انتخاب سوپ سبزیجات یکی از سالم ترین گزینه ها برای وعده شام است. ضمن این که پخت آن بسیار ساده بوده و وقت زیادی هم از شما نمی گیرد. سوپ گل کلم و عدس نمونه ای بسیار ساده از سوپ سبزیجات می باشد که در زیر به آن اشاره می کنیم .

آموزش سوپ گل کلم و عدس

مواد لازم برای ۴ نفر

زمان آماده سازی ۱۰ دقیقه

زمان پخت ۲۰ دقیقه

گل کلم خاصیت لاغر کنندگی دارد و عدس سرشار از پروتئین است بنابراین می توانید به عنوان یک غذای رژیمی و کاملا گیاهی با خیال راحت از خوردن آن لذت ببرید.

سوپ گل کلم و عدس سرشار از مواد مغذی و پروتئین های گیاهی است و گزینه ای مناسب برای افراد گیاه خوار است.

به دلیل گیاهی بودن این سوپ سبک بوده بوده و به راحتی هضم می شود به خصوص افرادی که تمایل ندارند وعده غذایی افطا غذای سنگین مصرف کنند می توانند این سوپ کامل و گیاهی را برای افطار میل نمایند.

مواد لازم سوپ گل کلم و عدس

پیاز متوسط  ۱ عدد

هویج پوست گرفته و خرد شده  ۲ عدد

زردک پوست گرفته و خرد شده  ۱ عدد

ریشه کرفس ¼ عدد ( می توانید ۲ ساقه کرفس را جایگزین کنید )

سیب زمینی متوسط خرد شده  ۲ عدد

عدس قرمز نصف لیوان

گل کلم خرد شده نصف عدد

پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

نمک  ۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه تازه آسیاب شده  به میزان لازم

جعفری تازه  به میزان لازم

روغن هسته انگور یا روغن زیتون به میزان لازم

آب جوش   ۲ لیتر

طرز تهیه سوپ گل کلم و عدس

۱ . یک قابلمه بزرگ را روی حرارت  گذاشته و کفش روغن بریزید سپس پیازها را اضافه کرده تفت  دهید تا طلایی شود.

۲ . سایر سبزیجات به جز گل کلم و عدس را اضافه کرده، ۳ دقیقه دیگر تفت داده هم بزنید تا به کف قابلمه نچسبند.

۳ . سبزیجات که کمی طلایی شدند آب داغ را یک لیوان یک لیوان اضافه کرده و هر بار سبزیجات را هم بزنید.

۴ . عدس را اضافه کرده در قابلمه را بگذارید تا به جوش آید سپس شعله را کم کنید.

۵ . نمک و فلفل و گل کلم را اضافه کرده ۱۰ – ۱۵ دقیقه دیگر اجازه دهید بپزد تا گل کلم ها نرم شود.

این سوپ را به همراه جعفری تازه نوش جان کنید.

آیا این مطلب مفید بود؟
نظر خود را بنویسید! لطفا کلیک کنید