آیا شما تا به حال به کف خانه هایتان توجه کرده اید؟

کفپوش خانگی یکی از ملزومات طراحی دکوراسیون داخلی است که به منظور پوشش کف در محل مورد نظر نصب می شود. انتخاب این پوشش ضروری با توجه به محیط خانه و فضایی که در آن قرار دارید صورت می گیرد. در حال حاضر کارخانه ها رقابت چشم گیری در این زمینه دارند به همین منظور کفپوش ها را با استفاده از متریال های مختلف و انواع رنگ بندی و جنس تولید و در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند. اگر این روزها قصد تغییر کف پوش های خانه تان را دارید این مطلب از تانما را از دست ندهید.

کفپوش

کفپوش

انواع کفپوش خانگی

از جمله انواع کفپوش های خانگی می توان به کفپوش چوبی، کفپوش لمینت، کفپوش سه بعدی، کفپوش اپوکسی، کفپوش پی وی سی، کفپوش چوب پنبه ای و … اشاره نمود.هر کدام از این کفپوش ها دارای ویژگی ها و قابلیت های متفاوت هستند و در مکان های مختلف نصب می شوند.

نصب انواع کفپوش خانگی در منزل، علاوه بر اینکه در تغییر نما و زیباتر شدن خانه تاثیر زیادی دارد، می تواند به کاهش مصرف انرژی کمک کرده و یا زحمت شما را برای تمیز کردن هرروزه کف پذیرایی و آشپزخانه کم کند. همچنین خانواده هایی که فرزند کوچک دارند یا منتظر تولد نوزاد خود هستند، انتخاب صحیح کفپوش، امنیت فرزند را حین رشد و راه رفتن تضمین می کند.

نکات مهمی که باید پیش از خرید انواع کفپوش تعیین کنید عبارتند از:

  • محل استفاده
  • سبک طراحی فضا
  • هزینه
  • مدت دوام
  • رنگ و طرح
  • نحوه تمیز کردن
کفپوش

کفپوش شیک

مدل های کفپوش خانگی

طراحی دکوراسیون داخلی خانه انتخاب کفپوش خانگی و پارکت از اهمیت ویژه ایی برخوردار است. چرا که علاوه بر زیبایی که به محیط می دهد، فضای کلی محیط را نیز تغییر می دهد. بهتر است برای دوری از هر گونه نارضایتی در طراحی داخلی خانه کفپوش مناسب برای خانه خود را خودتان انتخاب کنید و این یعنی باید به تحقیق در مورد مدل ها و ویژگی ها مختلف پارکت ها یا کفپوش ها بپردازید و تمامی جوانب را درنظر بگیرید.

برای مثال اگر برای طراحی دیوار خانه از کاغذ دیواری با طرح و رنگ قوی استفاده کرده اید بهتر است برای کف خانه کفپوشی ساده، بدونه طرح و خلوت استفاده کنید تا نوعی تعادل در محیط برقرار شود.

برای پوشش دادن کف خانه گزینه های زیادی جلوی روی شماست اما اینکه کدام گزینه به دکوراسیون و نوع چیدمان و مهم تر از همه سلیقه شما بیشتر جور درمی آید نیاز به بررسی دارد و البته به میزان پولی که برای ترمیم یا بازسازی کف خانه تان کنار گذشته اید و همچنین سبک زندگی شما بستگی دارد.

کفپوش

مدل های کفپوش خانگی

کفپوش سرامیکی

یکی از معمول ترین انواع کفپوش های خانگی که امروزه در بسیاری از خانه ها یافت می شود، سرامیک است. سرامیک به دلیل ضد آب بودن، انتخاب مناسبی برای فضا هایی مانند آشپزخانه، راهرو ها و پاگردهاست. احتمال خیس شدن این مکان ها بیشتر از سایر نقاط منزل است.

در صورتی که انتخاب شما برای نصب کفپوش خانگی، سرامیک است، توجه داشته باشید که هرچه سرامیک براق تر باشد، پس از خیس شدن احتمال لیز خوردن روی آن افزایش پیدا می کند. دشواری تمیز کردن درز میان سرامیک ها یکی از بزرگترین معایب این کفپوش است. احتمال شکستگی سرامیک های بی کیفیت در اثر فشار بار یا وزن زیاد وجود دارد.

کفپوش

کفپوش سرامیکی

کفپوش سنگی

اگر محدودیتی از لحاظ مالی وجود نداشته باشد، سنگ های طبیعی برای پوشش کف یک فضا، بهترین گزینه هستند. زیرا مزیت هایی از جمله دوام بالا، ثبات رنگ، مقاومت در برابر خش پذیری، جلا پذیری مجدد، نظافت و نگهداری آسان و خواص فیزیکی مناسب همچون انتقال گرمای مناسب نام برد.

در ساختمانهای مجهز به سیستم های گرمایش از کف، سنگ های کف به سرعت منزل را گرم می کنند و پس از خاموش شدن دستگاه همچنان مدت ها گرما را حفظ می کنند. سنگ ها در تابستان بسیار خنک هستند و در زمستان سرد، به همین دلیل در صورت به کار بردن کفپوش سنگی، بهتر است برای گرم کردن فضای اتاق از سیستم گرمایشی در زیر سطح استفاده شود.
یکی از دلایلی که بناهای باستانی و قدیمی هنوز هم ماندگار و پابرجا هستند، استفاده از ساختاری محکم و ماندگار است. سنگ ها به نسبت مواد و مصالح دیگر از جمله چوب که با گذشت زمان باید دوباره بازسازی و صیقل داده شوند، با گذر زمان طولانی احتیاج به نگهداری بسیار کمی دارد. از آنجایی که سنگ طبیعی از بخش بیرونی (پوسته بیرونی) زمین به دست می آید، تنوع های بسیاری در رنگ و کیفیت دارد.

کفپوش

کفپوش سنگی

پارکت چوبی

پارکت به علت زیبایی و دوام بالا، همواره یکی از گزینه ها برای انتخاب کفپوش خانه محسوب می شود. پارکت به خاطر جنس چوب، یکی از المان هایی محسوب می شود که انرژی مثبتی به محیط تزریق می کند. بعلاوه به علت تنوع چوب ها، پارکت ها در رنگ و ابعاد مختلف در بازار موجود هستند.

این نوع کفپوش ضد آب نیست و بر خلاف سایر کفپوش ها، برای نصب در مناطق شرجی ساخته نشده است. پارکت انتخاب مناسبی برای نصب در شهر هایی با آب هوای خشک است. این نوع کفپوش حتی اگر با گذشت زمان، دچار خراش یا ساییدگی شود، به سادگی می توان آن را برق انداخت. بعضی از پارکت ها با گذر زمان، ممکن است سیاه شده و یا تغییر شکل و اندازه دهند.

کفپوش

پارکت چوبی

کفپوش لمینت

یکی از ارزان ترین کف پوش های موجود در بازار کفپوش لمینت است. حفظ و نگهداری از کفپوش لمینیت بسیار آسان بوده و دارای سطحی با دوام و قوی می باشد که می تواند در برابر سوختگی و خراشیدگی مقاومت کند. این نوع کفپوش های پارکت لمینت برای مناطق ترافیک بالا عالی هستند، زیرا همان گونه که گفتیم به راحتی خراشیده نمی شود و در طیف گسترده ای از رنگ ها و طرح ها موجود می باشند.

کفپوش

کفپوش لمینت

کفپوش PVC

کفپوش PVC از جنس PVC و یا پلاستیک می باشد. از مهم ترین ویژگی های این نوع کفپوش به راحتی پا برهنه رفتن روی آن به شمار می رود. همچنین از مهم ترین مزایای کفپوش PVC قابلیت شستشوی آن می باشد. از همین رو، کفپوش های PVC مناسب فضاهای تجاری و اداری است که به طور مداوم نیازمند شستشو هستند.

از پرکاربردترین مکان های منازل مسکونی در استفاده از این نوع کفپوش ها می توان به آشپزخانه اشاره کرد؛ چرا که محیط آشپزخانه به دلیل در معرض بودن ریزش آب نیازمند کفپوش خانگی ضدآب می باشد.

کفپوش های PVC به وسیله چسب بر روی سطح زیرین نصب می گردد. و در واقع، این نوع کفپوش ها پیش از نصب شدن به زیرسازی نیازمند هستند. و در صورتی که سطح زیرین دارای پستی و ناهمواری هایی باشد، پس از نصب از روی کفپوش احساس می شوند.

کفپوش های PVC دارای مزایای بسیاری می باشند. مزایایی که اگر بخواهیم به طور خلاصه وار آن ها را تشریح کنیم باید به ضدآب بودن و قابلیت شستشو، مقاومت در برابر حرارت و اسید، دارا بودن خواص آنتی استاتیک و قابلیت نصب بر روی سطوح صاف و هموار، کیفیت و دوام بالا، دارا بودن انواع هموژن تقویت شده به وسیله پلی یورتان و انواع آنتی باکتریال، سبک بودن وزن، نصب ساده و سریع، ارزان بودن و شباهت ظاهری به پارکت اشاره کنیم.

کفپوش

pvcکفپوش

کفپوش وینیل

کفپوش وینیل یا PVC به دو صورت ورقه ای و تایل درانواع ساختمان های تجاری, اداری و مسکونی مورد استفاده قرار میگیرد. از بین انواع کفپوش های چوبی, سرامیک, موکت و لمینت, کفپوش های PVC در صنعت ساختمان سازی بیشتر رواج دارند. دلیل اصلی استفاده از این نوع کفپوش های خنگی نگهداری آسان و مقاومت بالای آن نسبت به سایر کفپوشها می باشد. کفپوش PVC قابل استفاده در مکان های مختلف از جمله آشپزخانه, حمام, فروشگاه ها, مراکز بهداشتی و… میباشد.

کفپوش

کفپوش وینیل

کفپوش بامبو

کف پوش های بامبو با هدف جایگزین شدن به جای کف پوش های چوبی وارد بازار شدند و مقایسه کفپوش بامبو با کفپوش چوبی سوژه داغ سایت های بین المللی معماری بود. چیزی که بیش تر از همه این ها کف پوش بامبو را به شهرت رساند طبیعت دوست بودن این کفپوش هاست.

کفپوش بامبو یکی از انواع کفپوش های چوبی محسوب می شود. باید توجه داشت که درحقیقت بامبو یک چوب سخت نبوده و نوعی نی می باشد. این نوع کفپوش مزایای زیادی از جمله سختی و استحکام ، مقاومت و ظاهر شیک دارد. از نظر مقاومت کفپوش بامبو به سختی چوب بلوط می باشد که معمول ترین چوب مصرفی برای کفپوش است، البته ممکن است ظاهر کفپوش بامبو سست باشد اما در اصل بسیار مقاوم است .

مهم ترین خصوصیات بامبو این است که نسبت به سایر کفپوش های چوبی کمتر منبسط می شود و از همین رو برای هر نوع آب و هوایی مناسب است .بامبو به دو رنگ طبیعی بلوند و کهربایی وجود دارد . قطعات کفپوش بامبو می توانند به صورت عمودی یا افقی بریده شوند که ترکیب آنها در حالت افقی بسیار زیباتر می باشد .

کفپوش

کفپوش بامبو

کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی، پوششی از جنس پلیمر است که روی بتن یا موزاییک در لایه های مختلف اجرا می شود. اپوکسی را نمی توان روی آسفالت اجرا کرد ولی سطوحی مانند سنگ، بتن یا موزاییک برای اجرای اپوکسی مناسب هستند. در نتیجه اگر سطح شما دارای پستی بلندی بالایی است پیشنهاد می کنیم قبل از اجرای کفپوش اپوکسی، زیرایند را با بتن ماله پروانه یا موزاییک پوشش دهید. البته در این شرایط موزاییک همواره به صرفه تر است.

کفپوش

کفپوش اپوکسی

مزایای کفپوش اپوکسی

اولین ویژگی کفپوش اپوکسی حفاظت آن از سطح زیر خود در برابر سایش و فرسایش است. این ماده یک سطح تمیز، یکدست و بدون درز ارائه می دهد. جالب است بدانید اپوکسی هرگز گرد و غباری از خود ایجاد نمی کند.

کفپوش اپوکسی دارای مقاومت مکانیکی بالایی است و می تواند حدود ۵ تا ۶ تن بار را تحمل کند. علاوه بر این، اپوکسی دارای مقاومت شیمیایی خوبی در برابر اسید، قلیا، حلال و سایر مواد شیمیایی است.

جدا از مسائل فنی ظاهر کفپوش اپوکسی بسیار مدرن، شیک و زیباست. جهت اجرای این کفپوش هیچ گونه محدودیت در مورد رنگ بندی وجود ندارد. در شرکت ماناپلیمر مشتری می تواند فام و رنگ دلخواه خود را از این صفحه انتخاب کند. ویژگی کاربردی این کفپوش ها قابلیت خط کشی و علامت گذاری آن است.

در نهایت باید بگوییم که تمیز کاری کفپوش های اپوکسی بسیار راحت است و شما هیچ گونه نگرانی در زمینه شستشوی آن نخواهید داشت.

معایب کفپوش اپوکسی

کفپوش اپوکسی دارای معایب جدی نمی باشد و به همین جهت است که استفاده از آن در سال های اخیر افزایش یافته است. ولی از ضعف های آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

هزینه آن به ازای هر متر مربع در مقایسه با رنگ های معمولی بالاتر است چون از مواد اولیه گرانتری استفاده می شود و نسبت به رنگ خیلی مقاوم تر است.

در بعضی از کاربرد ها که انعطاف پذیری کفپوش برای ما اهمیت دارد ممکن است اپوکسی شکننده محسوب می شود.

اپوکسی در صورتی که در معرض نور آفتاب قرار گیرد تمایل به زرد شدن و افت براقیت خواهد داشت و بعد از گذشت زمان دچار پدیده گچی شدن خواهد شد. در اینجا در مورد پدیده گچی شدن بیشتر بخوانید.

کفپوش

کفپوش اپوکسی

کفپوش بتنی

امروزه یکی از انواع کفپوش های ساختمانی، کفپوش بتنی است که به دلیل ویژگی هایی که دارد، یکی از اصلی ترین گزینه ها برای انتخاب است. یکی از مهم ترین دلایل استفاده از کفپوش بتنی این است که این نوع کفپوش ها به دلیل مقاومت بالایی که دارند، به راحتی آسیب نمی بینند. همچنین، کف بتونی کاملا قابل تنظیم بوده و جایگزین خوبی برای انواع کفپوش سنتی مانند فرش و موکت است.

کفپوش خانگی

کفپوش بتنی

کفپوش سه بعدی

کفپوش های سه بعدی گاهی ما را وحشت زده می کنند. به یکباره وارد اتاقی می شوید که احساس می کنید الان پایتان خیس می شود و یا اینکه ممکن است طعمه ی یک حیوان وحشتناک شوید.

کفپوش سه بعدی نوعی کفپوش است که برای زیباسازی و حجم دهی و ایجاد تصویر و منظره انتخابی به کف سازه در قسمت های داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. جز مصالح نوین و مدرن است برای تولید آن از مواد ویژه ای به نام اپوکسی استفاده می شود. نام دیگر اپوکسی، پلی پوکساید است. این ترکیب شیمیایی از واکنش میان رزین اپوکساید و یک هاردنر یا سخت کننده پلی آمین یا پلی آمید تشکیل می شود.

برای اجرای کفپوش سه بعدی ابتدا تصویر مورد نظر در بین طرح های قابل اجرا بنا بر سلیقه مشتری انتخاب می شود. در مرحله بعد ابتدا کف اتاق مورد نظر برای اجرای کف پوش آماده سازی می شود.

کفپوش سه بعدی روی هر سطحی مثل سیمان، سنگ و ... قابل اجراست اما بر حسب تجربه بهترین نتایج اجرایی مربوط به اجرای این کفپوش روی سطوح سیمانی بوده است. در مرحله آخر طرح یا تصویر اجرا شده، توسط اپوکسی و الکل پوشیده می شود. این مواد نه تنها باعث کدر شدن تصویر اجرا شده نمی شوند، بلکه به شفافیت و وضوح تصویر طرح نیز کمک می کنند به علاوه به دلیل شفافیت ظاهری به دلیل متریال به کار رفته، به دلیل بازتاب نور، در حدی باعث روشنایی فضای محل اجرا می شوند.

بعد از اجرای طرح و تکمیل عملیات اجرایی به منظور رسیدن به بهترین نتیجه توصیه می شود تا از تردد در محل اجرای عملیات خودداری شود.

علاوه بر استفاده در فضای داخلی منازل این محصول به دلیل مقاومت در برابر مواد شیمیایی شامل اسیدها و بازها و انواع روغن های صنعتی گزینه مناسبی برای به کارگیری در سطوح کارگاه های صنعتی و کارخانه های مواد شیمیایی و داروسازی نیز به حساب می آید.

کفپوش

کفپوش سه بعدی

کفپوش گرانولی

کفپوش گرانولی یا کفپوش پارکی، تولید شده از پودر لاستیک درجه یک، مطابق با آخرین تکنولوژی دنیا در رنگ ها و ضخامت های مختلف، بسته به نیاز مشتری تولید می شود. کفپوش های پایه دار برای مناطق مرطوب که بارندگی زیاد است مورد استفاده قرار می گیرد، تا از پوسیدگی کفپوش ها جلوگیری کنند.

کاربردهای کفپوش گرانولی:

  • پوشش دهی اتاق کودک
  • پوشش دهی کف حیاط مهد کودک ها، پارک ها، فضاهای باز، محیط های صنعتی و کارخانه ها
  • پوشش دهی کف پشت بام به عنوان عایق
  • پوشش دهی پیاده روها، ویلاها، اطراف استخر
  • پوشش دهی کف باشگاه ها (کفپوش زیر وزنه)- زمین های ورزشی باز

عمر مفید این کفپوش بیش از 3 سال می باشد و باتوجه به مقاومت بالا در برابر سایش بر اثر رفت و آمد و همچنین ماندگاری رنگ در برابر تابش نور خورشید، خود را نسبت به دیگر کفپوش ها متمایز کرده است.

کفپوش

کفپوش گرانولی

کفپوش کودک

برای نگهداری صحیح و حفظ سلامت کودکان در محیط منزل، خانه بازی یا مهد کودک و سایر مراکزی که با کودک سر و کار دارند نیاز است تا محیط به صورت استاندارد، ایمن سازی شود. برای این کار به لوازم ایمنی و مراقبت کودک مثل کف پوش تاتامی کودک و همچنین دیوارپوش مهدکودک نیاز داریم.

امروزه اهمیت تحرک و بازی های کودکانه در رشد شخصیت و اعتماد به نفس کودکان بر هیچ کس پوشیده نیست. از سوی دیگر تحرک کودکان بر روی سطوح سفت و سخت مانند سنگ ، سرامیک و پارکت می تواند باعپ آسیب و ضربات شدید و جبران ناپذیر به اندام و سلامتی کودک گردد. بهترین راه حل جهت اطمینان از سلامت کودک در هنگام بازی روی سطح زمین استفاده از کفپوش اتاق کودک می باشد.

ویژگی های کفپوش اتاق کودک:

  • قابل استفاده در اتاق کودک
  • قابل استفاده در اتاق کودک، مهد کودک، پارک ها و باشگاه های ورزشی
  • در رنگ های شاد و متنوع
  • بهداشتی و دارای گواهی بهداشت
  • دارای ابعاد و ضخامت مختلف
  • انعطاف پذیر و دارای ایمنی بالا
کفپوش

کفپوش کودک

کفپوش پلی یورتان

کفپوش پلی یورتان از واکنش میان یک پلی ال (الکل چند عاملی) و ایزوسیانات ها به دست می آید. در واقع هر دو ماده واکنش دهنده یعنی الکل و ایزوسیانات باید عاملیت ۲ و یا بیشتر داشته باشند تا رشد آن به صورت زنجیره پلیمری ممکن شود.

پلی ال به کار رفته نیز معمولاً بر مبنای روغن کرچک اصلاح شده است. نوع مواد به کار رفته در سنتز پلی یورتان باعث شده تا این نوع از کفپوش تنوع بیشتری نسبت به کفپوش اپوکسی داشته باشد زیرا با دستکاری و تغییر دادن پلی ال و کوتاه و یا بلند کردن زنجیرهای آن می توان خواص مختلفی را از کفپوش پلی یورتان گرفت.

منظور از کفپوش پلی اورتان اجرا لایه های متعدد از رنگ پلی اورتان مناسب کف بوده که در مجموع این سیستم رنگ پلی یورتان در لایه های مختلف بر روی سطح، کفپوش پلی یورتان را تشکیل می دهد.

کفپوش خانگی

کفپوش پلی یورتان

کفپوش شیشه ای

امروزه و همزمان با رشد سریع تکنولوژی در صنایع مختلف، درخواست مشتریان برای تنوع هرچه بیشتر در محصولات و عرضه تولیدات مختلف با فواید گوناگون روز به روز بیشتر می شود. این روند در صنعت شیشه نیز به صورت چشمگیری وجود دارد و ما شاهد آن هستیم که هر ساله محصولات ی جدید جهت رفاه هرچه بیشتر مشتریان به بازار عرضه می گردد.

یکی از این محصولات ، شیشه کف یا کف شیشه ای است. این روزها در طراحی و معماری بنای بسیاری از ساختمان های مجلل مانند هتل های لاکچری ، پاساژ های تجاری لوکس، ادارات و شرکت های خصوصی بزرگ و پیشرفته، از این طرح استفاده می شود.

کفپوش

کفپوش شیشه ای

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید