روش های پخت مربای محبوب به

مربای به یکی از پر طرفدار ترین مربا ها در ایران است. که خواص بسیار زیادی دارد میوه به مقوی قلب است برای درمان اسهال وهمچنین درمان کبد چرب وکاهش وزن ، آرامش اعصا ب، از آن استفاده میشود  با وجود خواص بسیاری که میوه به دارد کمی ایجاد نفخ میکند که شما میتوانید با تهیه مربا ی این میوه خوش عطر از تمام خواص آن بدون ایجاد مشکل استفاده کنید با ما همراه باشید تا طرز تهیه چند نوع  به را فرا بگیرید  این دستورات شامل محبوب ترین دستور پخت مربای به خانگی است:

طرز تهیه مربای به مجلسی مخصوص

مربای به

مربای به

مواد لازم : برای تهیه مربای به مجلسی مخصوص،  شکر یک کیلو ،به یک کیلو ،دانه یک قاشق مربا خوری ،پودر هل سبز به مقدار لازم ،آب به اندازه لازم ،آبلیمو یک قاشق سوپ خوری ،وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

به ها رابشویید پوست بگیرید طبق سلیقه خود به اندازه دلخواه خرد کنید وقسمتهای وسطی میوه به یک مقدار سفت می باشدآنها را به همراه تخم به جدا کرده به ها را درون ظر مناسبی که بهتر است قابلمه مسی باشد بریزید آب رابه اندازه ای که روی به ها را بگیرد اضافه کنید حدود 20 دقیقه فرصت دهید که بجوشد تا میوه به کمی نرم شود.

 پس از گذشت 20 دقیقه هل وشکر را اضافه کنید در قابلمه را بگذارید وبعد از گذشت 60 دقیقه دانه های به را که تمییز کرده اید را به ظرف مربا اضافه کنید این دانه ها باعث میشود که مربا حالت ژله ای ومارمالادی به خود بگیرد شعله اجاق گاز را کم کرده وتقریبا 4 ساعت بگذارید بپزد تا مربا به خوبی قوام یابد .

در آخر ابلیمو را اضافه کنید حدود 5 دقیقه زمان بدهید بهد شعله ی گاز را خاموش کرده مربا که کمی خنک شد یک هشتم قاشق چایخوری وانیل را هم بیافزایید .یک شب به مربا فرصت دهید بعد درون ظرف مناسب جهت نگهداری بریزید این کار باعث میشود تا شما از قوام مناسب مربا اطمینان حاصل کنید .

روش تهیه مربای به بدون اضافه کردن آب

به ها را به اندازه ای که قبلا ذکر شد خرد کرده همیشه در مربای به ،اندازه شکر ومیوه به یکسان است یعنی برای یک کیلو به یک کیلو شکر نیاز است ،مقدار شکری که دارید را روی به ها بریزید به مدت یک روز در یخچال نگهداری کنید تا به ها آب بیاندازد وبعد از سپری شدن یک روز می گذارید روی شعله گاز تا بپزد هل را بیافزایید ودر 5 دقیقه آخر مرحله پخت آبلیمو را اضافه کرده و همانطور که قبلا هم ذکر کردیم وقتی مربا کمی خنک شد وانیل را هم بیافزایید

طرز تهیه مربای به زعفرانی ومجلسی

مربای به

مربای به

 

روش پخت مربای به زعفرانی :آب به اندازه ای که روی به ها را بگیرد ،به یک کیلو ،شکر یک کیلو،آبلیمو یک قاشق سوپ خوری ،زعفران  دم کرده یک قاشق غذا خوری ، گلاب دو قاشق غذاخوری ،

ابتدا به ها را شسته وپوست بگیرید خرد کنید به اندازه دلخواه بعد در ظرفی که (ترجیحا مسی باشد )ریخته آب را روی به ریخته بگذارید کمی بپزد بعد شکر  و مقداری هل را اضافه کرده درب ظرف را ببندیدبگذارید حدود 5 ساعت با شعله ملایم بپزد همانطور که قبلا گفتیم برای لعاب دار شدن مربا میتوانید مقداری از دانه های به را تمیز کرده وبه مربا اضافه کنید که این کار کاملا سلیقه ای می باشد ،بعد از خوشرنگ شدن و به قوام  مناسب رسیدن مربا زعفران آبلیمو و گلاب را هم اضافه کنید و5تا7 دقیقه فرصت دهید تا بجوشد وقتی زمان ذکر شده سپری شد بگذارید خنک شود وچند ساعت بعد در ظرف مناسب بریزید.

طرز پخت مربای به با مغزگردو

مربای به

مربای به

مواد لازم :

1-    به یک کیلو

2-    شکر یک کیلو

3-    آب به مقدار لازم

4-    گردو 500 گرم خرد شده

5-    آبلیمو یک قاشق سوپ خوری

6-    پودر هل سبز به مقدار لازم

7-    چوب دارچین یک عدد متوسط

8-    میخک 2 عدد

9-    دانه به در صورت تمایل نصف قاشق مربا خوری

 برای طرز پخت مربای به با مغز گردو باید در آغاز به ها را شسته پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.آب را اضافه کرده طوری که روی به های خرد شده را بگیرد بعد مدتی شکر را هم اضافه کنیددر قابلمه را بگذارید وحرارت را هم ملایم کرده فرصت دهید تامربا قوام یابد بعد رسیدن به قوام مناسب آبلیمو ومیخک وهل ودارچین را هم اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر هم بگذارید روی شعله گاز بماند گردو خرد شده را کمی تفت دهیدوبه قابلمه مربا اضافه کنید سپس شعله را خاموش کرده اجازه دهید مربا سرد شود بعد در ظرف مناسب ریخته ومصرف کنید.( نوش جان )

نکات طلایی برای تهیه مربای به :

مربای به

مربای به

 نکات طلایی تهیه مربای به به شرح زیر است:

1- برای داشتن مربای خوشرنگ باید روی شعله ملایم در حالی که در تمام مراحل پخت درب ظرف بسته می باشد مربا را تهیه کنید

2- اگر رنگ مربا قرمز خوشرنگ شد ولی مربا به خوبی قوام نیافته در ظرف را بردارید شعله را کمی زیاد کنید تا به قوام مناسب برسد

3- برای تهیه مربای به خانگی قرمز خوشرنگ باید از ظرف مسی یا روحی استفاده شود

4- اگر تمایلی به ژله ای و مارمالادی شدن مربای به ندارید به دانه را اضافه نکنید

5-بهتر است مربا را هربار درحجم کم  مثلا 2تا3 کیلوتهیه کنید تا مربای بهتری به عمل آید

6- مورد دیگری که باید متذکر شویم مربا را بگذارید یک شب بماندبعد در شیشه مناسب بریزید تا قوام مربا به خوبی آشکار شود

7- در پخت مربای به باید به این نکته توجه داشته باشید به ها را قبل از اضافه کردن شکر کمی بپزید تامربا شکرک نزند

8- ضمنا برای تهیه مربای به مجلسی  نباید به ها له شوند

9- به هایی که برای مربا انتخاب می کنید سعی کنید بدون لکه وسالم باشند

در آخر باید ذکر کنیم که در ظرف مربا باید محکم ببندید ودر جای خشک وخنک نگهداری کنید و در موقع مصرف از قاشق خشک وتمیز استفاده کنید.

 

 

 

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید