از بیماری های شایع در فصل زمستان می توان به آنفولانزا اشاره کرد. البته احتمال بروز این بیماری در فصل های دیگر سال نیز وجود دارد. از آنجا که این بیماری حالتی ویروسی داردT لذا می تواند فرد را چند روزه مریض کند. آنفولانزا بیماری ای مسری بوده و امکان ابتلای اطرافیان به این بیماری نیز وجود دارد. جدا از درمان های شیمیایی که برای این بیماری ارائه می شود، درمان هایی با مواد غذایی نیز عنوان شده است.آنفولانزا به عنوان یک بیماری ویروسی شناخته شده است که دستگاه تنفسی فوقانی را درگیر می کند. این بیماری در فصول سرد سال شایع تر است اما در فصل های دیگر نیز می تواند اتفاق بیفتد. اگرچه پیشرفت علم پزشکی سبب شده تا درمان آنفولانزا سریعتر اتفاق بیفتد اما همواره نباید فراموش کنیم که پیشگیری بهتر از درمان است .

پیشگیری از آنفولانزا

برای پیشگیری از آنفولانزا روش های متفاوتی وجود دارد که این روشها مربوط به طب سنتی و توصیه های پزشکی و روشهای خانگی می شود . از روش های خانگی پیشگیری از آنفولانزا می توان به مصرف دمنوش ها به صورت مداوم اشاره کرد.

درمان آنفولانزا

درمان آنفولانزا

توصیه های پزشکی برای پیشگیری از آنفولانزا

توصیه های پزشکی پیشگیری از آنفولانزا بسیار مهم هستند و رعایت آن سبب می شود تا شما بتوانید از این بیماری دور بمانید. به این منظور لازم است تا از تماس با فرد مبتلا به آنفولانزا و همچنین اشیا آلوده خودداری کنید. دست های خود را مدام با آب گرم و صابون شسته و اگر فردی در خانه شما به آنفولانزا دچار شده است قاشق و لیوان با بشقاب را جدا کنید. رژیم غذایی باید بر اساس افزایش توان دفاعی بدن تنظیم گردد و واکسن آنفولانزا را تزریق کنید. در ادامه این توصیه ها لازم است تا ویتامین های گروه سی را به اندازه کافی مصرف کرده و سبزیجات و میوه های تازه بخورید . به هیچ عنوان دست های خود را به چشم و دهان خود نزنید .

علایم آنفولانزا

علایم آنفولانزا

از جمله دیگر روش های پیشگیری از آنفولانزا می توان به خوردن غذای طبیعی اشاره کرد . غذاهای طبیعی غذاهایی هستند که در طبیعت یافت نمی شوند و بیشترین میزان انرژی و ویتامین ها در خود جای داده اند . خوراکی هایی نظیر سیب ، هویج، آجیل و دانه های خام، غذاهایی که پر از هورمون ها ، آفت کش ها و سایر مواد شیمیایی غیرطبیعی نباشند، در دسته این مواد غذایی قرار می گیرد . همچنین مواد غذایی که در باغچه های ارگانیک رشد می کنند ، در دسته غذاهای طبیعی هستند. دقت کنید که مصرف این غذاها سبب می شود تا مواد مغذی بدن تامین شده و ویتامین های مورد نیاز آن تکمیل گردد.

ویتامین دی مزایای زیادی برای سلامتی دارد که هنوز هم ناشناخته باقی مانده است . با توجه به تحقیقات طولانی که در این راستا انجام شده نشان داده می شود که بهترین راه برای به دست آوردن ویتامین دی قرار گرفتن در معرض نور خورشید است .کمبود ویتامین دی می تواند سبب کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن شود . لذا اگر ویتامین دی در بدن خود به اندازه کافی ندارید ، لازم است تا از مکمل های ویتامین دی استفاده کنید . البته پیش از استفاده از این مکمل حتماً به پزشک مراجعه کرده و از وی مشورت بگیرید .

پیشگیری از آنفولانزا در طب سنتی

زمانی که به پیشگیری از سرماخوردگی فکر می کنید لزوماً به این فکر نمی کنید اگر نمی خواهم بیمار شوم، بهتر است ورزش کنم بلکه یکی از راه های بهبود اوضاع کلی سلامت در طول فصل سرماخوردگی و آنفولانزا با توجه به گفته پژوهشگر ها تاثیر ورزش و سیستم ایمنی بدن به گونه ای است که بهترین راه برای تقویت سیستم ایمنی شناخته می شود . در طب سنتی آمده است که اگر می خواهید سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید لازم است تا به میزان فراوان بخوابید . داستان های قدیمی مادربزرگ ها هنوز هم درباره ما درست هستند .

پیشگیری از آنفولانزا در کودکان

پیشگیری از آنفولانزا در کودکان

زمانی که بیمار هستید نیاز به مقدار زیادی استراحت دارید اما شما واقعاً نمی توانید کمبود خواب چند هفته یا چند ماه تان را طی یک روز جبران کنید. خوابیدن به اندازه کافی کلیدی برای حفظ سلامتی به شمار می رود چرا که عدم خواب با مشکلات سلامتی بدن و توانایی برای کاهش وزن همراه است. یکی از عوارض جانبی نداشتن خواب کافی ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن است که سبب افزایش احتمال ابتلا به آنفولانزا می گردد .
استرس می تواند سبب بروز انواع بیماری های جسمی نظیر سرماخوردگی و آنفولانزا شود .یکی از بهترین راه های مقابله با استرس این است که زندگیتان را با سرگرمی متعادل کنید . با توجه به گفته ها نشان داده شده است که کار کردن مداوم بدون هیچگونه سرگرمی می تواند سبب کسل شدن فرد شود . برای لذت بردن از زندگی و ایجاد شادی لازم است تا هر روز وقت کافی برای آن بگذارید . پیشگیری از آنفولانزا در بزرگسالان لازم است تا خواب و استرس آن ها کنترل شود.

پیشگیری از آنفولانزا در خانم های باردار ، نوزادان و کودکان

برای پیشگیری از انفولانزا در کودکان باید دقت شود که در نوزادان شیرخوار، شیر مادر بهترین تقویت کننده است و اثر مثبتی بر سیستم ایمنی بدن دارد به گونه ای که به راحتی می تواند در مقابل ویروس آنفولانزا مقاومت کند . لازم به ذکر است که گنجاندن برخی از مواد غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی در غذای مادر نیز به بهبود شیر مادر کمک فراوانی می کند . برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا در کودکان بزرگتر نیز لازم است تا در رژیم غذایی آنها خوراکی هایی نظیر سیب ، هویج ، پرتقال ، نارنگی و مواد غذایی دیگر نظیر سبزیجات تازه و مکمل های ضروری را بگنجانید .

پیشگیری از آنفولانزا در بارداری

پیشگیری از آنفولانزا در بارداری


در فصول سرد سال لازم است تا مایعات بیشتری نوشیده شود چرا که در زمان مقابله با عفونت ها بدن نیاز به مایعات بیشتری دارد .به منظور پیشگیری از آنفولانزا در بارداری لازم است تا تغذیه خود را بهبود ببخشید . همچنین مصرف آب در اندازه کافی در این دوران ضروری است . افراد باردار باید در استفاده از لوازم شخصی حساس باشند و تا می توانند از استفاده چند نفره از لیوان و ظروف غذا خودداری کنند . محیط های بسته نظیر اداره و اتوبوس محل مناسبی برای رشد میکروب هاست پس اگر دیدید کسی در این محیط ها عطسه می کند از آن محل دوری کنید .

پیشگیری از آنفولانزا در مدارس

از آنجا که در مدرسه بیشتر دانش آموزان با هم معاشرت دارند لذا پیشگیری از آنفولانزا در دانش آموزان بسیار مهم است . به این منظور لازم است تا از تماس نزدیک با افرادی که دچار سرماخوردگی هستند ، جلوگیری شود . همچنین زمانی که فرزند شما دچار بیماری شده است ، لازم است تا در خانه بماند و استراحت کند . دانش آموزانی که دچار آنفولانزا می شوند حتماً باید دهان و بینی خود را با استفاده از ماسک بپوشانند .حتماً به بچه های خود گوشزد کنید که به هنگام خوردن خوراکی در مدرسه دستان خود را با آب و صابون بشویند .

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید