بیماران مبتلا به دیابت باید از مصرف خیلی غذاها پرهیز کنند و ورزش را در دستور کار روزانه خود قرار دهند. یکی از چیزهایی که باعث مبتلا شدن به دیابت نوع دوم می شود کمبود روابط اجتماعی و روابط عاطفی است.

دیابت نوع دوم

افراد مبتلا به دیابت می توانند با استفاده از ورزش قند خون خود را کاهش دهند. فعالیت های فیزیکی نه تنها به حفظ وزن سالم به شما کمک می کند، بلکه قند را به سلول ها انتقال می دهد.

دیابت نوع دوم بیماری است که در اثر عدم تولید قند مورد نیاز بدن توسط هورمون موربوطه ایجاد میگردد. در این مقاله بیشتر در مورد دیابت نوع دوم اطلاعات کسب کنید.

دیابت نوع 2

مبتلا شدن به دیابت نوع دوم

 

مردان مجرد و دیابت نوع دوم

روزنامه بریتانیایی «دیلی میل» با انتشار نتایج این ارزیابی می‌نویسد: «مطالعات نشان می‌دهند که بیش از دو برابر احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ در مردان مجرد افزایش می‌یابد. این ارزیابی نشان می‌دهد که احتمال ابتلا به دیابت نوع در این افراد آن است که از حمایت عاطفی بی‌بهره هستند. در نتیجه، خطر ابتلا به دیابت نوع دو در مردانی که ارتباطات اجتماعی کمتری دارند بیشتر خواهد بود».

ارزیابی بر روی ۲۸۰۰ نفر انجام شده و نشان می‌دهد که زندگی با دیگران و مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی از جمله رفتن به ورزش یا کتابخانه در پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع دو در کنار تغذیه مناسب موثر است. تقریبا ۵۶ درصد از مبتلایان به دیابت مردان هستند و ۴۴ درصد زنان .

دکتر «میراندا شرام» از اعضای مشارکت کننده در این بررسی در دانشگاه «ماستریخت» می‌گوید که گروه‌های پر خطری که در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند باید تشویق شوند تا دوستان تازه‌ای پیدا کنند و به باشگاه‌های ورزشی یا گروه‌های بحث بروند».

درمان دیابت نوع دوم

رژیم غذایی در کنترل دیابت

دیابت نوع 2

رژیم غذایی در کنترل دیابت

 

رژیم غذایی نقش مهمی در کنترل دیابت ایفا می کند. اگرچه هیچ رژیم غذایی به تنهایی برای افراد کامل نمی باشد. افراد مبتلا به دیابت باید با مشورت با متخصص تغذیه از غذاهایی با مواد مغذی سرشار با چربی و کالری کم مثل میوه ، سبزی و غلات سبوس دار استفاده کنند. محدود ساختن وعده های غذایی به حفظ سطوح سالم قند خون کمک می کند. متعادل سازی مصرف مقادیر کربوهیدرات ، پروتئین، شکر و چربی ها برای کنترل دیابت موارد کلیدی هستند.

بررسی منظم قند خون پس از وعده های غذایی می تواند به شما کمک کند و پزشک یا متخصص تغذیه غذاهایی را به شما پیشنهاد می دهند که برای شما عالی می باشد و یا غذاهایی که باید از مصرف آن ها خودداری کرد

انجام تمارین ورزشی برای درمان دیابت نوع دوم

افراد مبتلا به دیابت می توانند با استفاده از ورزش قند خون خود را کاهش دهند. فعالیت های فیزیکی نه تنها به حفظ وزن سالم به شما کمک می کند، بلکه قند را به سلول ها انتقال می دهد و آن را به انرژی تبدیل می کند. ورزش های ایروبیک حساسیت فرد را به انسولین افزایش می دهد. با ورزش، بدن فرد به انسولین کمتری برای تبدیل به قند نیاز دارد. درمان افراد دیابتی متفاوت می باشد. انجام ورزش های هوازی به مدت ۳۰ دقیقه هر روز می تواند به کنترل دیابت کمک کند. به عنوان بخشی از درمان دیابت، با دکتر خود برای انتخاب یک برنامه ورزشی که متناسب سن و سطح سلامت شما باشد مشورت کنید.

مواد اولیه برای تهیه نسخه گیاهی درمان دیابت:

ساقه کرفس ۳ عدد

هویج ۲ عدد

سیب سبز ۱ عدد

همه مواد را خوب بشویید هویج و سیب را پوست بکنید و آن ها را در مخلوط کن خوب با هم ترکیب کنید تا یکدست شود و بعد همه مواد را با هم ترکیب کنید.

روش استفاده از داروی خانگی درمان دیابت نوع دوم

یک فنجان از این نوشیدنی را صبح ها با شکم خالی با خورید.

فواید:

این نوشیدنی سطح قند خون را در مدت زمان کوتاه متعادل می کند و از بروز تدریجی نشانه های دیابت جلوگیری می کند.

این داروهای طبیعی تا زمانی که نشانه های بیماری محو شود و دیابت کاملا درمان شود باید مصرف شود.

تاثیر دیابت را بر سیستم گوارش و غدد و متابولیسم

لوزالمعده مسئول ترشح انسولین در بدن است. اگر میزان ترشح این ماده کافی نباشد، یا بدن نتواند از آن استفاده کند، از هورمون های جایگزین برای تبدیل چربی به انرژی استفاده می شود. این فرآیند منجر به تولید سطح بالای مواد شیمیایی سمی شامل اسید و اجسام کتونی می شود. این حالت کتواسیدوز دیابتی نامیده می شود و بیماری را پیچیده تر می کند. نشانه های این عارضه شامل تشنگی شدید، دفع ادرار بیش از اندازه و خستگی مزمن است.

بازدم این افراد معمولا بوی شیرین می دهد که نشان دهنده افزایش سطح اجسام کتون در خون است. اگر این عارضه در بیماران دیابتی جدی گرفته نشود، می تواند منجر به از دست دادن هوشیاری یا مرگ شود.

تاثیر دیابت بر سیستم گردش خون

افزایش قند خون به مرور زمان منجر به شکل گیری رسوب چربی در دیواره رگ ها می شود و احتمال تصلب شرایین، بیماری های قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد. عروقی خونی بیماران دیابتی به مرور زمان در ناحیه پاها تنگ می شود و فرد مدام احساس سرما می کند. از طرفی عفونت و زخم پا و احساس درد در ناحیه پا هنگام راه رفتن، از دیگر علایم کاهش جریان خون است.

برخی از عوارض دیگر دیابت عبارتند از : -خشکی پوست -تاول و احساس خارش -مشاهده لکه های قهوه ای روی پوست -نشت عروق خونی در چشم (رتینوپاتی دیابتی) -آب مروارید زودرس -عدم احساس سرما، گرما و درد -افزایش احتمال عفونت های باکتریایی و قارچی

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید