ای که باعث تقویت قوای جنسی می شود یاد شده است همچنین این کتاب ذکر شده است که انار باعث وفور نعمت و خوش شانسی می گردد.
یونانیان از انار به عنوان ضدکرم، کاهنده فشار خون و برای درمان ناراحتی های دستگاه گوارش به خصوص اسهال، دیابت ، زخم های پوستی و آفت دهان استفاده می کردند.