واکنش روحانی به خبر فیلترینگ تلگرام: کام مردم را تلخ نکنید!

حسن روحانی در رابطه با فیلترینگ تلگرام گفت : کام مردم را تلخ نکنید اما دبیر شورای عالی فضای مجازی می گوید: روش تلگرام تضعیف پول ملی ایران است.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امروز سه شنبه و در دیدار نوروزی جمعی از وزرا، استانداران و مدیران دستگاه های اجرایی، اظهارداشت: مردم ولی نعمت مسوولان و عامل اصلی امنیت و وحدت جامعه هستند و همه تلاش ها باید در راستای خدمت به مردم و ایجاد فضایی امن تر و توام با آرامش و آسایش بیشتر برای آنان باشد.

وی با بیان اینکه خواست مردم از دولتی که به آن رای داده اند، تلاش بیشتر برای تقویت رفاه و امنیت است، گام برداشتن در مسیر گسترش بیشتر دسترسی به فضای ارتباطی، اطلاعات و قدرت انتخاب مردم را ضروری خواند و تاکید کرد: داشتن پیام رسان های ایرانی،  توانمند، امن و ارزان که بتوانند مشکل و نیازهای مردم را حل کنند، بی تردید باعث افتخار همگان خواهد بود و هدف از ایجاد و تقویت نرم افزارها و پیام رسان های داخلی فیلتر و یا مسدود کردن دسترسی ها نباید باشد، بلکه باید با هدف رفع انحصار در پیام رسان ها انجام شود.

رئیس‌جمهور آموزش استفاده بهینه از فضای مجازی و  تدوین محتوای مناسب و خوب برای انتشار در این فضا را نیز ضروری خواند و گفت: فضای مجازی خوب با تولید محتوای خوب، جذاب و مفید و نه صرفا با انحصار و محدود کردن آن ، تامین خواهد شد.

روحانی در واکنش به خبر فیلترینگ تلگرام گفت: کام مردم را با اینگونه حرف ها تلخ نکنید، در فضای بحران " بیکاری " تیشه به ریشه اشتغال نزنید.

اما دبیر شورای عالی فضای مجازی می گوید:رئیس‌جمهور صبح امروز دستور داد کشور و ملت از انحصار پیام رسان خارجی خارج شود.

وی ادامه داد: تلگرام در هیچ کشوری پیام رسان غالبی نیست به جز ایران و روش تلگرام تضعیف پول ملی ایران است.
وی افزود : با تولید پول در تلگرام چیزی در کشور خلق نخواهد شد وهر میزان پول تلگرام در کشور مصرف شود معادل آن پول از کشور خارج خواهد شد.
دبیر شورای شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: تلگرام در حال تبدیل به شرکت هرم مجازی است و نمی توانیم اجازه دهیم چنین پولی به کشور وارد شود و تلگرام 50 میلیارد دلار ارز را از کشور خارج کرد.
او گفت: به این نتیجه رسیده ایم که باید پیام رسان بومی داشته باشیم و پیام رسان بومی سکوی اقتصادی و چند منظوره است.

فیروزآبادی نیز گفت: تلگرام هیچ وقت حاضر نشد در کشور نمایندگی بزند و هیچ وقت حاضر نشد با بخش خصوصی کار کند و دشمن بخش خصوصی است.
وی ادامه داد: تلگرام می توانست با تبلیغات هدف دار، کسب و کار پر رونق راه بیندازد. همچنین تلگرام می توانست با بخش خصوصی، کسب و کار مشترک داشته باشد .

فیروز آبادی می گوید: گوگل روزی ۱ میلیارد تومن از بازار ایران تبلیغات می گیرد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: بسیاری از شهروندان ما به خاطر شرکت‌های هرمی متضرر شدند و متأسفانه تلگرام در کشور در حال تبدیل به شرکت‌های هرمی مجازی است.
او ادامه داد: مرجع تصمیم‌گیری در بخش پیام رسان‌ها و تلگرام، شورای عالی فضای مجازی است که رییس این شورا ، رییس جمهور هستند.
سید ابوالحسن فیروزآبادی افزود: مواردی نیز بنابه تدبیر مقام معظم رهبری ، اجرایی می‌شودکه کلیه سیاست گذاری‌ها و مدیریت‌ها در فضای مجازی به عهده این شوراست، به‌ویژه مواردی که جنبه ملی دارند؛ مانند پیام رسان‌ها که شورای عالی فضای مجازی، تصمیم می‌گیرد که چگونه باید عمل شود.
وی گفت: بسیاری افراد و مؤسسات موضع‌گیری‌هایی را اعلام می‌کنند که طبق اساسنامه این شورا، از وظایف دبیر شورای عالی فضای مجازی است که این‌گونه اخبار را اعلام کند، زیرا اعلام موضع‌گیری‌های شخصی، فضای جامعه را مغشوش می‌کند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: اخیرا راجع به پیام رسان‌ها، نظراتی در جامعه منعکس شد؛ اشخاص، اجازه دهند که روال کارشناسی در این زمینه انجام شود و در نهایت این، شورای عالی فضای مجازی است که باید اعلام نظر کند.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید