پاور بانک در واقع یک منبع ذخیره سازی انرژی است که می توان آن را به راحتی و بدون نیاز به برق جا به جا نمود. نام آن از دو لغت لاتین پاور و بانک گرفته شده که به معنی بانک انرژی است. این در صورتی است که تمامی گوشی های هوشمند جدید نیاز به یکبار شارژ در 24 ساعت را دارند و اگر در طول روز کمی بیشتر از تلفن و یا تبلت خود استفاده کنید به روزی دوبار شارژ احتیاج خواهید داشت. در تانما با انواع پاور بانک آشنا شوید.

پاور بانک

شارژر همراه

پاوربانک چیست

پاوربانک نوعی باتری یدک یا اضافی است که در صورت اتمام شارژ باتری دستگاه هوشمند، می توانید با کمک آن دستگاه خود را مجددا شارژ کنید. پاوربانک با نام های دیگر همچون شارژر همراه هم شناخته می شود.

کاربرد پاور بانک

با اینکه تولیدکنندگان گوشی موبایل، تبلت و ساعت هوشمند ، در تلاش هستند تا با استفاده از فناوری های نوینی اعم از باتری های حجیم تر ، الگوریتم های بهینه ی مصرف انرژی یا فناوری شارژ سریع، مدت زمان شارژدهی محصولات خود را افزایش دهند، ولی باتوجه به کاربری های مختلف و استفاده های سنگین کاربران، مشکل اتمام شارژ باتری، معمولا زیاد دیده می شود. نیاز به خرید پاوربانک نه تنها کاهش پیدا نکرده است، بلکه بازار خوبی دارد.

انواع پاور بانک

پاوربانک مخصوص گوشی هوشمند و تبلت

این دسته از پاوربانک ها در ظرفیت های مختلف و با میزان جریان و ولتاژ متناسب با گوشی های هوشمند طراحی شده اند، و قدرت شارژ کردن باتری تلفن همراه را دارند. اما باید در نظر داشته باشید با این پاوربانک ها نمی توانید لپ تاپ خودتان را شارژ کنید.

پاوربانک مخصوص لپ تاپ

این دسته از پاوربانک ها، خروجی ولتاژ و جریان متناسب با باتری های حجیم لپ تاپ را دراختیار کاربر قرار می دهند. اکثر پاوربانک های بازار ولتاژ ۵ ولت دارند؛ در صورتی که برای شارژ باتری لپ تاپ براساس مشخصات سیستم تان، نیاز به پاوربانک با ولتاژ ۱۶ تا ۲۰ ولت دارید.

پاوربانک سولار

پاوربانک های سولار یا خورشیدی، دوستدار طبیعت هستند و امکان شارژ پاوربانک ازطریق انرژی خورشیدی را دراختیار کاربران قرار می دهند. پاوربانک های سولار برای افرادی که بخش زیادی از زمان خود را در سفرهایی با عدم دسترسی به برق شهری سپری می کنند، محصولی ایدئال است و تمام نشدن شارژ دستگاه های آن ها را تصمین می کند. این نوع پاوربانک ها به دلیل استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، جزو محصولات دوستدار محیط زیست محسوب می شوند.

پاروبانک های هوشمند

خروجی ولتاژ و جریان پاوربانک های هوشمند، متناسب با نیاز باتری دستگاه قابل تنظیم است و باتوجه به نوع دستگاه، قادر به تأمین شدت جریان مناسب باتری است. ایمنی این پاوربانک ها در سطح بالاتری نسبت به هم تایان ارزان تر خود قرار دارد.

پاور بانک

انواع پاور بانک

راهنمای خرید پاور بانک

  • ظرفیت
  • وزن
  • زمان شارژ
  • قابلیت های اضافه

نکات خرید پاور بانک

ظرفیت پاور بانک

شاید مهم ترین و اساسی ترین معیار خیلی از افراد برای خرید پاور بانک، ظرفیت آن باشد. معنای “ظرفیت پاوربانک” به بیان ساده: “پاوربانک تا خالی شدن شارژ خودش، چند مرتبه توانایی شارژ کردن دستگاه هوشمند شما را دارد.”

وزن و اندازه پاور بانک

یکی دیگر از مسائل مهم برای خرید پاور بانک، اندازه و وزن آن می باشد. این موضوع زمانی حس خواهد شد که شما برای استفاده از آن در جاهای مختلف احتیاج داشته باشید، به عنوان مثال اگر شما فردی هستید که به هنگام ورزش کردن و یا مسافرت به پاوربانک نیاز دارید پس باید دو عامل “وزن و اندازه” را مد نظر داشته باشید.

وزن و اندازه پاوربانک ارتباط مستقیمی با ظرفیت پاوربانک دارد، یعنی هر چه مقدار ظرفیت پاوربانک بالاتر رود اندازه و وزن آن به تناسب ظرفیتش بالا میرود و بالعکس …

تعداد پورت خروجی

فاکتور دیگری که باید به آن توجه کرد، تعداد خروجی های یک پاوربانک است. خروجی پاوربانک همان درگاه یو اس بی (USB) روی پاوربانک است که شما میتوانید بوسیله یک کابل شارژر دستگاه هوشمند خود را شارژ کنید.

آمپر پاور بانک

در واقع پاوربانک ها شامل یک آمپر ورودی برای شارژ کردن خود و یک یا چند آمپر خروجی برای شارژ کردن دستگاه های دیگر هستند. در مورد آمپر ورودی پاوربانک باید بگوییم که هر چه آمپر ورودی بیشتر باشد سرعت شارژ شدن پاوربانک نیز بیشتر است.

بیشتر پاوربانک های موجود در بازار دارای دو درگاه خروجی هستند که یکی از آن ها ۱ آمپر و دیگری ۲ آمپر می باشد. منظور از ۱ آمپر و ۲ آمپر ، میزان شدت جریان ورود انرژی به دستگاه شارژ شونده می باشد یا به طور عامیانه تر منظور این است که سرعت شارژ از درگاه ۲ آمپر دو برابر بیشتر از سرعت شارژ از درگاه ۱ آمپر می باشد و شرط استفاده از درگاه ۲ آمپر پشتیبانی کردن دستگاه شما از این نکته است.

ناگفته نماند که قیمت پاور بانک هایی که بیش از یک درگاه خروجی دارند گرانتر هستند.

پاور بانک

نکات مهم در خرید پاور بانک

برندهای معتبر پاور بانک

  • پاور بانک شیائومی (mi)
  • پاور بانک سامسونگ (Samsung)
  • انرجایزر (پاور بانک Energizer)
  • پاور بانک انکر (Anker)
  • پاور بانک سیلیکون پاور (Silicon Power)
  • پاور بانک adata و …

این چند گزینه برندهای مطرحی برای خرید پاور بانک می باشند.

ویژگی های پاور بانک خوب

همیشه یکی از مهمترین مسائل در هنگام خرید، موضوع کیفیت و جنس آن دستگاه مطرح است. این موضوع در پاور بانک خیلی بیشتر حائز اهمیت است، پس هرگز موقع خرید پاوربانک کیفیت را قربانی قیمت پاور بانک نکنید چرا که پاور بانکی که از کیفیت مطلوبی برخوردار نباشد براحتی می تواند برای شما و دستگاه شارژ شونده حادثه ساز شود.

پاور بانک ها دارای چندین باطری با ظرفیت بالا هستند که حتماً به همین دلیل باید پاور بانکی را انتخاب کنید که از برند خوب و کیفیت بالایی برخوردار باشد که خدایی نکرده به شما و دستگاه شما آسیبی وارد نشود.

خیلی خلاصه باید بگیم که حتماً موقع خرید بهترین پاور بانک، اول به برند آن توجه کنید، چون در مواقعی شاید با کمتر هزینه کردن برای خرید پاوربانک ارزان فکر کنید که سود کردید اما اینطور نیست، چرا که هزینه کم شاید در دراز مدت باعث آسیب های جدی به گوشی شما و … شود. پس قیمت پاور بانک هیچگاه در اولویت اول شما نباید باشد.

نگهداری از پاور بانک

  • در دمای بالا و پایین از پاور بانک استفاده نکنید.
  • برای پاوربانک خود یک تهویه مناسب ایجاد کنید.
  • از پاوربانک تنها برای شارژ کردن دستگاه هایی استفاده کنید که توانایی آن را دارد.
  • پاور بانک خود را هنگامی بطور مجدد شارژ کنید که، شارژ آن به طور کامل خالی نشده باشد.
  • هیچگاه پاور بانک خود را به طور کامل شارژ نکنید.
  • هنگامیکه پاوربانک شما در حال شارژ می باشد از آن استفاده نکنید.
  • کابل شارژ پاوربانک خود را خم نکنید.
پاور بانک

روش های نگهداری از پاور بانک

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید