برای خورن یک غذای رژیمی و ساده اولین گزینه همیشه سالادها هستند. سالاد ها انواع مختلفی دارند و مانند سوپ ها بسته به موادی که داخل آنها استفاده می شود می توانند مفید باشند. استفاده از سس های مختلف هم می تواند طعم سالاد را دگرگون کند. امروز تصمیم داریم طرز تهیه یک سالاد پلومن خوشمزه و رژیمی را به شما آموزش دهیم.

سالاد پلومن

سالاد پلومن ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.

مواد لازم:

پیاز قرمز ۱عدد شکر

۱/۲ قاشق غذاخوری

سیر ۴ حبه

سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

سس خردل ۱ قاشق چای خوری

عسل ۱ قاشق چای خوری

سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

شاهی ۱۰۰ گرم

کاهو ۱ عدد

سیب ۱ عدد

کرفس ۳ شاخه

تربچه ۸ عدد

کالباس ۸ ورقه

پنیر چدار ۱۰۰گرم

پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم

طرز تهیه سالاد پلومن

 

طرز تهیه سالاد پلومن

۱٫ برای تهیه سالاد پلومن ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.

۲٫ برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.

۳٫ برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.

۴٫

تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:

۱. پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.

۲.  برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.

۳.  وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.

۴.  کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.

۵. کالباس را خرد کنید.

۶. .پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید